تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 827 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هاردهای NAS یا network attached storage داده ها یا فایلهای ذخیره شده بین چند کامپیوتر و سیستمهای دیگه حتی کنسولهای بازی به اشتراک میگذارد .
    هاردهای NAS میتونند طوری پیکر بندی و نصب بشوند که به هیچ یک از سیستمهای روی شبکه وابستگی نداشته باشند و اینترفیس این ابزارها هم lan هست .

در مورد قیمت بازار هم با توجه به اینکه نرخ سود بانکی بالا رفته که موجب جذب نقدینگی سرگردان از سطح جامعه به سوی بانکها میشه باعث میشه نرخ ازر کمی پایین بیاد و در نتیجه قیمت اجناس خارجی هم کمی (دقت کنید فقط یکم) پایین بیاد .

اما در مورد هارد افزایش قیمت ها بیشتر ناشی از تخریب کارخانه ها بوده که باعث افزایش قیمتها در تمام جهان شده و فکر نمیکنم خیلی هم پایین بیاد .
    منظورتون اینه برای شر کردنه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون اینه برای شر کردنه؟
    بلی ، وظیفه اصلی هاردهای nas به اشتراک گذاشتن یا share کردن اطلاعات بین چند سیستم هست .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درود
    جناب عطای عزیز دقیقا الان قیمت اکسترنال دیسکتاپ 1ترابایت وسترن چنده و چند مدل داره، میشه هر کدوم از مدلهای وسترن رو برام امکاناتش رو بگید...
    با تشکر از زحمات بی دریغ شما در این تاپیک♥

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    جناب عطای عزیز دقیقا الان قیمت اکسترنال دیسکتاپ 1ترابایت وسترن چنده و چند مدل داره، میشه هر کدوم از مدلهای وسترن رو برام امکاناتش رو بگید...
    با تشکر از زحمات بی دریغ شما در این تاپیک♥
    سلام
    کلا دو جور هارد اکسترنال داریم و هر جور چند مدل موجوده .

1. هاردپرتابل یا بدون آداپتور یا 2.5 اینچی
    2. هارد دسکتاپی یا آداپتوردار یا 3.5 اینچی

هاردهای پرتابل یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .

1. مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط usb3 و در مدلهای 750 گیگ و یک ترابایت موجود هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست که امکانات مختلفی از جمله رمزنگاری و بکاپ گیری در اختیار شما قرار میدهد . قیمت این مدل حدوداً 185 هزارتومن هست . ضعف این مدلها این هست که بدنه براقی دارد و اثر انگشت و خط و خش بخوبی معلوم میشود در نتیجه باید یه کیف مناسب هم بخرید ، ولی اگر بتوانید باکس زیر رو پیدا کنید و آنرا بخرید میتونید هارد رو ضد ضربه کنید . این باکس فقط مربوط به مدلهای پرتابل Essential هست . روی عکس زیر کلیک کنید تا به سایت اصلی بروید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . این مدل در حجمهای 500 و 750 گیگ و یک ترابایت موجوده . این مدل از هارد اکسترنال دو نوع اینترفیس دارد یا usb2 یا usb3 پس اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که کدام اینترفیس رو دارد . این مدل فاقد هرگونه نرم افزاری هست و در نتیجه مثلا نمیتوان روی هارد پسورد گزاشت و رمزنگاری کرد . از قیمت دقیق این مدل اطلاع چندانی ندارم ولی حدود 160 هزار تومن برای یک ترا تخمین میزنم .

هاردهای دسکتاپی یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .

1. مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از 1 ترابایت تا سه ترابایت موجوده و فقط دارای اینترفیس usb3 هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست و همانطوری که پیشتر هم گفتم قابلیت مختلفی مثل بکآپ گیری و قفل گذاری را در اختیار شما قرار میدهد . این مدل از هاردهای اینترنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده که امنیت و کیفیت بالایی دارند . قیمت ی ترابایت این مدل حدوداً 170 هزارتومن تخمین میزنم .

2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که فقط usb2 دارد . از 500 گیگ تا سه ترابایت موجوده و هیچ نرم افزاری هم ندارد و در نتیجه نمیتوانید از قابلیت رمزنگاری و بکاپگیری استفاده کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 12-01-2012 at 21:18.

6. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

7 Seagate Hard

سلام
    کلا دو جور هارد اکسترنال داریم و هر جور چند مدل موجوده .

1. هاردپرتابل یا بدون آداپتور یا 2.5 اینچی
    2. هارد دسکتاپی یا آداپتوردار یا 3.5 اینچی

هاردهای پرتابل یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .

1. مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط usb3 و در مدلهای 750 گیگ و یک ترابایت موجود هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست که امکانات مختلفی از جمله رمزنگاری و بکاپ گیری در اختیار شما قرار میدهد . قیمت این مدل حدوداً 185 هزارتومن هست . ضعف این مدلها این هست که بدنه براقی دارد و اثر انگشت و خط و خش بخوبی معلوم میشود در نتیجه باید یه کیف مناسب هم بخرید ، ولی اگر بتوانید باکس زیر رو پیدا کنید و آنرا بخرید میتونید هارد رو ضد ضربه کنید . این باکس فقط مربوط به مدلهای پرتابل Essential هست . روی عکس زیر کلیک کنید تا به سایت اصلی بروید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . این مدل در حجمهای 500 و 750 گیگ و یک ترابایت موجوده . این مدل از هارد اکسترنال دو نوع اینترفیس دارد یا usb2 یا usb3 پس اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که کدام اینترفیس رو دارد . این مدل فاقد هرگونه نرم افزاری هست و در نتیجه مثلا نمیتوان روی هارد پسورد گزاشت و رمزنگاری کرد . از قیمت دقیق این مدل اطلاع چندانی ندارم ولی حدود 160 هزار تومن برای یک ترا تخمین میزنم .

هاردهای دسکتاپی یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .

1. مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از 1 ترابایت تا سه ترابایت موجوده و فقط دارای اینترفیس usb3 هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست و همانطوری که پیشتر هم گفتم قابلیت مختلفی مثل بکآپ گیری و قفل گذاری را در اختیار شما قرار میدهد . این مدل از هاردهای اینترنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده که امنیت و کیفیت بالایی دارند . قیمت ی ترابایت این مدل حدوداً 170 هزارتومن تخمین میزنم .

2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که فقط usb2 دارد . از 500 گیگ تا سه ترابایت موجوده و هیچ نرم افزاری هم ندارد و در نتیجه نمیتوانید از قابلیت رمزنگاری و بکاپگیری استفاده کنید .
    شما خیلی قشنگ و به طور جامع توضیح میدین
    یه دوتا سوال داشتم :
    اول این که یکی دو روز پیش یه هارد اکسترنال سیگیت خریدم که 500 گیگ هست
    حالا سوال اولم اینه که آیا این هارد رو میشه پارتیشن بندی کرد و به عنوان هارد اصلی استفاده کرد؟
    همچنین وقتی اون رو به کامپیوتر فعیل وصل کردم داخلش فایل هایی وجود داشت که دقیقا نمیدونم چیه؟ یه چیزهایی مثل Seagate Luncher و ..... آیا آین ها حتما باید باشن؟!!!
    در ضمن برای اینکه لغزش نداشته باشه مجبورم اون رو کف کیس محکم بچسبونم میخوام در این زمینه هم راهنمایی کنید که چه جوری و با چه چسبی ( نواری پهن و .. ) بچسبونم و به خاطر اتصالات برق و رعایا نکات ایمنی؟ آیا باید اون رو روی چیز دیگه ای قرار بدم و بعد بچسبونم تا با کیس ارتباط و اتصالی نداشته باشه؟!!!!!!
    یه سوال دیگه هم داشتم این بود که آیا با استفاده از این هارد به عنوان هارد اصلی سرعت و در اصل رم کامپیوترم بالا میره؟
    البته در حال حاضر رم کامپیوترم 256 و گرافیکش 128 هست آیا با استفاده از این هارد میتونم بازی هم روش نصب کنم با این شرایط؟
    لطفا کامل به سوالاتم پاسخ بدین چون وااقعا گیر کردم!!!
    ممنون از زحمات بی دریغتون؛

8. 3 کاربر از MyEvil2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جهت اطلاع رسانی: هارد اکسترنال Seagate Goflex 1Tr USB3 165000 تومن. اهواز، بازاربزرگ. پنجشنبه 22 دیماه 1390

10. 4 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خیلی قشنگ و به طور جامع توضیح میدین
    یه دوتا سوال داشتم :
    حالا سوال اولم اینه که آیا این هارد رو میشه پارتیشن بندی کرد و به عنوان هارد اصلی استفاده کرد؟
    همچنین وقتی اون رو به کامپیوتر فعیل وصل کردم داخلش فایل هایی وجود داشت که دقیقا نمیدونم چیه؟ یه چیزهایی مثل Seagate Luncher و ..... آیا آین ها حتما باید باشن؟!!!
    در ضمن برای اینکه لغزش نداشته باشه مجبورم اون رو کف کیس محکم بچسبونم میخوام در این زمینه هم راهنمایی کنید که چه جوری و با چه چسبی ( نواری پهن و .. ) بچسبونم و به خاطر اتصالات برق و رعایا نکات ایمنی؟ آیا باید اون رو روی چیز دیگه ای قرار بدم و بعد بچسبونم تا با کیس ارتباط و اتصالی نداشته باشه؟!!!!!!
    یه سوال دیگه هم داشتم این بود که آیا با استفاده از این هارد به عنوان هارد اصلی سرعت و در اصل رم کامپیوترم بالا میره؟
    البته در حال حاضر رم کامپیوترم 256 و گرافیکش 128 هست آیا با استفاده از این هارد میتونم بازی هم روش نصب کنم با این شرایط؟
    ممنون از زحمات بی دریغتون؛
    سلام و شرمنده از بابت تاخیر

اول اینکه من نمیدونم هارد سیگیتی که خریدید از نوع دسکتاپی هست یا آداپتوری و اینکه توضیح ندادید چطوری به سیستم وصل کردید . بعبارت دیگه آیا به usb سیستم وصل کردید یا کارتریج رو جدا کردید و به صورت مستقیم به سیستم وصل کردید یعنی برق از پاور گرفتید و کابل دیتا رو به مادربرد وصل کردید .

حدس من این هست که هارد پرتابل خریدید و به usb2 سیستم وصل کردید . در هر حال شما میتونید هارد رو پارتیشن بندی و بعنوان هارد اصلی سیستم استفاده کنید ولی با توجه به usb2 بودنش انتظار سرعت بالایی رو علی الخصوص در load ویندوز نداشته باشید مخصوصاً با سیستم ضعیفی که دارید (رم 256) .

زیاد کاربردی نیست و بر خلاف نرم افزارهای وسترن که میتوان بکاپ گیری و قفل گذاری کرد نرم افزارهای سیگیت فقط قابلیت بکآپ گیری رو دارند .
    ولی بهتره که از اونها یک کپی داشته باشید شاید بدرد خورد .

هارد اکسترنال که باکس پلاستیکی دارند و نگرانی از بابت اتصالی با بدنه کیس وجود ندارد . اگر کیس رو جابجا نمیکنید و کیس تکان نمیخورد به نظر من بهتره که کف کیس بمونه و چسب نزنید چون این چسبها ممکنه باکس هارد رو خراب کنند و از شکل بندازد . ولی در تعجب هستم اگر بصورت usb استفاده میکنید چرا داخل کیس گزاشتید بیرون و روی کیس هم میتونید بذارید (مگر اینکه کارتریج رو جدا کردید و بصورت مستقیم به سیستم وصل کردید) .

با توجه به مشخصات سیستمتان احتمالاً usb2 هست و همانطور که قبلا هم گفتم نباید انتظار سرعت بالایی رو مخصوصاً در load ویندوز داشته باشید من نمیخوام شما رو ناامید کنم ولی با رم 256 مگابایت و گرافیک 128 من نمیدونم چه بازیهایی رو میخواهید اجرا کنید (بعبارت دیگه این سیستم مناسب برای بازی نیست)
    Last edited by ata.royalfalcon; 13-01-2012 at 13:13.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

9

سلام و شرمنده از بابت تاخیر

اول اینکه من نمیدونم هارد سیگیتی که خریدید از نوع دسکتاپی هست یا آداپتوری و اینکه توضیح ندادید چطوری به سیستم وصل کردید . بعبارت دیگه آیا به usb سیستم وصل کردید یا کارتریج رو جدا کردید و به صورت مستقیم به سیستم وصل کردید یعنی برق از پاور گرفتید و کابل دیتا رو به مادربرد وصل کردید .

حدس من این هست که هارد پرتابل خریدید و به usb2 سیستم وصل کردید . در هر حال شما میتونید هارد رو پارتیشن بندی و بعنوان هارد اصلی سیستم استفاده کنید ولی با توجه به usb2 بودنش انتظار سرعت بالایی رو علی الخصوص در load ویندوز نداشته باشید مخصوصاً با سیستم ضعیفی که دارید (رم 256) .

زیاد کاربردی نیست و بر خلاف نرم افزارهای وسترن که میتوان بکاپ گیری و قفل گذاری کرد نرم افزارهای سیگیت فقط قابلیت بکآپ گیری رو دارند .
    ولی بهتره که از اونها یک کپی داشته باشید شاید بدرد خورد .

هارد اکسترنال که باکس پلاستیکی دارند و نگرانی از بابت اتصالی با بدنه کیس وجود ندارد . اگر کیس رو جابجا نمیکنید و کیس تکان نمیخورد به نظر من بهتره که کف کیس بمونه و چسب نزنید چون این چسبها ممکنه باکس هارد رو خراب کنند و از شکل بندازد . ولی در تعجب هستم اگر بصورت usb استفاده میکنید چرا داخل کیس گزاشتید بیرون و روی کیس هم میتونید بذارید (مگر اینکه کارتریج رو جدا کردید و بصورت مستقیم به سیستم وصل کردید) .

با توجه به مشخصات سیستمتان احتمالاً usb2 هست و همانطور که قبلا هم گفتم نباید انتظار سرعت بالایی رو مخصوصاً در load ویندوز داشته باشید من نمیخوام شما رو ناامید کنم ولی با رم 256 مگابایت و گرافیک 128 من نمیدونم چه بازیهایی رو میخواهید اجرا کنید (بعبارت دیگه این سیستم مناسب برای بازی نیست)
    با سلام مجدد واقعا ازتون ممنونم
    جواب همش رو گرفتم ولی باید بگم که از نوع پرتابل هست و دارای USB3.0 و پورت ساتا هست که بتونم به طور مستقیم به سیستم وصل کنم!
    بله سیستم من USB2.0 هست
    به هر حال از لطفت ممنونم و سوالی که در آخر داشتم اینه که چه جوری هارد رو پارتیشن بندی کنم؟!!!
    با نرم افزار؟؟!!!
    با توجه به اینکه میخوام به عنوان هارد اصلی استفاده کنم پس بنابراین لازم هست که ابتدا اطلاعات هارد فعلی رو به این هارد پرتابل سیگیت کپی و یا انتقال بدم / پس با توجه به وضعیت موجود، و اینکه سیستم من USB2.0 و هارد اکسترنال مورد نظر دارای اینترفیس USB3.0 هست آیا کپیو یا انتقال اطلاعات موجود در هارد فعلی وقت گیر و زمان بر خواهد بود؟ هارد فعلی من در واقع 80 گیگ هست حالا چه راهی رو پیشنهاد می کنید دقیقا؟!!!!
    در ضمن باید بگم که در مورد بازی هم منظورم دقیقا بازی PES2012 بود که البته میدونم نمیشه این کار رو کرد!!!!
    همچنین هنوز هارد رو به صورت مستقیم وصل نکردم و به USB2.0 سیستم همینجوری برای امتحان کردن هارد از نظر سالم بودن وصل کرده بودم
    در ضمن یه سوال دیگه هم این بود که آیا میتونم هم هارد فعلی رو داشته باشم و هم هارد اکسترنال رو؟ منظورم اینه که هر دو رو داخل کیس وصل کنم؟!!!
    Last edited by MyEvil2011; 13-01-2012 at 14:43. دليل: تایپ سوال دیگر؛

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام مجدد واقعا ازتون ممنونم
    جواب همش رو گرفتم ولی باید بگم که از نوع پرتابل هست و دارای USB3.0 و پورت ساتا هست که بتونم به طور مستقیم به سیستم وصل کنم!
    بله سیستم من USB2.0 هست
    به هر حال از لطفت ممنونم و سوالی که در آخر داشتم اینه که چه جوری هارد رو پارتیشن بندی کنم؟!!!
    با نرم افزار؟؟!!!
    با توجه به اینکه میخوام به عنوان هارد اصلی استفاده کنم پس بنابراین لازم هست که ابتدا اطلاعات هارد فعلی رو به این هارد پرتابل سیگیت کپی و یا انتقال بدم / پس با توجه به وضعیت موجود، و اینکه سیستم من USB2.0 و هارد اکسترنال مورد نظر دارای اینترفیس USB3.0 هست آیا کپیو یا انتقال اطلاعات موجود در هارد فعلی وقت گیر و زمان بر خواهد بود؟ هارد فعلی من در واقع 80 گیگ هست حالا چه راهی رو پیشنهاد می کنید دقیقا؟!!!!
    در ضمن باید بگم که در مورد بازی هم منظورم دقیقا بازی PES2012 بود که البته میدونم نمیشه این کار رو کرد!!!!
    همچنین هنوز هارد رو به صورت مستقیم وصل نکردم و به USB2.0 سیستم همینجوری برای امتحان کردن هارد از نظر سالم بودن وصل کرده بودم
    در ضمن یه سوال دیگه هم این بود که آیا میتونم هم هارد فعلی رو داشته باشم و هم هارد اکسترنال رو؟ منظورم اینه که هر دو رو داخل کیس وصل کنم؟!!!
    با توجه به اینکه هارد فعلی شما 80 گیگ هست و اگر مشکلی نداشته باشه پیشنهاد میدم که هارد 80 گیگ بعنوان هارد اصلی باشه و هارد اکسترنال رو بعنوان آرشیو استفاده کنید . این روش ، دردسر کمتری برای شما خواهد داشت .

دلایل : اگر بخواهید بصورت usb بعنوان هارد اصلی استفاده کنید همانطوریکه قبلا هم گفتم سرعت زیادی نخواهید داشت . چون مادربردتان usb3 رو ساپورت نمیکنه و حتی اگر هاردتان usb3 هم باشه باز سرعت در حد usb2 باقی میماند . ولی اگر مادربردتان sata داشته باشه و بخواهید بصورت sata به مادربردتان متصل کنید مسئله برق رسانی مطرح میشه . هاردهای پرتابل یا هاردهای 2.5 اینچی به برق 12 ولت نیازی ندارند و اگر بخواهید از پاور برق رسانی کنید میبایستی سیم زرد رنگ که 12 ولت هست رو قطع کنید در غیر اینصورت هارد میسوزه . ضمن اینکه کانکتور مناسب برای برق رسانی هارد اکسترنال سیگیت کانکتور sata هست نه کانکتور molex .
    عکس زیر کانکتور molex هست .

عکس زیر هم کانکتور ساتا هست .

برای پارتیشن بندی هارد اکسترنال راه حل های مختلفی وجود دارد که هرکدام بنابر شرایط فرق میکنند .
    مثلا اگر بخواهید بصورت هارد اکسترنال و یا بصورت هارد دوم و نه اصلی استفاده کنید خیلی راحت میتونید از طریق برنامه disk management اقدام به پارتیشن بندی کنید . این برنامه جزئی از ویندوز هست و نیازی به نصب برنامه جداگانه ای نیست . برای فراخوانی این برنامه کافیست که دستور DISKMGMT.MSC رو در run تایپ کنید . این برنامه امکانات ساده ای رو در اختیار شما قرار میدهد . درصورتیکه بخواهید عملیات پیشرفته ای مثل تغییر سایز پارتیشن بدون از دست دادن اطلاعات انجام دهید مجبورید با برنامه های مجهزتری مثل Acronis Disk Director Suite Home اقدام کنید .

ولی اگر بخواهید هارد اصلی یا هاردی که قرار هست بعنوان ویندوز استفاده بشه بهتر هست با استفاده از CD/DVD نصب ویندوز اقدام به پارتیشن بندی کنید .

15. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

یه هارد اکسترنال 500 گیگ تا 1ترابایتی میحوام بحرم راهنمایی کنید از چه نوعی باشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •