بازی امشب به نظرم از بازی با لورکوزن حساس تره ، چون اون رفت و برگشته ولی اینجا فرصت لغزش نداریم .
همیشه تو این دو سه سال بازی تو پامپلونا برامون حساس و سخت بوده . ورزشگاهش جو سنگینی داره ، امیدوارم یه برد بدون مصدومیت بتونیم داشته باشیم .
![]()
بازی امشب به نظرم از بازی با لورکوزن حساس تره ، چون اون رفت و برگشته ولی اینجا فرصت لغزش نداریم .
همیشه تو این دو سه سال بازی تو پامپلونا برامون حساس و سخت بوده . ورزشگاهش جو سنگینی داره ، امیدوارم یه برد بدون مصدومیت بتونیم داشته باشیم .
![]()
پیکه: «امتیازات ما را در انتهای فصل بشمارید».
جرارد پیکه اظهار داشت که تیم در شرایطی می باشد که همه ی اعضای آن برای کسب لالیگا مبارزه می کنند، او گفت: «ما لالیگا را می خواهیم، تیم های دیگر هم پیروزی را می خواهند و شاید همین مسئله رقابت را بیش از حد طولانی کند».
پیکه در مورد فینال جام حذفی گفت: «بهترین چیز این است که قادر به بازی کردن در فینال باشید و بتوانید در آن بازی به پیروزی برسید، ما بازی خوبی را در آن بازی برای برد ارائه خواهیم داد». او همچنین در مورد محل برگزاری فینال رقابتها گفت: «فدراسیون تصمیم نهایی را در مورد محل برگزاری فینال خواهد گرفت و ما هم با اشتیاق به آن مکان خواهیم رفت».
جرارد پیکه پس از جلسه تمرینی تیم در سیوتات اسپوتیوا با روحیه بسیار خوب و همچنین خوش بین بودن به مسائل مختلف در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد. او گفت: «اگر کسی به من بگوید که ما باید از ابتدای لیگ شروع کنیم من به او خواهم گفت، تیم ما همچنان زنده است، ما موفق به کسب سه جام تا اینجای فصل شدیم، به چهار فینال رسیدیم و به 16 تیم برتر لیگ قهرمانان راه پیدا کردیم، و هر آخر هفته امتیازات خود را می گیریم و امتیازات ما را در آخر فصل بشمارید، هنوز بازیهای زیادی باقی مانده است و ما می خواهیم تمام امتیازات آن را کسب کنیم، ، تیم های دیگر هم پیروزی را می خواهند و شاید همین مسئله رقابت را بیش از حد طولانی کند، مردم نیاز به اعتماد به نفس ما دارند».
پیکه اعتقاد داشت که تیم باید برای بازی روبروی خود فرم خود را حفظ کند و همچنین گفت که بارسا نیازی برای ثابت کردن خود نمی بیند. او گفت: «من فکر نمی کنم که ما باید خودمان را ثابت کنیم، ما همیشه می خواهیم بهترین کار ممکن را انجام دهیم، گاهی اوقات بازی عالی را ارائه می دهید و گاهی نه، اما اشتیاق به انجام بازی خوب همیشه وجود دارد». پس از اتمام ماه ژانویه و دیدار های دشوار پیکه گفت: «فشار وارد شده به ما و برنامه بازیها در این بازی در این ماه بسیار سنگین بود، شما باید بسیار قوی باشید، چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی. پس از رسیدن به فینال جام حذفی ما احساس می کنیم علیرغم این که هنوز برنامه بازیها فشرده است، ولی کمی سبک تر شده است».
ارزش جام حذفی
مدافع بارسا که رسیدن تیم به فینال جام حذفی موفقیت با ارزشی است، او گفت: «اوساسونا، رئال مادرید و والنسیا از تیم هایی در سطح لیگ قهرمانان هستند و ما موفق به کنار زدن آن ها و رسیدن به فینال شدیم. به نظر می رسد که به این جام بهای کمتری داده می شود، اما در حال حاضر هدف بزرگ ما فتح این جام است. ما در چهار سال گذشته که در جام حذفی شرکت داشتیم، سه بار به فینال رسیدیم، ما سعی داریم که پیروز و فاتح این جام باشیم تا موفقیت دیگری را برای باشگاه ثبت کنیم». او در مورد محل برگزاری فینا جام حذفی گفت: «انتخاب محل برگذاری بازی به عهده ی بازیکنان نیست، فدراسیون تصمیم نهایی را در مورد محل برگزاری فینال خواهد گرفت و ما هم با اشتیاق به آن مکان خواهیم رفت».
پیکه معتقد است فینالی که در انتهای فصل باید برگذار کنند یک نکته ی مثبت برای تیم است: «این یک نکته ی مثب است که میدانیم یک فینال پیش روی ماست، ما می دانیم که با برنده شدن در این بازی می توانیم قهرمانی جدیدی را کسب کنیم، حرکت رو به جلو به ما اعتماد به نفس و آرامش ذهن می دهد».
گواردیولا، سسک و الکسیس
جرارد پیکه در مورد آینده گواردیولا صحبت کرد و گفت: «من فکر می کنم او با انگیزه بیشتری نسبت به سال اولش کار را دنبال می کند، تیم او هیچ گاه متوقف نمی شود و عناوین بسیار ی را کسب کرده است، از طرف دیگری او به جوانان تیم های پایه بارسا فرصت می دهد و آن ها را به تیم اصلی می آورد». پیکه در مورد دو خرید امسال تیم صحبت کرد و گفت: «سسک و الکسیس بسیار حیاتی هستند، آن ها فوق العاده اند و من مطمئن بدون آن ها جایگاهی که در حال حاضر در اختیار داریم را نداشتیم».
در ایران همه این بازی را تماشا می کنند / نکونام:دوست دارم به بارسا گل بزنم
شاگردان گواردیولا امشب به مراتب بیشتر از مصاف دو تیم در ماه ژآنویه که در جام حذفی و در رینو دناواررا برگزار شد، حمله می کنند
سایت گل- جوادنکونام بازیکن ایرانی باشگاه اوساسونا را زیاد در سالن کنفرانس خبری تاخونار نمی بینیم.
او که یکی از بازیکنان خجالتی اوساسونا ست، روز پنجشنبه درکنفرانس خبری شرکت کرد و با لبخندی که از آرامش حکایت داشت، پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد و با انها به شوخی پرداخت بازیکن ایرانی اوساسونا در آستانه دیدار شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا در ورزشگاه رینو د ناواررا،گفت:« باید یک بازی کامل ارائه دهیم . برای شکست دادن بارسا باید بیشتر از بازیهای دیگر تلاش کنیم. چرا که اگر سطحمان اندکی کمتر از همیشه باشد ، بارسایی ها کار را تمام می کنند و پنج یا شش گل به ثمر می رساندند. ما نمی خواهیم ببازیم و برای برد تلاش می کنیم و سعی می کنیم که بازی خوبی را به اجرا بگذاریم. »
بارسا و مسی ؛ بهترینها
نکونام ادامه داد:« بارسلونا بهترین تیم دنیاست و لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست. البته ما برای بازی شنبه شب آماده ایم. می دانیم که کار سختی داریم.چون بارسلونا بهترین تیم دنیاست ولی به این فکر نمی کنیم و سعی می کنیم تا اوضاع را خوب پیش ببریم.»
نکونام موافق صحبتهای برخی خبرنگاران که بارسا در روزهای خوبش نیست، نبود و دراین باره گفت:« بارسا در روزهای خوبی است وگرنه در این همه بازی به پیروزی نمی رسید. یک نکته این است که آنها بازیکنان مصدوم متعددی دارند ولی ما هم مصدومانی را دررختکن تیممان داریم.»
البته نکونام درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که در رقابتهای این فصل بارسا در بازیهای خارج از خانه اش افت کرده:« این اتفاق ممکن است اینجا هم بیفتد چون ما در خانه بازی می کنیم و از حمایت هوادارانمان برخورداریم. می توانیم عملکرد مثبتی داشته باشیم؛هرچند که می دانیم که کار سختی است.»
با دفاع موفق می شویم
نکونام رمزموفقیت تیمش را در دفاع خوب دانست و گفت:« کلید موفقیت ما در ارائه یک دفاع خوب است. اگر با تنبلی دفاع کنی، بارسایی ها تورا می کشند. ما نمی توانیم به این فکر کنیم که درتمام دقایق بازی بارسایی ها حمله کنند و ما به دفاع بپردازیم. اگر فقط به دفاع کردن فکر کنیم، گل می خوریم و بعد برگشت به جریان بازی سخت می شود.»
ستاره ایرانی درادامه به این نکته اشاره کرد که اگر بارسا در پامپلونا بلغزد، شرایط سختی را در کورس قهرمانی برای رسیدن به رئال درصدر جدول خواهد داشت و از همین رو به این نکته اشاره کرد که شاگردان گواردیولا، به مراتب بیشتر از مصاف دو تیم در ماه ژآنویه که در جام حذفی و در رینو دناواررا برگزار شد، حمله می کنند. درآن بازی اوساسونا در نهایت بانتیجه 2-1 مغلوب بارسا شد. او درادامه به این نکته اشاره کرد که بازیکنان اوساسونا به شکست 0-8 مقابل بارسا در نوکمپ و در بازی نیم فصل اول فکر نمی کنند:« ما در این بازی سرمان را بلند می کنیم.»
مسی، چابی، اینیستا، پیکه بهترین اند
او یکی از رموزموفقیت تیمش را این دانست که مسی دراوج نباشد:« مسی بهترین بازیکن دنیاست و هر بازیکنی می تواند فرصتهای گلزنی را از دست بدهدولی مهمترین نکته این است که در هر بازی، مسی 5 یا 6 فرصت گل خلق می کند.»
کاپیتان تیم ملی ایران درادامه به این نکته اشاره کرد که عادت دارد که برای انتخاب برنده توپ طلای فیفا، معمولا به بازیکنان بارسلونا رای می دهد:« از نظر من اینها بهترین هستند:. من دوست دارم به این بازیکنان رای بدهم چون فوتبالشان را دوست دارم. من فوتبال تیکی تاکا را بیشتر دوست دارم.»
دوست دارم گل بزنم
نکونام معتقد است که اگر شرایط زمین چمن ورزشگاه به خاطر دمای زیر صفر،چندان مساعد نیست، این امتیاز مثبتی برای اوساسونا خواهد بود. او درمورد بازی خودش گفت:« دوست دارم حمله کنم و به هر تیمی گل بزنم؛ هر چند که این بازی ای است که برای ویژه ترو مهم تر است؛ چون درایران این بازی را تماشا می کنند.اگر بتوانم، سعی می کنم گل بزنم.»
به نظرم با فروش کیتا که 30 سالش هست و به شدت بی استعداد () باید دفاع مرکزی بخریم .
پویول و پیکه و فونتاس پست اصلیشون دفاع مرکزی هست .
ولی به خاطر مصدومیت های پویول و پیکه در ابتدای فصل ما ، ماسکرانو رو توی دفاع وسط گذاشته بودیم.
انصافا هم خوب کارد ولی پست تخصصی ماسکی هافبک دفاعی هست .
توی بازی رفت با میلان اوضاع انقدر بد بود که بوسکتس هم دفاع وسط بود که نتیجه اش این شد
که پاتو با یه استارت دقیقه اول بهمن گل بزنه .
الان دورتمند دو تا دفاع وسط خیلی خوب داره ، رمی از والنسیا هم خوبه .
تیاگو سیلوای میلان هم خیلی تعریفش رو شنیدم .
به نظرم اگر هم قرار باشه از آرسنال بازیکن بخریم اون باید مرتساکر باشه نه فن پرسی .
با این همه بازیکن توی barca b چطور می شه رفت یه مهاجم 29 ساله ی هلندیِ شیشه ای خرید !؟
تازه فن پرسی درسته که یک سال از قراردادش مونده اما الان کاپیتان هست رابطه ی خیلی خوبی هم با هوادارانش و
آرسن ونگر داره . اول فصل هم یه محاصبه ی آتیشی کرد که سال ها می مونم توی آرسنال .
اصل این خبر هم توی سایت skybet بود . وگرنه مسئولان بارسا هیچ کدومشون طرح خرید فن پرسی رو ارائه نکردن .
این سایت skybet هم همونطور که از اسمش مشخص هست یه سایت شرط بندی هست .
ملت میان روی یه موضوع شرط می بندن بعد یهو اون مطلب داغ می شه .
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه اینجا موضوع داغ شد ، توی سایت گل و ... هم پیچید .
با این جوونایی مثل Tello به فن پرسی نیازی نیست و من پیش بینی می کنم شاید فن پرسی عاقبتش توی بارسا
بشه مثل زلاتان !
حالا به موقعش راجع به پسران خوب لاماسیا هم پست می دم
اگر قرار باشه مهاجم بخریم به نظرم بازیکن هایی مثل روسی ، سولدادو ، نیمار در الویت هستن تا دیگران.
بعید می دونم پپ همچین ترکیبی توی زمین بفرسته . به خاطر بازی که توی آلمان داریم به احتمال زیاد بیشتر از
جوونا استفاده کنه . من فکر کنم مسی استراحت کنه . چون زمانی که ژاوی و الکسیس هفته ی گذشته داشتن استراحت می کردن ،
مسی بازی می کرد. اینیستا هم به احتمال زیاد به بازی 3 شنبه می رسه .
-----------
حذف کردن آلمان ها خیلی انرژی می بره . 6-0 هم عقب باشن تا دقیقه 90 هم می دوئن .
پپ هم آلمان ها رو خوب برده تا الان .
بایرن مونیخ (4-0 ) و (1-1 ) شد .
اشتوتگارت هم یادمه خوب زدیم . لمن دروازه بانشون بود. اگه اشتباه نکنم مسی هتریک کرد. نتیجه رو یادم نمی یاد .
آخرین سال رایکارد هم با شالکه بازی داشتیم که مجموع رفت و برگشت 1-0 رفتیم جزو 4تا تیم اول توی اون اوضاع وخیم بارسایِ رایکارد !![]()
مارکا و یورو اسپرت هم همین ترکیب رو گذاشتن ....
شدیدا از حذف کردن تیمهای آلمانی لذت میبرم![]()
نگاهي به 20 باشگاه پردرآمد فوتبال جهان
ليست درآمد ساليانه باشگاههاي فوتبال جهان اعلام شد و اختلاف دو باشگاه اسپانيايي رئال مادريد و بارسلونا با ديگر تيم ها نسبت به سال گذشته افزايش پيدا کرده است.
با وجود موفقیت بارسا در فصل گذشته و کسب جام های متعدد، این رئال مادرید بود که باز هم ال کلاسیکوی اقتصادی را از رقیب خود برد و در صدر لیست پر درآمدترین باشگاه فوتبال جهان در فصل گذشته قرار گرفت. اختلاف بین درآمد فصل گذشته بارسا و رئال نزدیک به 30 میلیون یورو است که به هیچ عنوان رقم کمی محسوب نمی شود.
این در حالی است که شالکه با وجود اینکه در چند سال گذشته با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کرد به دلیل حضور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا تا رده دهم این رده بندی بالا آمده است.
منچستریونایتد که هم اکنون در رده سوم این رده بندی قرار دارد به دلیل حذف از مرحله گروهی لیگ قهرمانان مطمئنا افت شدیدی در درآمد این فصل خود خواهد داشت که نتیجه آن در سال آینده مشخص خواهد شد. موفقیت در رقابتهای لیگ قهرمانان تاثیر فوق العاده ای در درآمد باشگاه های فوتبال اروپایی دارد.
لیست 20 باشگاه فوتبال برتر فصل گذشته به شرح زیر است:باشگاه درآمد در فصل 11-2010
1- رئال مادرید 479.5 میلیون یورو
2- بارسلونا 450.7 میلیون یورو
3- منچستریونایتد 367 میلیون یورو
4- بایرن مونیخ 321.4 میلیون یورو
5- آرسنال 251.1 میلیون یورو
6- چلسی 249.8 میلیون یورو
7- میلان 235.1 میلیون یورو
8- اینتر 211.4 میلیون یورو
9- لیورپول 203.3 میلیون یورو
10- شالکه 202.4 میلیون یورو
11- تاتنهام 181 میلیون یورو
12- منچسترسیتی 169.6 میلیون یورو
13- یوونتوس 153.9 میلیون یورو
14- مارسی 150.4 میلیون یورو
15- رم 143.5 میلیون یورو
16- بروسیا دورتموند 138.5 میلیون یورو
17- لیون 132.8 میلیون یورو
18- هامبورگ 128.8 میلیون یورو
19- والنسیا 116.8 میلیون یورو
20- ناپولی 114.9 میلیون یورو
هر دو باری که گواردیولا تیمش را برای فینال کوپا دل ری مربیگری کرده است،آن ها بازی بعدی خود را در لیگ برده اند.
رسیدن بارسا به فینال جام به نظر می آید به آن ها امیدی برای پیروزی در لیگ نیز بخشیده است.این اتفاق در فصل 2008/09 و همینطور سال پیش نیز افتاد که نشانه ی خوبی است برای سفر آخر هفته به اوساسونا.
1-1 در مایورکا و 2-0 مقابل اتلتیکو بیلبائو
اولین فینال جام در دوره ی گواردیولا در 4 مارس 2009 برگزار شد.در آن روز وقتی پینتو تیم را از پنالتی دیرهنگامی نجات داد به یک قهرمان تبدیل شد و آن به این معنی بود که بارسا برای فینال عازم والنسیا خواهد بود.3 روز پس از آن نیمه نهایی حساس بارسا در یکی از بازی های لیگ با گل های بوسکتس و مسی اتلتیکو بیلبائو را 2-0 شکست داد.
3-0 در المریا و 3-0 مقابل اتلتیکو مادرید
2سال بعد،در 2 فوریه سال 2011،بارسلونا یک بار دیگر به فینال جام راه یافت.این بار قربانی مرحله ی نیمه نهایی آن ها المریا بود که بعد از این که بارسا تقریبا در بازی رفت در نیوکمپ با برد 5-0 کار را تمام کرده بود،با نتیجه ی 3-0 المریا را شکست داد.در سال 2009 نیز 3 روز بعد وقتی که در نیوکمپ میزبان اتلتیکو مادرید بودند در یک بازی لیگ با برد پاسخ آن ها را دادند.هتریک مسی بردی قطعی برای بارسا با نتیجه ی 3-0 مقابل اتلتیکو مادرید رقم زد.
2-0 مقابل والنسیا و در پامپلونا؟
در روز شنبه،3 روز پس از شکست 2-0 والنسیا در بازی برگشت نیمه نهایی،بارسا امیدوار است که تاریخ دوباره تکرار شود.شرایط مانند گذشته نخواهد بود چون این بار بازی جام در نیوکمپ انجام شد و بازی لیگ در خارج از خانه خواهد بود.اما بر خلاف این دو تفاوت کوچک رقابت یکسان خواهد بود.
مترجم: الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir
پیکه: انگیزه گواردیولا برای کار در بارسا بیشتر از همیشه است
قرارداد گواردیولا با بارسا در انتهای فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز آن را تمدید نکرده و همین مسئله شایعاتی در مورد عدم علاقه مندی او به ادامه حضور در نوکمپ ایجاد کرده است
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، شایعات اخیر در مورد عدم علاقه مندی گواردیولا به ادامه حضور در بارسا را رد کرد.
این مربی 41 ساله در سال 2008 هدایت آبی و اناری ها را برعهده گرفت و در این مدت با این تیم به 13 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ دست پیدا کرد.
قرارداد گواردیولا با بارسا در انتهای فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز آن را تمدید نکرده اما پیکه معتقد است عدم تمدید قرارداد، به معنای عدم علاقه او به ادامه کار در نوکمپ نیست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به نظر من گواردیولا نسبت به اولین فصل حضورش در بارسا باانگیزه تر است.
از زمانی که پپ به اینجا آمد، بارسا دائما در حال پیشرفت است. بارسا اکنون نسبت به 4 سال قبل بسیار قوی تر شده است."
بارسا در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در مکان دوم جدول رده بندی للیگا قرار دارد اما پیکه از هواداران تیمش خواست ناامید نشوند.
" تیم های دیگر هستند که باید قهرمانی را از دست ما خارج کنند و هنوز راه درازی تا پایان باقی منده است. ما روی آنها فشار وارد می کنیم. بازی های زیادی باقی مانده و ما باید در نوکمپ هم با رئال روبرو شویم.
به ما اعتماد داشته باشید زیرا ما همیشه می جنگیم. ما همیشه نشان داده ایم که می توانیم در هر ورزشگاهی خوب بازی کنیم."
این ملی پوش اسپانیایی همچنین تاکید کرد مشکلی برای بازی مقابل اتلتیک بیلبائو در فینال کوپا دل ری در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو ندارد. فدراسیون فوتبال اسپانیا هنوز در مورد محل برگزاری این دیدار تصمیم گیری نکرده است.
" خیلی خوب خواهد بود اگر بازی در برنابئو برگزار شود زیرا طرقیت این ورزشگاه بسیار بالاست. باید تا دوشنبه صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی رخ خواهد داد."
گواردیولا: می دانم چرا رئالی ها دوست ندارند فینال کوپا دل ری در برنابئو برگزار شود
دیدار فینال رقابت های این فصل کوپا دل ری بین بارسا و اتلتیک بیلبائو برگزار خواهد شد
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد می تواند درک کند که چرا رئالی ها دوست ندارند دیدار فینال این فصل کوپا دل ری در سانتیاگو برنابئو برگزار شود.
دیدار فینال رقابت های این فصل کوپا دل ری در حالی بین بارسا و اتلتیک بیلبائو برگزار خواهد شد که آخرین باری که دو تیم در فینال این رقابت های در سال 2009 در ورزشگاه مستایا مقابل هم قرار گرفتند، طرفداران دو تیم در زمان پخش سرود ملی اسپانیا، به نشانه اعتراض سرو صدا کردند.
گواردیولا معتقد است برنابئو یک ورزشگاه ایده آل برای برگزاری دیدار فینال است اما می داند که انجام بازی در این ورزشگاه می تواند به جنجال منجر شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برنابئو ورزشگاه فوق العاده ای است و ظرفیت بالایی دارد اما من عدم تمایل رئالی ها برای میزبانی این دیدار را درک می کنم.
این یک فینال است و برخلاف لیگ قهرمانان، یک ورزشگاه از قبل به عنوان میزبان دیدار نهایی انتخاب نمی شود و باید به دنبال یک زمین بی طرف بود.
ما دوست نداریم دیدار فینال را در سن مامس (ورزشگاه خانگی بیلبائو) برگزار کینم زیرا این یک امتیاز برای آنها خواهد بود. اما این تصمیمی است که فدراسیون فوتبال اسپانیا باید بگیرد."
بارسا در این فصل در 40 دیداری که انجام داده تنها یک بار شکست خورده اما گواردیولا توجه زیاد رسانه ها به آمار را مورد انتقاد قرار داد.
" یک شب قبل، امسال بدترین سال مربیگری گواردیولا بود و اکنون بهتری سال اوست. می توانستیم بیشتر شکست بخوریم و کمتر مساوی کنیم و به رئال نزدیک تر باشیم اما در هر صورت شرایط خوب است.
ما سه جام برده ایم، بازی های خوبی انجام داده ایم و در جام هایی که هنوز به دست نیاورده ایم، رقابت خوبی داشتیم."
بارسا که در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به رئال، در رتبه دوم لالیگا قرار دارد، امشب در پامپلونا مقابل اوساسونا قرار خواهند گرفت.
روسل: امیدوارم گواردیولا هر چه زودتر قراردادش را تمدید کند
قرارداد گواردیولا با این باشگاه کاتالان در انتهای فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را تمدید نکرده
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، امیدوار است پپ گواردیولا هر چه زودتر قراردادش را با این باشگاه تمدید کند.
قرارداد گواردیولا با این باشگاه کاتالان در انتهای فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را تمدید نکرده اما روسل امیدوار است که این اتفاق هرچه زودتر رخ دهد.
او در گفتگو با سی ان ان گفت:" ما تلاش می کنیم همه شرایط لازم برای متقاعد شدن او به ماندن را فراهم کنیم. البته در نهایت اوست که باید تصمیم گیری کند.
من همچنان امیدوارم او قراردادش را تمدید کند زیرا او در سال هایی که اینجا بود خیلی خوب کار کرد و من امیدوارم او برای سال های بیشتری در این باشگاه بماند. این چیزی است که همه هواداران می خواهند."
روسل همچنین تایید کرد از اینکه مسی پیش از این قراردادش را با بارسا تمدید کرده، بسیار خوشحال است.
" او یک جواهر است. نه تنها به عنوان یک بازیکن، بلکه به عنوان یک انسان."
بارسا چهارشنبه شب با پیروزی 2-0 مقابل والنسیا به فینال کوپا دل ری راه پیدا کرد و امشب در لالیگا برابر اوساسونا به میدان خواهد رفت.
اوساسونا به دنبال بازیابی فرم ایده آل است.
تیم مندلیبار تا کنون در سال 2012 بردی کسب نکرده است اما هنوز هم در جدول با مکانهای اروپایی دو امتیاز بیشتر فاصله ندارد.
به دور از ایجاد هرگونه حاشیه، اوساسونا این فصل امتیازات را بی سر و صدا از آن خود کرده است و اکنون با 28 امتیاز در جایگاه نهم جدول و تنها دو اختلاف امتیاز با سکوی اروپایی قرار دارد.
از دست دادن فرم ایده آل
با شروع سال 2012 به سوی جایگاه پنجمی قدم برداشته بودند که نتایج ناامید کننده ای حاصل شد از جمله؛ باخت 2-0 به ریسینگ و اتلتیکو مادرید و تساوی 1-1 با والنسیا که تنها یک امیتاز از 9 امتیاز خانگی را سهم آنان کرد. بعلاوه دو تساوی 0-0 با رئال سوسیداد و 1-1 اسپورتینگ نیز در خارج از خانه رقم خورده است.
قبل از این نتایج ضعیف در رینو دی ناوارا، اوساسونا در پامپلونا شکست ناپذیر خوانده می شد. به هرحال آنها در این فصل نتایج خوبی نیز داشته اند که در این مقطع آنها را در نیمه بالا جدول قرارداده است و با منطقه سقوط شش امتیاز فاصله دارند.
سخودو آماده بازگشت است
اوساسونا در دیدار با بارسا در جام حذفی چند تن از بازیکنان خود را در اختیار نداشت. در روز شنبه آنها تقریبا یازده نفر اصلی خود را در میدان خواهند داشت اما مسعود و کیکه سولا همچنان غایبان این تیم هستند. این درحالیست که سخودو و کایخا هردو این هفته عادی به تمرین پرداخته اند.
درست است که اوساسونا روز پنج شنبه به دلیل یخ زدن چمن زمین تمرین عملا جلسه تمرینی نداشتند اما تمرینات خود را بر روی چمن مصنوعی انجام دادند.
پدرو آماده سفر به پامپلونا است.
مصدومیت مهاجم کناری اسپانیایی بارسا، بر طرف شده و او آماده سفر به پامپلونا و بازی کردن مقابل اوساسونا است. بوسکتس هم همچنان مصدوم است و همراه با تیم نخواهد بود.
