تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 507 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سعی کنید زود اعتماد نکنید و زیادی مهربون نباشید اگرنه ممکنه خیلی هزینه بدهید!

یک مثالش میتونه در مسافرت باشه که بهتر است به مسافرین غریبه اعتماد نکنید یعنی حتی اگر دیدید طرف بار زیاد داره و ازتون میخواد که ساک یا چمدانش را برایش بیاورید یک بهانه جور کنید و از انجام اینکار در بروید چون اگر مواد مخدر و یا اسلحه یا هر چیز غیرقانونی در ان ساک پیدا شود شما را به همان اتهام دادگاهی می‌کنند و اثبات اینکه من فقط قصد کمک داشتم خیلی خیلی خیلی سخته (و تقریباً جزو محالاته)!!!

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دیدید توی مغازه هایی که متراژ زیادی ندارن و ادم باید خودش وسیله ها رو برداره و تا نصف مغازه هم پر از وسایل هستش؟مثلا سوپرمارکت
    بعد همیشه یکسری از افراد سر راه هستند هی باید بگی ببخشید اقا ببخشید خانوم تا بتونی به یخچال یا قفسه برسی
    همیشه پیش خودم فکر کردم چقدر بده که من هم مزاحم و سر راه کسی باشم! بنابراین چه بهتر که اگر به عنوان همراه با کسی هستید و خودتون چیزی نمیخواید بیرون وایستید دراینجور موارد یا اگر مجبور هستید حضور داشته باشید هرچند دقیقه به اطراف نگاه کنید تا سرراه نباشید

3. 15 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اگه درس خوندن براتون سخته این مطلب رو بخونید

سلام
    یه چیزی رو خوب درک کنین تا انگیزه ی درس خوندنتون قوی تر بشه :
    همه ی ما بدونِ استثنا این رو خوب میدونین که هر یک دقیقه که وقت صرف میکنیم برای درس خوندن میتونه نمره ی ما در امتحان رو یک درجه یا بیشتر بالا ببره و سرنوشت ما رو تغییر بده .
    بنده کسانی رو دیدم که با حسرت گفتند اگر رتبه ام فقط ده تا بالاتر بود فلان رشته قبول میشدم یا دانشگاه سراسری قبول شده بودم .

پس محض رضایِ خدا بشینین و وقت صرف کنین و درس بخونین مطمئن باشین تاثیر داره خیلی هم تاثیر داره .

===========================

اگر از کسانی هستین که درس خوندن براتون سخته و به جای درس خوندن میرن دنبال بازی و تفریح و گردش و کامپیوتر و نت گردی و خواب و غیره , گوشِ خودتون رو بگیرین ببرین بشونینش رویِ صندلی و به خودتون بگین :

میشینی مثل بچه آدم دو سه ساعت درس میخونی بعد میری دنبال بازی اون هم فقط يک ساعت . وای به حالت اگه بلند شدی . تو کِی میخوای بفهمی که بازی و تفریح و اینترنت همیشه هست و جایی نمیره بچه ؟
    کِی میخوای بفهمی که درس و امتحان اگر از وقتش گذشت بد جوری ضرر میکنی ؟ حالیته چی چی میگم بهت یا نه ؟؟؟ وای بحالت اگر دو سه ساعت ننشستی درس بخونی .
    وسط درس خوندن هم هی میخواد به یه بهانه ای بلندتون کنه .
    برم چایی بیارم
    برم به فلانی زنگ بزنم
    =
    برم یه کم دراز بکشم
    =
    مبادا فریبش رو بخورین . داره دروغ میگه . فقط میخواد از از درس خوندن فرار کنه .=

=======================

باید بشین پدر و مادر و دوستِ دلسوز و خردمندِ خودتون .

این "خود" (نفس) رو اگر به حالِ خودش رها کنی میره دنبال خوشگذرونی و بازی و بخور و بخواب و عيش و نوش و اصلاً به فکر آبرو و آینده ی تو نیست و بدجوری بهت ضرر میزنه پس رهاش نکن هرگز . پَسِ گردنِ "خودت" رو بگیر ببر بشونش پایِ کتاب و بگو یا درس میخونی یا خورد و خمیرت میکنم تنبلِ بی عارِ بی فکر . من نمیذارم تو با بی فکریت و بی خیالیت و بی عاریت آینده ی من رو تباه کنی . از امروز جنگ هست بین من و تو . نشونت میدم که تو بی غیرتِ بی عار قوی تر هستین یا منِ بااراده و عاقل و دوراندیش .
    ==============================

میبخشید که با این لهجه نوشتم .

موضوع شوخی بردار نیست و خیلی مهم هست . برایِ آشکار شدنِ اهمیتش با این لهجه نوشتم .

این " خود " (نفس) خیلی بی غیرته . لذت و راحتی و بخور و بخواب رو هم خیلی دوست داره . اگر به حالِ خودش رهاش کنین بدجوری بهتون صدمه میزنه با بی عاریش و بی خیالیش . نه آبرویِ شما براش مهم هست نه سلامتیتون نه ایمنیتون نه آیندتون نه هیچ چیز دیگه . فقط میخواد وِل بگرده و خوش بگذرونه پس ولش نکنین وگرنه نابودتون میکنه ها .
    همه چیزهای خوبتون رو ازتون میگره و نابود میکنه . از توجه به بهداشتِ دهان و دندان گرفته تا سلامتی و پاکیزگی و آراستگی و امنیت و ایمنی و عقل و دوراندیشی و عاقبت اندیشی و آینده نگری و آبرو و شرف و غیرت و عزتِ نفس , همه رو آروم آروم ازتون میگیره و نابودتون میکنه .
    بیدار باشین .
    جلویِ ضرر رو هر وقت بگیرین نفع هست .
    نگین باشه اما فردا شروع میکنم وگرنه باز هم "خود" داره فریبتون میده .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-02-2014 at 13:31.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

زیاد شیرنی نخورید . خیلی ها اصلا ژن چاقی ندارن اما شیرینی میتونه همه رو چاق کنه .

6. 10 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض یار باوفای شما در مسافرت با ماشین و کشتی و هواپیما

سلام دوستان .
    استفاده از گوگل مپ google map شما رو تا حد زیادی از پرس و جو بی نیاز میکنه و مانع میشه از گم شدن شما و فریب خوردن توسط بعضی از راننده های بی وجدان که از بلد نبودنِ شما سوء استفاده میکنه و برای رفتن به یک جای نزدیک , الکی تو خبابونها میچرخه تا بگه راه طولانی بود و ازتون پول بیشتر بگیره .
    کلی در وقت صرفه جوئی میشه .
    دهها و صدها هزار تومن صرفه جوئی میشه در کرایه یا بنزین .
    جاهائی رو که باید برید یا قبلاً رفتین رو ذخیره کنین در لیست favorite تا با یک ستاره روی نقشه مشخص بشه

بعدش هر جا باشین , اگه بخواید برید اونجا گوگل مپ نزدیک ترین راهها رو بهتون پیشنهاد میده
      محتوای مخفی: ادامه عکسها 

بنده گاهی با استفاده از این برنامه پی بردم جائی که میخوام برم , در فاصله ی نزدیک هست و پیاده رفتم اونجا
    گاهی هم راننده ای یک عمر تو خیابونهای تهران رانندگی کرده بود , بهش میگفتم داری راه اشتباه میری , اون خیابونی که من میخوام برم پشت سرمونه دور بزن .
    بیستر موبایلها دارای گوگل مپ آفلاین هم هست یعنی با استفاده از اینترنت میتونین نقشه های شهرها و خیابونها و کوچه پس کوچه ها و جاده ها رو با جزئیات بسیار دقیق ذخیره کنین روی گوشی و بعداً نیازی به اینترنت و
    حتی سیم کارت ندارین و میتونین هر جای کره ی زمین که باشین راحت ازش استفاده کنین .

البته عکسهای بعضی کشورها خیلی واضحتر از عکسهای ایران هست
    مثل شهر نیویورک :

از گوگل مپ در هر جا که سقف ضخیم بالای سرتون نباشه و موبایل بتونه امواج ماهواره های GPS رو دریافت کنه میشه استفاده کرد در ماشین و هواپیما و کشتی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    استفاده از نقشه هاش هم ( نقشه خوانی ) نیاز به ارتباط با ماهواره ها و اینترنت و سیم کارت و غیره نداره .
    فقط کافیه که نقشه ها رو قبلاً دانلود کرده باشین و روی گوشیتون داشته باشین .
    اگر از برنامه ی GPS TRACKER هم استفاده کنین امکانات بیشتری بهتون میده مثل سرعت , جهت , ارتفاع , فاصله تا مقصد و فاصله تا مبدأ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Atghia; 04-02-2014 at 12:07. دليل: لطفا به حجم عکسها و مشکل لود شدن دقت کنید و برای قرار دادن تعداد زیاد عکس از اسپویلر استفاده کنید

8. 15 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سعی کنید یه خودکار ترجیحا فنری سرجیبدار همراه داشته باشید، مخصوصا اگه دانشجو یا محصل هستید، هم تو محیط فعالیت به کارتون میاد هم وقتی بیرونی جایی هستید و نکته آموزنده ای می بینید یادداشت کنید. خیلی خوبه.
    استادی داشتیم وقتی میدید همه چشممون به دست جزوه نویسای کلاسه و چیزی یادداشت نمیکنیم می گفت: هیچ وقت از نوشتن فرار نکنید، نوشتن برکات زیادی داره، یکیش اینکه خضوع و فروتنی آدم رو میبره بالا.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

همیشه سعی کنید هنگام خرید اینترنتی نظرات مشتریانی که ان جنس رو خریدند رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید . من با توجه به همین نکته قرار بود یه چیزی رو نزدیک 300 تومان خریداری کنم که با مشاهده نظرات مشتریانی قبل منصرف شدم . چون راضی نبودند .
    و نکته اخر از سایت های دارای eNamad یا نماد الکترونیکی خرید کنید .

11. 7 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

1.سعی کنید با افراد با تجربه در هر امری مشاوره کنید . و سپس مشاوره های اون فرد و با معیارهای خودتون تطبیق و تعدیل کنید تا بتونید تصمیم نهایی و بگیرید . سعی کنید از آدمای عادی هم مشاوره بگیرید اما زیاد تحت تاثیر حرفای نابخردانه و دم دمی مزاج برخی تحت تاثیر قرار نگیرید . چون دهر فردی در نهایت در نهایت خودشو و سلایق و علایقشو بهتر از هر کسی میشناسه .

2.سعی کنید در بسیاری از موارد از جز به کل نرسید . یعنی نگید که مثلن 4 تا آدم اطرافمون فلان جور هستند همه یآدمها هم اینطور شده . من چیزی که اینروزا خودم جوون هستم 25 سالمه دارم بین جوونا میبینم اینه که مثلا دوستام که میخان ازدواج کنند میگند نکنه این دختره قبلن دوست پسر داشته و فلانه و ... چرا میگند ؟ چون در اطرافشون یا آشناهاشون پسرا اینجور بودند که دوست دختر زیاد داشتند یا با دوستاشون رابطه داشتند و بالعکس در مورد دخترا
    درسته اینروزها دوستی و دوست پسر دوست دختر زیاد شده اما دلیل بر این نیست که حالا هر کسی دوست داشته حتمن ..
    خواهشت اینو از سرتون بیرون کنید
    حتی خیلی پسرا و دخترا هستند هم که خوش تیپ اند و خوشکل اند و به خودشون میرسند اما هرگز با جنس مخالف دوستی نداشتند

3.سعی کنید با دختری که برای ازدواج آشنا میشید قبل از ازدواج زیاد در مورد تمام مسائل صحبت کنید با اجازه ی خانواده ش . مثلن از پدرش اجازه بگیرید و بگید کجا میرید در دوران نامزدی و از عقاید و تفکرات هم آشنا بشید . در همین آشنایی ها هست که میتونید شناخت پیدا کنید و تفکرات طرف رو با معیارهای خودتون به عرصه مقایسه بگذارید .

