همون فیلم کره ای رو میگم رفیق
همون فیلم کره ای رو میگم رفیق
سلام
من از uTorrent استفاده مي كنم تنظيماتش ديفالته، تا الان اگه مي خواستم چيزي رو دانلود كنم فايل تورنتو گير مي آوردم (البته با سيد بالا) وارد برنامه مي كردم و منتظر مي شدم تا دانلود تمام بشه، با تنظيمات هم كاري نداشتم ولي الان بد جوري گير سرعتم
بي زحمت يكي اين اصطلاح ها رو توضيح بده شايد فرجي بشه:
force start
tracker
price
hash
راستي چرا جلوي سيدها داخل پرانتز يه شماره ديگه هم هست مثلا به اين صورت (7)3
سه چهار صفحه اول و اخر اين تايپيك رو خوندم ولي آموزش از uTorrent پيدا نكردم، اگه كسي فايل آموزشي داره لطفا برام لينكش كنه
3پا3
راهی هست که تورنت رو به جای دانلود روی pc روی هاست دانلود کرد بعد روی pc آورد ؟ شنیدم با اسکریپتی به اسم تورنت فلوکس میشه ! ولی چطور؟
اولی یعنی مجبور به شروع کردن.مثلا وقتی تو تنظیمات گذاشتی 2 تا دانلود همزمان انجام بشه تا وقتی که اون دو تا تموم نشن سومی شروع نمیشه ولی وقتی فورس استارت رو بزنی شروع میکنه به دانلود.
دومی یعنی سرورهایی که سید ها و پییرها رو مانیتور یا همون ترک میکنن و به هم دیگه وصل میکنن.
تا حالا همچین چیزی ندیدم.
هش هم یعنی اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره.مثل اثر انگشته برای هر تورنت.
اون اعداد داخل پرانتر یعنی کل سیدها و عدد کناری یعنی به تعداد سیدی که شما وصل هستین.
تنظیماتتون رو هم دیفالت نزارین.بهتره سرعت آپلودتون رو (حدودی) به نرم افزار بدین تا بتونه حداکثر کارایی رو داشته باشه.(تو نرم افزار CTRL+G رو بزنین تنظیماتو میاره.)
از یکی از سایتایی که در صفحه زیر در همون قسمت اول صفحه "torrent download locations" میتونید تورنتشو بگیرید که وضع سیدراشم خوبه و باید سرعت خوبی داشته باشه... :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش من یه مشکل اساسی با برنامه های تورنت دارم:
اول از uTorrent استفاده میکردم که افت و خیز سرعت دانلودش خیلی زیاد بود (میانگین دانلود رو 4 بود) و منم هیچ رقمه نتونستم درستش کنم.
بعد Vuze استفاده کردم. سرعت دانلودش خیلی خوب و میانگین زیر 9 نمیومد. ولی بعد یه مدت متوجه شدم که بدجو پینگم رو آورد پایین. وقتی رو دانلود بود پینگ میرفت روی 2000-3000 حتی تا 6000 هم رفت ولی وقتی قطع میکردم میومد 500.
امروز هم از BitTorrent استفاده کردم ولی اینم یکم سرعت دانلودش افت و خیز داره و میانگین رو 7 هستش و پینگ هم روی 1000.
حالا با این توضیحات کسی میدونه من باید چی کار کنم. اگه راه حل Vuze بهم بگین خوب میشه چون با برنامش خیلی حال کردم.
ممنون.
با این سرعت ذغالی که نباید انتظار داشته باشین همزمان با تورنت بشه کار دیگه ای کرد.
حالا شما شکر کن که سایت ها باز میشن حتی با پینگ 6000.من وقتی تورنت میزارم هیچ سایتی باز نمیشه.![]()
سلام دوستان سه عدد دعوت نامه سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای مدت محدود سه روز در اختیارم هست. از دوستان اگر کسی خواست همین جا اعلام کند تا تقدیم شود. شایان ذکر است که بدلیل علاقم به پی سی ورد همین جا فقط پست زدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سوال: اینکه تورنت رو تبدیل کنیم به لینکه مستقیم چه مزیتی داره؟
سرعتش از تورنت کمی بیشتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)