non-obtrusive همون unobtrusive باید باشه... به معنای نامحسوس... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
intuitively یعنی به طور محسوس...
non-obtrusive همون unobtrusive باید باشه... به معنای نامحسوس... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
intuitively یعنی به طور محسوس...
از چه لحاظ میگید ناقصه ؟
بله جمله یه جوریا ناقصه ولی خوب در یه حالت نمیشه گفت غلطه ! ولی کاملش به نظر من این میشه :
Data Collection via ‘‘centralized’’ or ‘‘distributed’’ data gathering
دلیل اینکه Data را حذف کرده هم احتمالا همون عبارت Data Collection میتونه باشه .
شایدم کلا یادش رفته بنویسه![]()
خب الان این بیشتر شبیه به عنوان نیست تا یه جمله ؟!
جمله مگه نباید فعل و فاعل داشته باشه و یه مفهومی رو برسونه؟! (خبری باشه یا امری و ...)
اون Data باشه یا نباشه فرقی نداره، معنی رو میرسونه.
این ترجمه رو لطفاً اصلاح کنید.
An estimation of 60 percent of VMs in production is less secure than their physical counterparts, and 30 percent of deployments with a VM-related security incident.
یک تخمین 60 درصدی از VMهای در حال تولید، ایمنی کمتری نسبت به همتای فیزیکیاش و 30 درصد از بکارگیریها و استقرار با یک واقعهی امنیتی مرتبط به VM دارد.
یعنی چی؟! چی میخواد بگه؟!
خوب من برای همین پرسیدم از چه لحاظ میگید ! آخه اون مشخصه که جملش ناقصه و من فکر نمیکردم منظور شما این باشه (آخه خیلی ساده میشه تشخیص داد)!
چون گفتید این مربوط به یه شکل هست من فکر کردم عنوانی برای توضیح شکل هست !
با سلام
دوستان ممنون میشم این متن رو ترجمه بفرمائید
اگه سریع جواب بدید بسیار سپاسگزار میشم
Mr. Mohammad, can you tellvme how many units do you need exactly?
Best Regards,Sales Team
محمد اقا میشه دقیق بگی چند تا میخوای
با بهترین ارزو ها ، تیم فروش
In general, a rule consists of the following elements: A filter specification to what threat of a certain flow the rule works, a string to be the signature of suspicious payloads, a position for the occurrence of that string, and a corresponding action when all the conditions are met.ترجمه جمله Bold شده درسته؟
یک مشخصات فیلتر به تهدیدی از یک جریان مشخص که قانون برای آن جواب میدهد
اینجا hard یعنی چی؟! قید هست یا اسم؟!
Also, several rule-based approaches to detect unknown attacks have been proposed. However, such techniques may result in the problem of hard creating and updating the knowledge for given attacks
با سلام
وتشکر فراوان از دوستان
حالا میخوام جواب بدم اونم به این صورت
سلام
بصورت دقیق فعلاً تعداد 200 عدد از این محصول نیاز داریم .
خواهشاً در مورد این که آیا امکان ارسال به کشور ایران را دارید و نحوه پرداخت هزینه ها و قیمت تمام شده محصول را توضیح بفرمائید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)