تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 444 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

باید اپدیتهای خود فیفا رو دانلود کنی . اپدیت 1 و 2 و 3 .
    اپدیت 2 حجمش زیاده (2 گیگ) . اگه نمیتونی دانلود کنی بی خیالش شو . ولی اپدیت 1 و اپدیت 3 رو حتما بریز . اپدیت 1 که همون مشکلات گیم پلی رو بهتر میکنه و اپدیت 3 هم که همین کار رو میکنه و واسه اجرای بازی با کرک 5 لازمه . این دوتا رو نصب کن . اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته .
    بعد از ریختن اپدیت 3 کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 رو که شمال سه تا فایل میشه از تو خود پک اپدیت 3 بریز تو پوشه بازی و از طریق فایل fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کن .

اینم لینک اپدیتها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 regenerator نداره . خودش موقع نصب فایلهای.bh رو regenerate میکنه .
    در صورتی که فقط مود رو به صورت دستی نصب کنین احتیاج به i68 دارین و اگه از طریق MWM Installer نصب کنین احتیاجی به i68 نیست . این i68 بیشتر باعث میشه پچ ها خرابتر بشن چون ممکنه گزینه اشباه بزنین . من خودم اول فکر میکردم لازمه و کلی بازیم رو خراب کرده بود اما بعدا درست شد .

حالا شما بگو :
    پچ های مودینگ وی رو به ترتیب از 1.0.1 تا 1.5.1 نصب کردین ؟(اونجور که تو تصویر میبینم شما مثل اینکه پچها رو تا اخرین نسخه نصب نکردین . چون توی اخرین نسخه گزینه های تغییر تم و تغییر intro هم داره) (هر بار که نصب کردین باید برین تو پوشه Data و اون قضیه پوشه loc رو درست کنین)
    اپدیتهای 1 و 2 و 3 مربوط به خود بازی رو نصب کردین ؟
    موقع نصب فایل installer رو با run as admin اجرا کردین ؟
    تغییرات دیگه تو بازی رو ندیدین ؟ منظور مثلا لباس های جدید (مثل لباس جدید المان ، ارژانتین ، اسپانیا و لباس های دوم بعضی تیم ها مثل بارسا با شرت زرد و دورتموند با شورت زرد)

در کل پیشنهاد میکنم بازی رو از اول نصب کنین . اپدیتهای حداقل 1 و 3 خود فیفا رو بریزین و کرک ورژن 5 رو هم بریزین . بعد پچ های مودینگ وی از 1.0.1 رو تا 1.5.1 به ترتیب نصب کنین . این وسط هیچ کار اضافه دیگه ای رو بازی انجام ندین . مثل همون i68 یا پچ دیگه یا هر چی .
    واسه اپدیتها هم لینک بالای پست گذاشتم برین اونجا .
    خیلی ممنون...
    فقط میشه بگید آپدیت 2 گیگی چکار میکنه؟ آخه خیلیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرمنده اسمتو نمیدونم
    یه سوال
    واسه آنلاین بازی کردن تقریبا نت با چه سرعتی لازمه؟ با 128 کار راه میفته؟
    128 سرعتمه اما سرعت دانلودم از 50 تا 130 متغیر هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

باید اپدیتهای خود فیفا رو دانلود کنی . اپدیت 1 و 2 و 3 .
    اپدیت 2 حجمش زیاده (2 گیگ) . اگه نمیتونی دانلود کنی بی خیالش شو . ولی اپدیت 1 و اپدیت 3 رو حتما بریز . اپدیت 1 که همون مشکلات گیم پلی رو بهتر میکنه و اپدیت 3 هم که همین کار رو میکنه و واسه اجرای بازی با کرک 5 لازمه . این دوتا رو نصب کن . اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته .
    بعد از ریختن اپدیت 3 کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 رو که شمال سه تا فایل میشه از تو خود پک اپدیت 3 بریز تو پوشه بازی و از طریق فایل fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کن .

اینم لینک اپدیتها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 regenerator نداره . خودش موقع نصب فایلهای.bh رو regenerate میکنه .
    در صورتی که فقط مود رو به صورت دستی نصب کنین احتیاج به i68 دارین و اگه از طریق MWM Installer نصب کنین احتیاجی به i68 نیست . این i68 بیشتر باعث میشه پچ ها خرابتر بشن چون ممکنه گزینه اشباه بزنین . من خودم اول فکر میکردم لازمه و کلی بازیم رو خراب کرده بود اما بعدا درست شد .

حالا شما بگو :
    پچ های مودینگ وی رو به ترتیب از 1.0.1 تا 1.5.1 نصب کردین ؟(اونجور که تو تصویر میبینم شما مثل اینکه پچها رو تا اخرین نسخه نصب نکردین . چون توی اخرین نسخه گزینه های تغییر تم و تغییر intro هم داره) (هر بار که نصب کردین باید برین تو پوشه Data و اون قضیه پوشه loc رو درست کنین)
    اپدیتهای 1 و 2 و 3 مربوط به خود بازی رو نصب کردین ؟
    موقع نصب فایل installer رو با run as admin اجرا کردین ؟
    تغییرات دیگه تو بازی رو ندیدین ؟ منظور مثلا لباس های جدید (مثل لباس جدید المان ، ارژانتین ، اسپانیا و لباس های دوم بعضی تیم ها مثل بارسا با شرت زرد و دورتموند با شورت زرد)

در کل پیشنهاد میکنم بازی رو از اول نصب کنین . اپدیتهای حداقل 1 و 3 خود فیفا رو بریزین و کرک ورژن 5 رو هم بریزین . بعد پچ های مودینگ وی از 1.0.1 رو تا 1.5.1 به ترتیب نصب کنین . این وسط هیچ کار اضافه دیگه ای رو بازی انجام ندین . مثل همون i68 یا پچ دیگه یا هر چی .
    واسه اپدیتها هم لینک بالای پست گذاشتم برین اونجا .

سلام دوست عزیز اول تشکر کنم به خاطر توجهت
    خدمتت بگم که من بازیا نصب کردم کرک ورژن 4 و فایل dep را ریختم و بازی اجرا شد به راحتی
    بعدش آپدیتهای moddingway از خوده سایتش دانلود کردم و همه را از MODDINGWAY MOD V 0.5 تا MODDINGWAY MOD V 1.5.1 را نصب کردم ولی کلا بازی اجرا نشد و بعد از عکس مسی از بازی پرید بیرون
    این عکسیم ک گذاشتم آپدیتهای 0.5 تا 0.8.5 را ریختم و بعداین عکسا گذاشتم
    آپدیت 1 و 2 و 3 کدومه؟!؟!؟!
    بله موقع نصب run as admin اجرا کردم
    فقط تغییری ک دیدم اول هر بازی از لیگ های مختلف لوگوی اون لیگ میاد،تابلو تبلیغلتیا عوض میشه
    ولی اسکوربوردا تغییری نمیکنه
    لباسم یه بار فقط لباس آلمان عوض شدا و اسم تاتنهام کامل شد
    ولی هیچکدوم از جامها نمیاند

آپدیتای 1 و 3 لینکشا میشه بزاری با کرک ورژن 5
    یعنی پیچهای قبل 1.0.1 را نصب نکنم؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خیلی ممنون...
    فقط میشه بگید آپدیت 2 گیگی چکار میکنه؟ آخه خیلیه!
    معلوم نیست چه کار میکنه اما بالاخره حتما یه کاری میکنه دیگه
    به هر حال گفتم من که تغییری ندیدم با نصب اپدیت 2 . میتونی نصبش نکنی . البته اینجوری هم نیست که با نصب اپدیت 3 اپدیت قبلی نصب بشه . باید همه رو نصب کرد . ولی به هر حال وقتی امکان دانلودش نیست خیلی نباید سخت گرفت

شرمنده اسمتو نمیدونم
    یه سوال
    واسه آنلاین بازی کردن تقریبا نت با چه سرعتی لازمه؟ با 128 کار راه میفته؟
    128 سرعتمه اما سرعت دانلودم از 50 تا 130 متغیر هستش
    سرعتت که خوبه . با هم سرعت 30 هم راه میفته کارت ولی مهم پینگته .
    واسه فیفا اینجوری نیست که پینگت رو با یه سرور خاص تست کنی و ببینی خوبه یا نه . چون به هر حال موقع بازی انلاین به صورت pvp وصل میشن . یعنی هر دو بازیکن به هم وصل میشن . چون اگه با ایرانی ها بازی کنی لگ و دیلی نداری یا خیلی کم داری . ولی با خارجی ها ممکنه لگ و دیلی داشته باشی .
    ولی به طور کلی از 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین پینگت زیر 200 هست یا نه . این پینگ نسبتا قابل قبوله ولی باز هم ممکن نتیجه متغیر باشه .
    چه بسا خیلی ها رفتن ارجینال خریدن و دیدن پینگشون خوبه اما لگ و دیلی دارن و با تغییر isp وضعشون بهتر شده . بهر حال همه چی تاثیر داره . بعضی وقتها که میبینی اصلا connect نمیتونی بشی و یکی دو روز بعد باز درست میشه . کلا از دو سال پیش وضعیت بازی های انلاین تو ایران به هم ریخت که هنوز هم بعضی مشکلات پابرجاست .

سلام دوست عزیز اول تشکر کنم به خاطر توجهت
    خدمتت بگم که من بازیا نصب کردم کرک ورژن 4 و فایل dep را ریختم و بازی اجرا شد به راحتی
    بعدش آپدیتهای moddingway از خوده سایتش دانلود کردم و همه را از MODDINGWAY MOD V 0.5 تا MODDINGWAY MOD V 1.5.1 را نصب کردم ولی کلا بازی اجرا نشد و بعد از عکس مسی از بازی پرید بیرون
    این عکسیم ک گذاشتم آپدیتهای 0.5 تا 0.8.5 را ریختم و بعداین عکسا گذاشتم
    آپدیت 1 و 2 و 3 کدومه؟!؟!؟!
    بله موقع نصب run as admin اجرا کردم
    فقط تغییری ک دیدم اول هر بازی از لیگ های مختلف لوگوی اون لیگ میاد،تابلو تبلیغلتیا عوض میشه
    ولی اسکوربوردا تغییری نمیکنه
    لباسم یه بار فقط لباس آلمان عوض شدا و اسم تاتنهام کامل شد
    ولی هیچکدوم از جامها نمیاند

آپدیتای 1 و 3 لینکشا میشه بزاری با کرک ورژن 5
    یعنی پیچهای قبل 1.0.1 را نصب نکنم؟؟
    کرک 5 تو خود اپدیت 3 هستش .

واسه پچ های مودینگ وی هم این فروم اصلی پچهاست که میتونی ازش دانلود کنی و هر وقت پچ جدیدی هم بیاد اول تو همین فروم قرار میگیره .

پچ 1.0.1 به صورت AIO . یعنی تمام پچهای قبلش رو توش داره . اونو بگیر و بعدش به ترتیب پچ ها رو تا 1.5.1 نصب کن .
    قبلش من که میگم بازی رو از اول نصب کن . اون فایل dep نمیدونم چیه ولی ملت همه بدون اون دارن بازی رو بازی میکنن . بهتره نریزیش .
    بعد از نصب بازی ، اپدیتها رو بریز (اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته) و بعد کرک 5 از توی اپدیت 3 رو بریز .
    بعد هم به ترتیب پچهای مودینگ وی رو نصب کن و اون قضیه پوشه loc رو هم یادت نره هر بار که پچ نصب کردی اون رو اجرا کنی . اگه انگلیسیت خوبه که روش نصب پچ رو تو خود فایل readme مربوط به پچها نوشته .
    باز هم یادت نره اون i68 لازم نیست .
    Last edited by Gregar; 21-01-2014 at 12:19.

5. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

معلوم نیست چه کار میکنه اما بالاخره حتما یه کاری میکنه دیگه
    به هر حال گفتم من که تغییری ندیدم با نصب اپدیت 2 . میتونی نصبش نکنی . البته اینجوری هم نیست که با نصب اپدیت 3 اپدیت قبلی نصب بشه . باید همه رو نصب کرد . ولی به هر حال وقتی امکان دانلودش نیست خیلی نباید سخت گرفت

بحث توانایی دانلودش نیست ، شبا میزارم دانلود شه ، ولی خب باید تغییری بکنه یا نه؟
    اون همه تیم و فیس و لباس و اضافه کرده MODDINGWAY MOD جمعا 600 مگه اونوقت 2 گیگ چیه؟
    1.3 رو نصب کنم خود 1.3 نصب میشه؟

داره خودمونی میشه norooz1345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

باسلام میخواستم بدونم راهی نیست توی کریر نقل و انتقالات قدرت بازیکنابیاد اخه بیشتر اونا فقط تیک خورده ومعلوم نیست چجوریا با تشکر

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بحث توانایی دانلودش نیست ، شبا میزارم دانلود شه ، ولی خب باید تغییری بکنه یا نه؟
    اون همه تیم و فیس و لباس و اضافه کرده MODDINGWAY MOD جمعا 600 مگه اونوقت 2 گیگ چیه؟
    1.3 رو نصب کنم خود 1.3 نصب میشه؟
    تغییرات یک پچ ربطی به حجمش نداره که . توضیح بیشتر میدم .
    مودینگ وی کلی فایل داره که میریزه تو پوشه فیفا و بعد ادرس اونا رو عوض میکنه فقط . منظور اینکه فقط امکانات اضافه میکنه و گیم پلی و چیز دیگه ای رو تغییر نمیده .
    در حالی که اپدیتهای رسمی فیفا باید فایلهای .big رو تغییر بدن که اون 2 گیگ به این خاطره که توش همون فایلهای اپدیت شده .big توی پوشه فیفا رو داره که اگه دقت کنی میبینی مثلا فایل Data3 حجمش 1.5 گیگه .
    شما اگه نگاه کنی اپدیت 1 حجمش کمه چون نصبیه و تغییرات رو مستقیما روی فایلهای .big اعمال میکنه بر خلاف اپدیت 2 که فایلها رو تو به صورت کپی پیست جایگزین میکنه .
    برای مثال امروز برای فیفا ارجینال از طرف EA یه اپدیت میاد به حجم 50 مگ که روی فایلهای data3 و data6 تغییراتی ایجاد میکنه . حالا اگه skidrow بخواد این اپدیتها رو به صورت غیر رسمی رلیز کنه (مثل همین اپدیت 2) باید فایل های data3 و data6 و کلی فایل دیگه رو توی یک پک رلیز کنه که حجمش میره بالای 3 گیگ .
    به این خاطره حجم اپدیت دو ، 2 گیگ در میاد چون توش فایل اپدیت شده ی Data3 رو داره اما اپدیت 3 فقط فایل patch.big رو داره که حجمش میشه 50 مگ .

باسلام میخواستم بدونم راهی نیست توی کریر نقل و انتقالات قدرت بازیکنابیاد اخه بیشتر اونا فقط تیک خورده ومعلوم نیست چجوریا با تشکر
    فقط بازیکنهای شناخته شده به طور دقیق قدرتشون معلومه . واسه بقیه بازیکنها باید وقتی روشون میری گزینه ask ... رو بزنی که یکی از scout هات بره روش تحقیق کنه و بعد از یه مدت به صورت تقریبی قدرتشون رو بهت میگه .

البته اگه حوصله اینکارها رو نداشتی یا مثل من اطلاعات دقیقتر میخواستی یه سر به این سایت بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا من الان همه چیم درسته فقط اسکوربوردم خرابه...میشه کمک کنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا من بازیا از اول نصب کردم،دوآپدیتی ک گفتیا دانلود کردم و کپی کردم و کرک V5 هم از آپدیت سومی کپی کردم ولی وقتی بازیا اجرا میکنم و عکس مسی میاد از بازی میپره بیرون....
    دیگه به مراحل نصب پیچها نمیرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا من بازیا از اول نصب کردم،دوآپدیتی ک گفتیا دانلود کردم و کپی کردم و کرک V5 هم از آپدیت سومی کپی کردم ولی وقتی بازیا اجرا میکنم و عکس مسی میاد از بازی میپره بیرون....
    دیگه به مراحل نصب پیچها نمیرسم
    من از کرک 4 استفاده میکنم و مشکلی ندارم

13. 2 کاربر از elshaarawy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •