خواهش میکنم
پیشاپیش مبارکتون باشه
بله تنها تفاوت همین رنگ هست. البته نمی دونم چرا شور محصولات inear جدیدش رو با دو رنگ که یکی از این دو رنگ همیشه شفاف هست تولید میکنه.
متاسفانه اطلاعی از مرکز خرید خرده فروشی در سوئد ندارم و هدفونهای شور را توسط دوستانم یکی از آلمان و یکی از مالزی خریدم که Se535 از مالزی خریداری شده و اگه خواستید آدرس و شماره مبایل فروشنده رو برای شما ارسال کنم فروشنده یک فرد چینی تبار هست که متاسفانه انگلیسی هم زیاد خوب بلد نیست ولی خوب . . .
هر چند خرید از مالزی به نظرم یک اشتباه هست چون تفاوت قیمت اونجا با دلاری خیلی زیاده و یک جورایی مثل ایران قیمت می زنند البته فرقش با اینجا این هست که تخفیف در حد چند رینگیت بیشتر نیست.
پاینده باشید.
دوست من یک نگاهی به EX300 بکنید فکر میکنم این هدفون با توجه به اختلاف قیمت تقریبآ زیادی که با مدلهای در نظر گرفته شده شما داره انتخاب مناسبتری باشه و از هر لحاظ برتر از این مدلها باشه.
به هر حال سونی با موسیقی الکترونیک به خوبی کنار نمیاد البته بستگی به سلیقه شنوایی شما داره مثلآ کسی که از صدای بیس قوی خوشش میاد به سختی از صدای سونی لذت میبره چون بیس اغلب این هدفونها(غیر از مدلهای خاص که صرفآ برای بیس قوی ساخته شده اند) بسیار ضعیف هست. و با توجه به این ضعف که موسیقی تکنو باهاش مشکل خواهد داشت در نقطه مقابل مید فوق العاده محصولات سونی چشم گیر هست که مناسب سبک جازی خواهد بود که شما گوش میکنید.
و در آخر اگر تصمیم به انتخاب بین این سه مدل باشه به نظرم EX80 صدای بهتری داشته باشه ولی نه با اختلاف چشمگیر با دو مدل دیگه.
پاینده باشید.