امروز از پارس یه بنده خدایی که کارشناس هم بود باهام تمام گرفت ( عجب با معرفتی بود) گفت من خودم از پارس سرویس دارم.... بعد از جوابای تکراری دیدم یکی از موبایل بهم زنگ زد! خودش بود... بهم گفت که دقیقا 2 روز قبل از ماه رمضان برای ما نامه اومده بوده که فقط یک سوم پهنای باند در اختیار کاربرا قرار گرفته ... گفت نامه ای هم هنوز نیومده که بدونم بعد ماه رمضون درست میشه یا فعلا وضعیت همینه....بهش گفتم همین که زنگ زدی معرفتت رو میرسونه خدایی راه نداره سرویس شبانه من رو کاری کنی سرعتم بیاد بالا... گفت که باور کن اصلا اینجوری نیست که با یک کلیک درست بشه...ولی گفت بعید میدونم زیاد این وضعیت پابرجا بمونه! حتی گفت شما مشکلت رو دو شب دیگه زنگ بزن به همین شماره موبایل شخصا پیگیری میکنم اگه جا داشت بهترش میکنم!
اینم از اون وضعیتا بود... فکم افتاده بود که یارو چه حالی داده بهم...... همین که واقعیت رو گفت برام کافی بود....
حالا این دستوره چرا داده شده.. یا چرا یک سوم دذر اختیار کاربرا قرار بگیره... ولی الان خیلیا بیشتر دانلود دارن رو نمیدونم قضیش چیه...
اینم گفت فقط نامه اومده که حواستون باشه مشکل از خود ماست... گفت چه شب چه روز این اتفاق هم افتاده... ربطی به محدودیت نداره...
گفتم اینجا بگم که دوستان هم در جریان باشن ... امیدوارم که بعد از ماه رمضون درستش کنن.... جریان همون شیر فلکه و .... هست