سلام اقا حسام
و ممنون از راهنمایی شما
یه سوال داشتم .
ببینین رادیاتور پنلی فرولی که جزو معتبرترین موارد پنلی بازار کشور شاید باشه بعد کرمی المان اینجور که من قبلا بررسی کرده بودم.
در کاتالوگش اگه بررسی بفرمایید این قید شده :
رادیاتورش اولا 10 سانت عرض هست. 60 سانت ارتفاعش هست. و مدل 2 کانوکتورش رو دارم عرض میکنم.
مدل طول 100 سانتیش ظرفیت حرارتیش اینه :
ظرفیت حرارتی در استاندارد 75/65/20 : 1694 وات که میشه 1456 کیلوکالری در ساعت
ظرفیت حرارتیش در استاندارد 85/75/20 :2164 وات هست که میشه 1861 کیلوکالری در ساعت
حالا در مورد رادیاتور پنلی اتروبان داریم :
رادیاتور 2 کانوکتور با عرض 6 سانت که خوب طرح جدیدی داره و اینطور که از فرمایشات شما متوجه شدم یه مقداری ابگیریش بیشتره و ابگیری بیشتری داره.
خوب درست . به خاطر این مقداری که ابگیریش بیشتره قابل انتظاره کمی ظرفیت گرماییش بیشتر باشه.
البته خوب این رادیاتور 6 سانت هست و قطعا باید یه مقداری برای عرض کمترش ظرفیت گرماییش از مدل مشابه خودش یعنی جنرال والترو که همون طرح هست عینا و عرض 10 سانت هست و کانوکتورهاش بزرگ تره باید کمتر باشه قاعدتا .
ولی در کاتالوگ ها و اطلاعات در حالی که جفت رادیاتور ها 97 سانتی هستن ظرفیت گرماییشون برابره و یه ذره اتروبان هنوز ظرفیت گرماییش بیشترم هست. حتی برابر بودنش یه کم جای تعجب داره .
حالا این مساله اصلا به کنار .
بریم سر همون مقایسه ظرفیت گرمایی رادیاتور آتربان با فرولی .
اطلاعات فرولی رو که بالا دقیق ذکر کردم.
اما در مورد اتربان :
رادیاتور طرح مشبک که یه مقداری ابگیری بیشتری داره (مثل جنرال والترو)
البته عرضش 6.6 سانت هست و باریک تر هست .
ارتفاعش 60 سانت هست مثل فرولی .
طولش 97 سانت هست و 3 سانتی از فرولی 100 سانتی کوتاه تره.
اما در مورد ظرفیت حرارتی اتربان داریم :
در استاندارد 75/65/20 : 2356 کیلوکالری بر ساعت
سوال من اینجاست :
رادیاتور فرولی رادیاتور بیکیفیتی نیست و در صحبت و فرمایش خودتونم جزو موارد باکیفیت بازار عنوان شده بود.
در کاتالوگش عنوان شده بود اطلاعات بالا که من دقیقا به کیلوکالری دقیق محاسبش کردم . همون وات قید شده اش هم ذکر شده بود ...
حالا اینکه 650 !!! کیلوکالری بر ساعت رادیاتور اتربان از فرولی که اتفاقا 10 سانتی هم هست یعنی کنوکتوراش بزرگ ترن چه طور ممکنه ؟؟
اینو یهویی دیدم کلا یه مقداری به این اطلاعات ظرفیت گرمایی شک کردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بفرمایین
-------------
البته یه سایت دیدم ظرفیت گرمایی فرولی رو بدون هیچ استانداردی زده بود 2254 که هیچ منبعی نداشت.
من منبعی که عرض کردم فایل مشخصات فنی خود محصول فرولی بود.
اطلاعات سایت فرولی نمایند هم دقیقا همین جدول رو داره که میتونین ملاحظه بفرمایید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال من اینه :
چه طور ممکنه اگه ظرفیت گرمایی فرولی به کالری میشه اینی که عرض کردم و به واتش این هست.
چه طور ممکنه رادیاتور با عرض 7 سانت حالا با کمی ابگیری بیشتر(البته ازون طرف 3 سانت کوتاه تره و 97 سانته و فرولی 100 سانت. پس شاید اصلا ابگیری فرولی هم بیشتر بشه که احتمال زیاد هست چون 6 سانت در 60 سانت پنل بیشتر داره (پشت و رو 3 ساعت) ) اینقدر ظرفیت گرماییش بیشتر باشه.
دوم اینکه چه طور ظرفیت گرمایی جنرال والترو و اتربان که طرحشون عینا مشابه همه و اتربان عرضش کمتر هست و کانوکتوراش کوچک تره ظرفیت حرارتیش از جنرال والتروی با کانکتورای بزرگ تر و جنس و طراحی عینا مشابه کمتر که نشده هیچ یه ذره بیشترم شده !
یه کم ادم به این موارد شک میکنه .
ممنون میشم شما هم نظرتونو بفرمایید