تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 752 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی!
    دنبال همون SE215 میرم. راستی دو مدل SE215-k و SE215-CL فقط از لحاظ رنگ متفاوت هستند دیگر.
    و یک سوال دیگه اینکه اگه شما خارج هستید چه retailer پیشنهاد میدید(سوئد امکان دریافتش رو دارم)
    اگرهم ایران هستید میشه بفرمایید از کدام retailer هدفون شور خودتون رو خریدید؟
    خواهش میکنم
    پیشاپیش مبارکتون باشه
    بله تنها تفاوت همین رنگ هست. البته نمی دونم چرا شور محصولات inear جدیدش رو با دو رنگ که یکی از این دو رنگ همیشه شفاف هست تولید میکنه.

متاسفانه اطلاعی از مرکز خرید خرده فروشی در سوئد ندارم و هدفونهای شور را توسط دوستانم یکی از آلمان و یکی از مالزی خریدم که Se535 از مالزی خریداری شده و اگه خواستید آدرس و شماره مبایل فروشنده رو برای شما ارسال کنم فروشنده یک فرد چینی تبار هست که متاسفانه انگلیسی هم زیاد خوب بلد نیست ولی خوب . . .

هر چند خرید از مالزی به نظرم یک اشتباه هست چون تفاوت قیمت اونجا با دلاری خیلی زیاده و یک جورایی مثل ایران قیمت می زنند البته فرقش با اینجا این هست که تخفیف در حد چند رینگیت بیشتر نیست.

پاینده باشید.

دوستان نظرتون راجع به ايرفون هاي سوني ex35 و ex40 و ex80 چيه؟ بيشتر هم جاز گوش ميدم ولي گاهي تكنو و سبكهاي ديگه هم گوش ميدم كدومشون بدرد بخوره.
    دوست من یک نگاهی به EX300 بکنید فکر میکنم این هدفون با توجه به اختلاف قیمت تقریبآ زیادی که با مدلهای در نظر گرفته شده شما داره انتخاب مناسبتری باشه و از هر لحاظ برتر از این مدلها باشه.
    به هر حال سونی با موسیقی الکترونیک به خوبی کنار نمیاد البته بستگی به سلیقه شنوایی شما داره مثلآ کسی که از صدای بیس قوی خوشش میاد به سختی از صدای سونی لذت میبره چون بیس اغلب این هدفونها(غیر از مدلهای خاص که صرفآ برای بیس قوی ساخته شده اند) بسیار ضعیف هست. و با توجه به این ضعف که موسیقی تکنو باهاش مشکل خواهد داشت در نقطه مقابل مید فوق العاده محصولات سونی چشم گیر هست که مناسب سبک جازی خواهد بود که شما گوش میکنید.

و در آخر اگر تصمیم به انتخاب بین این سه مدل باشه به نظرم EX80 صدای بهتری داشته باشه ولی نه با اختلاف چشمگیر با دو مدل دیگه.

پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:34. دليل: پست متوالی

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون مناسب برای کار با پیانوی دیجیتال میشه پیشنهاد بدین ؟ تا سقف 20 تومن اینطورا یا کمی بالاتر!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون مناسب برای کار با پیانوی دیجیتال میشه پیشنهاد بدین ؟ تا سقف 20 تومن اینطورا یا کمی بالاتر!
    سلام به شما
    دوست من فکر نکنم هیچ پیانیست آماتوری هم از صدای هدفون 20 تومنی راضی باشه و اگه پیانوی دیجیتال شما حتی از نمونه های ارزان قیمت باشه کیفیت صدای خوبی به شما نمیده بهتره که برای پیانو مدلهای خوبی انتخاب کنید که مید حداقل خوبی داشته باشند.
    توان خروجی اکثر پیانوها دیجیتالی پایین هست و به سختی از پس هدفونهای حرفه ای بر میاند به همین خاطر باید از هدفونهای نیمه حرفه ای انتخاب کنید.
    به هر حال به نظرم برای اینکه حسی مشابه ساز واقعی را تجربه کنید بهتر از یک کمی به بودجه خودتون اضافه کنید برای شروع حدود 100 تومن گزینه های خوبی سنهایزر داره و همینطور AKG یکی مدلهای پرفروشش K77 هست که قیمتش حدودآ 60 تومنه و صداش هم نصفه شببی که تمرین می کنید کسی رو از خواب بی خواب نمی کنه.

یک سوال از سر کنجکاوی دوستانه مدل پیانوی شما چی هست؟

پاینده باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hippo vb چرا نیست و نابود شده یه دفعه هیچ ساتی ندارش چند وقتی باری فروش چی شبیه vb هست به نظرتون که بیس نرم و خوب داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با درود به همه دوستان من قصد خرید هدفون tour از برند beats را دارم .سوالی که داشتم این هست که آیا این مدل واقعا کیفیت خوبی دارد؟و اگر پاسخ منفی هست با بودجه 200 تا 280 تومان چه مدل هدفونی می شود جایگزین tour کرد؟استفاده اصلی من موزیک هست تقریبا همه چیز هم گوش می دهم اما سبک trance بیشتر گوش می دهم .با سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود به همه دوستان من قصد خرید هدفون tour از برند beats را دارم .سوالی که داشتم این هست که آیا این مدل واقعا کیفیت خوبی دارد؟و اگر پاسخ منفی هست با بودجه 200 تا 280 تومان چه مدل هدفونی می شود جایگزین tour کرد؟استفاده اصلی من موزیک هست تقریبا همه چیز هم گوش می دهم اما سبک trance بیشتر گوش می دهم .با سپاس
    درود بر شما
    اصل مدل انتخابی شما نه تقلبی اون صدای چندان خوبی نداره و بهترین هدفون این برند مدل Studio هست که باز هم کسانی که اصلی دارند از کیفیت صداش چندان راضی به نظر نمی رسند.
    متاسفانه این برند نه تنها در ایران بلکه در همه جای دنیا تقریبآ بیش از میزان تولید اصلی ، مدل تقلبیش موجود هست و از همه بدتر اینکه اکثر مدلهای تقلبی اون High Copy (نمونه تقلبی که از نظر ظاهرآ %100 با نمونه اصلی برابری می کنه) هستند که برای مای خریدار که چه عرض کنم حتی خود شرکت سازنده هم به راحتی قادر به تشخیص اصل از بدل نیست.

به نظرم شما یک نگاهی به مدل بسیار خوب و حرفه ای Beyerdynamic DT770 Pro بکنید چون:
    1. در ایران موجوده
    2. محصولی از برند معروف هدفون ساز هست
    3. نمونه تقلبی اون بسیار نادر هست
    4. قیمت بسیار مناسبی داره

نکته: این هدفون در 10 مدل مدل ساخته شده ولی برای شروع شما یکی از سه مدل زیر را به ترتیب اولویت انتخاب کنید:
    1. 600 اهمی
    2. 250 اهمی
    2. 80 اهمی

و برای مدل 600 و 250 اهمی نیاز به آمپ هست ولی مدل 80 اهمی به اکثر پلیرها پرتابل قابل اتصال هست.
    تفاوت صوتی اونها با هم به ترتیب در جزییات و یک کمی هم شفافیت صداست.

پاینده باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با درود و سپاس از شما دوست گرامی فقط در مورد خرید هدفون beats من برادرم آمریکا هست و اگر بخواهم می توانم این هدفون را زا از خود سایت beats سفارش بدهم یعنی باز هم احتمال تلبی بودن دارد؟بعد هم من چون بیشتر از آیپاد استفاده می کنم ترجیخ می دهم که چیزی باشد که خیلی جمع و جور باشد و کیفیت صدای عالی هم داشته باشد . در مورد بودجه هم برای من مهم نیست فقط عالی باشد. درحال حاضر هدفونی که دارم اcreative ep-830 هست اگر امکان دارد دوباره من را راهنمایی کنید ار کمک شما سپاسگذار هستم.
    لطفا درباره هدفونهای زیر هم توضیح بدهید.

AKG K 450 PREMIUM
    AKG Q460 MINI ON EAR HEADPHONES
    Last edited by hosein_artist; 08-07-2011 at 17:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به شما
    دوست من فکر نکنم هیچ پیانیست آماتوری هم از صدای هدفون 20 تومنی راضی باشه و اگه پیانوی دیجیتال شما حتی از نمونه های ارزان قیمت باشه کیفیت صدای خوبی به شما نمیده بهتره که برای پیانو مدلهای خوبی انتخاب کنید که مید حداقل خوبی داشته باشند.
    توان خروجی اکثر پیانوها دیجیتالی پایین هست و به سختی از پس هدفونهای حرفه ای بر میاند به همین خاطر باید از هدفونهای نیمه حرفه ای انتخاب کنید.
    به هر حال به نظرم برای اینکه حسی مشابه ساز واقعی را تجربه کنید بهتر از یک کمی به بودجه خودتون اضافه کنید برای شروع حدود 100 تومن گزینه های خوبی سنهایزر داره و همینطور AKG یکی مدلهای پرفروشش K77 هست که قیمتش حدودآ 60 تومنه و صداش هم نصفه شببی که تمرین می کنید کسی رو از خواب بی خواب نمی کنه.

یک سوال از سر کنجکاوی دوستانه مدل پیانوی شما چی هست؟

پاینده باشید.
    ممنون از راهنماییتون ! راستش قیمتش که ازرون نیست حدود 2 میلیون و ششصد اینطورا (رولند fp-7) پس با این حساب هدفون های ارزون قیمت ارزش ندارن ؟ میشه مدلهای دیگه هم پیشنهاد بدین اگه اینو نداشتن ، چون من شهرستانم ...
    ممنون از توجهتون !
    Last edited by reza-atom; 08-07-2011 at 22:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود و سپاس از شما دوست گرامی فقط در مورد خرید هدفون beats من برادرم آمریکا هست و اگر بخواهم می توانم این هدفون را زا از خود سایت beats سفارش بدهم یعنی باز هم احتمال تلبی بودن دارد؟بعد هم من چون بیشتر از آیپاد استفاده می کنم ترجیخ می دهم که چیزی باشد که خیلی جمع و جور باشد و کیفیت صدای عالی هم داشته باشد . در مورد بودجه هم برای من مهم نیست فقط عالی باشد. درحال حاضر هدفونی که دارم اcreative ep-830 هست اگر امکان دارد دوباره من را راهنمایی کنید ار کمک شما سپاسگذار هستم.
    لطفا درباره هدفونهای زیر هم توضیح بدهید.

AKG K 450 PREMIUM
    AKG Q460 MINI ON EAR HEADPHONES
    درود بر شما
    خواهش می کنم
    مسئله اصلی کیفیت صدای این انواع هدفون هست که نسبت قیمت به کیفیت خوبی ندارند متاسفانه.
    نه خیر دوست من شما می تونید از دفتر فروش خود بیتس و یا نمایندگی های خرده فروشی اونها خرید کنید و منظورم با غیر از این مراکز اصلی توضیع بود.

پیشنهاد بهتر این هست که اگه با این نوع استایل هدفون بسیار راحت هستید یکی از محصولات خوب برند حرفه ای هدفون ساز و با سابقه به نام Grado را انتخاب کنبد که از این نظر باتجربه ترین در این نوع استایل هدفون هست.
    به طور مثال SR325 گزینه مناسبی هست البته یه اگه سر به سایتشون بزنید دست خالی برنمی گردید.

متاسفانه نظر دقیقی درباره این دو هدفون انتخابی شما ندارم چون صداشون رو تجربه نکردم ولی به نسبت Grado حرفی برای گفتن ندارند چون صدای Grado بسیار حرفه ای تر هست و طبق نتایج سنجشی که از این دو مدل هدفون موجود بود تاکید بر بیس قوی دارند به خصوص Q460 که این نقطه مقابل انتخاب یک شنونده حرفه ای هست.

پاینده باشید.

ممنون از راهنماییتون ! راستش قیمتش که ازرون نیست حدود 2 میلیون و ششصد اینطورا (رولند fp-7) پس با این حساب هدفون های ارزون قیمت ارزش ندارن ؟ میشه مدلهای دیگه هم پیشنهاد بدین اگه اینو نداشتن ، چون من شهرستانم ...
    ممنون از توجهتون !
    شما هم FP-7
    سری F یا معمولی؟ به نظر خیلی گرون گرفتید ، چرا؟
    اما با اینکه قیمت پیانوی شما ارزون نیست ولی قادر به پشتیبانی خوب از هدفونهای با امپدانس بالا نیست.

اگه K77 گیرتون نیاد که دیگه بازار باید تعطیل باشه. به هر حال می تونید AKG K99 و Beyerdynamic DT770 -80 Ohm را هم نگاه بندازید. هر چند K99 نمونه Semi-open هست و یک کمی نشتی صدا داره و اگه شب تمرین میکنید صداش به گوش حساس و هر چند به خواب عمیق فرو رفته اونایی که نباید می رسه و نتیجه = خامممموش.

قیمت Dt770 حدودآ 10 برابر بودجه درنظر گرفته شما هست ولی K99 حدود 90 تومن هست البته این قیمتهایی که برای K77 , K99 دادم دست بسیار بالا هستند و هر چند بازار ما که هیچ وقت قانون مشخصی نداشته اما قیمت کفش 20 تومنی پایین تر هست که باید قیمت جدید بگیرید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:33. دليل: پست متوالی

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما هم FP-7
    سری F یا معمولی؟ به نظر خیلی گرون گرفتید ، چرا؟
    اما با اینکه قیمت پیانوی شما ارزون نیست ولی قادر به پشتیبانی خوب از هدفونهای با امپدانس بالا نیست.

اگه K77 گیرتون نیاد که دیگه بازار باید تعطیل باشه. به هر حال می تونید AKG K99 و Beyerdynamic DT770 -80 Ohm را هم نگاه بندازید. هر چند K99 نمونه Semi-open هست و یک کمی نشتی صدا داره و اگه شب تمرین میکنید صداش به گوش حساس و هر چند به خواب عمیق فرو رفته اونایی که نباید می رسه و نتیجه = خامممموش.

قیمت Dt770 حدودآ 10 برابر بودجه درنظر گرفته شما هست ولی K99 حدود 90 تومن هست البته این قیمتهایی که برای K77 , K99 دادم دست بسیار بالا هستند و هر چند بازار ما که هیچ وقت قانون مشخصی نداشته اما قیمت کفش 20 تومنی پایین تر هست که باید قیمت جدید بگیرید.
    ممنون از راهنمایی
    نه سری F اشه !
    راستی از این هدفونهایی که میرن توی گوش مناسب تر نیست ؟ نشتی صدا هم نداره ! چرا از این مدلها پیشنهاد نمیدین ؟
    Last edited by reza-atom; 09-07-2011 at 11:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •