باید اپدیتهای خود فیفا رو دانلود کنی . اپدیت 1 و 2 و 3 .
اپدیت 2 حجمش زیاده (2 گیگ) . اگه نمیتونی دانلود کنی بی خیالش شو . ولی اپدیت 1 و اپدیت 3 رو حتما بریز . اپدیت 1 که همون مشکلات گیم پلی رو بهتر میکنه و اپدیت 3 هم که همین کار رو میکنه و واسه اجرای بازی با کرک 5 لازمه . این دوتا رو نصب کن . اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته .
بعد از ریختن اپدیت 3 کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 رو که شمال سه تا فایل میشه از تو خود پک اپدیت 3 بریز تو پوشه بازی و از طریق فایل fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کن .
اینم لینک اپدیتها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 regenerator نداره . خودش موقع نصب فایلهای.bh رو regenerate میکنه .
در صورتی که فقط مود رو به صورت دستی نصب کنین احتیاج به i68 دارین و اگه از طریق MWM Installer نصب کنین احتیاجی به i68 نیست . این i68 بیشتر باعث میشه پچ ها خرابتر بشن چون ممکنه گزینه اشباه بزنین . من خودم اول فکر میکردم لازمه و کلی بازیم رو خراب کرده بود اما بعدا درست شد .
حالا شما بگو :
پچ های مودینگ وی رو به ترتیب از 1.0.1 تا 1.5.1 نصب کردین ؟(اونجور که تو تصویر میبینم شما مثل اینکه پچها رو تا اخرین نسخه نصب نکردین . چون توی اخرین نسخه گزینه های تغییر تم و تغییر intro هم داره) (هر بار که نصب کردین باید برین تو پوشه Data و اون قضیه پوشه loc رو درست کنین)
اپدیتهای 1 و 2 و 3 مربوط به خود بازی رو نصب کردین ؟
موقع نصب فایل installer رو با run as admin اجرا کردین ؟
تغییرات دیگه تو بازی رو ندیدین ؟ منظور مثلا لباس های جدید (مثل لباس جدید المان ، ارژانتین ، اسپانیا و لباس های دوم بعضی تیم ها مثل بارسا با شرت زرد و دورتموند با شورت زرد)
در کل پیشنهاد میکنم بازی رو از اول نصب کنین . اپدیتهای حداقل 1 و 3 خود فیفا رو بریزین و کرک ورژن 5 رو هم بریزین . بعد پچ های مودینگ وی از 1.0.1 رو تا 1.5.1 به ترتیب نصب کنین . این وسط هیچ کار اضافه دیگه ای رو بازی انجام ندین . مثل همون i68 یا پچ دیگه یا هر چی .
واسه اپدیتها هم لینک بالای پست گذاشتم برین اونجا .