عزیز رئال خوش شانس بود که توپ رونالدو خورد به تیرک؟
خداییش قبل از اخراج اون ببو بارسا موقعیتی نداشت...فقط 1 شوت مسی زد که کاسیاس گرفت...
عزیز رئال خوش شانس بود که توپ رونالدو خورد به تیرک؟
خداییش قبل از اخراج اون ببو بارسا موقعیتی نداشت...فقط 1 شوت مسی زد که کاسیاس گرفت...
شوت به سمت دروازه: 13 به 11 به نفع رئال
شوت در چهارچوب: 6 - 6
کرنر: 8 به 0 به نفع رئال
نجات دروازه: 5 به 5
دوست عزیز شکل گیری پنالتی نسبتا شانسی بود نه خود صحنه پنالتی. منم هیچ جا نگفتم پنالتی بود (جمله "به نظرم پنالتی بود" در پست قبلی برمی گرده به صحنه اول ویا) ، درباره پنالتی رئال نظری ندارم (50-50) .
موافقم که اگه پنالتی بود باید اخطار می گرفت، ولی چون دو دقیقه پیش اخطار گرفته بود معمولا دو اخطار سریع و پشت سر هم رو داورها نمیدن. خوب یا بد اکثر مواقع اینطوریه.
درباره بازی تخریبی هم که عرض کردم "نصف بازی" و صحبتم درباره نیمه اول بود. مشکل اینه که پست های من رو کامل نمی خونید.
من هم همینطور.
مساوی به نفع بارسا بود، قهرمانی لیگ + فشار نیاوردن به تیم + آمادگی بیشتر برای بازیهای بعدی. رئال بود که به برد نیاز داشت و باید به خودشون فشار می آوردن، که نیاوردن. گرچه با همین مساوی سرود پیروزی خونده شد در ورزشگاه یعنی دل تماشاگرها رو به دست آوردن.
امیدوارم کاپیتان سالم باشه.
+
مساوی کردن می ارزید به شنیدن این سرود پیروزی![]()
خب تبريك ميگم به دو تيم براي ارائه يك فوتبال زيبا
ميشه گفت فينال حقيقي بهترين تيمهاي فوتبال در جهان بود شايد حتي فراتر از سي ال
اول در مورد بحث شيرين داوري من فكر ميكنم هر سه صحنه مورد بحث رو داور خوب قضاوت كرد
نيمه اول به نظر من كاسياس با ويا برخورد داشت اما خطا نبود ضمن اينكه ويا اغراق زيادي هم كرد
هر دو صحنه منجر به پنالت هم به نظر من درست بود
اما برخلاف نظر مسعود مرادي به نظر من داور روز چندان خوبي نداشت
مشكل اساسي گرفتن خطاهاي بيخود در ميانه ميدان بود كه سهمش براي رئال كمي بيشتر بود مثلا ضربه ايستگاهيي كه رونالدو به پايين تير زد اصلا خطا نبود يه برخورد كاملا طبيعي بود كه داور شانس آورد كه نرفت توي گل
كمي پنجاه پنجاه ها رو احساس ميكردم به نفع رئال ميگرفت
مثلا نيمه اول خطاي ژاوي روي په په رو گرفت كه من متوجه نشدم چي شد يا روي يه صحنه ديگه كنار خط مارسلو و آلونسو انواع خطاها رو روي بوسكتس انجام دادن ولي اوت رو به نفع رئال اعلام كرد
مشكل بعدي داور در دادن كارت بود خيلي جاها كه بايد كارت ميداد خيلي مدارا ميكرد به خصوص با چند بازيكن رئال
و بعضي جاها كه اصلا نبايد كارت ميداد اين كارو ميكرد مثلا كارتي كه به آلوز داد به نظر من در خطاش هم ترديد بود هرچند روي صحنه پنالتي ميتونست به آلوز كارت بده
كلا به نظر من بعد از گرفتن پنالتي براي بارسا كمي سوت داور به نفع رئال چرخيد و با چند بازيكن رئال خيلي مدارا كرد
اما در مورد بازي
براي من عجيب بود كه چرا مورينيو براي برد به ميدون نيومده بود واقعا رئال اونقدر از بارسا ضعيفتر نيست كه توي خونه خودش با سه هافپك دفاعي بازي كنه نيمه اول به جز چند ضربه كرنر و ايستگاهي هرچن خطرناك بودن رئال كار خاصي نكرد
بازي كردن په په توي هافپك دفاعي هرچند به استحكام دفاع كمك كرده بود اما به شدت قدرت پاسكاري رئال رو پايين آورده بود
باز خدارو شكر كه داور يه پنالتي براي بارسا گرفت تا مورينيو به بازي دادن اوزيل رضايت بده
و از وقتي كه اوزيل اومد رئال جون گرفت
اصلا درك نكردم مورينيو رو تيمي كه احتياج به برد داره رئاله
تيمي كه در خونه خودش در مقابل تماشاگراي خودش بازي ميكنه رئاله
تيمي كه مساوي اصلا به دردش نميخوره و براش يه باخت خفيفه رئاله
