بچه ها یه خبر بد دیگه به نقل از ایسنا:
خوردبین هم در اعتراض به رفتن کاشانی داره کناره گیری میکنه.
بله
خير
بچه ها یه خبر بد دیگه به نقل از ایسنا:
خوردبین هم در اعتراض به رفتن کاشانی داره کناره گیری میکنه.
انصاری فرد کجاش خوبه تقصیر اون شد 6 امتیاز کم شد دیگه
من داشتم ولی تو ورزشگاه موبایلمو گرفتند و همه کلیپهاشو پاک کردند. از دستام میپرسم ببینم کسی داره.اگه پیدا کردم میزارم.
سلام :
از اونجايي كه ما توي كشور روزنامه ورزشي زياد داريم اين تاپيك رو ايجاد كردم تا مشخص شود محبوب ترين روزنامه ورزشي ايران كدام است ؟
من خودم بيشتر پيروزي ميخونم ولي خوب دنياي فوتبال و ايران ورزشي هم بدم نمياد .
معمولا روزنامه های پیروزی و استقلال رو نباید خوند چون واقعا هر 2تاشون خبرارو یک سویه متنشر میکنن.
اون از تیترای مزخرف استقلال جوان بعد از قهرمانیای پرسپولیس و اون از تیترای پیروزی بعد از بردای استقلال.به نظر من جفتشون مزخرفن درین زمینه.
روزنامه های بی طرف بهترن.
یه زمانی خبرورزشی هر روز میخوندم ولی بعدا وقتی بعضی از گزارشاش شنیدم دروغ درومده دیگه سراغ روزنامه ورزشی نرفتم.فقط تیتراشونو دنبال میکنم
ایمان کی این کارو کرد؟![]()
"صابر ميرقرباني" با سايپا ثبت كرد
صابر ميرقرباني با ثبت قرارداد يك ساله رسما به تيم فوتبال سايپا پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه "صابر ميرقرباني" دو هفته قبل با عقد قرارداد داخلي به باشگاه فولاد مباركه سپاهان پيوسته بود امروز روابط عمومي باشگاه سايپا با ارسال نمابري اعلام كرد كه مهاجم 25 ساله نيم فصل قبل صنعت نفت با عقد قراردادي يكساله به اين باشگاه كرجي پيوست.
پيش از اين اخباري مبني بر حضور ميرقرباني در تيم استقلال شنيده ميشد كه البته باشگاه سپاهان اعلام كرد كه در صورت انجام اين كار باشگاه سپاهان عليه اين بازيكن به فيفا شكايت خواهد كرد
(گفته میشد که مبلغ قرار داد این بازیکن با باشگاه استقلال 420 میلیون تومان است ! )
گفتگوی این بازیکن بعد از ثبت قرار داد با سایپا :
ميرقرباني: نميتوانستم در يك تيم پرطرفدار بازي كنم
صابر ميرقرباني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره قرارداد با تيم سايپا اظهار داشت: سه روز بود كه با مسولان اين تيم وارد مذاكره شده بودم و پس از بررسي شرايطم اين تيم را براي اين فصل انتخاب كردم.
وي كه قبل از قرارداد رسمي با سايپا با تيمهاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران قرارداد داخلي امضا كرده بود، عنوان كرد: فقط به استقلاليها قول داده بودم كه با آنها قرارداد رسمي امضا كنم؛ اما هر چه فكر كردم نتوانستم خود را با شرايط اين تيم تطبيق دهم. از حاشيه خسته شده ام.
اين بازيكن با بيان اينكه بحث مالي براي او اهميت داشته است، ادامه داد: پيشنهاد استقلال برايم راضيكننده نبود، از طرفي نميخواستم قرارداد 2ساله امضا كنم.
ميرقرباني در باره سپاهان اذعان داشت: مسئولان اين تيم از من ناراحت هستند و از آنها بخصوص آقاي ساكت بابت اينكه نتوانستم با اين تيم قرارداد رسمي امضا كنم، معذرت ميخواهم. شرايط من براي حضور در اصفهان مناسب نبود.
مهاجم فصل گذشته صنعت نفت در مورد پيشنهاد پرسپوليس و مذاكراتي كه با كاشاني داشت تصريح كرد: پيشنهاد مالي پرسپوليس همانند استقلال جالب نبود. ضمن اينكه حضور در پرسپوليس بدون كاشاني فايدهاي نداشت.
وي در مورد شرايط سايپا اظهار داشت: كاري به اين ندارم كه چه كسي قرار است سرمربي اين تيم شود. به كار خود اطمنيان دارم. شايد هيچ بازيكني در شرايط من حاضر نشود قرارداد يكساله امضا كند؛ اما چون به كار خود اطمينان دارم قرارداد يكساله امضا كردم و مطمئن هستم بيشترين گل را به ثمر ميرسانم.
ميرقرباني در پاسخ به اين سوال كه آيا علي دايي در اين انتقال نقش داشته يا خير گفت: فقط در فهرست خريد سايپا بودم و علي دايي تماسي با من نداشت. آخرين باري كه او را ديدم در بازي صنعت نفت مقابل سايپا بود.
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني با دريافت استعفاي حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پيروزي، آن را براي بررسي و اتخاذ تصميم گيري لازم در اختيار هيأت مديره باشگاه قرار داد.
به گزارش ايسنا، به دنبال استعفاي حبيب كاشاني كه متن آن به پيوست خواهد آمد، محمد علي آبادي آن را جهت طرح در جلسه هيأت مديره باشگاه در اختيار "علي سعيدلو" رييس هيأت مديره باشگاه پيروزي قراداد و در ذيل متن استعفاي كاشاني، خطاب به مجتبي خدادادي مديركل حوزه رياست سازمان نوشت: رسيدگي به استعفاي ايشان از اختيارات هيأت مديره است، هرچند درخواست هاي اينجانب براي ادامه همكاري مؤثر واقع نشد، ولي در هرحال رسيدگي به استعفا با هيأت مديره است.
متن استعفا شب گذشته طي نامه اي براي رييس و اعضاي هيأت مديره باشگاه پيروزي ارسال شد. حبيب كاشاني در استعفا نامه خود از زحمات و تلاش هاي رييس سازمان تربيت بدني در دوره تصدي مديرعاملي باشگاه تشكر و قدرداني كرده است.
متن استعفانامه حبيب كاشاني به قرار ذيل است:
جناب آقاي مهندس علي آبادي
معاونت محترم رييس جمهوري
با احترام، اينجانب حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پيروزي، ضمن تشكر از زحمات جنابعالي و اعضاي محترم هيأت مديره به علت پاره اي از مشكلات، قادر به ادامه همكاري در اين پست نمي باشم، قبلاً از لطف و عنايت حضرتعالي كمال تقدير و تشكر به عمل مي آيد. ضمناً از تمامي زحمات و تلاش هاي جنابعالي و مساعدت هاي بي دريغ تشكر مي نمايم.
نظر شما راجع به خط حبیب کاشانی چیست ؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)