دانلود جدیدترین نسخه دانلودی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود جدیدترین نسخه دانلودی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با تشکر از دوست عزیز این ورژن جواب داد الان هرکاری میکنم نسخه2014 اجازه دانلود نمیده چیکار باید بکنم با تشکر
اجازه دانلود چی رو نمیده؟
با idm یا مرورگر؟
لطفا یک عکس بذار بهتر میشه راهنمایی کرد
سلام
دوست عزیز با مرورگر مشکلی ندارم موقعی که اینترنت سکریتی نصب میکنم پیغام idm میاد میگه لینک شما مصدود و اجازه دانلود ندارید وقتی که اینترنت سکریتی حذف میکنم راحت دانلود میکنه چیکار باید کرد با تشکر
سلام
اسکرین شات میذاشتید بهتر بود ولی به هر حال راه زیر رو تست کنید:
setting - protection center - firewall - configure application ruleحالا اینجا بگرد و idm رو پیدا کن و روش کلیک راست کن و restrications و trust رو انتخاب کنید
با تشکر از شما دوست عزیز مشکلم حل شد
یه سوال دیگه الان چیکار کنم که سایتهایی که بلاک کرده رفع کنم با تشکر
Last edited by sohiel742; 08-02-2014 at 21:45.
سلام
می تونید سایت ها رو به لیست استثنا اضافه کنید:
محتوای مخفی: setting
محتوای مخفی: web antivirus
محتوای مخفی: advance setting
محتوای مخفی: در عکس مشخص هست.البته من دقیق یادم نیست ، یا در configure exclusion بود یا در trusted webpage .یکبار تست کنید .خیلی تنظیمات کسپر سخت نیست
Last edited by mohammad_203; 08-02-2014 at 22:27.
سلام دوستان
راستش من پست های قبلی را در مورد اکتیو کردن 2014 روی ویندوز 8.1 مطالعه کردم ،اما هیچ چی نفهمیدم ،مثل استخراج فایل رجیستری از ویندوز 7 و اجرای اون فایل توی ویندوز 8.1
من روی سیستمم هم سون دارم هم 8.1 ،الان میخوام 2014 را روی 8.1 فعال کنم ،لطف کنید بطور کامل از اول بگین چکار باید کنم ؟اینم بگم روی سون 2013 نصب شده
سلام
مراحلی که دوستمون برایم گذاشته بود انجام دادم ولی بازم سایت بلوک شده هنوزم هست
آدرس سایت رو به این صورت وارد کنید احتمالا درست شه! البته باید درست میشد : *google* یعنی قسمت اول آدرس (www) و اخر رو وارد نکنید.(ستاره ها رو اول و اخر ادرس وارد کنید)
اگه میشه حتما اسکرین شات تهیه کنید تا راحت تر بشه راهنماییتون کرد .از تنظمات که انجام دادید و مرورگر
Last edited by mohammad_203; 09-02-2014 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)