نصاريان: با پيراهن آبى به تيمملى مىرسم. حالا به استقلال تعصب دارم
بار اول نيست که مىشنويم: «انصاريان در استقلال» اما اين دفعه تفاوت بزرگى با دفعات قبل دارد و تفاوتش در اين است که انصاريان پس از 8 سال عضويت در پرسپوليس بهطور رسمى با استقلال قرارداد امضا کرد تا از همين روزها موضوع چيدمان مثلث دفاعى پسران آبى تبديل به بحث روز فوتبالدوستان ايرانى شود.
بىگمان، انگيزه و روحيه انصاريان مىتواند برگ برنده استقلال در اين انتقال باشد. اما شکى نيست که اگر نيکبخت پرسپوليسى نمىشد انصاريان هم شايد هرگز پيراهن آبى را برتن نمىکرد و اينک نه فقط بايد به رنگ جديد پيراهن على عادت کنيم بلکه حرف زدن او که روزى جزو عاشقان پرسپوليس بود نيز تفاوت يافته است. باور نمىکنيد متن مصاحبه را بخوانيد...
«على انصاريان و استقلال»؛ اين دفعه چندمى بود که اين خبر را شنيديم، با اين تفاوت که اين بار نه تنها تکذيب نشد بلکه در هيأت فوتبال قراردادت را ثبت کردي!
درگذشته چند بار تا آستانه استقلالى شدن رفتم اما همانطور که مىدانيد اتفاقاتى به وجود آمد که نشد زودتر آبىپوش شوم، اما اينبار موضوع بهطور کلى تفاوت داشت، همه شاهد هستند که پرسپوليسىها چه برخوردى با من داشتند و چطور پاداش زحمات چند سالهام را دادند. اصلاً ولش کن، همه حقايق را مىدانند، صحبتهايى با استقلالىها داشتم. توافقات حاصل شد و تصميم گرفتم آبى بپوشم.
فکر مىکنى انصاريان در استقلال موفق باشد؟
بايد اين چنين شود، استقلال را به اين دليل انتخاب کردم که يکى از تيمهاى مطرح و پرطرفدار ايران است، آمدهام به اين تيم تا به تيمملى راه يابم و در جام ملتهاى آسيا فيکس ايران بشوم.
تو با استقلال اهواز مذاکراتى داشتى و حتى گفته شد با اين تيم قرارداد داخلى هم امضا کردي.
وقتى مىخواستم با استقلال تهران قرارداد امضا کنم با آقاى شفيعىزاده تماس گرفتم و با ايشان به صورت مفصل صحبت کردم. به دليل شرايط خاص خودم بايد در تهران فوتبالم را ادامه مىدادم.
تو يکى از بازيکنان متعصب پرسپوليس بهشمار مىرفتى و حتى هواداران قرمزها تو را نماد تعصب مىناميدند!
من پيراهن هر تيمى را که بپوشم به آن تعصب خواهم داشت، حالا هم با پيراهن استقلال سعى مىکنم بهترين نمايشها را انجام دهم، مىخواهم ثابت کنم على انصاريان تمام نشده است و يک مدافع درجه اول در فوتبال ايران است.
مبلغ قراردادت چقدر است؟
درباره همه چيز با استقلالىها صحبت کردم جز پول؛ برگه قراردادم نيز در هيأت فوتبال موجود است و همه شاهد هستند که سفيد امضا کردم.
استقلال مدافعان خوبى در اختيار دارد و فصل گذشته عنوان بهترين خط دفاعى ليگ را تصاحب کرد، با اين حساب فکر مىکنى فيکس باشي؟
تلاش مىکنم تا باحضور بازيکنان ديگر، خط دفاعى استقلال را مستحکمتر کنيم، در تمرينات نيز براى فيکس شدن نظر مربى را جلب مىکنم.
شماره چند استقلال را مىپوشي؟
هنوز معلوم نيست، شماره پيراهن برايم مهم نيست.
حرف آخر!
وقتى مىخواستم با استقلال قرارداد امضا کنم وضو گرفتم، اميدوارم با حمايت امير قلعهنوعي، مربيان، مسئولان و تماشاگران استقلال روزهاى خوبى را تجربه کنم.
khabars.net