تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 345 از 372 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سایت گل برنده جایزه بهترین وب‌سایت فوتبالی سال شد

سایت گل - سایت گل توانست جایزه بهترین وب‌سایت فوتبالی ساکرلنز برای سال 2010 را از آن خود کند. این جایزه بر مبنای آرای کاربران داده شد.

جوایز ساکرلنز هر سال به بهترین سایت‌ها و بهترین نویسندگان ورزشی داده می‌شود. برندگان بر اساس رأی طرفداران برگزیده می‌شوند.
    رأی‌گیری برای انتخاب بهترین‌ها سه هفته طول کشید و بیش از 37 هزار نفر در آن شرکت کردند. در زمینه بهترین وب‌سایت فوتبالی، از کاربران پرسیده شد اگر تنها قرار باشد به یک وب‌سایت فوتبالی دسترسی داشته باشید، کدام را انتخاب می‌کنید؟ سایت گل با 48.78 درصد آرا قاطعانه رأی اول را کسب کرد. سایت Football365.com هم با 14.65 درصد رأی دوم شد. بخش فوتبال روزنامه گاردین هم 10.28 درصد رأی آورد و سوم شد. در میان سایر نامزدها نام بی‌بی‌سی فوتبال، اسکای اسپورتس، فور فور تو و ساکرنت هم دیده می‌شد. همچنین سید لاو، نویسنده مشهور روزنامه گاردین به عنوان بهترین روزنامه‌نگار فوتبالی سال برگزیده شد. سایت Arseblog.com که سایت هواداران آرسنال است هم به عنوان برترین سایت طرفداران انتخاب شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/20

Goal.com Named Best Football Website In Soccerlens Awards

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض یوآخیم لو،پلیور آبی رنگ خود را با قیمت ۱ میلیون یورو به فروش رساند

بسیاری از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان و اعضای فدراسیون فوتبال آلمان کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به حساب این موسسه خیریه واریز کردند

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران ،پلیور آبی رنگ یو آخیم لو،سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان که در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی همیشه به تن داشت در یک حراجی در برلین با قیمت ۱ میلیون یورو فروخته شد.
    لو بارها اعلام کرده بود که این پلیور به او شانس میدهد و توانست با قیمت ۱ میلیون یورو این پلیور را به فروش برساند.
    این مزایده توسط موسسه خیریه برای کودکان بی سرپرست و بی بضاعت،ترتیب داده شده بود که مبلغ ۱ میلیون یورو توسط یو آخیم لو به حساب این شرکت واریز شد.
    به غیر از یو آخیم لو،بسیاری از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان و اعضای فدراسیون فوتبال آلمان کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به حساب این موسسه خیریه واریز کردند که مبلغی حدود ۱۵ میلیون یورو جمع آوری شد.
    همچنین فرانتس بکن بائر در این جشن خیر خواهانه شرکت کرد و مبلغی نزدیک به ۵۰۰ هزار یورو را به حساب این موسسه برای کمک به کودکان بی سرپرست واریز کرد.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض گزارش تصویری: دوستان فیگو بهتر از دوستان کاسیاس!در دیداری خیریه

سایت گل- تیم دوستان فیگو موفق شد تا با نتیجه 4-5 مقابل دوستان ایکر کاسیاس به برتری برسد.
    در این دیدار تعدادی از بازیکنانی که از دنیای فوتبال خداحافظی کرده اند در کنار بازیکنانی که هنوز در زمین چمن به فعالیت مشغولند به میدان رفتند. گلهای تیم «دوستان فیگو» را امیلیو بوتراگنیو، استبان گرانرو (دو گل)، پائولو فوتره و لوئیس فیگو به ثمر رساندند و اسوالدو (بازیکنان اسپانیول)، گوتی(2 گل) برای تیم «دوستان کاسیاس» گلزنی کردند.
    در این بازی بازیکنانی همچون امیلیو بوتراگنیو، مانولو سانچس، زین الدین زیدان، فرناندو ایئرو، گوتی، فرناندو یورنته، سرخیو بوسکتس، پائولو فوتره، میگل تورس، فرناندو کوتو، روی کاستا، فلیپه لوئیس، سا پینتو و کریستین آلوارس نیز حاضر بودند و منافع مالی حاصل از این دیدار، صرف مسائل خیریه خواهد شد.
    در اینجا می توانید تصاویری مربوط به این دیدار را تماشا کنید:

حضور زیدان یکی از جذابیتهای دیدار دوستانه بود. کارمبو ، هموطن او نیز یکی دیگر از چهره های مطرح این مسابقه بود.

ایکر کاسیاس و فیگو سردم داری این دیدار را برعهده داشتند.ستاره شماره 7، میلیونها لبخند را برلبهای کودکان نشاند.

گوتی و ایئرو در زمین مسابقه با هم دیدار کردند و گوتی رفتارصمیمانه و دوستانه ای با ایئرو داشت

لوئیس آراگونس و میچل ، مربیگری در روزی ویژه را بر عهده داشتند

امیلیو بوتراگنیو در زمین مسابقه خودی نشان داد و یک بار دروازه کاسیاس را گشود

بوتراگنیو با زیدان و فیگو هم تیمی بود.

گوتی بار دیگر در پایتخت اسپانیا به میدان رفت

ستاره پرتغالی کاپیتان تیم سفید پوش بود

بازیکن سابق رئال بار دیگر پا به توپ شد و به گذشته ها سفر کرد.در این تصویر، سرخیو بوسکتس را می بینید که سعی دارد توپ را از سانچس بگیرد

محل برگزاری این دیدار دوستانه! تماشاچیان از تماشای این دیدار لذت بردند و هدیه سال نوی خوبی را از سوی ستاره های محبوبشان دریافت کردند

فوتره در کنار فیگو، هموطنش بازی خوبی را به نمایش گذاشت.ستاره سابق بارسا و رئال کاسیاس را فریب می دهد

بزرگان دنیای فوتبال با برگزاری این دیدار، سال نو را با کودکان جشن خواهند گرفت

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض روبرتو کارلوس: می‌خواهم با قهرمانی در لیبرتادورس از فوتبال خداحافظی کنم

سایت گل – روبرتو کارلوس، مدافع کناری کورینتیانس گفته سال 2011 شاید آخرین سال حضورش در فوتبال حرفه‌ای باشد. او چشم به قهرمانی در لیبرتادورس دوخته است.

این بازیکن 37 ساله که سابقه قهرمانی جام جهانی را هم دارد هنوز در سطحی استثنایی بازی می‌کند و در تیم سال گلوبواسپورته انتخاب شد. کورینتیانس، تیم او هم برای قهرمانی فصل پیش مبارزه کرد.

از قرارداد کارلوس تنها یک سال مانده و اگر این آخرین سال بازی او باشد، او می‌خواهد آن را با قهرمانی ویژه‌ای به پایان ببرد: «پایان بدون قهرمانی فکر ناخوشایندی است. هنوز به فکر بازنشستگی نیستم، اما هنگامی که روی دهد می‌خواهم حداقل دو قهرمانی دیگر با این باشگاه به دست بیاورم؛ یک لیبرتادورس و کسی چه می‌داند، یک پائولیستا (لیگ ایالت سائوپائولو) یا برازیلیرائو (لیگ کشوری).اما 2011 سال لیبرتادورس است. این هدف بزرگ من است.»

او در این صورت به گروه بزرگانی می‌پیوندد که هم لیگ قهرمانان و هم لیبرتادورس را فتح کرده‌اند.

این بازیکن کهنه‌کار در یک سال گذشته بیش از 60 بازی برای سائوپائولو انجام داد و حضور در رقابت‌های اروپایی در سال 2011 می‌تواند برنامه او را شلوغ‌تر کند. کارلوس البته می‌گوید آمار مصدومیت او نشان می‌دهد سن تنها عدد است: «هنوز هم آن قدر خوب هستم که بازی کنم، اما در نهایت کم‌کم خسته‌کننده می‌شود. فصل فوتبال در برزیل بسیار طولانی است. مهم این است که من برای فوتبال زندگی می‌کنم و عاشق بازی هستم و از این کار لذت می‌برم و تلاش می‌کنم به همه نشان دهم که سن مهم نیست، البته اگر بازیکن مراقب و متمرکز باشد.»