4.اینو بدونید که همیشه جنگ اول به از صلح آخر هست در تمام موارد . این مورد اگر در ما ایرانیها نمود پیدا میکرد خیلی بهتر بودیم . در هر امری . مثلن چیزی میخاید بخرید به فروشنده انتظاراتتون رو بگید با باهاش حتمن شرط کنید . نه اینکه کالا رو بخرید بعد به خودتون و اون فروشنده فحش بدید و ...

5.سعی کنید اینو بدونید در زندگی که :
    حتمن نباید همیشه اتفاقی سرمون بیوفته یا اونو تجربه کنیم تا در موارد بعد اون اشتباه و رعایت کنیم . میتونیم از تجربیات و اشتباهات دیگران نیز عبرت بگیریم

6.منطقی باشید تا احساسی . منطقی بودن دلیل بر بی احساس یا کم احساس بودن نیست . ترکیب منطق و احساس در هر امری با تسلط نسبی منطق بهتر هست

13. 8 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

اینو هم جدیدن خودم دریافتم :
    در تمام امور میانگین باشید واقعا خیر الامور اوسطها :

بروز باشید . از تکنولوژی آگاه باشید ولی زیاد غرق تکنولوژی نشید چون هرروز یک چیز جدید میاد و فرد از لحاظ روانی خودشو عقب مونده فرض میکنه
    مثلن در مورد گوشی و لپ تاب و .. من همیشه تفکرم این هست که آدم بسته به نیازش این فرد و داشته باشه
    دیدیم در جامعه طرف درآمدش ماهی 300.000 تومنه و گوشی ش اپل هست . طرف برج سازه گوشی ش 1100 نوکیا
    نه این و نه اون . بسته به نیاز . مثلن هنوز در جامعه ما 60 درصد افراد استفاده شون فقط پیامک و اس ام اس هست اما بسته به نیاز خرید کردن میتونه اون پول و براشون در جای دیگه بهتر صرف کنه

یه ضرب المثل هم خودم برای خودم درست کردم

تا آب پرتقال هست چرا الکل ؟؟ تا وقتی ورزش هست چرا دود ؟ تا وقتی عشق و ازدواج هست چرا هوس و رابطه ی ناصحیح؟
    ( زیاد مخالف دوست دختر داشتنن اینها نیستم اما با دوستی هایی که رابطه ی جنسی ایجاد میشه موافق نیستم چون وقتی فکرت بره در این چیزا به زندگی آینده ت با اون فرد دائمی هم لطمه میزنه . یادش . فکرش و .. . من خودم آشنایی با جنس مخالف و بیشتر با تفکر آشنایی از شناخت جنس مخالف و رفتارهاشون و اینکه در جامعه ی امروزی مثلن دیگه آدم نتونه با یه دختر هم حرف بزنه یا دختر ببینه سرخ بشه و رنگش بپره میدونم )

پس به نظر من این هست که زیاد غرق بعضی چیزا نشید

موفق باشید

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگر اولین روزهای کارتون هست به نکات زیر توجه کنید
    اولا اگر ایرادی اشکالی چیزی دیدید و حتی شک داشتید که این ایراد هست یا نه سریع نرید به مدیر بخش بگید.با یه نفر یه مشورت کوچکی بکنید اگر اون گفت به مدیر بگو شما به مدیر بگید
    من روز اول یه اشکالی توی یک نمودار دیدم.ولی شک داشتم از مدیر پرسیدم این چیه؟بی زحمت برای من توضیح بدید من متوجه نمیشم راستش اصلا فکر هم نمیکردم این یه اشتباه باشه.نگو اشتباه یکی از کارکنان بود و خلاصه کلی اون دختر رو دعوا کردند.الکی الکی همه با من بد شدند
    نکته ی دوم اینه که اگر اطلاعاتی دارید همون روز اول نگید
    من دیدم یکی از همکاران کارش رو سخت میکنه اروم بهش گفتم که من چند تا مقاله خوندم به نظرم بهتره این کارو انجام بدی.از شانس بدم یکی از مدیران بخش نزدیک بود شنید یک دفعه بلند گفت خانم ...همون کاری رو انجام بده که خانم... میگه...
    هیچی دیگه دومین دشمنی هم درست شد.
    دیگه از اون روز من اصلا میترسم حرف بزنم.

16. 19 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •