الان بدون Defense نصب کردم ، فعلا که مشکلی وجود نداره ...
الان بدون Defense نصب کردم ، فعلا که مشکلی وجود نداره ...
من هر چی کرک برای نرم افزار هام نصب کرده بودم برای آفیس و بقیه نرم افزار ها این فایروال کمودو همه رو تروجان تشخیص داد و هی زد پاک کرد !!! عجب گرفتاری کرد مارو ها
حالا چه کنم ؟
این تنظیمات فایروال کمودو آخرین نسخه رو از کجا یاد بگیرم ؟
فایروال کومودو وظیفه تشخیص ویروس نداره. اگر نسخه فایروال رو نصب کردین حتما دیفنس بوده که پیغام داده و سندباکس کرده.
راحت می تونید از سندباکس بوسیله بخش
Defense+-Unrecognized Files
فایل ها رو از سندباکس خارج کنید. سرچ کنید مطالب آموزشی کم نیست.
مرورگر کومودو بر پایه کروم طراحی شده یا کپی بی عیب و نقصی از اونه؟
به نظرتون شرکت گوگل اجازه استفاده از سورسهاش رو داده و کدهای نرم افزاریش رو به کومودو فروخته؟
کپی بی عیب و نقص که نیست تغییراتی در اون داده شده به خصوص تغییرات سکوریتی , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ویژگی هایش رو ببینید
مرورگر کروم یک برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (open source ) است. اطلاعات بیشتر رو در همان لینک بخونید
استادمهران، خیلی سپاس.
پرسش: چرا در قسمت Partially Limited گاهی چندبار یک برنامه را به فایلهای ناشناخته اضافه میکنه؟
![]()
بله .................
سلام
جالب شد، یادی هم از مهران خان کردیم.....
کمودو فقط در یک صورت یک فایل را چند بار به لیست Unrecognized File اضافه میکنه، و اون هم این هست که مکان فایل برای هر بار اجرا عوض بشه. و به همین دلیل در عکس زیر میبینید که فایل Spy.exe چند بار به لیست اضافه شده:
اما در عکسی که شما قرار دادید، من احساس میکنم که فایلهای متفاوتی از یک برنامه، که قاعدتا در یک مسیر و یک فولدر قرار دارند قصد اجرا شدن داشتند، و به دلیل اینکه مسیر اون فایلها مشابه است، این تصور برای شما ایجاد شده که یک فایل چندین بار به لیست اضافه شده. یکبار دیگه به عکسی که قرار دادید نگاه کنید، اون 7-8 فایل آخری نشون میده که فقط مسیرها یکی است، و فایلها متفاوت است.
نکته: اگر برنامه ای را اجرا بکنید که برای کمودو ناشناخته باشه، اونوقت هر فایلی از برنامه که قصد اجرا شدن را داشته باشه میره توسندباکس. که در برخی موارد میتونه به چندین فایل برسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)