تو که چند روز بیشتر نیست نصب کردی اول برو سیو گیمتو کپی کن یه جایی بعد بازی رو unistal کن بعد نسخی انگلیسی رو نصب کن و فارسی رو هم بی خیال شو.خیلی بد برگردوندن خیلی ضایع حرف میزنن.انگلیسیشو بازی کن بذار گرافیکشم خوب بمونه
تو که چند روز بیشتر نیست نصب کردی اول برو سیو گیمتو کپی کن یه جایی بعد بازی رو unistal کن بعد نسخی انگلیسی رو نصب کن و فارسی رو هم بی خیال شو.خیلی بد برگردوندن خیلی ضایع حرف میزنن.انگلیسیشو بازی کن بذار گرافیکشم خوب بمونه
من زیاد اهل بازی نیستم ولی یکی از دوستام ازم Save game واسه GTA 5 رو خواسته.
اگه میشه بهترین Save Game رو بزارید.
اين سه تا را بگير حالشو ببر:
1:
2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بحث رو عوض کردین؟ اون لعنتیه که سرعت ماشین رو یک جا ایست میده؛لینکِش رو بذارین دیگه مارو کشتین...
درسته چرا بحث را عوض کردید؟
من باهم منتظرم....
آقایون (به احتمال زیاد چون این بازی دخترونه نیست) ایشون ما رو سرکار گذاشته و رفته بهتره بیخیال بشید
در مورد ثابت نگه داشتن سرعت ماشين
گفتش مي رم پيدا مي كنم چي شد حداقل يه پست بده بگو كه داري دنبالش مي گردي يا اصلا قول نده
التماس انجام می دهم که اون ترینری که سرعت ماشین رو در یک نقطه ایست میده رو بدهید و دیگر بحث رو عوض نکنیدالبته بحث رو در اینده بحث رو عوض نکنید.
چی چی رو بی خیال شید. ببینم شاید من یه کار رو انجام دهم اما رو من ایمان نداشته باشید اما شــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا ید این کار رو انجام بدم.....................................![]()
سلام ...
دستت درد نکنه ، فقط میگفتی احتمال شـــــــــــــــاااااااای د چقدره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)