دوستان سرویسهای 5 و 10 مگ رو به کاربرای خونگی هم میدن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان سرویسهای 5 و 10 مگ رو به کاربرای خونگی هم میدن؟
اره پارتی داشته باشی بهت میدن ولی به نظرم من از مخابرات نگیر مفت گرونه
دوستان این باگی که میگن اگه محدود باشی و حجمت تموم بشه،میشه سایتهای داخلی رو باز کنی واقعیه؟
نه من نتونستم این کارو بکنم
دوستان تو سایت مخابرات استان مرکزی زده اینترنت 5 مگ با حجم 3 گیگ ماهی 17500.البته فکر کنم باید قرار داد یه ساله ببنیدم تا یه مودم بدن یا به جای مودم 2گیگ ترافیک رایگان ماهانه.
خوبه به نظرتون؟
سرعت دانلود حدودا چقدره؟
به هیچ عنوان ترافیک 3 گیگ یک ساله بر ندارید.. کلی مازاد میخورید چون 3 گیگ واقعن کمه! و اینطوری باید هر دوماهی حدودن 50-60 تومن پیاده شین. بدترین بخشش هم اینه که تا یکسال باید این وضع رو تحمل کنید..
اگه مودم میخاید برید خودتون بخرید به مراتب به نفعتونه این قضیه. بنابراین مودم رایگان رو بیخیال شید، کلن گول سرویس های یکساله مخابرات رو نخورید. مخابرات مرد یکسال نیست.. درواقع به یک ماهش هم نمیشه اعتماد کرد.
3 گیگ حجم ترافیک ماهانه هست فکر کنم.
برادر منظورم همون ماهی 3 گیگ بود.
یه چیزی هم بگم، من قبلن که مودمم وایرلس نبود خیلی راحت خودم استفاده میکردم و خودم! یه Tp-link 8811 داشتم که خیلی هم ازش راضی بودم. بعد یه حماقتی کردم رفتم یکساله برداشتم با مودم وای-فای رایگان.. ترافیکم هم 3 گیگ..! ازون روز هرکی میاد خونمون ازین اینترنت بدبخت استفاده میکنه، طبقه پایین هم که داداشم زندگی میکنن، یعنی دود اینترنت وای-فای رو در آوردنفقطم میرن دانلود میکنن از یوتوب و ... (خیال میکنن نگاه کردن فیلم انلاین یا گوش کردن اهنگ و یا باز کردن صفحه هزینه نداره، منم دیگه هیچی نمیگم :/ )
خلاصه الان من دارم 60-70 برای هردوماه هزینه میکنم! فقط منتظرم این سال لعنتی تموم بشه زودتر از شر این سرویس 2 مگ - 3 گیگ راحت شم... سرویس قبلیم به اون خوبی رو رفتم عوض کردم الکی.. 256 - 5 گیگ ماهی 13 تومن سرعت دانلودش هم عالی بود.. البته فک کنم همین سرویس ارزون ترش هم اومد (فک کنم ماهی 12 تومن)
دوستان به هرحال از یکساله های مخابرات برحذر باشید![]()
میشه لینک قیمت مخابرات را بدید (سرویس ماهانه)... هزینه نصب اجباری میگیرن؟
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مال تابستون بوده اینا، جدیدترش رو پیدا نکردم، شاید دوستان داشته باشن. بهتره برید دفتر اصلی مخابرات روی پیشخون سرویسهارو نیگا کنید.
هزینه نصب نمیگیرن موقع نصب. شخصی هم که میاد نصب کنه، به ندرت دانشی بیشتر از شما داشته باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)