تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 345 از 402 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

الان بنده دو ساله دارم از اینترنت سکوریتی بیت دارم استفاده میکنم و تا حالا به چشم ندیدم که آپدیتم تو ۲۴ ساعت از ۲ تا ۴مگ بیشتر باشه
    بنظرتون زیاده؟؟؟؟

من نمیدونم شما چجوری اندازه گرفتید که توی 24 ساعت حداکثر 2 تا 4 مگ آپدیت بیت بوده...

2. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

عزیز حرف من با سند هست
    این بار که خواستم آپدیت کنم عکس حجم قبل از آپدیت رو براتون میزارم که همه چیز کاملا روشنه
    ممنون

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام
    نظرشما درمورد آنتی ویروس ها ازجمله مک آفی اینترپرایز و کسپرسکی وامسی سافت و بیندیفندر و آویرا و پادویش وشید چیست .؟
    باسپاس.
    سلام
    ماشاالله
    همه رو شما گفتید
    از نظر من دوست عزیز
    اول:بیت دفندر که اصلا هیچ جایه توضیحی نداره و کاملا همه میدونن که بهترین آنتی ویروس دنیاست(با کمی اختلاف نسبت به کسپر)
    دوم:کسپر که اونم مشخصه که بعد از بیت بهترین هست(البته بین این و بیت دیگه سلیقه ای عمل میکنن کاربران چون تقریبا برابرن با هم)
    سوم :امسی که بعد از اون دوتا بنظر من بهترین هست که با موتور بیت و موتور بومی که با بهترین رفتارشناسی، بهترین ضد مخرب دنیا هست

این هایی که براتون گفتم لایسنس راحت پیدا میشه و به نظر من بین گزینه هایی که فرمودید بهترین ها هستند
    باز هم از نظر من دنبال آنتی ویروس شید و مکافی و .... رفتن کار الکی هست چراکه وقتی میشه بهترین های دنیا رو بدون دردسر داشت از هر نظر شناسایی،حجم آپدیت،پرفورمنس و ... تا گرفتن لایسنس، چرا باید مکافی رو نصب کرد که باید برای آپدیت ،زدن لایسنس(که اونم گیر نمیاد) از شیلتر... استفاده کرد!!!
    اینها نظر بنده بود باز هم شما مختار هستید

5. این کاربر از mahmud1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    نظرشما درمورد آنتی ویروس ها ازجمله مک آفی اینترپرایز و کسپرسکی وامسی سافت و بیندیفندر و آویرا و پادویش وشید چیست .؟
    باسپاس.
    سلام
    مک آفی متاسفانه استفاده نکردم و نظری ندارم
    کسپرسکی استفاده میکنم و به جرات میتونم بگم بهترین هستش.
    امسی سافت هم بسیار مناسبه و عالی عمل میکنه
    بیتدیفندر هم عالی هستش ولی آپدیت های حجیم روزانه داره. (قرار هست یکی از دوستان با سند این صحبت بنده را تایید نکنند!)
    آویرا هم واقعا عالی عمل میکنه ولی فایروال آن از فایروال ویندوز تغذیه میکنه
    پادویش و شید رو اصلا نمیپسندم و توصیه میکنم ازشون دوری کنید. شاید این حرفم به دور از پشتیبانی از آنتی ویروس های بومی باشه ولی خیلی کار دارند تا به نیمی از قدرت برسند

موفق باشید

7. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام . نظرسنجی امسال باز نمیشه ؟

9. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    نظرشمادرمورد یکی از آنتی ویروس به نام Kingsoft Antivirus چیست.؟
    باسپاس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    نظرشما درمورد آنتی ویروس ازجمله internet security 360 وclamwin free antivirus وnorton internet security و usb disk security و trojan remover و qihoo 360 total security چیست.؟
    باسپاس

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

عزیز حرف من با سند هست
    این بار که خواستم آپدیت کنم عکس حجم قبل از آپدیت رو براتون میزارم که همه چیز کاملا روشنه
    ممنون
    درود :
    والله منکه هر وقت برای تست ورژنهای جدیدترش نصب کردم اگه زیر 15 مگ توی روز آپدیت داشت خوشحال بودم.چون همیشه بعداز 1 نیمه شب و توی ساعت رایگان روزی یبار آپدیت میکردم.توی ورژن جدید حجم آپدیت کمتر شده اما به کسپرسکی که تقریبا 5 تا ده برابر از حجم آپدیتهای روزانه ش بخاطر بهبود الگوریتم برنامه نویسیش کمتر شده اصلا نمیرسه.کسپر هم روزی 10 تا 20 مگ آپدیت داشت که الان بسیار بسیار کم شده (به جرات میگم 90 درصد کم شده از حجم آپدیت روزانه ش) اما مال بیت برای من محسوس نبوده کم شدن حجم آپدیتاش...و من حتی با همین نسخه آخرش هم مشکل نافرمانی (در استفاده سرخود از اینترنت به هر نحو)و آپدیت سرخود و برگشت سرور آپدیت به سرور دیفالت بدون اجازه و اطلاع به کاربر رو داشتم.
    بنظر من شرکتی که این حجم سنگین فایل نصبی و حجم سنگین برنامه نصب شده (سنگینترین برنامه امنیتی خانگی در حال حاضر)روی هارد و حجم سنگین آپدیت رو به کاربر میده بایدم قدرتمند باشه توی دیتابیسش...(فقط دیتابیسش)

درضمن اینجا کسی با شرکت یا محصولی یا شخصی خصومت شخصی نداره (چون خداروشکر هیچکدوم سهامداریا فروشندشون نیستیم)چه برسه به ناظرین محترم و بخصوص مسعود عزیز (captain)که همه ایشونو میشناسن
    پیروز باشید...
    Last edited by aylar6888; 04-04-2015 at 12:17.

13. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    نظرشمادرمورد یکی از آنتی ویروس به نام Kingsoft Antivirus چیست.؟
    باسپاس.
    سلام
    نظرشما درمورد آنتی ویروس ازجمله internet security 360 وclamwin free antivirus وnorton internet security و usb disk security و trojan remover و qihoo 360 total security چیست.؟
    باسپاس
    با سلام
    دوست عزیز بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. بدلیل مشکلاتی که پیش اومده مدتی هست نتونستم فعال باشم. ببخشید
    در مورد این آنتی ویروس هایی که عرض کردین، من از USB Disk Security و 360 Internet Security و Norton خیلی وقت پیش استفاده و تست کرده ام. اما اینکه بیاییم USB Disk Security رو آنتی ویروس بخوانیم درست نیست، این ابزاری مکمل برای جلوگیری از آلوده شدن سیستم توسط بدافزارهایی هستند که بعد از اتصال درایو USB بطور خودکار اجرا میشوند کاربرد دارد.
    360 رو قبلا بر روی سیستم یکی از آشنایان نصب کردم که عملکرد خوبی داشت، البته خب فقط شناسایی داره و امکانات خاص و پیشرفته ای نداره! میدونیم که چند موتوره هستش. فک کنم بیش از 2 یا 3 موتوره هست.
    نورتون رو تازگیا نصب نکردم ولی یکی از دوستانم که در همین مورد فعالیت داره، بسیار راضی هستش و به گفته ی ایشون هنوزم یکبار آلوده نشده.
    در مورد بقیه نظری ندارم. متاسفانه بدلیل مشکلات نمیتونم تست های که قبلا انجام میدادیم رو عملی کنم. ببخشید
    درود :
    والله منکه هر وقت برای تست ورژنهای جدیدترش نصب کردم اگه زیر 15 مگ توی روز آپدیت داشت خوشحال بودم.چون همیشه بعداز 1 نیمه شب و توی ساعت رایگان روزی یبار آپدیت میکردم.توی ورژن جدید حجم آپدیت کمتر شده اما به کسپرسکی که تقریبا 5 تا ده برابر از حجم آپدیتهای روزانه ش بخاطر بهبود الگوریتم برنامه نویسیش کمتر شده اصلا نمیرسه.کسپر هم روزی 10 تا 20 مگ آپدیت داشت که الان بسیار بسیار کم شده (به جرات میگم 90 درصد کم شده از حجم آپدیت روزانه ش) اما مال بیت برای من محسوس نبوده کم شدن حجم آپدیتاش...و من حتی با همین نسخه آخرش هم مشکل نافرمانی (در استفاده سرخود از اینترنت به هر نحو)و آپدیت سرخود و برگشت سرور آپدیت به سرور دیفالت بدون اجازه و اطلاع به کاربر رو داشتم.
    بنظر من شرکتی که این حجم سنگین فایل نصبی و حجم سنگین برنامه نصب شده (سنگینترین برنامه امنیتی خانگی در حال حاضر)روی هارد و حجم سنگین آپدیت رو به کاربر میده بایدم قدرتمند باشه توی دیتابیسش...(فقط دیتابیسش)

درضمن اینجا کسی با شرکت یا محصولی یا شخصی خصومت شخصی نداره (چون خداروشکر هیچکدوم سهامداریا فروشندشون نیستیم)چه برسه به ناظرین محترم و بخصوص مسعود عزیز (captain)که همه ایشونو میشناسن
    پیروز باشید...
    سلام محمدجان
    بله با نظر شما موافقم.
    کسپرسکی بسیار خوب عمل کرده در این مدت و واقعا خودش رو به بهترین مقام کشونده ولی بیت هنوز هم سرخود برخی اعمالی انجام میده که عملا کاربر رو هیچ حساب میکنه!!! :|
    شما لطف دارین محمد عزیز. خصومت شخصی با یه شرکت امنیتی یا نرم افزاری اصلا در این موارد نه بحث میشه و نه وارد میشه و نه وجود داره. بقول شما نه فروشنده هستیم و نه سهامدار که بخواییم مشکلی با دیگر برنامه ها داشته باشیم
    تمام این نظرات با نظرات دیگران متفاوت هستند چون هر کسی سلیقه و انتخاب خاص خودش رو داره.
    امیدوارم همه افراد به نظر و پیشنهاد و راهنمایی های بقیه احترام بزارند و اگر اختلاف نظری در هر موردی بود، با احترام و خوشی برخورد کنند. هم ما و هم بقیه.

دوستار شما مسعود

15. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام. جدیدا مرورگر باز میکنم یه صفحه باز میشه ads by info بعد رو مرورگر میزنم یه صفحه باز میشه همین صفحه هم میره تو یه صفحه دیگه. نمیدونم چیکا رکنم. برنامه malwaer نصب کردم. آنتی ویروس baidu antivirus نصب دارم و برنامه spy helper با این حال این پدر منو در آورده. چیکار باید بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    نمونه ای که پیش میاد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه مال ویر اینارو پیدا میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mrmostafa; 05-04-2015 at 21:04.

17. 2 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •