نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، پیش از اینکه بخواید پاسخ منو آغاز به خواندن کنید باید بگم موضوعی رو که در پاسختون خواهم گفت هم کلیه و هم تجربی اما شما این موضوع رو باید تنها و تنها دیدگاه شخصی من بدونید نه هیچ چیز دیگه ای ممکنه کسایی باشند با دیدگاه متفاوت و کاملا درست تر از من ... پس شما پژوهش خودتون رو درباره پیام نور ادامه بدید و اما موضوع :
ببینید من سال 86 رتبه ام 7000 ( علوم انسانی ) شد ، حالا انتخاب رشته ام بد بود یا چی نمی دونم خلاصه بالاجبار رفتم توی این دانشگاه پیام نور ( واحد مشهد ) ... از چی چیش براتون بگم افتضاح بود افتضاح ... یادمه وقتی یک ترم تموم می شد گاهی باید صبر می کردی تا پایان یا مابین ترم بعد پاسخشو می گرفتی ... و باید بنا بر احتمال قبولیت توی اون درس انتخاب واحد می کردی که اگر قبول نشده بودی ... بگذریم !
در ترم 1 شماره صندلی خانوم ها و آقایون رو روی یک برد زده بودند اگر بدونید چه افتضاحی بود ... هر چند ترم های بعد دوباره این مسئله رو من ندیدم ...
مسئله بعد شماره کارت دانشجوییت بود و مسائل مربوط به اون که یادمه چندین بار ما رو از خونه کشیدند واسه حل این مسئله ، جایی هم که می خواست به این مسئله رسیدگی کنه شلوغ بود ... فکر کنم بزرگترین صف عمرم رو تا کنون اونجا دیدم ... یک بار هم یادمه روزه بودیم که همین بلا سرمون اومد ( پوست کندن )
مسئله بعد ورودی فراگیر ها بود که من فکر کنم در آینده نزدیک اعتبار پیام نور رو خدشه دار کنه ...
یک رویداد دیگه هم زمان تحصیل روی داد ... یادمه ترم 2 بود که روی چند تا از برد ها اینا به نظر خواسته بودن با دانشجو ارتباط بر قرار کنند روی یکیشون کاریکاتور یک پسره بود که از دختره ساعت پرسیده بود ... بالا تصویر نوشته بود : از فرصت ها استفاده کنید !!!
اینقدر از این مسائل آزار دهنده بود که گفتنش زمان زیادی رو می خواد ! خلاصه همین مسائل و یک سری مسائل دیگه باعث شد که من انصراف بدم و دوباره امسال کنکور شرکت کردم ...
از این حرف ها گذشته میگن ( میگن ) بعد از خروج من از دانشگاه خیلی از مسائل حل شده !!! و دیگه دانشجو رو مانند زمانی که من بودم پوست نمی کنن ! اینشو دیگه من نمی دونم !
درباره اون بعد 1. فرهنگی که پرسیده بودی من عمرا اصلا به هیچ وجه پیام نور رو بهت پیشنهاد نمیکنم و 100 البت به شما هم همون مسائلی رو گفتم که به دوستام گفتم که نرن ! ( البته اگر این تنها انتخابه و فکر می کنی انتخاب بهتری نخواهی داشت حتما برو ) راستی بسته به اینکه نظرت از بعد فرهنگی چی باشه !!؟ 2. از نظر علمی هم که گفتم من اطلاعات خاصی درباره پیام نور ندارم فقط یکم شاید با وجود فراگیر ها در آینده اعتبارش خدشه دار بشه ( که اینم دیدگاه منه ) باید به پژوهشت ادامه بدی و 3. من سخت گیری ای رو سر نمره ندیدم زمان ما دروس تستی کاملا به امتحان پایان ترم ربط داشت و استاد هیچ دستی در نمره دهی نداشت و امتحان های میان ترم هم عملا بی تاثیر بود ولی دروس تستی تشریحی تا حدودی داستانش فرق می کرد ... ( البته فکر کنم نحوه نمره دهی دروس هم با 3 یا 4 سال پیش فرق کرده درست نمی دونم ) 4. اصلا نام اون دانشگاهی رو که گفتی رو نشنیدم 5.ساعت کلاس ها هم در روزهای هفته متغیر بود ...
راستشو بخواین فکر می کنم نظر جامعه زیاد درباره پیام نور جالب نباشه انتخابش با خودتونه ...
اما نکته مثبتی هم داره اون چیه !؟ اون اینه که من الان چند نفر رو میشناسم که 8 سال پیش با اینکه پیام نور خوندن و وقت کمتری رو برای کلاس ها گذروندند الان دستشون از خیلی ها جلوتره ... به دیدگاه من این به خودت نگاه می کنه تا بتونی کار رو تو چنگت بگیری ... پس تا حدودی فراتر از اینکه کجا بخونید باید یادتون باشه که چطور بخونید ... اگر خوب دروس رو یاد بگیرید به دیدگاه من می تونید در بازار کار از خیلی ها که درسشون رو در دانشگاه های روزانه خوندند پیشی بگیرید ...
اگر پرسش دیگری بود در خدمتم ... پیــــــــــــــــــروز و سربلند باشید ...