مصدومیت عضله پای چپ پدرو رودریگز بهبود یافته و این بازیکن همراه با 18 بازیکن دیگر تیم پپ گواردیولا فردا به پامپلونا سفر خواهد کرد و همچنین آماده بازی مقابل اوساسونا است.
از سوی دیگر، سرجیو بوسکتس که هفته پیش دچار مصدومیت در زانوی خود شد، هنوز بهبود نیافته است. دیگر بازیکنان تیم اصلی که همراه تیم نخواهند بود و آماده نیستند، ویا، آفلای و فونتاس هستند. کیتا هم به دلیل همراهی تیم ملی خود، مالی، در جام ملتهای آفریقا همراه تیم نیست.
در حال حاضر تیم شامل 16 بازیکن از تیم اصلی، و 3 بازیکن از بارسا ب است. (تیو، دوس سانتوس و سرجی روبرتو)
جلسه تمرینی همراه با سه بازیکن زیر 19 سال
بارسا در بعد از ظهر این جمعه در زمین سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین خواهد پرداخت. تیم اصلی بارسا تمرینات آماده سازی نهایی خود را برای بازی فردا در لالیگا به همراه پدرو انجام می دهد. سرجیو بوسکتس هم جدا از هم تیمی های خود تمرین کرد. تیم تمرینات خود را با تیو، دوس سانتوس و سرجی روبرتو انجام خواهد داد، همچنین سه بازیکن زیر 19 سال تیم بارسا ب نیز در این تمرین خواهند بود: روبرت کوستا، پابلو اوترو و ژاوی کوئینتلا.
کوستا مدافع 17 ساله است و اوترو هم 17 سال دارد، او در خط هافبک و همچنین هافبک دفاعی بازی می کند. کوئینتلا هم 16 سال سن دارد و در پست مدافع چپ یا مرکزی، و همچنین هافک دفاعی بازی میکند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 11 فوریه ی 2012
فینال میتواند در پامپلونا باشد
بارسا نمیتواند شکست بخورد،اگر میخواهد در لالیگا "زنده بماند"
بارسا - اوساسونا ساعت 20:00
شرایط بد زمین و سرمای هوای (4-) بر دشمنی ها می افزاید
با پدرو و بدون بوسکتس،مسی امیدوار است تا دبل سال گذشته ی خود را تکرار کند
مستایا در حال تبدیل شدن به یک استادیوم خوب برای بازی فینال است.
گواردیولا:"فدراسیون هر تصمیمی بگیرد من با آن موافقم ولی ترجیح میدهم بازی در یک استادیوم بی طرف برگزار شود"
ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 11 فوریه ی 2012
تور مسافرتی!
میگل ایندورین با بارسا:"این تیم اتحاد را مخابره میکند"
گواردیولا:"ما در لالیگا در نقطه ی اوج هستیم"
بارسا امروز مرحله ی عظیمی را آغاز میکند.کلیدی برای "عملکرد سه برابر" تا رسیدن به یک موفقیت
بودن در فینال نیرویی در تیم ایجاد کرده که باعث بازیابی بازیکنان میشود
بارسا - اوساسونا ساعت 20:00
امروز: بارسا - اوساسونا
سه شنبه: بارسا - لورکوزن
19/2: بارسا - والنسیا
26/2: بارسا - اتلتیکو مادرید
چی میشه گفت به مسئولین صدا و سیما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظهر تا غروب 50 بار زیر نویس کرد بارسا - اوساسونا 22:30
الان بجاش داره خنده بازار میده تلتکست و سایت شبکه 3 هم نوشتن 22:30 بارسا و اوساسونا
ای تو روحتون برا نظم و ترتیب برنامه هاتون
ظاهرا هم دقیقه 12 هست و بارسا یک گل خورده
اوضاع از این بدتر نمیشه البته بارساست و 90 دقیقه
خیلی نامردیه که بازیو نشون نمیدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از چه کانالی میتونیم بازیو ببینیم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)