سلام , من بازي رو نصب کردم روي سرويس پک 3 , الان که اجراش ميکنم يه کد ميخواست , کرک رازور رو ريختم و اجرا ميکنم يه محيط داس مياد و هيچي نميشه (متني نداره) حتي اون سوسيال گروپ هم نيومد
سلام , من بازي رو نصب کردم روي سرويس پک 3 , الان که اجراش ميکنم يه کد ميخواست , کرک رازور رو ريختم و اجرا ميکنم يه محيط داس مياد و هيچي نميشه (متني نداره) حتي اون سوسيال گروپ هم نيومد
به دوستتون بگید ویندوزشون رو به sp3 ارتقا بدن !
ای بابا:
راستی خوشبختانه پچ چند روز دیگه میاد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
that a patch for GTA IV PC is due to be made available in the next few days. Here is what they had to say
Patch Is On The Way
We are working on making a patch available in the next few days. Since Grand Theft Auto IV is a Games For Windows – Live game the patch must be certified by Microsoft before release. The patch is already at Microsoft and we expect a speedy approval. The patch contains a variety of fixes including
Last edited by 779; 08-12-2008 at 21:09.
دوستان اگر میخواهید بدونید سیستم شما توانایی اجرای این بازی رو داره یا نه
با internet explorer وارد این سایت بشید
بازی gta iv رو انتخاب کنید و روی run کلیک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا دیگه با این سوالا تاپیک رو بیشتر از این شلوغ نکنید
دوستان من بالاخره بازي رو نصب كردم . وقتي چند دقيقه از بازي ميگذره يه دفعه صفحه هي تكون ميخوره . مث اينكه موس رو هي تكون بدي . چشه ؟
بله حتما باید رم 2گیگ باشه .
راستی توجه کردین ؟!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 24 (19 کاربران و 5 مهمان)
Oracle_Eldorado, 779, ali_harry_potter, arbabe.sayeha, beauty, Danial_4139, Eureka, gt333, Gta-IV, linkin_park, mani_2004_2006, m_s1060, pedramgolchin, RAY-MILAD-007, saeed_cpu_full, skyshopp, vegas, ZEDEHAL DEGE
مشکل از کرک هست![]()
راستی توجه کردید با اینکه من هستم ولی اسمم بین اینا نیست ؟کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 24 (19 کاربران و 5 مهمان)
oracle_eldorado, 779, ali_harry_potter, arbabe.sayeha, beauty, danial_4139, eureka, gt333, gta-iv, linkin_park, mani_2004_2006, m_s1060, pedramgolchin, ray-milad-007, saeed_cpu_full, skyshopp, vegas, zedehal dege
همونطوری که انتظار میرفت پچ تا چند روز دیگه عرضه میشه ! من هم بازی رو نصب کردم و کرکش هم میکنم ببینم این مهمه مشکلی که شما میگید چی هست![]()
كسي كرك سالم نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)