بله upscale در vt30 و st30 اگه از تمام ----- ها بهتر نباشه از اکثریت اونا بهتره
بله upscale در vt30 و st30 اگه از تمام ----- ها بهتر نباشه از اکثریت اونا بهتره
همگی این سه تا بلوری بودن یا دانلودی؟
شما مستند imax deep sea رو دانلود کردین یا خریدین؟ آخه تو اینترنت به صورت SBS هست.
شما بخواین ----- در حد 200 تومن بگیرین برای vt30 ,بین k9k9 وstrong 4902 کدوم رو انتخاب میکنین من کیفیت k9k9 رو روی v20 دیدم بد نبود نظر شما چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه در حد 200 میخوای یا xcruiser 400 plus بگیر یا dynavision 7800 که هر دو نیمه لینوکسی هستن و هر دو فول اچ دی
در ضمن 7800 یه مزیت دیگه هم داره وب گردی هم میشه باهاش انجام داد و وی پی ان هم روش نصب میشه
Last edited by delmajid; 19-12-2011 at 19:35.
دوست عزیز مبارک باشه .
من هم بالاخره VT30 50 رو به قیمت 2900000 تومان خریدم . ساخت تایلند . پسوند R . من حرفه ای نیستم ولی وقتی با تلوزیون قبلی خودم (Panasonic 42 G10) مقایسه اش کردم به این نتایچ رسیدم :
۱- VT30 دیزاین خیلی زیبایی داره . این تلوزیون رو حتی موقعی که خاموشه هم دوست داری تماشا کنی !!
۲- از اینکه ۵۰ اینچ خریدم واقعا خوشحالم و به هر کس که توان مالی داره پیشنهاد می کنم حتما ۵۰ اینچ بخره .
۳- فعلا فقط تصویر دو بعدیش رو دیدم به نظر من معرکه است .
دو عدد عینک 3D داخل جعبه همراهش هست . یک کابل HDMI Panasonic 1.5 متری مدل RP-CHES15 همراهش گرفتم .
کارت هدیه هم ۷۵۰۰۰ تومانی بود .
کنترلش دقیقا شکل کنترل تلوزیون G10 هستش . ( از این لحاظ یک کم ضد حال خوردم )
VT30 هم زیباست هم باریک . من روی دیوار نصبش کردم و خیلی قشنگ شد .
هنوز وقت نکردم بقیه کارایی هاشو چک کنم . بعد روش کار می کنم و نتایج رو اعلام می کنم .
در کل از خریدش خیلی راضیم .
اگر کسی سوالی داشت در حد اطلاعات و تجربه ام در خدمتم .
Last edited by benyamin2002; 19-12-2011 at 23:47.
دوست من
پستای قبل منرو چک کن
اگه باراولش باشه
روشن شدنش با ستینگ شروع مکنه
موقع باز کردن کارتنش دقت کنی تا و چروک اضافی روی کاور پلاستیکی نیست
....
مجید جان کیفیت تصویر خیلی برام مهمه میگن xcruiser 400 کیفیتش زیاد خوب نیست چه رسیوری تا 250000 کیفیتش خوبه؟sr 4902 چطوره؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
در ضمن 3d هم ساپورت کنه.
همه بلوری بودن.خریدم.
با سلام
دستگاه بلوری پلیر شما چه برندیه ؟
برای خرید بلوری پلیر چه برندی پیشنهاد می کنین ؟
Last edited by benyamin2002; 19-12-2011 at 23:45.
دستگاه های استرانگ همشون تو رنج قیمتی خودشون نسبت به رسیورهای دیگه تو همون قیمت کیفیت تصویر بهتری دارند . xcruiser 400 plus full hd که جدید ترین مدل xcruiser هست از لحاظ کیفیت تصویر از 4902 پایین تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)