تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 421 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دروود
    یکی از یک شرکتی زنگ میزنه و میگه اقا مثلا شما شکایت کردید. بعد اون اسم و فامیل ما رو میدونه
    بعد میگه من فلانی هستم. ما باید چی بگیم؟
    عزیز اینطور که من متوجه شدم اپراتور هستند ایشون که وظیفشون معرفی خودشون هست (مثل مواقعی که به پشتیبانی نت یا ایرانسل اینا زنگ میزنیم) در این موارد چون جهت آشنایی نیست لازم نیست واکنش خاصی نشون بدید شما میتونید بگید: بله راستش من مشکل وسیلم اینه و....

اما اگر مثلا طرف قراره بعد از این با شما در ارتباط باشه (مثلا نفر یه شرکتی در زمینه کاری و این مسائل هست) باید بگید: خوشبختم اقای ....(فامیلش) بعدم احوالپرسی معمول و ادامه صحبت

- - - Updated - - -

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان من خانمى رو ميشناسم كه شوهرش وقتى توى يه جمعى قرار ميگيره كلا خونوادشو فراموش ميكنه و همش خودشو ميچسبونه به ديگران و به زنش كم محلى ميكنه (يه جورايى ميخواد جلوى بقيه خودنمايى كنه)
    يا مثلا همش در خدمت ديگرانه به حدى كه هر كس كارى داره اولين نفر به اون ميگه و خيلى هم ازش سوء استفاده ميكنن ولى باز...
    بنظرتون راه حل چيه؟
    باید سعی کنه خودش رو در چشم شوهرش قرار بده جوری که وقتی اون حضور داره دیگران توجهش رو جلب نکنن و این حاصل نمیشه مگه با رفتار متقابل و اهمیت گذاشتن به شوهر در جمع بیش از بقیه.

خب منم منظورم این بود که خود زنه باید چیکار کنه

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
    یا باید مقابله به مثل کنه که اصلا خوب نیست چون فکرای بد میاد تو ذهن مردم از همچین خانمی.
    یا اینکه همون راه اولی که گفتم رو پیش بگیره.

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

دوستان من گناه که نکردم . چاق هستم. البته حدود چند ماهی هست خیلی چاق شدم و فرد لاغری بودم .

حال یکی هست به من جلوی جمع صدا میکنه میگه شدی شبیه خرس !!! چشمات دیگه معلوم نیست خلاصه هر بار جلوی جمع با اسم های مختلفی منو صدا میزنن .

چاق ، تپل ، خپل و ... من 25 سالمه و شخصیتم بسیار برام مهمه عصبانی میشم وقتی جلوی جمع به من گفته میشه

همین شده بهونشون . حال به نظرتون چه جوابی بدم که در عین دندانشکن بودن مودبانه باشه
    Last edited by استاد شیفو; 11-09-2015 at 17:17.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

دوستان من گناه که نکردم . چاق هستم. البته حدود چند ماهی هست خیلی چاق شدم و فرد لاغری بودم .

حال یکی هست به من جلوی جمع صدا میکنه میگه شدی شبیه خرس !!! چشمات دیگه معلوم نیست خلاصه هر بار جلوی جمع با اسم های مختلفی منو صدا میزنن .

چاق ، تپل ، خپل و ... من 25 سالمه و شخصیتم بسیار برام مهمه عصبانی میشم وقتی جلوی جمع به من گفته میشه

همین شده بهونشون . حال به نظرتون چه جوابی بدم که در عین دندانشکن بودن مودبانه باشه
    اگه نسبت فامیلی باهاش نداری بهتره بهش بگی از مادرش بپرسه دلیلش رو بهش میگه.
    اگه نسبت فامیلی دارید بگید از ارث پدرش که نمیخورید.

- - - Updated - - -

سلام

اگه نسبت فامیلی باهاش نداری بهتره بهش بگی از مادرش بپرسه دلیلش رو بهش میگه.
    اگه نسبت فامیلی دارید بگید از ارث پدرش که نمیخورید.

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مشکل اینه که فامیل هست اصلا نمیشه اینطور گفت .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

ببینید وقتی ایشون جرات شوخی با شما رو داره نشون میده شما هم میتونید باهاشون شوخی کنید یعنی ارتباطتون در حد شوخی هست
    پس شما هم به ایشون بگید : برو چوب شور چشم نداری منو ببینی؟
    یا اگه این زیادی سنگینه میتونید مادرتون رو صدا کنید و بگید : مامان یادت باشه یه اسپند دود کنی برام بعضی ها حسادتشون گل کرده

خلاصه اینکه راهی جز جواب شوخی با شوخی نیست چون عملا نمیتونید یقه طرف رو بگیرید و شاکی بشید

7. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

من یـه سوال مهمتر دارم...
    وقتی داریم با طـرف مقابل روبوسی میکنیم،بایـد همدیگه رو 2 بار ببوسیم یا 3بار؟(1بار رو هم دیدم میبوسن)
    عرفش چیه؟!
    بگیــد بدونیم دیگـه ثابت همونو اجرا کنیـم ! این همه ضایـع بازی نـشه !
    آخ من از این روبوسی خیلی خاطره دارم !
    یه بار داشتم با یکی از فامیلامون فک کنم دایم بود روبوسی میکردم
    تا 2 تا بوسو رفتیم .. من اومدم سومی رو برم جاخالی داد آخ بد جور ضایع شدم نزدیک بود با کله برم تو زمین

----
    تازه شوهر عمم چشمش کلا 2 سانت کج میبینه خیلی مشکل چشم داره !
    وقتی داره بهات حرف میزنه داره به دیوار نیگاه میکنه ولی در اصل ما رو میبینه !
    خلاصه وقتی داشتم باهاش روبوسی میکردم یهو لب تو لب شدیم ...
    خیلی خجالت کشیدما ...

9. 2 کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

اشتب شد ! حذف لطفا !

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان مساله ای برام پیش اومده ، خواهش میکنم کمکم کنید .

یه مدت طولانی حدود یک سال و نیم با یکی (بسیار بسیار نزدیک فامیل درجه 1 ) کدورتی پیش اومد و قهر بودیم .

حال من میخوام آشتی کنم. به نظرتون چطوری و آیا هدیه بخرم یا همین شیرینی کافی هست . و باید چطور از دلش دربیارم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

هیچ واژه ای جایگزین *یا الله * نداریم؟

یکی از در میخواد بیاد تو 45تا یا الله و الحمد الله میگه که اگر شلبارکی بر تن داریم آنرا با شلبار عوض کنیم!
    Last edited by سرهنگ معمر قذافی; 19-09-2015 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •