تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 3347 اولاول ... 2452953353413423433443453463473483493553954458451345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جواب ایرانسل به ایمیل بنده

با سلام و احترام
    مشترک گرامی

احتراما به اطلاع می رساند ،شرکت ایرانسل در حال حاضر ارائه خدمات نسل سوم و بالاتر اینترنت همراه خود را در شهرهای تهران، تبریز، اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام آغاز نموده و مناطق تحت پوشش به سرعت در حال افزایش هستند، به زودی پوشش سراسری نسل جدید خدمت مشترکین محترم اطلاع رسانی می گردد.

همچنین در خصوص راهنمای تنظیمات اینترنت نسل سوم و بالاتر می توانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید و از طریق گزینه تلفن همراه منوی محصولات را انتخاب نموده و گزینه اینترنت همراه ایرانسل را انتخاب نمایید.

باتشکر

Customer Service

MTN IRANCELL

2. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام خب طبق ايميل ايرانسل كه براي دوستمون ارسال شد پس اينبار ايرانسل خبر سراسري شدن نسل سوم خودشو اعلام ميكنه چون ايرانسل نمي تونه هر روز بياد و پوشش خودشو هي هر روز بخواد اعلام كنه پس ايرانسل به سرعت داره تجهيزاتشو اماده ميكنه و اينبار خبر سراسري شدنشو به زودي اعلام ميكنه. بسيار هم خوب بنده از رشت - بخش لشت نشا- هنوز اينجا فعال نيست به زودي ....

4. 4 کاربر از afshin KH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

جواب ایرانسل به ایمیل بنده

با سلام و احترام
    مشترک گرامی

احتراما به اطلاع می رساند ،شرکت ایرانسل در حال حاضر ارائه خدمات نسل سوم و بالاتر اینترنت همراه خود را در شهرهای تهران، تبریز، اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام آغاز نموده و مناطق تحت پوشش به سرعت در حال افزایش هستند، به زودی پوشش سراسری نسل جدید خدمت مشترکین محترم اطلاع رسانی می گردد.

همچنین در خصوص راهنمای تنظیمات اینترنت نسل سوم و بالاتر می توانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید و از طریق گزینه تلفن همراه منوی محصولات را انتخاب نموده و گزینه اینترنت همراه ایرانسل را انتخاب نمایید.

باتشکر

Customer Service

MTN IRANCELL
    اینکه نشد جواب! این متنیه که هی تو tv نشون میده و بعضی وقتام sms میکنه!
    ظاهرا خود ایرانسل هم نمیدونه چه اتفاقاتی خواهد افتاد، واسه همین در مورد برنامه افزایش پوشش 3G چیز خاصی نمیگن

6. 6 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ظاهرا خود ایرانسل هم نمیدونه چه اتفاقاتی خواهد افتاد، واسه همین در مورد برنامه افزایش پوشش 3G چیز خاصی نمیگن
    با اینکه خودم هم خیلی انتقاد دارم به نحوه اطلاع رسانی ایرانسل ولی خداییش باید توجه کنیم که چندین هزار بی تی اس باید تجهیز بشن،ونمیتونه هی بگه فلان شهر فلان منطقش راه افتاده یا نه
    حالا به نظرم باید تا ابان صبر کنیم ببینیم حداقل شهرستان ها رو پوشش میده یا نه اگه نتونست واقعا باید بیاد بگه مشکل چیه و همه رو از سردرگمی در بیاره

8. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

موضوع اینه که شرکت ها هیچ خبر جدید رو غیر از مراجع رسمی منتشر نخواهند کرد. این قانون در ایرانسل و شاتل به چشم دیدم. بقیه هم از همین قانون طبعیت میکنن. یعنی شما هزارتا ایمیل بزن و یه سوال بپرس . امکان نداره جوابی خارج از چیزی که وجود داره یا منتشر شده ارائه بدن.

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا
    باتوجه به این عکس،ینی وقتی شبکه ملی اطلاعات تکمیل شد دسترسی ازاد به اینترنت به شدت محدود میشه!!
    درسته؟؟

Sent from my C2305 using Tapatalk
    در اینصورت اگه کوسه ای سیم رو گاز بگیره سایت فارس , تابناک , مشرق , پرزیدنت و کلیه سایتهای "صلی علی محمد آل علی خوش آمد " باز میشه مثل بنز و فقط سایتهای استکباری و استثماری و صهیونیستی مورد لطف کوسه قرار میگیرن.

12. 5 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرعت سمت ما به یکبار از غروب افت کرد با دو تا گوشیم امتحان کردم ماکزیمم سرعت 512 (محل تهران-آریاشهر)
    تایید میشه تا ظهر خوب بود اما من امروز از اریاشهر تا پونک و تست کردم فاجعه بود . برای برادرم بزور بسته ایرانسل خریدم که رایتل چیه ایرانسل الان تا سرعت بازه استفاده کن اما ضایع شدم. از نسل دوم بدتره حتی الان دیگه وصل هم نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

احتمال میدم تا عید از 3g چیزی جز خاطره باقی نمیمونه .
    امروز تهران( جاهایی که من بودم) همین پوشش دست و پا شکسته هم خیلی وضعش خراب بود

15. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احتمال میدم تا عید از 3g چیزی جز خاطره باقی نمیمونه .
    امروز تهران( جاهایی که من بودم) همین پوشش دست و پا شکسته هم خیلی وضعش خراب بود
    البته این احتمال جاهای شلوغ مثل تهران احتمالش بیشتره
    کلا توی ایران وایمکس اینترنت موبایل ای دی اس ال همه چی بستتگی به تعداد افراد استفاده کننده داره،چون به خوبی پهنای باند پخش نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تایید میشه تا ظهر خوب بود اما من امروز از اریاشهر تا پونک و تست کردم فاجعه بود . برای برادرم بزور بسته ایرانسل خریدم که رایتل چیه ایرانسل الان تا سرعت بازه استفاده کن اما ضایع شدم. از نسل دوم بدتره حتی الان دیگه وصل هم نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اقا طرف ما هم 3G ترکید 8 به بعد بود بر ما
    سرعت در حد بایت هست هیچی باز نمیشه

18. این کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •