عید هر موقع باشه ، دیگه وقتشه برید خونه هاتون ... فکر نکنین اینجا بخوابین فطریتون میفته گردن انجمن یا موسس تاپیک![]()
عید هر موقع باشه ، دیگه وقتشه برید خونه هاتون ... فکر نکنین اینجا بخوابین فطریتون میفته گردن انجمن یا موسس تاپیک![]()
دقیقا همین فکر رو کرده بودیم...حیف شد دستمون رو شد
شب خوش...
حیان جان بی زحمت یه سری بزن به تاپیک لنوو z510![]()
اقا فیطریه برای هر کس چقدره ؟![]()
صدق الله العلي العظيم
برادرا و خواهرا بعلت عمليات عمراني تاپيكو امروز زودتر ميبنديمون [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودمم گشنمه ولی میگن تحریما برداشته شده![]()
مدیر ارشد که حرفش سنده نمیشه روش حرف زد ولی آقا با تایپیک صاحب سفره چیکار داری؟!![]()
سلام بر همگانجریان چیز دیگست
دیده آخرا ماه رمضونه ، گفته دو سه شب آخر اینجا بمونیم نگهبونی بدیم که بگه "آقا چند ماهه تا صبح نگهبونی میدادم مراقب رفت و آمد ها بودم ، عیدم هست عیدی مارو بدین "
اگه همین جریان نبود ... ببینین کی گفتم ! عیدیشو گرفت باز میرهاگه فردا شبم ساعت 4 آن شد من اسممو عوض می کنم
+
امشب انجمن به علت تعمیرات تعطیله . دلیلشم اینه الان 1 میلیون و دویست هزار نفر میخوان بریزن تو انجمن که فطریشون بیفته گردن p30world ( نفری 60 هزار تومن حساب کن میشه شصت میلیارد و 120 میلیون ) . در چنین مواردی مدیریت فرار رو بر قرار ترجیه میده و تا پایان امشب احتمالا انجمن به دلیل تعمیرات مصلحتی تعطیله![]()
Last edited by Public Enemy; 17-07-2015 at 23:00.
نظرتون نسبت به قاچاق و برداشتن تحریم چیه؟ ریشه کن میشه عایا ؟؟![]()
یه ماه عادت کرده بویدم تا 4 صبح بیدار باشیم پای نت گیج چرخ بزنیم الآن خوابمون نمیاد
جاتون خالی صبح می خواهیم بریم جنگل های شمال الآن می ترسم تا 4 صبح بیدار بمونم طبق عادت اونوقت صبح هم طبق عادت این یه ماهه تا 12 بخوابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)