دوستان سلام
وقتی با فلش یه فیلم MKV رو با تلویزیون 47LM6610 پخش میکنی که چند تا زیر نویس یا چند تا Audio داره، چطوری میشه زبان زیرنویس یا صدا رو عوض کرد؟
مثلا من یه فیلم دارم که دو تا دوبله فارسی داره!
دوستان سلام
وقتی با فلش یه فیلم MKV رو با تلویزیون 47LM6610 پخش میکنی که چند تا زیر نویس یا چند تا Audio داره، چطوری میشه زبان زیرنویس یا صدا رو عوض کرد؟
مثلا من یه فیلم دارم که دو تا دوبله فارسی داره!
در كل براي پخش فايلهاي MKV با هر ظرفيتي و هر كيفيت
شما دكمه Q.Menu رو بزنين و تنظيم فيلم رو انتخاب كنين بعدش ديگه راحت ميشه توي زبان و زيرنويس مانور داد
موفق باشين
از دوستان کسی جواب این پست رو هم بده
Last edited by majid-n; 28-07-2014 at 23:55.
سلام دوست عزیز
این ویژگی ظبط همزمان تصویر دیگر در این مدل یکی از دروغ هایی است که ال جی LG در دفترچه راهنما به اون اشاره کرده. این مدل دارای ویژگی ماشین زمان 2 هست ولی چون فقط یک تیونر داره نمیتونه همزمان یک تصویر نشون بده و تصویر دیگر رو ظبط کنه. این کار نیاز به دو تیونر داره که در مدل های بالاتر وجود داره. متاسفانه من هم گول همین دروغ (اشتباه عمدی) رو خوردم.
2- در این مورد فعلا اطلاع دقیقی ندارم.
3- قفط از دوربین های ال جی که برای این کار ساخته شدن می تونید استفاده کنید.
سلام دوستان
آیا راهی هست که نصویر تلویزیون رو با استفاده از WiFi شیر کنی روی تبلت یا لپتاب؟
47LM66100
دوست عزیز
شما یک اصل را فراموش کردید تلویزیون یک گیرنده است نه فرستنده وهیچ امکانی نیست که بتوانید تصویر تلویزیون را بروی لپتاپ و یا تبلت بفرستید. مگر اینکه نرم افزاری و یا سخت افزاری را درلپتاپ و یا تبلت نصب کنید که بتوانید کانالهای تلویزیونی را ببینید.
سلام دوست عزیز
تلویزیون من 47LA66100 هست و این قابیت رو داره. این ویژگی که ال جی اون رو 2nd Display نام گذاری کرده میتونه کانال تلویزیونی که در حال پخش هست رو بر روی گوشی یا تبلت (نه لپ تاپ) از طریق WiFi پخش کنه. برای این کار باید برنامه LG TV Remote بر روی گوشی یا تبلت نصب بشه.
البته ال جی توی دفترچه تبلیغاتی به دروغ گفته بود که روی لپ تاپ هم میشه.
در مورد 47LM66100 مطمئن نیستم ولی سرچ که کردم چنین قابلیتی نداشت.
ممنون
بله اما همونطور که میدونید ال جی یه اپلیکیشن داره برای سیستم عامل اندروید که موبایل یا تبلت شما رو به کنترل تلویزیون تبدیل میکنه. یکی از امکانات این برنامه این هست:
MiniTV : Continuously watching live channels on your mobile device
اما من نتونستم این کار رو بکنم
برای ویندوز هم فکر کنم باید از لپتاپی استفاده کرد که از WiDi و Wifi Screen Share پشتیبانی بکنه!
به هر حال چنین قابلیتی وجود داره
سلام
من اپلبکیشن رو نصب کردم اما روی گوشی چیزی نشون نمیده. فقط میتونم از صفحه عکس بگیرم. احتمالا باید با یه گوشی دیگه امتحان کنم. ممنون
همونطور که گفتم این اپلیکیشن LG TV Remote هست که برای اندروید و IOS وجود داره، ولی تاکنون برای ویندوزفون نه. البته اپلیکیشن های مشابه برای ویندوزفون هست که کار ریموت رو انجام میده ولی شرکت ال جی اونها رو تهیه نکرده (Easy LG Remote و LG Remote RT).
من با LA66100 و گوشی iPhone5 جواب گرفتم.
با WiDi میشه صفحه نمایش لپ تاپ رو به TV منتقل کرد. اما برعکس اون امکان پذیر نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)