او البته گفت که از مدیران خواسته یک مدافع چپ بخرند تا فشار از روی دوش او برداشته شود: «من که فناناپذیر نیستم. ما به دنبال مدافع چپ هستیم. چیزی که مهم است این است که بازیکنانی بیاوریم تا کل تیم تقویت شود.»

کد:

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این هنوز زندست؟بابا انرژی!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوقلوهای پاهای کارلوس رو یادتون میاد ؟

به نظرم بهترین پیستون چپ تمام ادوار تا اینجا هست ، با 5-3-2 برزیلی که به 3-5-2 تبدیل می شد ، کارلوس و کافو در کانالهای کناری .

و بطور خاص دو صحنه ی ماندگار از کارلوس در ذهنم هست :

1- ضربه ی استثنایی ای که به بارتز زد ، با استایل خاص خودش ، گامهای ریز و درجا مانند و سریع و تبدیل به گامهای بلند تر شدن ، و قوس عجیب اون ضربه و چهره ی مبهوت بارتز با اون سر تراشیده

2- پاس گلی در فینال اروپا به زیدان داد و به گل استثنایی زیدان به لورکوزن تبدیل شد .

خسته نباشی جناب کارلوس .

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض نقل قول‌های برتر سال 2010 از نگاه فیفا | سال 2010 به روایت آمار و ارقام

سایت فیفا در گزارشی نقل قول‌های جالب اهالی فوتبال در سال 2010 را منتشر كرد.

ایسنا :نقل قول‌های مربیان و بازیكنان فوتبال كه در سال 2010 مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود به ابتكار سایت فیفا در كنار هم قرار گرفت تا خوانندگان نقل قول‌های جالب توجه و بعضا جنجالی اهالی فوتبال در سال 2010 را بار دیگر مرور كنند.

ماسیمو موراتی رییس باشگاه اینتر

رفتار مورینیو در قبال اینتر مانند مردی بود كه به همسرش خیانت می‌كند، اما در عین حال به او علاقه دارد و نمی‌تواند اعتراف كند و سرانجام خودش را از پنجره به بیرون پرتاب می‌كند!

اسلاون بیلیچ، مربی تیم ملی كرواسی

چند روز پیش به پیتزافروشی رفتم و یكی از دوستانم را كه چندین سال ندیده بودم در آنجا ملاقات كردم كه به عنوان پیك موتوری فعالیت می‌كند. وقتی من را دید شروع به اظهار نارضایتی و شكایت از كارش كرد و از من درخواست كرد اگر می‌توانم شغل جدیدی برای او پیدا كنم. او گفت كه تحمل فشار كار را ندارد و نمی تواند ظرف 30 دقیقه غذا را به مقصد برساند. به عقیده‌ی او رد شدن از چراغ قرمز و دردسر روبرو شدن با پلیس و دیر رسیدن فشار زیادی داشت. در این لحظه بود كه احساس كردم انسان می‌تواند چقدر خوش شانس باشد كه شغل كم فشاری مانند مربیگری دارد!

ببه، هافبک تیم فوتبال منچستریونایتد

وقتی به ماجرای انتقالم به منچستریونایتد فكر می‌كنم، شب‌های زیادی را به یاد می آورم كه در خیابان می خوابیدم. فكر می كنم داستان زندگی من نسخه‌ی ورزشی سیندرلا باشد. فوتبال می‌تواند زندگی انسان‌ها را عوض كند.

مائورو زاراته، بازیكن لاتزیو

فكر می كنم هرگز سبك بازی‌ام را عوض نكرده‌ام. درست است كه قبلا اصلا پاس نمی دادم،‌اما این مسأله تغییر نكرده و الان هم پاس نمی‌دهم!

ژوزه مورینیو، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید

من مربی فوتبال هستم نه هری پاتر. هری پاتر جادویی است اما در دنیای فوتبال جادویی وجود ندارد. جادو مربوط به افسانه می‌شود و فوتبال یک پدیده‌ی حقیقی است.

دانیل آلوز، بازیكن تیم فوتبال بارسلونا

اگر پپ گواردیولا به من بگوید كه از طبقه‌ سوم ورزشگاه خودم را به پایین پرتاب كنم، با خودم فكر می‌كنم حتما چیز خوبی پایین وجود دارد و انتظار من را می‌كشد.

سرجیو ماركاریان، سرمربی تیم ملی فوتبال پرو

10سال سختی را در زندگی تحمل كردم. مجبور شدم خودروی مرسدس بنزم را بفروشم و سوار اتوبوس شوم.

روبرتو دی ماتئو، سرمربی تیم فوتبال وست برومویچ

مربی مانند یک كشاورز است. یک مربی باید تلاش كند تا جایی كه می تواند انبارش را برای زمستان طولانی كه در پیش رو دارد پر كند. ما هم دقیقا همین كار را در تیم انجام می‌دهیم.

روبن دلارد، بازیكن سابق تیم فوتبال رئال مادرید

با مشكل قلبی كه دارم مجبورم از فوتبال كناره‌گیری كنم،‌ اما همین قلب بیمارم همیشه برای رئال مادرید می‌تپد.

هری ردنپ، سرمربی تیم فوتبال تاتنهام

گرت بیل در دیدار مقابل اینتر مهارنشدنی بود و در مقابل بازیكنی مانند "مایكن" بازی می‌كرد كه به عقیده‌ بسیار از كارشناسان بهترین مدافع راست فوتبال جهان است. این مسأله مانند این است كه یک بوكسور همه‌ی حریفانش را ناک اوت می‌كند اما كارش وقتی به چشم می‌آید كه حریف قدرتمندی را شكست دهد. بیل این كار را انجام داد.

فردریكو ماچتی، بازیكن محروم تیم فوتبال كالیاری

یک روز صبح در خیابان راه می‌رفتم. بچه‌هایی كه به مدرسه می‌رفتند برایم دست تكان دادند و پیرمردی فریاد زد ما همه از تو حمایت می‌كنیم. راكی را به یاد دارید كه چگونه با بچه‌ها تمرین می‌كرد؟ در این لحظه درست احساس مانند او داشتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

6 lg123

خب اينكه 16 گل تو يك مسابقه زده خيلي جالبه. اما سطح مسابقاتش هم مهمه.
    الان اگه علي دايي اين موضوع رو بفهمه و بدونه كه تيمي هست كه بشه بش 16 گل زد سريع مي ره تو اون ليگ عضو مي شه كه تعداد گلهاشو ببره بالا!!!
    اون گلها که جزو گلهای ملی حساب نمیشه پسرم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Men - Senior Professional Football

National

Panagiotis Pontikos
    16
    Olympos Xylofagou 24-3 SEK Ayios Athanasios
    Cyprus Third Division
    2007

Stephen Stanis
    16
    Racing Club - Aubry Asturies
    French Cup
    1942

International

Archie Thompson
    13
    Australia (Socceroos) 31–0 American Samoa
    FIFA World Cup Qualification
    2001

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

Men - Senior Professional Football

National

Panagiotis Pontikos
    16
    Olympos Xylofagou 24-3 SEK Ayios Athanasios
    Cyprus Third Division
    2007

Stephen Stanis
    16
    Racing Club - Aubry Asturies
    French Cup
    1942

International

Archie Thompson
    13
    Australia (Socceroos) 31–0 American Samoa
    FIFA World Cup Qualification
    2001
    دايره المعارف كه ميگن همينه
    دمت گرم

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------

اون گلها که جزو گلهای ملی حساب نمیشه پسرم
    حالا انگيزه ت از اينكه اين فسيل رو بالا كشيدي چي بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •