تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 405 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    راهنمایی هایی که دوستمون میخواستند در حد اطلاع بنده براتون مینویسم
    در استفاده از پکیج
    رادیاتور های آلومینیومی بستگی داره به آلیاژی که استفاده شده و در نوع با کیفیت خوب ایرادی در مورد هوا گرفتن و ... ندارد ولی در مواردی که کیفت آلیاژ خوب نیست و معمولا ارزان هستند ایراد هوا گرفتن دارند در رادیاتور های آلومینیومی موجود بازار برند بوتان خوب هست و ایران هم بنظرم خوب باشه
    در استفاده با موتور خانه رادیاتور آلمینیومی ایرادی مثل هوا ندارند

با پکیج بهترین گزینه رادیاتور پانلی هست
    سلام اقا حسام
    و ممنون از راهنمایی شما
    یه سوال داشتم .
    ببینین رادیاتور پنلی فرولی که جزو معتبرترین موارد پنلی بازار کشور شاید باشه بعد کرمی المان اینجور که من قبلا بررسی کرده بودم.
    در کاتالوگش اگه بررسی بفرمایید این قید شده :
    رادیاتورش اولا 10 سانت عرض هست. 60 سانت ارتفاعش هست. و مدل 2 کانوکتورش رو دارم عرض میکنم.
    مدل طول 100 سانتیش ظرفیت حرارتیش اینه :
    ظرفیت حرارتی در استاندارد 75/65/20 : 1694 وات که میشه 1456 کیلوکالری در ساعت
    ظرفیت حرارتیش در استاندارد 85/75/20 :2164 وات هست که میشه 1861 کیلوکالری در ساعت

حالا در مورد رادیاتور پنلی اتروبان داریم :
    رادیاتور 2 کانوکتور با عرض 6 سانت که خوب طرح جدیدی داره و اینطور که از فرمایشات شما متوجه شدم یه مقداری ابگیریش بیشتره و ابگیری بیشتری داره.
    خوب درست . به خاطر این مقداری که ابگیریش بیشتره قابل انتظاره کمی ظرفیت گرماییش بیشتر باشه.
    البته خوب این رادیاتور 6 سانت هست و قطعا باید یه مقداری برای عرض کمترش ظرفیت گرماییش از مدل مشابه خودش یعنی جنرال والترو که همون طرح هست عینا و عرض 10 سانت هست و کانوکتورهاش بزرگ تره باید کمتر باشه قاعدتا .
    ولی در کاتالوگ ها و اطلاعات در حالی که جفت رادیاتور ها 97 سانتی هستن ظرفیت گرماییشون برابره و یه ذره اتروبان هنوز ظرفیت گرماییش بیشترم هست. حتی برابر بودنش یه کم جای تعجب داره .

حالا این مساله اصلا به کنار .

بریم سر همون مقایسه ظرفیت گرمایی رادیاتور آتربان با فرولی .
    اطلاعات فرولی رو که بالا دقیق ذکر کردم.
    اما در مورد اتربان :

رادیاتور طرح مشبک که یه مقداری ابگیری بیشتری داره (مثل جنرال والترو)
    البته عرضش 6.6 سانت هست و باریک تر هست .
    ارتفاعش 60 سانت هست مثل فرولی .
    طولش 97 سانت هست و 3 سانتی از فرولی 100 سانتی کوتاه تره.

اما در مورد ظرفیت حرارتی اتربان داریم :

در استاندارد 75/65/20 : 2356 کیلوکالری بر ساعت

سوال من اینجاست :

رادیاتور فرولی رادیاتور بیکیفیتی نیست و در صحبت و فرمایش خودتونم جزو موارد باکیفیت بازار عنوان شده بود.
    در کاتالوگش عنوان شده بود اطلاعات بالا که من دقیقا به کیلوکالری دقیق محاسبش کردم . همون وات قید شده اش هم ذکر شده بود ...
    حالا اینکه 650 !!! کیلوکالری بر ساعت رادیاتور اتربان از فرولی که اتفاقا 10 سانتی هم هست یعنی کنوکتوراش بزرگ ترن چه طور ممکنه ؟؟
    اینو یهویی دیدم کلا یه مقداری به این اطلاعات ظرفیت گرمایی شک کردم.
    ممنون میشم شما هم نظرتونو بفرمایین
    -------------
    البته یه سایت دیدم ظرفیت گرمایی فرولی رو بدون هیچ استانداردی زده بود 2254 که هیچ منبعی نداشت.
    من منبعی که عرض کردم فایل مشخصات فنی خود محصول فرولی بود.
    اطلاعات سایت فرولی نمایند هم دقیقا همین جدول رو داره که میتونین ملاحظه بفرمایید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال من اینه :
    چه طور ممکنه اگه ظرفیت گرمایی فرولی به کالری میشه اینی که عرض کردم و به واتش این هست.
    چه طور ممکنه رادیاتور با عرض 7 سانت حالا با کمی ابگیری بیشتر(البته ازون طرف 3 سانت کوتاه تره و 97 سانته و فرولی 100 سانت. پس شاید اصلا ابگیری فرولی هم بیشتر بشه که احتمال زیاد هست چون 6 سانت در 60 سانت پنل بیشتر داره (پشت و رو 3 ساعت) ) اینقدر ظرفیت گرماییش بیشتر باشه.
    دوم اینکه چه طور ظرفیت گرمایی جنرال والترو و اتربان که طرحشون عینا مشابه همه و اتربان عرضش کمتر هست و کانوکتوراش کوچک تره ظرفیت حرارتیش از جنرال والتروی با کانکتورای بزرگ تر و جنس و طراحی عینا مشابه کمتر که نشده هیچ یه ذره بیشترم شده !
    یه کم ادم به این موارد شک میکنه .
    ممنون میشم شما هم نظرتونو بفرمایید
    Last edited by ahmad_1390; 17-12-2016 at 21:50.

