تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3452 از 4428 اولاول ... 245229523352340234423448344934503451345234533454345534563462350235523952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,511 به 34,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودش از شماره موبایل شخصی بهم تماس گرفت. اره!
    طرف یه معرفتی به خرج داد که نمیتونم درک کنم چرا؟ حتما دلش سوخته برا من! لحظخ ای که اومد تو سیستمم سرعتم 20 کیلو بایت بود

سرعت من الان یک دهم واقعی هم نیست... یک دهم کجا یک سوم کجا!
    این که بقیه isp خا هم حال و روز خوبی ندارن میتونه نشانگر این باشه که دستور از بالا بالاهاست... وگرنه کل نت که نباید با هم بریزه بهم!!! توجه کنید هیچ خبری هم نیومده مشکل رو ببرسی کنه

برنامه ای هم دیگه برا شکایت کردن ندارم... باید ببینیم چی میشه...
    آقا چی میگی شما؟! بقیه isp هااااا؟! چرا جمع می بندید وقتی در جریان نیستید یا کار نکردید من الان هم دارم با 2مگ مخابرات کارت می کنم هم 6 شاتل! مخابرات که 24ساعت چون نامحدود هست داره روی 250تا260کیلوبایت دانلود می کنه شاتل هم وقتی نره تو محدودیتهای معروفش مثل آدم دانلود می کنه چند صفحه ورق بزنی همین تاپیک رو می بینی من تست سرعت 700کیلوبایتی از شاتل گذاشتم ساعت 1نصفه شب (ساعاتت رایگان)
    این از وضعی ت isp هایی که من دارم شخصاً باهاشون کار می کنم.

منم الان مثلاً در مورد فن آوا اطلاعاتی ندارم قضاوت یا صحبتی هم دربارش نمی کنم واقعاً!

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همین دو روز با مسوول صحبت کردم الان تو بعضی مناطق تهران داره تست میشه بعد کم کم سراسری میشه اون مسوول میگفت 1 ماه طول میکشه سراسری بشه
    شایعه است

نهایتا الان روی نه میبندن
    من نگفتم الان میبندن گفتم تا 1 ماه دیگه
    میتونی از پشتیبانی بپرسی البته باید گیر بهشون چونکه هنوز سراسری نشده اول انکار میکنن

4. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین دو روز با مسوول صحبت کردم الان تو بعضی مناطق تهران داره تست میشه بعد کم کم سراسری میشه اون مسوول میگفت 1 ماه طول میکشه سراسری بشه

من نگفتم الان میبندن گفتم تا 1 ماه دیگه
    میتونی از پشتیبانی بپرسی البته باید گیر بهشون چونکه هنوز سراسری نشده اول انکار میکنن
    آخه عزیز من شما ببین اول اصلاً این خطهای مسی 16مگ که هیچ واقعاً 10مگ میکشه مقدار downstram روی چند میاد با همین 10مگ ها بعد بگو می خوان 16 بدن! کیفت خطوط اجازه همچین سرعتهایی رو نمیده! ADSL2+ یه ظرفیتی داره!

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سلام بردوستان
    منم که دیشب یا پیشتبان حرف میزنم یک دفهعه برگشت گفت سرعت شما توی تست سرعت 196 هست یعنی یک سوم سرعت خریداری شده تون
    پس نتیجه میگیرم که شما هر سرعتی بگیری یک سومشو فقط میگیری بدلیل پهنای باند مخابراتتون که محدوده
    این صحبت های اون شخص بود باسم زضایی
    در صورتیکه اگر پهنای باند مخابرات مشکل داشته باشه من هر سرعتی که گرفتم باید یک مقدار ثایت بده نه اینکه 1سوم هرچی گرفتم درست میگم؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آخه عزیز من شما ببین اول اصلاً این خطهای مسی 16مگ که هیچ واقعاً 10مگ میکشه مقدار downstram روی چند میاد با همین 10مگ ها بعد بگو می خوان 16 بدن! کیفت خطوط اجازه همچین سرعتهایی رو نمیده! ADSL2+ یه ظرفیتی داره!
    چرا جواب نده خط خود من تا 18 مگ رو میکشه حالاخیلی ها هستند که بیشتر هم می کشه

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خط من تا 20 مگ میکشه ولی ما نمیخوایم فقط سرعت خودمون رو بمون بدن بسه

امروز از پارس یه بنده خدایی که کارشناس هم بود باهام تمام گرفت ( عجب با معرفتی بود) گفت من خودم از پارس سرویس دارم.... بعد از جوابای تکراری دیدم یکی از موبایل بهم زنگ زد! خودش بود... بهم گفت که دقیقا 2 روز قبل از ماه رمضان برای ما نامه اومده بوده که فقط یک سوم پهنای باند در اختیار کاربرا قرار گرفته ... گفت نامه ای هم هنوز نیومده که بدونم بعد ماه رمضون درست میشه یا فعلا وضعیت همینه....بهش گفتم همین که زنگ زدی معرفتت رو میرسونه خدایی راه نداره سرویس شبانه من رو کاری کنی سرعتم بیاد بالا... گفت که باور کن اصلا اینجوری نیست که با یک کلیک درست بشه...ولی گفت بعید میدونم زیاد این وضعیت پابرجا بمونه! حتی گفت شما مشکلت رو دو شب دیگه زنگ بزن به همین شماره موبایل شخصا پیگیری میکنم اگه جا داشت بهترش میکنم!

اینم از اون وضعیتا بود... فکم افتاده بود که یارو چه حالی داده بهم...... همین که واقعیت رو گفت برام کافی بود....

حالا این دستوره چرا داده شده.. یا چرا یک سوم دذر اختیار کاربرا قرار بگیره... ولی الان خیلیا بیشتر دانلود دارن رو نمیدونم قضیش چیه...
    اینم گفت فقط نامه اومده که حواستون باشه مشکل از خود ماست... گفت چه شب چه روز این اتفاق هم افتاده... ربطی به محدودیت نداره...

گفتم اینجا بگم که دوستان هم در جریان باشن ... امیدوارم که بعد از ماه رمضون درستش کنن.... جریان همون شیر فلکه و .... هست

امیر میگم یعنی یعنی از کجا نامه اومده مثلا اون بالا بالا ها یا فقط سیاست خوده شرکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited by lamp23; 24-07-2014 at 22:33.

10. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

خط من 10مگ رو بزور میکشه
    اول باید یک بلایی سرخطها بیارن تا نویزوشون زیاد نشه
    شاید راهکاری پیدا کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

1. این 16 مگ انگار واقعیت داره
    چون 5-6 ماه پیش یکی از تهران زنگ زد گفت ما شما رو به عنوان مشتری تست انتخاب کردیم که خطتون رو روی 16 مگ ببندیم و....
    منم گفتم خطم 8.5 مگ بیشتر نمیکشه و الان رو 4 مگ بستین و...
    دیگه این توفیق 16 مگ و حتی 9 مگ نصیبم نشد!

2.این قضیه سرعت کم شبانه فکر نکنم ربطی به ماه رمضون داشته باشه
    من 4 ماه پیش دو مگ داشتم سرعت دانلود شبانم روی 250 کیلوبایت بود
    3 ماه پیش هم دو مگ داشتم و با این تفاوت که اصلا دانلود نمیکردم شبا
    2 ماه پیش دوباره دو مگ داشتم که باز دانلود نمیکردم و شبا ولی هفته آخر اشتراکم یه فیلم گذاشتم برای دانلود دیدم سرعت شده 80 کیلوبایت
    کلا اون هفته رو تست کردم سرعت شبانه 80 کیلوبایت بود
    خلاصه ماه پیش دیدم سرعت شبانه دو مگ پایینه بی خیال شدم و سرویس 256 گرفتم و شبا هم اصلا دانلود نکردم
    این ماه هم دو مگ گرفتم که کلا سرعت دانلود شبانه افتضاح هست و روی 50-60 کیلوبایته
    و این هفته هفته آخر اشتراکم هست

یعنی هر بلایی سرم آوردن از همون 3 ماه پیش بوده که خطم شبا دانلود نداشت
    دیدن یه اشتراک 2 مگ هست که اصلا شبا دانلود نمیکنه و متوجه نمیشه لابد با 10 نفر دیگه مشترک کردن مارو
    الانم سه هفته متوالی پیگیرم که اینو درست کنن درست نشده هیچ بدتر هم شده

نکته اخلاقی : اگه سرعت شبانتون خوبه به پارس آفلاین رحم نکنید و تا میتونید ازش دانلود کنید که اگه ببینن شبا دانلود نمیکنید یهو بی خبر سرعت شبانتون رو محدود میکنن میگن متوجه نمیشه طرف
    Last edited by new2012user; 24-07-2014 at 22:38.

13. 2 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا جواب نده خط خود من تا 18 مگ رو میکشه حالاخیلی ها هستند که بیشتر هم می کشه
    شما میگی میکشه ولی downstram میاد روی 8 تا 9! اگر تلکام پارسال بودی یه شرکتی بود که تبلیغات 16مگ می کرد و میداد ولی فناوریش طوری بود که 2تا خط تلفن لازم داشت حتما!
    بعدشم پارس الان زیر 2مگ زاییده سرعت طرف اومده روی 27 کیلوبایت بعد شما میگید 16مگگگگگ !؟

15. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خط من تا 20 مگ میکشه ولی ما نمیخوایم فقط سرعت خودمون رو بمون بدن بسه

امیر میگم یعنی یعنی از کجا نامه اومده مثلا اون بالا بالا ها یا فقط سیاست خوده شرکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما بر چه اساسی میفرمایید خط من تا 20 میکشه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •