تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 451 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

rescue disk كسپر ارجينال(2011) اسكن كردم يسري پيدا كرد كشت ولي درست نشد
    کسپر هم مخصوصا در مورد ویروس هایی که تازه پخش شده تو وب عملکرد خوبی داره. خب شاید کامل نکشته ووو اصلا بعدش اسکن کردی دوباره ببینی باز هم همون ها هستن یا نه ؟

حالا باز با آنتی ویروس دیگه تونستی اسکن کن ولی فکر نمیکنم بهتر از کسپر باشه ...

من که راه دیگری به ذهنم نمیرسه. این فایل خفنی که بلای عجیب رو سر لف تاف شما آورد کیـــــــــــــــــــــه ؟؟؟ بگو ما هم حواسمون باشه استفاده نکنیم چون خیلی بد قلق بیده.

در مورد ریکاوری خود لف تاف اگه کسی اطلاعی داره و تست کرده لطفا توضیح بده !

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

کسپر هم مخصوصا در مورد ویروس هایی که تازه پخش شده تو وب عملکرد خوبی داره. خب شاید کامل نکشته ووو اصلا بعدش اسکن کردی دوباره ببینی باز هم همون ها هستن یا نه ؟

حالا باز با آنتی ویروس دیگه تونستی اسکن کن ولی فکر نمیکنم بهتر از کسپر باشه ...

من که راه دیگری به ذهنم نمیرسه. این فایل خفنی که بلای عجیب رو سر لف تاف شما آورد کیـــــــــــــــــــــه ؟؟؟ بگو ما هم حواسمون باشه استفاده نکنیم چون خیلی بد قلق بیده.

در مورد ریکاوری خود لف تاف اگه کسی اطلاعی داره و تست کرده لطفا توضیح بده !
    كرك نرم افزار vmware 7.1 بود :(.
    ديگه اسكن نكردم آخه هاردم پره 6-7 ساعت طول ميشكه
    دارم با لينوكس دستي دنبال ويروس ميگردم

3. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ebi ShahrAshoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

اگه بوت درايو سي خراب بشه درايو ریکاوری هم بي فايده مي مونه.یعنی مثلا اگه سیستم دچار یه ویروس خفن شه ممکنه درایو ریکاوری هم با زدن کلید F9 بالا نیاد.بنابراین بهترین راه حل ساخت درایو ریکاوری با استفاده از نرم افزار Acronis True Image هست.با این نرم افزار احتمال ویروسی شدن درایو ریکاوری به صفر میرسه.در این نرم افزار بوت از داخل خود پارتیشن ریکاوری صورت میگیره و اگه به هر دليلي درايو سي خراب بشه مشكلي پيش نمياد.
    البته گرفتن بک آپ(رایت روی دی وی دی باکیفیت) از خود درایو ریکاوری پیشفرض ایسوس هم یه راه حل دیگه میتونه باشه.

5. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

راستی دوستان نمیدونم چرا بعضی اوقات به قسمت language bar روی taskbar زبون چینی اضافه میشه! یعنی میشن 3 تا زبون کیبورد:فارسی،انگلیسی و چینی! کسی تاحالا همچین تجربه ای داشته؟

7. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض درایور جدید

درایور چیپست اینتل برای این لپ تاپ و سایر چیپ ست های جدید نسخه ی 9.2.0.1021 یعنی 7 8 روز پیش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درایور وایرلس نسخه ی 9.2.0.113.0 هم که مال 7 8 روز قبله:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی دوستان نمیدونم چرا بعضی اوقات به قسمت language bar روی taskbar زبون چینی اضافه میشه! یعنی میشن 3 تا زبون کیبورد:فارسی،انگلیسی و چینی! کسی تاحالا همچین تجربه ای داشته؟
    شدن که بله میشه. الان هم تست کردم که یادم بیاد چه جوری بود. شما ده تا زبان هم میتونی بری تو کنترل پنل اضافه کنی. بعد هم تنظیم کنی که آلت و شیفت زدن باعث تعویض به زبان بعدی بشه. کاربردی واسه ماها که نداره و همون فارسی انگلیش بسه ولی برای کسایی که متن به چند زبان مینویسند خیلی به درد میخوره.

اگه بوت درايو سي خراب بشه درايو ریکاوری هم بي فايده مي مونه.یعنی مثلا اگه سیستم دچار یه ویروس خفن شه ممکنه درایو ریکاوری هم با زدن کلید F9 بالا نیاد.بنابراین بهترین راه حل ساخت درایو ریکاوری با استفاده از نرم افزار Acronis True Image هست.با این نرم افزار احتمال ویروسی شدن درایو ریکاوری به صفر میرسه.در این نرم افزار بوت از داخل خود پارتیشن ریکاوری صورت میگیره و اگه به هر دليلي درايو سي خراب بشه مشكلي پيش نمياد.
    البته گرفتن بک آپ(رایت روی دی وی دی باکیفیت) از خود درایو ریکاوری پیشفرض ایسوس هم یه راه حل دیگه میتونه باشه.
    به نکته ی بسیار بسیار مهمی اشاره کردی. قبلا تست سرعت چند برنامه ی معروف بک آپ گیری رو گذاشته بودم ولی امکاناتشون رو خیلی بررسی نکردم چون اطلاعاتم کافی نبود.

در برنامه ی اکرونیس وقتی ری استور میکنیم فقط همون درایوی که میگیم رو پاک میکنه و اطلاعات جدید رو روش میریزه و حتی اگه بک آپ به صورت فایل و فولدر بشه میشه یک فایل خاص رو انتخاب کرد که برگردونه. مزیت دیگه این است که همین بوت لودر رو میتونه درست برگردونه. کلا برنامه ی بسیار عالی هستش و من قبلا هم به شدت توصیه کردمش. البته خودم گاهی از نورتون توی ویندوز استفاده میکنم و گاهی از سی دی بوت اکرونیس. لی اکرونیس قابلیت های بهتر و بیشتری داره. حتی شما ظرفیت درایو C رو میتونی عوض کنی و ریکاور کنی !!!

ممنون که ذکر کردین
    Last edited by alireza1411; 13-01-2011 at 17:40.

9. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مال اون ياروشكنيه كه استفاده ميكنيد :دي
    همون ديگه با F9 بالا نمياد

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

من با لينوكس به اون درايو دسترسي دارم چجوري با اون بوت كنم؟

11. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

توش فایلها با چه فرمتی قرار داره ؟ همین طوری از رو کنجکاوری سوال میکنم که ببینم با چی فشرده سازی انجام میده و فایلهاش چیه ... برای بوت کردن با اون چیزی به ذهنم نمیرسه ها !!!

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من امروز ویندوزم رو ریکاوری کردم ، و به همچین مطلبی برخوردم ، ظاهرا بطور پیشفرض اضافه میشه که با ریموو کردنش از لیست زبانهای لنگوییج بار ، دیگه نخواهد اومد .
    راستی ، من ویندوزم رو ریکاوری کردم چون کلا قاطی کرده بود ، فکر کنم ویروسی شده بود و یا به دلیل نصب نرم افزار های متعدد آسیب دیده بود ، به هر حال خیلی اساسی شد و عین روز اول ، شاید بگم بهتر از روز اول ، چون احساس می کردم در جریان راه اندازی اولیه که توسط فروشنده انجام شده بود ایرادی وجود داشت .

14. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

نه فکر نمیکنم ربطی به یاروشکن داشته باشه چون من از --- استفاده میکنم و از همون روزای اول هم همینجوری بود خودش خود به خود به لنگویج بار اضافه میشه.خیلی هم اذیت کنندس!

والا من تاحالا با لینوکس کار نکردم ولی بهترین راه حل واسه مشکل بوت،تنظیمات درایو ریکاوری و بالا اومدن

ویندوز همون create a system repair disc ویندوز هفت هستش که یه سی دی واسه شما رایت میکنه و شما سی دی رو در بوت اجرا میکنی و برنامه با اسکن کردن، مشکلات رو حل میکنه.

حالا ایندفعه که مشکلت ایشالا حل بشه حواست باشه که سریع از درایو ریکاوری یه بک آپ بگیری و اون سی دی رو هم که گفتم داشته باشی.

موفق باشی

16. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

من امروز ویندوزم رو ریکاوری کردم ، و به همچین مطلبی برخوردم ، ظاهرا بطور پیشفرض اضافه میشه که با ریموو کردنش از لیست زبانهای لنگوییج بار ، دیگه نخواهد اومد .
    .
    شما چجوری ریمووش کردی؟ واسه من اصلا جزو زبونهای کیبورد نیست که ریمووش کنم! ولی رو تسکبارم بدجوری نقش بسته! عجب کنه اییه!

18. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •