تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 345 از 870 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها یه خبر بد دیگه به نقل از ایسنا:
    خوردبین هم در اعتراض به رفتن کاشانی داره کناره گیری میکنه.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

علی آبادی چه راحت موافقت کرد.
    طبق آمار هم کمکایی که به استقلال کرد چند برابر کمک به پرسپولیس بود.
    الانم خیلی راحت شرایطو جوری فراهم کرد که کاشانی بره.
    امیدوارم انصاری فرد برگرده.اونم مدیر خوبیه اگه سنگ جلو پاش نندازن
    امیدوارم این پرسپولیس تجاری بشه و سازمان دیگه نتونه توش دخالت بکنه
    انصاری فرد کجاش خوبه تقصیر اون شد 6 امتیاز کم شد دیگه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

بچه ها کسی اون قسمتی که تما شا گر ها براش میحوندن

تک ستاره ی فوتبال ایران

ظبط شدش رو داره؟
    من داشتم ولی تو ورزشگاه موبایلمو گرفتند و همه کلیپهاشو پاک کردند. از دستام میپرسم ببینم کسی داره.اگه پیدا کردم میزارم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كدام روزنامه ورزشي ؟

سلام :
    از اونجايي كه ما توي كشور روزنامه ورزشي زياد داريم اين تاپيك رو ايجاد كردم تا مشخص شود محبوب ترين روزنامه ورزشي ايران كدام است ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم بيشتر پيروزي ميخونم ولي خوب دنياي فوتبال و ايران ورزشي هم بدم نمياد .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمولا روزنامه های پیروزی و استقلال رو نباید خوند چون واقعا هر 2تاشون خبرارو یک سویه متنشر میکنن.
    اون از تیترای مزخرف استقلال جوان بعد از قهرمانیای پرسپولیس و اون از تیترای پیروزی بعد از بردای استقلال.به نظر من جفتشون مزخرفن درین زمینه.
    روزنامه های بی طرف بهترن.
    یه زمانی خبرورزشی هر روز میخوندم ولی بعدا وقتی بعضی از گزارشاش شنیدم دروغ درومده دیگه سراغ روزنامه ورزشی نرفتم.فقط تیتراشونو دنبال میکنم

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

من داشتم ولی تو ورزشگاه موبایلمو گرفتند و همه کلیپهاشو پاک کردند. از دستام میپرسم ببینم کسی داره.اگه پیدا کردم میزارم.
    ایمان کی این کارو کرد؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

"صابر ميرقرباني" با سايپا ثبت كرد
    صابر ميرقرباني با ثبت قرارداد يك ساله رسما به تيم فوتبال سايپا پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه "صابر ميرقرباني" دو هفته قبل با عقد قرارداد داخلي به باشگاه فولاد مباركه سپاهان پيوسته بود امروز روابط عمومي باشگاه سايپا با ارسال نمابري اعلام كرد كه مهاجم 25 ساله نيم فصل قبل صنعت نفت با عقد قراردادي يكساله به اين باشگاه كرجي پيوست.

پيش از اين اخباري مبني بر حضور ميرقرباني در تيم استقلال شنيده مي‌شد كه البته باشگاه سپاهان اعلام كرد كه در صورت انجام اين كار باشگاه سپاهان عليه اين بازيكن به فيفا شكايت خواهد كرد
    (گفته میشد که مبلغ قرار داد این بازیکن با باشگاه استقلال 420 میلیون تومان است ! )

گفتگوی این بازیکن بعد از ثبت قرار داد با سایپا :
    ميرقرباني: نمي‌توانستم در يك تيم پرطرفدار بازي كنم

صابر ميرقرباني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره قرارداد با تيم سايپا اظهار داشت: سه روز بود كه با مسولان اين تيم وارد مذاكره شده بودم و پس از بررسي شرايطم اين تيم را براي اين فصل انتخاب كردم.
    وي كه قبل از قرارداد رسمي با سايپا با تيم‌هاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران قرارداد داخلي امضا كرده بود، عنوان كرد: ‌فقط به استقلالي‌ها قول داده بودم كه با آنها قرارداد رسمي امضا كنم؛ اما هر چه فكر كردم نتوانستم خود را با شرايط اين تيم تطبيق دهم. از حاشيه خسته شده ام.
    اين بازيكن با بيان اينكه بحث مالي براي او اهميت داشته است، ادامه داد: پيشنهاد استقلال برايم راضي‌كننده نبود، از طرفي نمي‌خواستم قرارداد 2ساله امضا كنم.
    ميرقرباني در باره سپاهان اذعان داشت: مسئولان اين تيم از من ناراحت هستند و از آنها بخصوص آقاي ساكت بابت اينكه نتوانستم با اين تيم قرارداد رسمي امضا كنم، معذرت مي‌خواهم. شرايط من براي حضور در اصفهان مناسب نبود.
    مهاجم فصل گذشته صنعت نفت در مورد پيشنهاد پرسپوليس و مذاكراتي كه با كاشاني داشت تصريح كرد: پيشنهاد مالي پرسپوليس همانند استقلال جالب نبود. ضمن اينكه حضور در پرسپوليس بدون كاشاني فايده‌اي نداشت.
    وي در مورد شرايط سايپا اظهار داشت: كاري به اين ندارم كه چه كسي قرار است سرمربي اين تيم شود. به كار خود اطمنيان دارم. شايد هيچ بازيكني در شرايط من حاضر نشود قرارداد يكساله امضا كند؛ اما چون به كار خود اطمينان دارم قرارداد يكساله امضا كردم و مطمئن هستم بيشترين گل را به ثمر مي‌رسانم.
    ميرقرباني در پاسخ به اين سوال كه آيا علي دايي در اين انتقال نقش داشته يا خير گفت:‌ فقط در فهرست خريد سايپا بودم و علي دايي تماسي با من نداشت. آخرين باري كه او را ديدم در بازي صنعت نفت مقابل سايپا بود.

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض متن استعفا نامه ی حبیب کاشانی + عکس استعفا نامه ی او !

معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني با دريافت استعفاي حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پيروزي، آن را براي بررسي و اتخاذ تصميم گيري لازم در اختيار هيأت مديره باشگاه قرار داد.

به گزارش ايسنا، به دنبال استعفاي حبيب كاشاني كه متن آن به پيوست خواهد آمد، محمد علي آبادي آن را جهت طرح در جلسه هيأت مديره باشگاه در اختيار "علي سعيدلو" رييس هيأت مديره باشگاه پيروزي قراداد و در ذيل متن استعفاي كاشاني، خطاب به مجتبي خدادادي مديركل حوزه رياست سازمان نوشت: رسيدگي به استعفاي ايشان از اختيارات هيأت مديره است، هرچند درخواست هاي اينجانب براي ادامه همكاري مؤثر واقع نشد، ولي در هرحال رسيدگي به استعفا با هيأت مديره است.

متن استعفا شب گذشته طي نامه اي براي رييس و اعضاي هيأت مديره باشگاه پيروزي ارسال شد. حبيب كاشاني در استعفا نامه خود از زحمات و تلاش هاي رييس سازمان تربيت بدني در دوره تصدي مديرعاملي باشگاه تشكر و قدرداني كرده است.

متن استعفانامه حبيب كاشاني به قرار ذيل است:

جناب آقاي مهندس علي آبادي

معاونت محترم رييس جمهوري

با احترام، اينجانب حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پيروزي، ضمن تشكر از زحمات جنابعالي و اعضاي محترم هيأت مديره به علت پاره اي از مشكلات، قادر به ادامه همكاري در اين پست نمي باشم، قبلاً از لطف و عنايت حضرتعالي كمال تقدير و تشكر به عمل مي آيد. ضمناً از تمامي زحمات و تلاش هاي جنابعالي و مساعدت هاي بي دريغ تشكر مي نمايم.
    نظر شما راجع به خط حبیب کاشانی چیست ؟

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

شما احینا استق لالی نیستی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •