بنجمارک فقط یک عدد هست اگه از گوشیت راضی هستی بیخودی برای چی میخوای بهش دست بزنی !؟ برای بنجمارک بالای 2000 هم باید کرنل speed mod با تنظیمات ext2 یا 3 بریزی که البته مصرف باتری رو هم یه مقدار افزایش میده ..
بنجمارک فقط یک عدد هست اگه از گوشیت راضی هستی بیخودی برای چی میخوای بهش دست بزنی !؟ برای بنجمارک بالای 2000 هم باید کرنل speed mod با تنظیمات ext2 یا 3 بریزی که البته مصرف باتری رو هم یه مقدار افزایش میده ..
خوب واسه دلخوشی و کل و این حرفها حتماً!
سلام
دوستان
من از دیروز
نمیتونم به مارکت - appbrain و applanet وصل بشم
applanet که زیاد میپوکه
اما اووون 2 تا چرا ؟
کسی دیگه ای هم مشکل داره ؟
جالبه که تبلیغهای پایین appbrain لود میشه اما وقتی میزنم sync کنه میگه نتت مشکل داره!
(از چیز پی و ان و MarketAccess هم استفاده میکنم!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش
مثکه مشکل از چیز پی ان منه!
منم به applanet نتونستم وصل شم... اون یکی ها هم ندارم که امتحان کنم....
من هم با applanet مشکل دارم ، ولی از gomarket استفاده میکنم تا وقتی اونا درست بشن . خواستید تا براتون آپلودش کنم .. البته زبونش چینیه ولی از آیکنها میشه فهمید ...
من هم نه applanet دارم نه مارکت(با چی پی ان و flight mode)...چرا اینطوری شده؟
چرا 2-3تا گوشی دارن hdmi ! اما فی الحال گلکسی نداره همچین قابلیتی رو!
بله! رامهایی که در بازار موجود هستن همه رامهای آسیایی هستن و فارسی رو هم پشتیبانی میکنن
برای آپدیت و اینا بدرد میخوره!
همون فریمور هست
گوشی رو روت کنید بعد هم لگ فیکس رو فعال کنید! البته قبلش یه کرنل خوب که clockworkmod داشته باشه نصب کنید
بنده شخصن کرنل های voodoo رو اصلن قبول ندارم! speedmod توی زمینه کرنل قابل اطمینان تره.
البته کلن مصرف باتری speedmod بهتر از voodoo هست.
و با تغییر فرمت هم میشه گفت فقط کمی بیشتر از voodoo میشه من الان 2روز عین چی از گوشی کار کشیدم شارژش تازه شده 14%
رام هم دارکی داشتم سیانوژن مد ریختم الان میخوام دوباره اسپایک بریزم!
بخاطر تغییر سرور هست! همیشه ورژن آخر رو از سایت خود applanet دانلود کنید!applanet که زیاد میپوکه
هرشب یه ورژن میده فردا شبش دیگه اون ورژن کار نمیکنه دوباره ورژن جدید میده : دی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
و اینکه Go Market خیلی چیز خوبیه ها!
اما هی پیغام آپدیت میده منم از نوشته هاش چیزی سردر نمیارم : دی
واسه همین کلن همون applanet خیلی خیلی بهتره!
اما یه چیزی داره go market که نمیشه ازش گذشت!
دانلود با قابلیت رزیوم! واقعن جالب بود برام : دی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
و اینکه Go Market خیلی چیز خوبیه ها!
اما هی پیغام آپدیت میده منم از نوشته هاش چیزی سردر نمیارم : دی
واسه همین کلن همون applanet خیلی خیلی بهتره!
اما یه چیزی داره go market که نمیشه ازش گذشت!
دانلود با قابلیت رزیوم! واقعن جالب بود برام : دی
شاعر میفرماید:نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار
گالاکسی 2 اومده همه اینجارو بیخیال شدن....
میشه لینک دانلود بدین
یا بگین از کجا دانلود کردین
این رام های 2.2.1 همون سیانوژن مد هستند ؟
ممنون
سلام/
من این رام JPJPG رو نصب کردم/ولی به جای ریست شدن رفت به صفحه ی ریکاوری<3e>/
بعد از اونجا ریست رو زدم ولی وقتی صفحه بالا میاد بعد از نشون دادن لوگوی S چندتا ویبره میزنه و صفحه ی نمایش سیاه میشه/گوشی روشنه ولی صفحه نمایش سیاهه//
دوباره رام رو برگردوندن به قبلی JPJPA درست شد ولی بازم که میخوام به این رام JPJPG آپدیت میکنم همین وضعیتی که توضیح دادم پیش میاد//ممنون میشم منو تو این ضمینه راهنمایی کنید/واقعا کلافه شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)