تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 345 از 598 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به کمکتون نیازدارم کسی نیست جواب بده؟

سلام ، پیش از اینکه بخواید پاسخ منو آغاز به خواندن کنید باید بگم موضوعی رو که در پاسختون خواهم گفت هم کلیه و هم تجربی اما شما این موضوع رو باید تنها و تنها دیدگاه شخصی من بدونید نه هیچ چیز دیگه ای ممکنه کسایی باشند با دیدگاه متفاوت و کاملا درست تر از من ... پس شما پژوهش خودتون رو درباره پیام نور ادامه بدید و اما موضوع :

ببینید من سال 86 رتبه ام 7000 ( علوم انسانی ) شد ، حالا انتخاب رشته ام بد بود یا چی نمی دونم خلاصه بالاجبار رفتم توی این دانشگاه پیام نور ( واحد مشهد ) ... از چی چیش براتون بگم افتضاح بود افتضاح ... یادمه وقتی یک ترم تموم می شد گاهی باید صبر می کردی تا پایان یا مابین ترم بعد پاسخشو می گرفتی ... و باید بنا بر احتمال قبولیت توی اون درس انتخاب واحد می کردی که اگر قبول نشده بودی ... بگذریم !

در ترم 1 شماره صندلی خانوم ها و آقایون رو روی یک برد زده بودند اگر بدونید چه افتضاحی بود ... هر چند ترم های بعد دوباره این مسئله رو من ندیدم ...

مسئله بعد شماره کارت دانشجوییت بود و مسائل مربوط به اون که یادمه چندین بار ما رو از خونه کشیدند واسه حل این مسئله ، جایی هم که می خواست به این مسئله رسیدگی کنه شلوغ بود ... فکر کنم بزرگترین صف عمرم رو تا کنون اونجا دیدم ... یک بار هم یادمه روزه بودیم که همین بلا سرمون اومد ( پوست کندن )

مسئله بعد ورودی فراگیر ها بود که من فکر کنم در آینده نزدیک اعتبار پیام نور رو خدشه دار کنه ...

یک رویداد دیگه هم زمان تحصیل روی داد ... یادمه ترم 2 بود که روی چند تا از برد ها اینا به نظر خواسته بودن با دانشجو ارتباط بر قرار کنند روی یکیشون کاریکاتور یک پسره بود که از دختره ساعت پرسیده بود ... بالا تصویر نوشته بود : از فرصت ها استفاده کنید !!!

اینقدر از این مسائل آزار دهنده بود که گفتنش زمان زیادی رو می خواد ! خلاصه همین مسائل و یک سری مسائل دیگه باعث شد که من انصراف بدم و دوباره امسال کنکور شرکت کردم ...

از این حرف ها گذشته میگن ( میگن ) بعد از خروج من از دانشگاه خیلی از مسائل حل شده !!! و دیگه دانشجو رو مانند زمانی که من بودم پوست نمی کنن ! اینشو دیگه من نمی دونم !

درباره اون بعد 1. فرهنگی که پرسیده بودی من عمرا اصلا به هیچ وجه پیام نور رو بهت پیشنهاد نمیکنم و 100 البت به شما هم همون مسائلی رو گفتم که به دوستام گفتم که نرن ! ( البته اگر این تنها انتخابه و فکر می کنی انتخاب بهتری نخواهی داشت حتما برو ) راستی بسته به اینکه نظرت از بعد فرهنگی چی باشه !!؟ 2. از نظر علمی هم که گفتم من اطلاعات خاصی درباره پیام نور ندارم فقط یکم شاید با وجود فراگیر ها در آینده اعتبارش خدشه دار بشه ( که اینم دیدگاه منه ) باید به پژوهشت ادامه بدی و 3. من سخت گیری ای رو سر نمره ندیدم زمان ما دروس تستی کاملا به امتحان پایان ترم ربط داشت و استاد هیچ دستی در نمره دهی نداشت و امتحان های میان ترم هم عملا بی تاثیر بود ولی دروس تستی تشریحی تا حدودی داستانش فرق می کرد ... ( البته فکر کنم نحوه نمره دهی دروس هم با 3 یا 4 سال پیش فرق کرده درست نمی دونم ) 4. اصلا نام اون دانشگاهی رو که گفتی رو نشنیدم 5.ساعت کلاس ها هم در روزهای هفته متغیر بود ...

راستشو بخواین فکر می کنم نظر جامعه زیاد درباره پیام نور جالب نباشه انتخابش با خودتونه ...

اما نکته مثبتی هم داره اون چیه !؟ اون اینه که من الان چند نفر رو میشناسم که 8 سال پیش با اینکه پیام نور خوندن و وقت کمتری رو برای کلاس ها گذروندند الان دستشون از خیلی ها جلوتره ... به دیدگاه من این به خودت نگاه می کنه تا بتونی کار رو تو چنگت بگیری ... پس تا حدودی فراتر از اینکه کجا بخونید باید یادتون باشه که چطور بخونید ... اگر خوب دروس رو یاد بگیرید به دیدگاه من می تونید در بازار کار از خیلی ها که درسشون رو در دانشگاه های روزانه خوندند پیشی بگیرید ...

اگر پرسش دیگری بود در خدمتم ... پیــــــــــــــــــروز و سربلند باشید ...

2. 3 کاربر از ali.rajabiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

رشته ریاضی - سهمیه شاهد
    نمره کل نهايي : 4200
    رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 150,000
    رتبه کل در سهميه : 1750
    آخرين رتبه مجاز در سهميه : 2404

. _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ ._
    یه جایی نوشته بود با استفاده از سهمیه شاهد اگر 85% آخرین فرد قبول شده تو اون رشته رو بیاری قبول میشی .
    حالا به نظرتون با این رتبه و سهمیه ای که دارم کجا رو بزنم ؟! می تونم تهران قبول بشم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال درباره رشته فیزیک سلام
    می خواستم بدونم رشته کارشناسی تو فیزیک (هسته ای ، اتمی ، حالت جامد و ...) تو انتخاب گرایش ارشد تاثیر داره یا نه؟مثلا کسی که می خواد بره گرایش ذرات بنیادی(ارشد) باید حتما از یه گرایش به خصوص فیزیک باشه(کارشناسی) باشه مثلا باید حتما هسته ای خونده باشه یا از هر رشته ای باشه می تونه بره به ذرات بنیادی؟
    لطفا جواب دهید
    باتشکر!

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

مثلا کسی که هسته ای خونده با کسی که اتمی خونده کنکور ارشد شون یکی هست؟؟
    لطفا جواب بدهید!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اردستان استان اصفهان

پيش فرض

بچه ها اینکه مثلا جلوی رشته مهندسی برق دانشگاه کاشان تو پرانتز نوشته الکترونیک و قدرت یعنی توی دانشگاه هر دو تاشا می خونن؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این دفترچه A قضیهش چیه؟ درصدای منم کم بود. چی کار کنیم/اعتراض بدیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

رشته ریاضی - سهمیه شاهد
    نمره کل نهايي : 4200
    رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 150,000
    رتبه کل در سهميه : 1750
    آخرين رتبه مجاز در سهميه : 2404

. _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ ._
    یه جایی نوشته بود با استفاده از سهمیه شاهد اگر 85% آخرین فرد قبول شده تو اون رشته رو بیاری قبول میشی .
    حالا به نظرتون با این رتبه و سهمیه ای که دارم کجا رو بزنم ؟! می تونم تهران قبول بشم ؟
    اولا بگو کدوم شهری لطفا.
    شما اگر 75 ٪ نمره نفر آخر قبول شده در یک رشته رو بیاری 2 اون رشته قبول میشی؛
    البته بستگی به نوع شاهد داره ؛ شهید یا آزاده یا 25 تا 49 .
    .....................................
    دوستان شاهد اگر سوالی داشتن در خدمتم، چون یه جورایی با مرکز مشاوره شاهد ارتباط دارم.

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

یه سوال درباره رشته فیزیک سلام
    می خواستم بدونم رشته کارشناسی تو فیزیک (هسته ای ، اتمی ، حالت جامد و ...) تو انتخاب گرایش ارشد تاثیر داره یا نه؟مثلا کسی که می خواد بره گرایش ذرات بنیادی(ارشد) باید حتما از یه گرایش به خصوص فیزیک باشه(کارشناسی) باشه مثلا باید حتما هسته ای خونده باشه یا از هر رشته ای باشه می تونه بره به ذرات بنیادی؟
    لطفا جواب دهید
    باتشکر!

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

مثلا کسی که هسته ای خونده با کسی که اتمی خونده کنکور ارشد شون یکی هست؟؟
    لطفا جواب بدهید!!
    شاید اینجا کمکت کنن عزیزم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

2

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیزم دیروز پریروز جوابتو دادم دیگه،پست های تکراری ندید

داره خودمونی میشه Neda007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این دفترچه A قضیهش چیه؟ درصدای منم کم بود. چی کار کنیم/اعتراض بدیم؟
    جواب اعتراضارو بعد انتخاب رشته ميدن كه با توجه به پاسخنامه خودتونه كه تو سايت گذاشتن!!
    من نميدونم اين پاسخنامه رو از كجا ميارن!!
    دفترچه منم D بود ولي تمام درصدامو كم دادن به جز رياضيم كه اونم چيزي نداشت كه ازش كم كنن!!!
    با اين درصدايي كه ازم كم كردن بدبختم كردن.كم كمش 6000 تا رو رتبه ام گذاشتن!!

11. این کاربر از Neda007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

بچه ها اینکه مثلا جلوی رشته مهندسی برق دانشگاه کاشان تو پرانتز نوشته الکترونیک و قدرت یعنی توی دانشگاه هر دو تاشا می خونن؟
    یعنی اول به صورت مشترک میخونن بعد از یکی دو ترم (دقیق نمی دونم چند ترم) گرایش رو مشخص میکنن و فقط یکی از این گرایش ها رو میخونن! بیشتر دانشگاه های بزرگ و معتبر همین کار رو میکنن مثل شریف_ دانشگاه تهران_ صنعتی اصفهان_ شیراز و فردسی مشهد و....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •