این قسمت بخونAttainable Rateنوشته 20 میکشه
این قسمت بخونAttainable Rateنوشته 20 میکشه
الان اس ان ارمن روی 7 اه
ولی نوشته تا 11968 میکشه![]()
رفیق توی خود Statistics مودم مقدار Attainable Rate نوشته که مقدار ماکزیمم هست و بیشتر از این رو رو خط تحمل نمیکنه و لینک میپره علاوه بر این اون موقع که مخابرات داشتم مدتی Stream برام روی اتوماتیک گذاشته بودن که خودش روی ماکزیمم تحمل خط ست میشد ( واسه من میشد 20 ) ، علاوه بر این خود پشتیبانی پارس بم گفت خطت خیلی خوبه کاش پهنای باند داشتیم برای افرادی مثل شما ریت رو روی 20 مگ میذاشتیم
اقا شماره عضویتتو بده
میخوام بدن محدودت کنن
حال میکنی سرعتو:
![]()
خوب اینطوری که شما میفرمایید خط من الان تا چند میکشه؟!
![]()
خطتون روی 9 مگ بسته شده ؟
برای شما max Rate یا Attainable Rate رو مشخص نکرده البته خود پشتیبانی خطت رو میتونه چک کنه فکر کنم سایتهایی هستن که میتونن مقدار رو با دادن Attenuation و SNR محاسبه کنن
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت برای من حساب کرد 19197 ( با دادن Attenuation ) البته باید سایتهای دقیق تری هم باشه
Last edited by lamp23; 24-07-2014 at 22:58.
ماشاالله
شما این خطها رو ازکجا اوردین
نزدیک مخابراتین؟
شما خط تون خیلی خوبه از قسمتی که Max Rate یا Attainable Rate رو مشخص کرده عکس بزارید اونجا نوشته چقدر خط تحمل می کنه.
البته دوستان یک نکته ای رو هم بگم همیشه مقداری که خط می تونه تحمل کنه یا همون Max Rate رو نمی تونید ازش استفاده کنید چون بعضی موقع ها اگر به فرض خط رو روی 20 مگ ببندید انقدر SNR میاد پایین که تقریبا غیر قابل استفاده میشه. البته همیشه اینطوری نیست و بعضی خط ها اینطوری هستند.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)