کسی مد جذاب سراغ نداره ؟
الان دارم ShockWave رو نصب میکنمقبلا
بازیش کردم و مد خوبیه
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
کسی مد جذاب سراغ نداره ؟
الان دارم ShockWave رو نصب میکنمقبلا
بازیش کردم و مد خوبیه
supply center بزنید
فایلاشو کپی میکنید تو پوشه Command & Conquer Generals Zero Hour
از خودش لانچر نداره و با همون لانچر zh اجرا میشه
contra یکی از خفن ترین مد های جنرال هست که هنوز داره به روز رسانی میشه و ورژن های جدیدش میاد
کلی چیز های خفن اضافه میکنه هوش مصنوعی و گرافیک رو هم بهبود میده کلا بازیو از این رو به اون رو میکنی
میتونی ویژگی های این ماد رو اینجا ببینی همینطور دانلد کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترا که خوراکمه
کنترا 008 که کلا ai نداره
فعلا کنترا 007 خوبه و تنوع یونیتهاش بالاست
ولی اینم تو اکثر مپ ها سنگین میشه بازیش
The End of Days رو نصب کردم
آخرین ورژنش که بتا هم هست 08 هستش
سه تا تیم روسیه و امریکا و gla داره
بازی که شروع میشه میتونی واسه تیمت استراتژی تعیین کنی . هوائی و بالستیک و . .
هر تیم سه تا استراتژی دارن
که در واقع انگار 9 تا تیم هست تو بازی
ولی از نظر هوش مصنوعی فقیره
چن تا مپ که ازش بازی کردم دشمن کلا بیحکرت بود و فقط پول جمع میکرد
تکسچرهای بازی هم افتضاح هستند
گرافیکش کلا تعریفی نداره
ولی تعیین نوع استراتژی بازی یه ایده جالب و نو هست که اولین بار تو این مود دیدم من
008 هنوز کامل نشده
007 که ai عالیی داشت خیلی از بدون ماد بهتر بود فکر میکنم تا نسخه نهایی روی ai هم کار کنن
ما دانشگاه شبکه راه انداختیم هر روز وقتی استاد درس میده 007 میزنیم با بچه ها خیلی عالیه
اون 007 و 008 واسه کنترا هستند
ولی اینایی که گفتم در مورد مود The End of Days که به اختصار teod نوشته میشه
باسلام ببخشید من دو تا مشکل تو جنرال دارم .
واقعا تاحالا هرچقدر به این درو اوندر زدم جواب نداده و به جایی نرسیدم.
1. در هنگام لن بازی کردن وقتی بازی می کنیم یه ارور وسط بازی و در بالای صفحه میاد ارورش هم اینه: game has detected a mismatch. this means the multiplayer game has lost synchronization data between the players
2. در هنگام بازی کردن عادی هم بارها اتفاق افتاده که این ارور میاد و از بازی میپره بیرون :you have encoutered a serious error. serious errors be caused by many things including viruses, overheated hardware that does not meet the minimum specifications for the game. please visit the forums at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of a ction or consult your manual for technical support contact information.
باموضوع: technical difficulties...
خواهشا کمک کنید![]()
مورد اول که خیلی اتفاق میفته و دلیلش رو نمیدونم من، شاید به خاطر کرک بازی هست... ولی معمولا وقتی یک دستگاه تو شبکه وضعیتش تغییر کنه اتفاق میفته... مثلا یه هارد شبکه از حالت Stand-By به حالت فعال در بیاد. ما تا حد زیادی این مشکل رو با ساختن یه Wifi-Hotspot تو گوشی اندروید و ساخت شبکه به واسطه ی اون حل کردیم...
مشکل دوم، چندین دلیل میتونه داشته باشه:
1) آخرین ورژن نباشه بازی 1.04 آخریشه.
2) مد نصب شده باشه و نیاز به ورژنی خاص از بازی داشته باشه، مثلا مد Shockwave و Contra 0.05+ به اونور باید روی 1.04 نصب بشن.
3) مد نیازمند تنظیمات خاصی باشه که در توضیحاتش نوشته شده و شما انجام ندادید.
4) وجود فایل تنظیمات دستکاری شده(این ارور معمولا در حال اجرای اولیه میاد)
5) در ویندوز 8 اگر بازی اجرا نشد باید اون رو با Compatibility Mode روی Windows XP SP2 اجرا کنید، تا مقداری زیادی ارورها کاهش پیدا میکنه.
دوستان من کالکشن جنرال رو گرفتم(1 تا 4).بعد که دو رو نصب کردم تو دی وی دی ش دو تا پچ واسه بازیش داشت....یک اسمش"Patch _Generals 2_ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power"
و اون یکی اسمش "Patch _Generals 2_ZeroHour Reborn V4.0 The Last Stand" هست.کدومی رو باید نصب کنم؟
سوال دیگه:از نظر شما از شماره های یک تا 4 کدومی قشنگ تره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)