2828.........
2828.........
اين مركز 2828 كجاست آدرسش
پيگيريشون خوبه ها مخصوصا كه بعدشم زنگ ميزنن ميگن مشكل برطرف شده يا نه
من تست سرعت میگیرم برای سرعت ۲۵۶ حدود ۲۸ بهم میده ولی وقتی چیزی میخوام دانلود کنم سرعت کمتر از ۱۰ هست
جریان چیه؟
ببخشید یه سوالی دارم:کسی تو منطقه اشرفی اصفهانی با پیش شماره۳۳۱۷ و۳۳۱۶ نداره.اگه میشه کسایی که دارن سرعتشون رو با سرعت دانلودشون بیان کنند.
احتمالا تستهای شما از سرور تهرانه اما دانلودتون همونطوری که برای همه معموله از سرورهای خارجه با سرورهای خارج تست بگیرید ببینید سرعتتون چنده
با speedtest.net چند تا سرور خارجی هم رفتم سرعت حدود ۲۹.۵ هست ولی تو دانلود چه از سایتهای ایرانی چه از سایتهای خارجی با هر دانلود منیجری سرعتم کمه
دوستان برای من امروز خیلی نوسان داره و چند ساعتی هم قطع و نزدیک به قطع بوده از صبح تا به حال
برای شما هم همینه؟
512 - استقلال
واقعا مخابرات تهران ADSL ش خوبه ، من تازه 512 گرفتم و ديشب يه فايل تورنت 1.6 گيگی با 14 تا سيد رو گذاشتم دانلود و بعد از اتمامش كه 8 ساعت و نيم تقريبا طول كشيد سرعت متوسط رو زده 54.9 ، من قبلا از شركتای خصوصی نامحدود 512 داشتم هيچوقت چنين ميانگين سرعت خوبی تو تورنت كم سيد نداشتم.
چند روز سایت بتل نت برام باز نمیشه. بازی Diablo 3 هم بدون فی*لت*تر شکن ران نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
بلیـزارد بدنبال تحریمهای جدید US اکسس ایرانیها رو محدود کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)