دوستان كسي نميخواد بسته بخره
بسته تركيبي با هم بخريم
ي سالش هر گيگي ١٥٠٠ ميوفته
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان كسي نميخواد بسته بخره
بسته تركيبي با هم بخريم
ي سالش هر گيگي ١٥٠٠ ميوفته
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من که مودم dt350 رو پشت بوم کنار zw101 تست کردم ، عین هم بود دسی بل . حتی مودم dt350 من پشت پنجره بهتر از zw101 جواب میده ، یه zw101 دیگه هم دارم میزارم تو بالکن پشت اتاقم طرف خیابون های اونور این 8 دسی بل میده ، اونی که رو پشت بونه 2 دسی بل !
مگه اینکه تو این مودم های جدید ایرانسل یکی شون سوکت sma داشته باشه آنتن خارجی بخوره ، اون خوبه .. z6000 که دوستان گفتند نمیخوره با اینکه تو سایت ایرانسل یه مدتی تیک خورده بود .. که میخوره
تنها فرقشون اینه که Zw101 به روتر وایرلس وصل میکنی ادا در میاره ! dt350 خودش وایرلس داره
------------------------
من باز هم تاکید میکنم port forwarding مودم فضای باز zw101 خالی بندی ه من پدر خودم رو در اوردم نتونستم باهاش NAT را باز کنم . اصلا NAT از طرف ایرانسل بسته هست ! پورت usb مودم dt350 هم یه خالی بندی دیگه هست که هیچ کاربردی ابدا نداره !
هر چی کمتر گول چاخان های ایرانسل رو بخوریم و میدان را به همراه اول و مخابرات بدیم به نفع خودمونه ، از من گفتن بود
خير هيچ كدوم
مدل فضا باز براي جاهايي هست كه مشكل انتن دهي دارن
و اينكه همه مدل مدم ها در شرايطي كه انتن دهي خوبي داشته باشن كيفيت يكسان ارايه ميكنند
مدل فضا باز ضد اب و قابليت نصب روي ميله رو دادن كه بقيه مدل ها اينجوري نيستن
فضا باز براي كساني هست كه ميخان بيشترين قدرت دريافت كنن
از نظر سیگنال گیری و دهی هیچ فرقی بینشون نیست ، اینترنت point to point پوینت تو پوینت نیست که شما یه رادیو این ور داشته باشی یکی دیگم عین همون اون ور باشه ... بنابراین فضای باز ایرانسل بیشتر کشکه تا یه چیزه دیگه ، شما باورت نمیشه دکل های ایرانسل تا کجا میدن ! دیروز من تو هواپیما موبایل م رو روشن کردم ببینم از کجا سیگنال میگیره ... تو هوا ! ربع ساعت مونده تا فرودگاه 3 تا آنتن میداد ! اینترنت edge هم داشت !! اونم تازه دهات ما ! حتی بابام تونست بهم زنگ بزنه !
بسته تركيبي يكي واسه اينترنت ثابت هست يكي واسه اينترنت همراه
تنوع كمي هم داره
واسه پورت ظاهرا بايد اي پي استاتيك بگيرين
مبين نت هم اينجوريه
بنظرم همه شركت ها مثل هم هستند هم خوب و هم بد
براي يكي خوبه براي يكي نه همون شركت
بنظرم فرق دارن
دوستان اينجا مودم خارجي دارن ميتونن بهتر نظر بدن
مشخصا هر ٢نوع مودم در فضاي باز شايد يك كيفيت داشته باشن ولي مودم داخلي قابليت نصب در فضا باز نداره بايد تغيراتي رد باكس مودم و پاور ان بصورت دستي ايجاد كرد
از نظر سيگنال وقتي مودم رو چند سانتيمتر جابجا ميكني سرعت بهتر يا بدتر ميشه ديگه چه انتظاري ميشه داشت !!
تفاوت بین پینگ اینترنت همراه و ثابت چقدره ؟ میشه برای گیم به پینگش اعتماد کرد ؟
وقتی مودم b315s-22 رو جابجا میکنم پینگ میاد زیر 100 (همراه اول) اما ثابت نمیمونه!!!! حتما خواستین مودم تهیه کنید مدلی رو بگیرید که حداقل انتن خروجی هم بهش وصل میشه
احتمالا مودمم رو بفروشم بیام سمت نت ثابت ایرانسل و مبین نت
کجای ایرانسل آی پی استاتیک میده ؟ اصلا آی پی استاتیک چه ربطی به باز و بسته بودن NAT داره داداش ؟
اینترنت تانوما هم که دارن میدن .. آی پی اش در حالت عادی داینامیک هست ! استاتیک میگیرن برا دوربین مدار بسته نه برا بازی با NAT باز
ولی با قسمت آخر حرف تون موافقم ، همه جا خوب و بد داره
ایرانسل پینگش بهتره کلا ، ولی در نهایت هر دو یک ** هستن یه راه حل موقت در بهترین صورت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)