یه مدته خیلی سرعتاش افت کرده، حدودا یه ماهی میشه، من که میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم یکی از دوستان داشت میگفت سرعت دانلود عالیه..
یه مدته خیلی سرعتاش افت کرده، حدودا یه ماهی میشه، من که میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم یکی از دوستان داشت میگفت سرعت دانلود عالیه..
Last edited by amirmohammad_49; 24-07-2014 at 18:48.
جدی؟ منبعت چیه؟
شما که الان تست از مخابرات گذاشتی پستت رو ویرایش کردی چرا![]()
شایعه است
نهایتا الان روی نه میبندن
امروز از پارس یه بنده خدایی که کارشناس هم بود باهام تمام گرفت ( عجب با معرفتی بود) گفت من خودم از پارس سرویس دارم.... بعد از جوابای تکراری دیدم یکی از موبایل بهم زنگ زد! خودش بود... بهم گفت که دقیقا 2 روز قبل از ماه رمضان برای ما نامه اومده بوده که فقط یک سوم پهنای باند در اختیار کاربرا قرار گرفته ... گفت نامه ای هم هنوز نیومده که بدونم بعد ماه رمضون درست میشه یا فعلا وضعیت همینه....بهش گفتم همین که زنگ زدی معرفتت رو میرسونه خدایی راه نداره سرویس شبانه من رو کاری کنی سرعتم بیاد بالا... گفت که باور کن اصلا اینجوری نیست که با یک کلیک درست بشه...ولی گفت بعید میدونم زیاد این وضعیت پابرجا بمونه! حتی گفت شما مشکلت رو دو شب دیگه زنگ بزن به همین شماره موبایل شخصا پیگیری میکنم اگه جا داشت بهترش میکنم!
اینم از اون وضعیتا بود... فکم افتاده بود که یارو چه حالی داده بهم...... همین که واقعیت رو گفت برام کافی بود....
حالا این دستوره چرا داده شده.. یا چرا یک سوم دذر اختیار کاربرا قرار بگیره... ولی الان خیلیا بیشتر دانلود دارن رو نمیدونم قضیش چیه...
اینم گفت فقط نامه اومده که حواستون باشه مشکل از خود ماست... گفت چه شب چه روز این اتفاق هم افتاده... ربطی به محدودیت نداره...
گفتم اینجا بگم که دوستان هم در جریان باشن ... امیدوارم که بعد از ماه رمضون درستش کنن.... جریان همون شیر فلکه و .... هست
Last edited by hasanoooooooo; 24-07-2014 at 21:47.
یعنی شماره موبایلش بهت داد ؟
خودش از شماره موبایل شخصی بهم تماس گرفت. اره!
طرف یه معرفتی به خرج داد که نمیتونم درک کنم چرا؟ حتما دلش سوخته برا من! لحظخ ای که اومد تو سیستمم سرعتم 20 کیلو بایت بود
سرعت من الان یک دهم واقعی هم نیست... یک دهم کجا یک سوم کجا!
این که بقیه isp خا هم حال و روز خوبی ندارن میتونه نشانگر این باشه که دستور از بالا بالاهاست... وگرنه کل نت که نباید با هم بریزه بهم!!! توجه کنید هیچ خبری هم نیومده مشکل رو ببرسی کنه
برنامه ای هم دیگه برا شکایت کردن ندارم... باید ببینیم چی میشه...
Last edited by hasanoooooooo; 24-07-2014 at 21:56.
واسه من روزانه تقریبا نصفه شبانه یک سوم :|
ولی عجب آدم باحالی بوده خودش اومده زنگ زده
خدا کنه تا بعد رمضون درست شه :|
اره این یکی هم فقط اومد تو سیستمم دانلود رو چک کرد... کاری به mtu نداشت.... کلاس کاریش بالاتر بود![]()
خدا کنه درست بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)