نه ترمیناتور متاسفانه تنها سیستم عاملی که تا حالا باهاش کار نکردم ویندوزه نمیدونم شاید مثل ایفون برای بلوتوث نیاز به برنامه داره خب چرا نمیری تو تایپیک مخصوص گوشیت سوالتو بپرسی اونجا حتما جوابتو میگیری
نه ترمیناتور متاسفانه تنها سیستم عاملی که تا حالا باهاش کار نکردم ویندوزه نمیدونم شاید مثل ایفون برای بلوتوث نیاز به برنامه داره خب چرا نمیری تو تایپیک مخصوص گوشیت سوالتو بپرسی اونجا حتما جوابتو میگیری
سلام
من تصمیم گرفتم برگردم به رام فلویو 2.2 , اما وقتی نصب کردم بالا نیومد. مشکل از کجاست ؟
نکنه باید فلش کنم ؟
سلام اگه بوت لودر گوشیتو باز کردی کرنل استوک رو رو گوشیت فلش کن درست میشه ؟
با سلام نصب ویندوز xpروی گوشی x8امکان داره اگه میشه اموزش بزارید
اصلا به بوت لودر و کرنل اینا دست نزدم
سلام
رام گوشی ام stornmix+2.1.0 است . هنگام که میخوام سیم کارتم (اعتباری ) رو شارژ کنم این اخطار رو میده: کد mmi نامعتبر است. و وقتی رام قبلی رو می زارم شارژ میشه. من هر وقت می خوام شارژ کنم با ید دوباره رامم رو عوض کنم . دیگه خسته شدم . نمیدونم چه کار کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر
شاد باشید![]()
محتوای مخفی: خب فهمیدم. از راه فلش
![]()
Last edited by ALI . R; 07-02-2012 at 16:22.
نه عزیز.
اگه میخوای اندروید و ویندوز رو با هم داشته باشی باید گوشیت مبتنی بر ویندوز باشه که بتونی اندروید روش نصب کنی.که البته بازم مشکلات فراونی داره .شاید بهترین گزینه htc hd2 باشه که میشه 2 تا سیستم عامل رو همزمان داشت .
یه ماهه سجاد سربازه![]()
با سلام
می خواستم برای فلش کردن رام اصلی گوشی X8_2.1.1.C.0.0._en.ftf تهیه کنم . از هر سایتی مراجعه کردم نتونستم از طریق اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم . ممنون میشم اگه یک سایت درست و سالم و سریع معرفی کنید تا اون رام رو دانلود کنم.
شاد باشید![]()
سلام omedia اره میشه رو گوشی ویندوز ایکس پی نصب کرد برای اطلاعات بیشتر درباره ی این کار میتونی به این لینک مراجعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ و ابزار دوست من چرا اطلاعات غلط میدی
سلام دوست من ترمیناتور یه سر بیا به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی تو قسمت فلش و رام ها پیداش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)