می شه لینک دانلودش رو بدید.
راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
می شه لینک دانلودش رو بدید.
راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
تازه یه سرچی کردم توی این صفحه چندتا دیگه هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوما برای این نوع لپ تاپ بهتر جواب می ده؟
بله یه همچین برنامه ی هست !!راستی ممکن هست ورودی ویندوز هم برحسب تشخیص چهره باشه و هم رمز عبور؟ تا اگر چهره را تشخیص نداد بشه با وارد کردن رمز عبور وارد شد؟
خواهش می کنم
سرویس تگ لپ تاپت رو در سایت دل (فکر میکنم لینکش رو در پست اول همین تاپیک قرار دادم) وارد میکنی و اونجا میتونی در بخش system configuration سخت افزار لپ تاپت رو ببینی
اما اکثر 5010 ها وایرلسشون همین بوده و یه سری هم از نوع intel 1000 هست که درایور اون فرق میکنه و فقط روی ویندوز 7 ، 64 بیتی نصب میشه( البته در سایت دل یه درایور دیگه مخصوص سخت افزار دیگه هم هست اما تا الان ندیدم روی 5010 ای نصب باشه)
برای دانلودش کافیه توی گوگل کلمه دانلود رو همراه اسم نرم افزار بنویسی ، خیلی راحت میتونی پیداش کنی
بله این نرم افزار دقیقا همینکار رو میکنه، شما میتونی روی ویندوزت پسورد بزاری و اگه مشکلی پیش اومد از طریق اون وارد بشی
کسی نبود جواب ما رو بده![]()
دوست عریر یه سرج کوچک توی گوگل میکردید خیلی سریع جواب رو میگرفتید.
ولی به هر حال 2410qm از سری نسل 2 cpu های core i5 اینتل ملقب به سندی بریج یا پل شنی هست به غیر از سرعت تقزیبا 1.5 برابر بیشتر نسبت به نسل قبلی خودش طبق بنچ مارک ها 2 تفاوت عمده داره یکی اینکه 32 نانومتری هست و مصرف کمتر نسبت به نسل 1 که نمونش همین 480qm داره و تفاوت دوم این که یک گرافیک داخلی دارن که تا وقتی سیستم به گرافیک با احتیاج نداشته باشه با اون کار میکنه و در صورت نیاز به کارت گرافیک اصلی سویچ میکنه و این هم یعنی گرما و مصرف باطری کمتر اگه می خواید لپ تاپ بگیرید سعی کنید cpu نسل دوم رو بگیرید.
موفق باشید
سلام شیطون جان .لینک دانلود این برنامه رو میدی؟روی همه ی 5010 ها کار می کنه؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
کمک نیاز دارم فوری چند هفته دنبال یک لپ تاپ برای کاراهای گرافیکی و شبکه هستم
مبلغ پولم 1500 تومان هست بنظر شما چه مارکی و مدلی بگیرم
دوتا لپ تاپ دل بهم معرفی کردن لطفا کمک کنید
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده6 GB DDR3 حافظه:750 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz پردازنده:6 GB DDR3 : حافظه640 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB کارت گرافیک:15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر :Dell N5110
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)