هیچ فرقی نداره d-link خوبه تازه 3 سال ضمانت داره تازه مثلا، شما 512 داشته باشید هر مودمی رو نصب کنی همون 512 داری نه کمتر نه بیشتر ولی به نظر من d-link بهتر چون خودم تست کردم مطمئن هستم تا حالا هم اذیت نکرده.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هیچ فرقی نداره d-link خوبه تازه 3 سال ضمانت داره تازه مثلا، شما 512 داشته باشید هر مودمی رو نصب کنی همون 512 داری نه کمتر نه بیشتر ولی به نظر من d-link بهتر چون خودم تست کردم مطمئن هستم تا حالا هم اذیت نکرده.![]()
دوسته من کلک نخور برو بازار رضا یا ایران 30 تومان مدل وایرلش دیلینک هستش عالی هستش سر منو کلاه گذاشتن رفتم بازار دیدم مدل دیلینک من که وایرلس هستش تازه تویه شمال 35 تومان هستش
بیا هی شما میگفتی چرا من محدود نمیشم اینم محدود
چه حوصله ای که اینقدر تایپ میکنین
![]()
والا بخدا اگر شما جایه من بودین بیشتر از این تایپ می کردین از تمام دوستانی که اومدن خواهش می کنم بخونن و عبرت بگیرن دوست صمیمی من ترکیه دانشجویه رشته دکتراست نشسته آن لاین فیلم تماشا می کنه ما بیچاره ها افتادیم دست یه مشت شرکت کلاهبردار مث شاتل که پول مفت می گیرن و به فکر جیب خودشون هستن زره ای بفکر مشتریا نیسن بخدا قصم می خورم یکی دو روز دیگه که سرویسمو کنسل کردم و شکایتم از اشاتل مطرح کردم از شرکت همارا دوباره اکانت می گیرم و یه سرویس ارزون در حد کارت اینترنت تهیه می کنم که اگر لازم شد به نت دسترسی پیدا کنم دیگه الکی پول مفت به جیب این شرکتها نریزم شایدم از این به بعد با کارت اینترنت بیام هر از گاهی چون دیگه از نت منتنفر شدم
سلام خدمت شما دوست عزیز
مطلب شما رو کاملا خوندم و 100٪ تایید میشه
این 3453 صفحه ای که توی این فروم مشاهده میکنید غالب 90٪ شکایت از این شرکت ... شاتله
اینجا هم بچه ها دارن تلاش میکنند که یه شکایت نامه تنظیم کنیم
اگر شما هم از طریق وکیل اقدام بفرمایی که دیگه عالی میشه داداش
یا علی
اصلا اگر قبول کنیم که سرویس اکوی ما شامل Fair Use Policy میشه (که نمیشه!)طبق گفته شرکت الان باید برای سرویس 2 مگا بیت من که مقدار اسمیش 256 کیلو بایت بر ثانیه است حداقل سرعتی که باید داشته باشم یک دهم این عدد یعنی 25.6 کیلوبایت برثانیه هست.بار حقوقی که که در اینجا روی جمله ی "سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد" هست قطعا معنی حداکثر محدودیت رو میده
![]()
با عرض پوزش مجدد از مدیریت محترم اگر ممکن باشه براتون مطالب قبلی رو حذف کنین و فقط اینا باقی بمونن که دوستان بتونن راحت تر بخونن خودمم گیج شدم نصفه نیمه این یکی کامل تر هست :
لطفا بخونین و نظر بدین لطفا لطفا لطفا کلاهبرداری علنی شاتل
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
می خواستم چند دقیقه از وقت با ارزشتون رو بگیرم اگر براتون ممکن باشه تمام مطالب منو بخونین و اگر نادرست بود بفرمائین تا تصحیح کنم
دوستان من دو سال و نیم بود از شرکتی بنام x از تبریز سرویس dsl داشتم عصری نشسته بودم داشتم کارایه خودمو انجام می دادم یهو sms اومد به خط ثابتم تبلیغات شاتل بود ته دلم گفتم ای ول زود زنگ زدم نمایندگی شاتل تو شهرم بعد از به به و چه چه یارو بهم گفت سرویسهایه ما شیر شده نیست و یک عالمه تبلغ و اینا که دانلود رایگان ما هم از ساعت 1 شب تا 8 صبح هست ته دلم گفتم ایول
شرکت من از 2 شب تا 8 صب رایگانه این یک ساعتم بیشتره خاک عالم تو سرم قدر نشناس هستم و قدر شرکت x خودموندونستم رفتمو با دعوا مرافه سرویسمو جم آوری کردم و از شاتل سرویس گرفتم سرویس بی صبرانه منتظر راه اندازی بودم خوب تا اینجاش حله ماجرایه خرید سرویس
حالا یارو بهم می گه مشکل نداره هر قد می خوایی دانلود کن منم گفتم اگر اینطوره دو مگ اکو بهم بدین اونم گفت متاسفانه تو منطقه شما جا خالی نداریم یه مگ بهت می دم وقتی جا باز شد یکم پول اضافه می دی تبدیل می کنیم به 2 مگ تشکر و اینا خداحافظ و ممنون
برا سه ماه با هزینه نصب و اینا 70 هزار تومن پول دادم
حالا سرویسم راه اندازی شده و دارم کار می کنم ایول بابا با 250 تا روزا دانلود می کنم شبا هم با 135 تا دانلود می ده کیفم کوک که کوک رو آسمونا بودم دو روز بعد یهو دیدم موبایلم زنگ می زنه یه شماره از تهران با شماره عجیب تر خلاصه متن مکامله :
بنده : بله
خانم شاتلیان : سلام آقایه م شما از شاتل سرویس تهیه فرمودین
بنده : بله
خانم شاتلیان : می خواستم مدارکتون رو تطبیق بدم
بنده : خواهش می کنم در خدمتم
خانم شاتلیان : آقاه فلان شماره شناسنامه فلان شماره کارت ملی فلان سرویس شما اکو یک مگ
بنده : درسته
خانم شاتلیان : ورودتون رو به شاتل تبریک عرض می کنیم و چون امروز روز تولدتون هست بهتون 3 گیگ حجم رایگان می دیم
بنده : از خوشحالی داشتم جر می خوردم واقعا از شما ممنون و سپاسگزارم نمی دونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم
خانم شاتلیان : خواهش می کنم آیا انتقاد و پیشنهادی دارین و از سرویس شاتل راضی هستین
بنده : (جو گرفته منو شدید در حد المپیک ) انتقاد نمی شه کرد جز تشکر و قدردانی و (دقیقا این جمله رو چون جو گرفته بود منو به خانم گفتم) تا الان که از سرویس شاتل استفاده نمی کردم نصف عمر در فنا بوده
خانم شاتلیان : هههه خواهش می کنم خدانگهدار
بنده : خدانگهدار و ممنون
بچه ها چنان خوشحال بودم که برداشتم نزدیک 8 تا از دوستام زنگ زدم دیونه ها بیایین از شاتل سرویس بخرین معنی اینترنت پر سرعت رو بفهمین البته خدا رو شکر زود متوجه اصل مطلب شدم و دوباره زنگ زدم گفتم اگر بیایین شاتل مث من بیچاره می شین .
حالا روزا و شبایه دانلودم رو بهتون بگم روزا که 250 رو مث آب خوردن داشتم تا یک هفته شبا 130 تا پائین نمی اومد از هر سایتی دانلود می کردم 130 رو داشتم بعد یکهفته زرت و پرت نتم قط می شد خوب ته دلم گفتم عب نداره سرعتش عالیه مشکل نداره خلاصه شب اول بعد یک هفته دیدم ای داد بی داد سرعت اومد رو 30 تا گفتم عب نداره شاید از مخابراته
روز دوم شد 25 تا گفتم مخابراته
روز سوم دیدم نه با قضیه مث اینکه جدیه شد 20 تا
فرداش زنگ زدم شرکت گفتم چرا اینطور شده گفتن صب کن سرویست رو چک کنیم گفتم عب نداره گفتن مشکلی نداره گفتم جلل خالق شب دوباره سرعت پائین بعد از یکهفته سرعت کاملا خوابید وقتی شب ساعت یک می شد سرعتم رو 5 کیلو بایت جلل خالق این چه وضعشه فرداش دوباره زنگ باز دوباره یه بهونه گفتن مشکلتون رو وقتی که دانلودتون پائینه با پشتیبانی مطرح کنین گفتم چشم شب که سرعت رو 5 بود بزور صفحه چت با پشتیبانی وا شد با هزار بدبختی جواب داد بهم لینک داد گفت دانلود کن گفتم بابا اصلا نمی تونم دانلود کنم تو می گی دانلود کن من می گم نره تو می گی بدوش بعدش هر کار کردم جواب ندادن یک هفته دیگه گذشت من تهران کار داشتم اومدم و کارامو تموم کردم برگشتم دوباره 5 کیلو بایت کلا قاط زدم فرداش زنگ زدم شرکت این چه وضعشه مسخره کردین ملتو دو هفته است نمی تونم دانلود کنم گفتن زنگ بزن نماینده گی تبریز آخه ما خونمون مراغه است شب ساعت یک زنگ زدم تبریز خودشون گفتن وقتی سرعتت پائینه زنگ بزن حالا مکامله منو جناب نماینده
بنده : سلام آقا
آقا شاتلیان : سلام بفرمائین
بنده : جناب من دو هفته اس نمی تونم دانلود کنم
آقا شاتلیان : (با وقاهت کامل) این طبیعی هست من سرویس شما رو چک کردم شما بیش از حد مجاز دانلود کردین این قانون رو تمام ای اس پی هایه ایران گذاشتن
بنده : (شاخ در آورده بودم ) یعنی چی چی می گی جناب یعنی چی بیش از حد دانلود کردین
آقا شاتلیان : این قانون جدیده که برایه اینکه حق اونایی که دانلود نمی کنن پایمال نشه کامپیوتر سرویس شما رو با اونایی که دانلود می کنن شیر می کنه
بنده : (دو متر شاخ رو سرم و احساس سر خوردگی و کلاهی که رو سرم گذاشتن ) از حرصم گفتم فردا زنگ می زنم تهران شرکت شاتل این چه مسخره بازیه در آوردین
تلفن رو قط کردم تازه دو قرونیم افتاده بود چه کلاهی سرم گذاشتن
فرداش زنگ زدم تهران
خانم شاتلیان قسمت مشکلات فنی : بله بفرمائین
بنده : تعریف داستان
خانم شاتلی : اجازه بدین چک کنم بله سرویش دانلود رایگان شما شیر شده اتوماتیک با دانلودرها
بنده : یعنی چی این رسما کلاهبرداریه
خانم شاتلیان : ما تو سایتمون هم قید کردیم اگر بیش از حد دانلود کنین همچین اتفاقی می افته
بنده: خانم محترم بی زحمت اینم قید می کردیم که هر روز چقدر می تونیم دانلود رایگان انجام بدیم شما زدین از 1 تا 8 صب رایگانه
خانم شاتلی : اون وقتی هست که حجم ازتون کم نمی شه ربطی به دانلود نداره
بنده : آخه من مغز خر خوردم برم برا وبگردی سرویس 1 مگ بخرم اگر می خواستم وبگردی کنم یه باره می رفتم 64 همون کارت اینترنت می گرفتم من برا دانلود خوب 1 مگ خریدم
خانم شاتلی : خوب شما باید روزها هم مصرفتون زیاد باشه تا بتونین شبا دانلود کنین
بنده : جلل خالق اگر اینطور بود که می رفتم سرویس ART می خریدم که اونم همچین بلایی سرش می اد اگر دانلود کنه
خانم شاتلی : من نمی تونم کاری براتون بکنم
بنده : خودتونو با جد آبادتون مسخره کردین
خانم شاتلی : مودب باشین آقا
بنده : نباشم چی کار می کنی مثلا می ایی سرمو پخ پخ می کنی من فردا می رم شکایت می کنم از شرکتتون
تلفونو قط کردم
خوب حالا در مورد کلاهبرداری شرکت شاتل که اسمشو گذاشتم کلاهبرداری نوین بهتون توضی بدم
دوستان عزیز ما دو نوع کاربر داریم همه اینو می دونیم اونایی که ( وب گرد هستن یا وب گردی می کنن ) و دسته دوم (دانلودرها اونایی که دانلود انجام می دن )
اینا مثلا خواستن بین اونی که دانلود می کنه با اونی که وب گردی می کنه مثلا البته فرق باشه خوب اگر اینطوره اونی که وب گردی می کنه نیازی به دانلود نداره می تونن برا اون دسته افراد انواع اقسام سرویس ها رو راه اندازی کنن که کلا جدا باشن اگر اشتبا می کنیم بگین
و آقا یا خانمی که وب گردی می کنه نیازی به سرویس 1 مگ یا 2 مگ نداره یا مسئول شاتل خر تشریف داره یا رسما خودشو زده به خریت و علنا داره کلاهبرداری می کنه کسی که سرویس 1 یا 2 مگ خریداری می کنه کاملا مشخصه که حرفه ای هست و دانلودر هست خوب این کاربر می اد به ساعت دانلود نیگا می کنه و خریداری می کنه
خوب اگر دانلود شبانه وجود نداره چرا زدی دانلود شبانه از 1 تا 8 هستش یه باره بگو این مسخره بازی یعنی چی یارو بهم می گه این زمانی هستش که حجم کم نمی کنه ربطی به دانلود نداره رسما جا خر می زاره آدمو البته دور از حضور تمام دوستان آخه کدوم آدم عاقلی که می خواد وب گردی بکنه بخاطر یکی دو مگابات آپلود کردن صفحه نت می اد از ساعت 1 شب تا هشت صب وب گردی بکنه ایشون حتی می تونن با یک کارت اینترنتی هم مشکل رو حل کنن و آنتی ویروسشون رو آپدیت کنن
دوستان یارو بهم گفت دانلودتون رو مدیریت کنین ( یعنی صبح هم مث شب دانلود کنین یعنی پولی می تونین دانلود کنین یعنی دانلود رایگان کشک یعنی سرعت 1 و 2 مگ محدود کشک یعنی شاتل یک کلاهبردار کثیف ) بهش گفتم خوب مثلا من می خوام مدیریت کنم شب چند گیگ دانلود کنم تا سرعتمو صفر نکنین آقا فرمودن بستگی به خودتون داره من نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی مسخره کردین بستگی به خودتون داره یه بار بگو دانلود رایگان روزانه از ساعت 1 تا 2 شب هست بیش از اون نمی تونی تازه اگر اونم بزارن
بهتون قول می دم یکی روزی با سرویس 2 مگ که داره 500 مگابایت دانلود کنه اونم سرعتش رو صفر می کنن اینا همش فیلم بازی کرده و ملتو اوسکول کردنه بخدا اشکم در آمده که قدر نشناسی شرکت خودمو کردم باز اونا هر چی داشتن رو بود نه مث این کلاهبردارا فیلم بازی کنن اونا بین وبگردا و دانلودرها فرق نمی زاشتن چون وبگرد با سرعت بالا می تونه کارشو بکنه و پهنایه باند رو بین تمام کاربرا تقسیم کرده بودن و همه هم راضی بودن چند کیلو بایت کمتر یا بیشتر بلاخره همه راضی بودن و خودشون هم می گفتن سرعت بین همه کاربرا شیر شده و کافی هم هست اگر لازم شد دوباره پهنا خریداری می کنیم
اینا رسما کلاهبردار هستن (شاتل)
دوستان من فردا می رم شکایت تنظیم کنم با وکیل صبت کردم وکیل بهم گفت شما بیا از نماینده گیشون تو شهرستان شکایت کنیم اونا هم وقتی به گیر افتادن تهران خودش رو جم می کنه و منم گفتم می خوام آبروشون بره پول برام مهم نیست گفت براشون حکم کیفری می اریم شاید اگر شکایت بیشتر شد امتیاز شرکتشون فسخ می شه
دوستان تو رو جون عزیزاتون نزارین حقتون ضایل شه از این شرکت کلاهبردار شاتل شکایت کنین
دوستان سلام
این مطالب جالب رو از اینترنت کپی برداری کردم جالبه حتما بخونید
قیمت اینترنت در ایران گرانترین قیمت ممکن در دنیا به نسبت سرعت و کیفیت و حجم دانلود است. برای مثال در کشور بلغارستان به ازای هر ۱Mbps قیمتی که دریافت می شود $ ۰٫۶۷ دلار در ماه است. قیمت معمول یک سرویس ۴۰ مگابیتی با حجم نامحدود ماهیانه در دنیا در حدود ۳۰ دلار در ماه است.
از تابستان ۱۳۹۰ استفاده از شبکه تورنت (Torrent) که یکی از مهمترین منابع اشتراک گذاری در اینترنت است در ساعات ۱ تا ۸ صبح ناممکن شد.
قیمت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت و ۵۱۲ کیلوبیت به صورت اختصاصی و غیر اشتراکی با حجم ماهیانه ۸۰ و ۱۶۰ گیگابایت برابر تقریبا”۲۶۰ و ۵۲۰ هزار تومان است!!! با این قیمت شما در استاندارد جهانی می توانید به مدت دو سال از اینترنت پر سرعت با سرعت بالای ۵۰ مگابیت و حجم نامحدود بهره مند شوید!!!
هم اکنون (مهر ۱۳۹۰) بر اساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰ کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشور هایی که از ما جلوتر هستند شامل:افغانستان ۸ رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان رده ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.
منبع: وب شهر
عالی بود مرسی تونستی نتیجه پیگیری هات رو بهم پیام خصوصی کن راستی تونستی سایز نوشته هات رو درشتر کن که راحتر خوانده بشه
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)