درایور چیپست اینتل برای این لپ تاپ و سایر چیپ ست های جدید نسخه ی 9.2.0.1021 یعنی 7 8 روز پیش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور وایرلس نسخه ی 9.2.0.113.0 هم که مال 7 8 روز قبله:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستان نمیدونم چرا بعضی اوقات به قسمت language bar روی taskbar زبون چینی اضافه میشه! یعنی میشن 3 تا زبون کیبورد:فارسی،انگلیسی و چینی! کسی تاحالا همچین تجربه ای داشته؟
شدن که بله میشه. الان هم تست کردم که یادم بیاد چه جوری بود. شما ده تا زبان هم میتونی بری تو کنترل پنل اضافه کنی. بعد هم تنظیم کنی که آلت و شیفت زدن باعث تعویض به زبان بعدی بشه. کاربردی واسه ماها که نداره و همون فارسی انگلیش بسه ولی برای کسایی که متن به چند زبان مینویسند خیلی به درد میخوره.
اگه بوت درايو سي خراب بشه درايو ریکاوری هم بي فايده مي مونه.یعنی مثلا اگه سیستم دچار یه ویروس خفن شه ممکنه درایو ریکاوری هم با زدن کلید F9 بالا نیاد.بنابراین بهترین راه حل ساخت درایو ریکاوری با استفاده از نرم افزار Acronis True Image هست.با این نرم افزار احتمال ویروسی شدن درایو ریکاوری به صفر میرسه.در این نرم افزار بوت از داخل خود پارتیشن ریکاوری صورت میگیره و اگه به هر دليلي درايو سي خراب بشه مشكلي پيش نمياد.
البته گرفتن بک آپ(رایت روی دی وی دی باکیفیت) از خود درایو ریکاوری پیشفرض ایسوس هم یه راه حل دیگه میتونه باشه.
به نکته ی بسیار بسیار مهمی اشاره کردی. قبلا تست سرعت چند برنامه ی معروف بک آپ گیری رو گذاشته بودم ولی امکاناتشون رو خیلی بررسی نکردم چون اطلاعاتم کافی نبود.
در برنامه ی اکرونیس وقتی ری استور میکنیم فقط همون درایوی که میگیم رو پاک میکنه و اطلاعات جدید رو روش میریزه و حتی اگه بک آپ به صورت فایل و فولدر بشه میشه یک فایل خاص رو انتخاب کرد که برگردونه. مزیت دیگه این است که همین بوت لودر رو میتونه درست برگردونه. کلا برنامه ی بسیار عالی هستش و من قبلا هم به شدت توصیه کردمش. البته خودم گاهی از نورتون توی ویندوز استفاده میکنم و گاهی از سی دی بوت اکرونیس. لی اکرونیس قابلیت های بهتر و بیشتری داره. حتی شما ظرفیت درایو C رو میتونی عوض کنی و ریکاور کنی !!!
ممنون که ذکر کردین .gif)