الان بنده دو ساله دارم از اینترنت سکوریتی بیت دارم استفاده میکنم و تا حالا به چشم ندیدم که آپدیتم تو ۲۴ ساعت از ۲ تا ۴مگ بیشتر باشه
بنظرتون زیاده؟؟؟؟
من نمیدونم شما چجوری اندازه گرفتید که توی 24 ساعت حداکثر 2 تا 4 مگ آپدیت بیت بوده...
![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
الان بنده دو ساله دارم از اینترنت سکوریتی بیت دارم استفاده میکنم و تا حالا به چشم ندیدم که آپدیتم تو ۲۴ ساعت از ۲ تا ۴مگ بیشتر باشه
بنظرتون زیاده؟؟؟؟
من نمیدونم شما چجوری اندازه گرفتید که توی 24 ساعت حداکثر 2 تا 4 مگ آپدیت بیت بوده...
![]()
عزیز حرف من با سند هست
این بار که خواستم آپدیت کنم عکس حجم قبل از آپدیت رو براتون میزارم که همه چیز کاملا روشنه
ممنون
سلام
ماشاالله
همه رو شما گفتید
از نظر من دوست عزیز
اول:بیت دفندر که اصلا هیچ جایه توضیحی نداره و کاملا همه میدونن که بهترین آنتی ویروس دنیاست(با کمی اختلاف نسبت به کسپر)
دوم:کسپر که اونم مشخصه که بعد از بیت بهترین هست(البته بین این و بیت دیگه سلیقه ای عمل میکنن کاربران چون تقریبا برابرن با هم)
سوم :امسی که بعد از اون دوتا بنظر من بهترین هست که با موتور بیت و موتور بومی که با بهترین رفتارشناسی، بهترین ضد مخرب دنیا هست
این هایی که براتون گفتم لایسنس راحت پیدا میشه و به نظر من بین گزینه هایی که فرمودید بهترین ها هستند
باز هم از نظر من دنبال آنتی ویروس شید و مکافی و .... رفتن کار الکی هست چراکه وقتی میشه بهترین های دنیا رو بدون دردسر داشت از هر نظر شناسایی،حجم آپدیت،پرفورمنس و ... تا گرفتن لایسنس، چرا باید مکافی رو نصب کرد که باید برای آپدیت ،زدن لایسنس(که اونم گیر نمیاد) از شیلتر... استفاده کرد!!!
اینها نظر بنده بود باز هم شما مختار هستید
سلام
مک آفی متاسفانه استفاده نکردم و نظری ندارم
کسپرسکی استفاده میکنم و به جرات میتونم بگم بهترین هستش.
امسی سافت هم بسیار مناسبه و عالی عمل میکنه
بیتدیفندر هم عالی هستش ولی آپدیت های حجیم روزانه داره. (قرار هست یکی از دوستان با سند این صحبت بنده را تایید نکنند!)
آویرا هم واقعا عالی عمل میکنه ولی فایروال آن از فایروال ویندوز تغذیه میکنه
پادویش و شید رو اصلا نمیپسندم و توصیه میکنم ازشون دوری کنید. شاید این حرفم به دور از پشتیبانی از آنتی ویروس های بومی باشه ولی خیلی کار دارند تا به نیمی از قدرت برسند
موفق باشید
![]()
با سلام . نظرسنجی امسال باز نمیشه ؟
سلام
نظرشمادرمورد یکی از آنتی ویروس به نام Kingsoft Antivirus چیست.؟
باسپاس.
سلام
نظرشما درمورد آنتی ویروس ازجمله internet security 360 وclamwin free antivirus وnorton internet security و usb disk security و trojan remover و qihoo 360 total security چیست.؟
باسپاس
درود :
والله منکه هر وقت برای تست ورژنهای جدیدترش نصب کردم اگه زیر 15 مگ توی روز آپدیت داشت خوشحال بودم.چون همیشه بعداز 1 نیمه شب و توی ساعت رایگان روزی یبار آپدیت میکردم.توی ورژن جدید حجم آپدیت کمتر شده اما به کسپرسکی که تقریبا 5 تا ده برابر از حجم آپدیتهای روزانه ش بخاطر بهبود الگوریتم برنامه نویسیش کمتر شده اصلا نمیرسه.کسپر هم روزی 10 تا 20 مگ آپدیت داشت که الان بسیار بسیار کم شده (به جرات میگم 90 درصد کم شده از حجم آپدیت روزانه ش) اما مال بیت برای من محسوس نبوده کم شدن حجم آپدیتاش...و من حتی با همین نسخه آخرش هم مشکل نافرمانی (در استفاده سرخود از اینترنت به هر نحو)و آپدیت سرخود و برگشت سرور آپدیت به سرور دیفالت بدون اجازه و اطلاع به کاربر رو داشتم.
بنظر من شرکتی که این حجم سنگین فایل نصبی و حجم سنگین برنامه نصب شده (سنگینترین برنامه امنیتی خانگی در حال حاضر)روی هارد و حجم سنگین آپدیت رو به کاربر میده بایدم قدرتمند باشه توی دیتابیسش...(فقط دیتابیسش)
درضمن اینجا کسی با شرکت یا محصولی یا شخصی خصومت شخصی نداره (چون خداروشکر هیچکدوم سهامداریا فروشندشون نیستیم)چه برسه به ناظرین محترم و بخصوص مسعود عزیز (captain)که همه ایشونو میشناسن
پیروز باشید...
Last edited by aylar6888; 04-04-2015 at 12:17.
با سلام
دوست عزیز بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. بدلیل مشکلاتی که پیش اومده مدتی هست نتونستم فعال باشم. ببخشید
در مورد این آنتی ویروس هایی که عرض کردین، من از USB Disk Security و 360 Internet Security و Norton خیلی وقت پیش استفاده و تست کرده ام. اما اینکه بیاییم USB Disk Security رو آنتی ویروس بخوانیم درست نیست، این ابزاری مکمل برای جلوگیری از آلوده شدن سیستم توسط بدافزارهایی هستند که بعد از اتصال درایو USB بطور خودکار اجرا میشوند کاربرد دارد.
360 رو قبلا بر روی سیستم یکی از آشنایان نصب کردم که عملکرد خوبی داشت، البته خب فقط شناسایی داره و امکانات خاص و پیشرفته ای نداره! میدونیم که چند موتوره هستش. فک کنم بیش از 2 یا 3 موتوره هست.
نورتون رو تازگیا نصب نکردم ولی یکی از دوستانم که در همین مورد فعالیت داره، بسیار راضی هستش و به گفته ی ایشون هنوزم یکبار آلوده نشده.
در مورد بقیه نظری ندارم. متاسفانه بدلیل مشکلات نمیتونم تست های که قبلا انجام میدادیم رو عملی کنم. ببخشید
سلام محمدجان
بله با نظر شما موافقم.
کسپرسکی بسیار خوب عمل کرده در این مدت و واقعا خودش رو به بهترین مقام کشونده ولی بیت هنوز هم سرخود برخی اعمالی انجام میده که عملا کاربر رو هیچ حساب میکنه!!! :|
شما لطف دارین محمد عزیز. خصومت شخصی با یه شرکت امنیتی یا نرم افزاری اصلا در این موارد نه بحث میشه و نه وارد میشه و نه وجود داره. بقول شما نه فروشنده هستیم و نه سهامدار که بخواییم مشکلی با دیگر برنامه ها داشته باشیم
تمام این نظرات با نظرات دیگران متفاوت هستند چون هر کسی سلیقه و انتخاب خاص خودش رو داره.
امیدوارم همه افراد به نظر و پیشنهاد و راهنمایی های بقیه احترام بزارند و اگر اختلاف نظری در هر موردی بود، با احترام و خوشی برخورد کنند. هم ما و هم بقیه.
دوستار شما مسعود
![]()
سلام. جدیدا مرورگر باز میکنم یه صفحه باز میشه ads by info بعد رو مرورگر میزنم یه صفحه باز میشه همین صفحه هم میره تو یه صفحه دیگه. نمیدونم چیکا رکنم. برنامه malwaer نصب کردم. آنتی ویروس baidu antivirus نصب دارم و برنامه spy helper با این حال این پدر منو در آورده. چیکار باید بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
نمونه ای که پیش میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه مال ویر اینارو پیدا میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mrmostafa; 05-04-2015 at 21:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)