آخر فروم باز hlpmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کازرون،پایتخت تاریخ و تمدن ایران

پيش فرض

سلام
    در مورد سوال شما. من در مورد مشکل دومتون که چون اطلاع ندارم صحبت نمیکنم. نمیدونم سرویس رو کردید هر 2 سال یه بار اقلا. من پکیج خودمون روکا هست و واقعا بی ازار بوده ولی هر 2 سالی یه بار تجربم شده باید سرویس بشه توی تابستون که اگه نشه به خاطر سرویس نشدن توی زمستون و توی اوج کارش ممکنه اروری بیاره و اون موقع مجبور بشی اون سرویس رو تو زمستون انجام بدی. ولی همون تابستون خودت برا سرویسش اقدام کنی اصلا دیگه تا 2 سال دیگه هیچ کاری نداره .

تو 2 مبدله اینجوری نیست و اب یه کم مکث ممکنه داشته باشه نسبت به تک مبدل گرم شدنش ولی دماش نوسان نمیکنه .
    تشکر بابت پاسخ. در مورد نوسان آب، باید بگم که به خودی خود اذیت‌کننده نبود و من به این دلیل اون رو هم ذکر کردم که به نظرم علتش شاید همین خاموش و روشن شدن متوالی شعله و ناتوانی حفظ شعله بیش از ~2 ثانیه باشد.
    پکیج شاید باید ۲۰ بار تلاش کند تا بالاخره یک بار شعله روشن باقی بماند و به سرعت خاموش نشود.
    و طی ۴ سال گذشته هم سرویس نشده است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام خدمت استادان
    برای خرید پکیج به مشکل انتخاب برند برخوردم به هر فروشگاهی سر می زنم یه چی میگن
    راستش بعضی ها می گن بوتان خوبه یه جا تاچی رو معرفی کرد و گفت قطعاتش خارجیه تو نت هم مارکای خارجی ایتالیایی و آلمانی رو معرفی می کنن اما شنیدم اینام دیگه تو ایران مونتاژ می شن و کیفیت قبل رو ندارن
    لطفا راهنماییم کنین و اگه میشه دلیل و مزایا و معایبش رو بگین تا خیالم راحت شه مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من یه پکیج دیواری تاچی دارم برای واحد ۵۵ متری. این مشاهدات را درموردش داشتم:
    ۱- گاهی اوقات (نه همیشه) دمای آب مصرفی نوسان می‌کند.
    ۲- گاهی اوقات، چند ثانیه (~دو ثانیه) بعد از روشن شدن شعله، با صدای «تق» مانند خاموش می‌شود. (به نظرم گاز را قطع می‌کند)
    ۳-گاهی اوقات این مشکل ناتوانی در روشن نگه‌داشتن شعله ادامه پیدا می‌کند و پکیج خطای E6 که به معنای نقص در احتراق است را می‌دهد.

یک راه حل که به صورت تجربی پیدا کردم این است که بعد از ری‌استارت پکیج، یک شیر آب گرم را چند ثانیه زیاد باز کنم ، این کار باعث روشن شدن شعله می‌شود، سپس آب را بسته و پکیج را روی حالت زمستان قرار دهم که این کار پمپ و شعله را روشن می‌کند. در این صورت معمولا شعله روشن باقی می‌ماند!
    به طور خلاصه اینکه، پکیج گاهی اوقات قادر به روشن نگه‌داشتن شعله نیست، اما معمولا وقتی چند ثانیه آب‌گرم را باز می‌کنم (و شعله روشن می‌شود)، بعد از بستن آب، شعله می‌تواند برای سیستم گرمایش نیز روشن بماند!
    سوال:
    مشکل از کجاست؟ نظر خودم من، میله‌ی یونیزاسیون (سنسور شعله) است، و یا خرابی برد الکترونیکی.
    خواستم نظر شما را بدانم. و اینکه آیا می‌توان خودم آن را تعمیر کنم (کلا اگر راهنمایی کنید عالی خواهد بود!)
    پیشاپیش ممنون.
    سلام دوست عزیز
    بله حدس خودتون درست هست و به احتمال زیاد شعله درست تشخیص داده نمیشه و باید میله یونیزاسیون نسبت به شعله تنظیم بشه و یا توسط کاغذ سمباده تمیز شود و کار سختی نیست ولی با توجه به خطرات گاز بهتر است از خدمات برند پکیج استفاده کنید تا ایشون بیاند و براتون درستش کنند و در کل یه سرویسش هم بکنند

5. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان الان بهترین پکیج بین برند های ایرانی کدومه؟
    پکیج ما همش خاموش میشه یعنی همش چراغش قرمز میشه دلیلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان الان بهترین پکیج بین برند های ایرانی کدومه؟
    پکیج ما همش خاموش میشه یعنی همش چراغش قرمز میشه دلیلش چیه؟
    سلام دوست عزیز
    شما باید مدل پکیج را بگید و اینکه توی چه مرحله ای قرمز میشه و آیا قرمز چشمک زن هست یا ثابت و اگر چشمک زن هست مدت زمان ثابت بودن چراغ مهم هست
    برند ایرانی یعنی مونتاژ ایران زیاد هست شما اگر برندی مد نظر دارید بگید تا بین آنها نظر داده شود کدام بهتر است توسط دوستان

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد خرید یک پکیج رو دارم و بودجه ای هم که براش کنار گزاشتم 2 تومان هست؛ خانه زیر 120 متر و 7 تا شوفاز زیر 1 متری با بازده گرمایی نچندان خوب و یک حمام و دو سرویس بهداشتی.
    تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید یه پکیچ 24K بگیرم و از طرفی با این پول نمی تونم سراق پکیج های خارجی ( ایتالیایی و آلمانی و... ) برم
    برای همین مجبور به انتخاب پکیج ایرانی هستم
    در مورد پکیچ های احتراق بسته RSi چیز جالبی پیدا نکردم - صدای زیاد فن به حدی که همسایه ها آزار ببیند، واقعا فاجعه است !
    فکر هم نمی کنم احتیاجی باشد احتراق بسته بگیرم، چون یه دود کش مجزای 15 سانتی برای پکیج نصب شده ...

سوال اینجاست بین مدل های پکیج بوتان کدام خرابی کمتری دارد ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از آن مهم تر اصلا پکیج بهتری با این هزینه پیدا میشود که هم در استان قزوین خدمات پس از فروش داشته باشد و هم کیفیت دستگاه مناسب باشد ؟

ممنون از اینکه تجربه های خود را به اشتراک میگذارید.

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد خرید یک پکیج رو دارم و بودجه ای هم که براش کنار گزاشتم 2 تومان هست؛ خانه زیر 120 متر و 7 تا شوفاز زیر 1 متری با بازده گرمایی نچندان خوب و یک حمام و دو سرویس بهداشتی.
    تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید یه پکیچ 24K بگیرم و از طرفی با این پول نمی تونم سراق پکیج های خارجی ( ایتالیایی و آلمانی و... ) برم
    برای همین مجبور به انتخاب پکیج ایرانی هستم
    در مورد پکیچ های احتراق بسته RSi چیز جالبی پیدا نکردم - صدای زیاد فن به حدی که همسایه ها آزار ببیند، واقعا فاجعه است !
    فکر هم نمی کنم احتیاجی باشد احتراق بسته بگیرم، چون یه دود کش مجزای 15 سانتی برای پکیج نصب شده ...

سوال اینجاست بین مدل های پکیج بوتان کدام خرابی کمتری دارد ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از آن مهم تر اصلا پکیج بهتری با این هزینه پیدا میشود که هم در استان قزوین خدمات پس از فروش داشته باشد و هم کیفیت دستگاه مناسب باشد ؟

ممنون از اینکه تجربه های خود را به اشتراک میگذارید.

صدای پرلا زیاده؟؟؟؟!!!!!!!

کی گفته

شما میتونی پارما بگیری
    هم کیفیتش خوبه هم قیمش

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صدای پرلا زیاده؟؟؟؟!!!!!!!

کی گفته

شما میتونی پارما بگیری
    هم کیفیتش خوبه هم قیمش
    شما خودتون پرلا فن دار دارید ؟
    کامنت های اینجا رو خوندید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما باید مدل پکیج را بگید و اینکه توی چه مرحله ای قرمز میشه و آیا قرمز چشمک زن هست یا ثابت و اگر چشمک زن هست مدت زمان ثابت بودن چراغ مهم هست
    برند ایرانی یعنی مونتاژ ایران زیاد هست شما اگر برندی مد نظر دارید بگید تا بین آنها نظر داده شود کدام بهتر است توسط دوستان
    بوتان اپتیما نه دیگه وقتی قرمز میشه دیگه ثابته باید بچرخونیش وسط دوبارا بچرخونی رو حالت آب و سوفاژ تا روشن بشه.
    نه برندی مد نظر ندارم
    چ میدونم از بین
    ایران رادیاتور یا بوتان یا ....
    تقریبا فضای خونه ۱۳۰ متره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •