ممنون راستی : بیشترین امتیاز رو دوتا بازی به کدوم بخش میده ؟ منظورم اینکه به کیل ها یا Unit ها ی کشته شده یا ... به چی ؟[/quote]
منظورت چيه ؟ قشنگ تاپيكت رو بخون ما كه نفهميديم
![]()
ممنون راستی : بیشترین امتیاز رو دوتا بازی به کدوم بخش میده ؟ منظورم اینکه به کیل ها یا Unit ها ی کشته شده یا ... به چی ؟[/quote]
![]()
[/QUOTE]
Tva جان منظورم اینکه وقتی از بازی بیرون میای تو قسمت Overview همون صفحه که ok داره که امتیاز ها رو نوشته
که نوشته چه کسی چقدر امتیاز گرفته و نفر اول تا اخر رو نشون میده میخواستم بدونم من با اینکه معمولا بیشترین کیل رو میگیرم ولی بیشتر اوقات یا اخرم یا یکی به اخر مونده حتی یه دفعه که 17 نت کیل گرفته بودم اخر شدم !!! و دوستم
که کمتر از من کیل داشت و لولش هم کمتر بود 2 وم شد !!! حالا بحٍث سر این نیست من کلا میخوام بدونم چرا اینطوری میشه ؟
سلام از فیسلس چه خبر![]()
دوست عزیز بازی تمام امتیازات رو با هم جمع می کنه
مثلا سه تا هیرو کشتی 5000 امتیاز
500 تا کریپت کشتی 120000 امتیاز
پولت از همه بیشتر بوده 5000 تا
و و و
اینارو با هم جمع می کنه و امتیاز می ده
اون پست هم کلی بود
یکمش با شما بود
اول - خوش اومدی![]()
![]()
دوم - اینایی که گفتی در یک صورت قابل اجراس :
فقط در بازی های 1v1 و 2v2 جواب میده به صورت کامل . چون که در بازی هایی که تیمی هستش یارای حریف نمیزارن این کارو بکونی ( یا bash میشی حریف در میره یا اینقد لول میخوری که ..... ) مگه اینکه یه نفر یه جای مپ تکی گیر بکشی[/quote]
دوباره سلام.
اومدی و نسازی. ببین داداش درسته درگیری ها 5vs5 ولی بوچر Rang لول یکش 1000. میتونه یکی رو از وسط 5تا انتخاب کنه و Hook کنه.نه اینکه بگم بقیه دسته بیلن، نه. مسئله اینه که بوچر باید تو Inventory خودش همیشه Tango داشته باشه. میدونی که چرا؟ واسه تهیه جای مناسب برای Hook کردن. درخت ها رو میخوری میری بین درختا وا میستی از اونجا کارتو شروع میکنی. تا یارهای طرف بخوان بیان طرفت تو کشتیش تموم شده بعدش هم TP.
تازه این یکی دیگه خیلی باحاله
فکر کنم تاحالا 5 به 5 بازی نکرده
مگه طرف لول نداره
تو کشیدی
6 کردی
همش شد 6 سانیه
خوب بعدش
می خوای با 2 راه بری و اتک بدی و رادیانس .....
بی خیال
یارو که نوب نیست واسته نگات کنه
یه stun بعدم میری تو فضا
تازه اگه یه نفر مثله Jah'rakal باشه
در حالی که هوک کردی و در میاد سمتت تو باید خودت رو مرده به حساب بیاری
تازه اگه خیلی خیلی خیلی خیلی شانس داشته باشی می تونی روی هلث 2000 تاییش یه 1000 تا کم کنی
همین
تازه اگه طره Satanic نداشته باشه
چون تا وقتی تو بخوای رادیانس ببندی اون ده تا satanic می تونه ببنده[/quote]
سلام.
اولا که قرار نیست کسی اینجا به کسی توهین کنه.
دوما اگه شما یه باره دیگه دومین Send منو بخونی متوجه میشی.فکر کنم زیاد دقت نکردی رو حرفام. من گفتم اول Hook. دوم R. سوم 3 تا اتک(که اگه هیرو Stuner باشه دیگه نمی خواد اتک بدی مرحله بدی رو انجام بده) چهارم شیش میکنی.
خوب کجا طرف تونست Stun کنه؟
سوما اگه Warlord آیتمهاشو بسته باشه دیگه هر کسی نمیتونه جلوش واسته و کسی که بوچر میگیره اینقدم که فکر میکنی ... نیس که Troll رو Hook کنه. واسه اون یکی دوستمون هم توضیح دادم اگه لطف کنی اون تاپیک رو هم بخونی بیشتر توضیح دادم.
قابل توجه بقيه خواهشن دوست باشيد حرفاي بد بدم نزنيد
بعدم آقاي Zulrajas فكر كنم ديگه همه اينقدر حرفه اي شده باشن تو كلناي خوف كه بتونن يه دجر(بلينك) بخرن تا هوك نشن توجه توجه (تو هوك ميشه بيلينك كرد )
بعدم بوچر هيرويه خوبي هستش قبول دارم اما بجاي راديانس ميتوني براش نكرو(بوك) بري راديانس براي آيتماي آخرت باشه
بحث من سر این بود که Radianc واسه بوچر عالی کار میکنه.
اون دیگه بستگی به موقعیت بازی و Player داره که Radianc رو Early game ببنده یا Late game.
به نظر من بهترین هیرو ها واسه اسکل کردن Mirana VS Veng هستن.
طریقه ی کارشون هم اینه Mirana میره توی River و میپره اونجایی که Ward کاشته میشه بعد Veng میاد و Swap میکنه و وامیسته که یه هیرو از اونجل رد شه بعدش هم که معلومه... طرف اون بالا گیر میکنه. جون اول بازیه فقط Town Portal دارن اونم 1یا2 تا اگه خواست TP کنه هم Mirana میتونه Cancel کنه هم Veng.
نظر شما چیه؟ راه خیلی خوبیه نه؟
امتیاز دادن آخر بازی هم اول بستگی به Level هیرو داره بعدش هم Unite Produce.
واسه من که خیلی جایه تعجبه. چرا اینقدر به Unite Produce اهمیت دادن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)