شرکتهای دیگه رو تست کردم حالا مخابرات بهتر از اونها
اگه ای پی ثابت بگیرم به حال پینک فرقی می کنه
شرکتهای دیگه رو تست کردم حالا مخابرات بهتر از اونها
اگه ای پی ثابت بگیرم به حال پینک فرقی می کنه
نه آی پی ثابت اصلا تاثیری نداره ! آی پی ثابت مثلا برای بازی هست که سیوت فقط برای همون آی پی هست یا مثلا یه کاری داری که باید آی پیت همیشه 1 دونه باشه واسه اینه !
هیچی مثل پارس آنلاین نمیشه من که بجنورد بودم پینگم با 128 تو لول 140 اینا بود خیلی عالی بود پارس آنلاین اصلا با هیچی قابل مقایسه نبود !
کلا اصلا پارس آنلاین طبق رده بندی که شده اولین اپراتور پر سرعت کشور هست خیلی عالیه من با 128 سرعت دانلودم همیشه رو 140 اینا بود با 512 فکر کنم به 400 اینا برسه !
دوستان یکی بهم این نرم افزار کم حجم رو برا RP مجانی معرفی کرد ... ولی به نظرم قابل اطمینان نیست ... کسی تا به حال ازین قبیل نرم افزارها استفاده کرده؟ ... اگه اکانت بلا استفاده دارید بی زحمت روش تست کنید نتیجه اش رو بگید ممنون میشم . اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجه ها پینگاتون داغونه هامخابرات پاسداران دارم ، از 12 شب تا 12 ظهر پینگ 110
بقیه هم از 110 تا ماکس 220
![]()
![]()
اگر هم ویروس بود کامپیوتر ما ویروسی میشه دیگه موشکلی که نداره
ساعت حال و حولتون زیاده 2 تا 8 مخابرات مرزداران پینگ 110 تا 150 ایناس بقیه +250 میشه
نه ویروسی نیست با ناد32 آپدیت روز چک کردم.فقط احتمال خیلی زیاد یا کار نمیکنه یا اینکه اکانت بن میشه ممکن هم هست برای مدت محدودی کار بکنه و RP بده...حوصله ساختن اکانت جدید ندارم ... اگه اکانت اضافه دارید چک کنید شاید ای گرفت![]()
من که امتحان کردم هیچ اتفاقی نیفتادش! بگو حتی 1 RP اضافه شده باشه
البته اکانتم لول 1 هستش که امتحان کردم روش!
بچه ها یه برنامه توپ پیدا کردم
میتونی هر اسکینی خواستیو بزاری ولی فقط برا خودت نشون میده
قبل خرید اسکین خیلی بدرد میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)