تيمي كه نيمكت خيلي قويتري داره رئاله
پس بازي با سه هافپك دفاعي براي چي؟ براي از دست دادن تنها كورسوي قهرماني
بازيهاي قبلي بارسا نشون داده بود كه اگه ارتباط خط دفاعي اين تيم با خط هافپكش قطع بشه كار بارسا به مشكل اساسي ميخورد
اما مورينيو دقيقا به سبكي كاملا قديمي و كلاسيك ترجيح داد در نيمه خودش جمع بشه چيزي كه در مقابل بارسا نتيجه اي نداره و ديديم كه نداشت و چه بسا اگر در پاسهاي توي عمق ويا استپهاي بهتري ميكرد رئال همين يك امتياز رو هم به دست نمي آورد
درواقع بازي ندادن اوزيل شليك به خودي بود كه مورينيو ابتداي بازي انجام داد
رئال بعد از خوردن گل خيلي انتحاري و قابل تقدير بازي كرد و واقعا از لاك خودش دراومد كه البته به نظر من اين نكته كه رئالي كه در خانه بازي ميكنه براي بيرون اومدن از لاكش منتطر خوردن يك گل بشه خيلي قابل تامله
اما در مورد بارسا
اين تيم مثل هميشه بود
شكل هميشگي خودش رو داشت اما ضعفهايي داشت كه در طول بازي اين تيم رو اذيت كردن
آماده نبودن دو سه تا از بازيكنا از نظر بدني كاملا مشهود بود
پويول هرچند در نيمه اول تمام توانش رو گذاشت اما به نظر من كاملا مشخص بود كه ناآماده اس در صحنه اي كه بيرون رفت وقتي رونش رو نشون دادن مشخص بود كه عضلاتش در اين چند ماه تحليل رفتن
بازي دادنش به نظر من اولين اشتباه گوارديولا بود
هم احتمال مصدوميت دوباره بود كه اين اتفاق هم افتاد كه اميدوارم جدي نباشه هم بيرون رفتن ناگهانيش تمركز رو از بازيكناي بارسا گرفت اونهم در زماني كه رئاليها تقريبا انتحاري بازي ميكردن
اگر از اول كيتا هافپك دفاعي بازي ميكرد و بوسكتس دفاع بازيكنا تمركز بيشتري داشتن
اشتباه بعد گوارديولا بازي دادن پدرو بود اين بازيكن هم مشخص بود كه اصلا آماده نبود
حتي يك بار هم اقدام به فرار نكرد نه به اين خاطر كه رئاليها كنترلش كرده بودن نه عرض ميكنم حتي اقدام به فرار هم نكرد شايد اگر بويان مصدوم نبود به جاي پدرو بازي ميكرد اما دركل به نظر من بايد از اول آفلاي بازي ميكرد
نيمكت بارسا هم تا اندازه زيادي دست گوارديولا رو به خصوص در قسمت دفاعي خالي گذاشته بود
اگر ماسكرانو بود ميتونست خيلي بيشتر به تيم كمك كنه
تيم واقعا در غياب چند بازيكنش و حضور چند بازيكن نيمه مصدوم و ناآماده اش مثل پدرو واقعا داره رنج ميكشه
يه ايراد ديگه كه باز به نظر من به گوارديولا وارده اين بود كه بعد از زدن گل و در حالي كه ميديد بازيكناي بارسا كمي شل گرفتن و عقب كشيدن هيچ تذكري نداد واقعا مشخص بود كه بارساييها شل گرفته بودن
چون بلافاصله بعد از خوردن گل مساوي خيلي زود دوباره حالت هجومي گرفتن
در مورد بهترين و بدترين بازيكناي ميدون هم به نظر من
ژاوي و مسي و تاحدودي اينيستا خوب بودن
و ويا و پدرو هم براي بارسا خيلي بد بودن
ويا فقط يه پنالتي گرفت و پدرو اصلا توي بازي شركت نكرد
براي رئال هم به نظر من
اوزيل خيلي خوب بود مارسلو خيلي جنگيد و البته خوب اين كارو كرد
در مورد بدهاي رئال هم سربسته بگم كه يه بازيكنشون دقيقا مثل ويا بود و توپها رو خراب ميكرد و يه بازيكنشون هم اگر ضربه ايستگاهي نميشد توي بازي زياد مشخص نبود
دركل هرچند دو تيم موقعيتهاي خوبي داشتن اما بارسا هرچند كمي از نبود و ناآماده بودن بازيكنانش اذيت شد ولي ميتونست با كمي دقت و تمركز بيشتر اين بازي رو ببره
فكر ميكنم بارسا به شدت به آبيدال و پويول آماده احتياج داره و در خط حمله هم به جانشينان مطمئن نياز شديدي داره
آمار بازی:
![]()
پنالتی روی ویا کاملا واضح و مشخص بود ویا توپ رو از جلو کاسیاس رد کرد (چی میگن توپ رو جدا کرد) بعد کاسیاس زدش! اگه اونو خطا نگرفت برای مارسلو که هیچی نبود!
در کل این مساوی شیرین رو به هواداران رئال تبریک میگم![]()
مساوی بدی نبود ولی برای ما در حکم باخت بود . منم مثل بقیه دوستان نظرم اینه که عامل تساوی خودمون بودیم هرچند بدون شک داور یک پنالتی بیخود به نفع رئال گرفت . اما نتایج این مساوی پربار بودبدون شک دیگه واسه لالیگا استرس نداریم و قهرمانی لالیگا قطعی شد . اگه میباختیم مجبور میشدیم که در لالیگا خیلی به خودمون فشار بیاریم و همین باعث فرسودگی بازیکنان اصلیمون میشد . ولی در هر صورت باید به این تیم افتخار کرد، سابقه نداشته طرفدارای بارسا تساوی در برنابئو رو در حکم یه باخت تلقی کنند اونم در شرایطی که رئال به برد نیاز داشت . من بر خلاف خیلی ها که معتقدند این مساوی باعث ایجاد اعتماد بنفس در رئال شد نظرم اینه این تساوی هیچ کمکی در این زمینه به رئال نمی کنه برعکس فقط خیال بارسا رو از بابت لالیگا راحت کرد . رئالیا در فینال جام حذفی استرسشون از بارسایی ها بیشتر خواهد بود چون بارسا حتی اگه ببازه خیالش از کسب یه جام از قبل تخت شده ولی قضیه برای رئالیا متفاوته . مطمئنا این دیگه نهایت قدرت رئال بود اونم جلوی تماشاگرای خودی . در مستایا نصف سکوها در اختیار بارسایی هاست و تازه انگیزه پیروز شدن تیم خیلی بالا میره مثل امشب نیست که بعد از جلو افتادن بازیو جدی نگیره . فعلا فقط قهرمانی در لالیگا رو تبریک میگم .
پ ن : تحقیر فقط این نیست که 5 تا گل بخوری یه شعبه ش اینه که ادعات بشه پرافتخارترین تیم اروپایی و بعد جلوی تماشاگرای خودی اتوبوس پارک کنی و تاکتیکت فقط استفاده از ضربات شروع مجدد باشه و دفاع هات مستقیم از دفاع بزنن زیر توپ شاید اتفاقی بیفته جلوی پای مهاجمین .
من كه اصلا متوجه نشدم چرا رئال براي مساوي بازي ميكرد
حمله كردن رئال بعد از گل كه طبيعي بود اگر حمله نميكرد كه ديگه واقعا بايد به فوتبال شك ميكرديم
منم بايد اعتراف كنم از اين مساوي ناراحت شدم
هرچند معمولا طرفداراي تيمهايي كه گل مساوي رو ميخورن ناراحت هستن ولي فكر ميكنم با كمي دقت ميشد اين بازي رو برد
ولي واقعا اميدوارم در بازي بعد داور اينقدر با بازيكناي خطاكار از هرتيمي باشن مدارا نكنه
سلام دوستان.
حدودا 3 /4 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم طرفداران بارسلونا از این مساوی که از رئال گرفتند خیلی خوشحالند؟! نمیدونم چرا ولی به نظر میاد خوشحالند که از زیر دست رئال با یک مساوی در رفتنداز طرز پست زدن + صحبتشون کاملا مشهوده
(حال کردند)
![]()
شما اینگار پست هارو سرو ته خوندی دادا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)