مودم وای فای رو بگیر . با LAN به پی سی وصل شو و با وای فای به موبایل . من خودم این کارو میکنم . تازه لپ تاپم هم وصل میکنم با وای فای .
مودم وای فای رو بگیر . با LAN به پی سی وصل شو و با وای فای به موبایل . من خودم این کارو میکنم . تازه لپ تاپم هم وصل میکنم با وای فای .
نه منظورم اینه که موبایلم یک واسطه برای انتقال اینترنت از مودم wifi به کامپیوترم باشه بدون در نظر گرفتن lan ...
با سلام از کجا باید بفهمیم چقدر مصرف کردیم و چقدر باقی مونده از حسابمون برای من امروز تازه وصل کردن ممنون میشم جواب بدید
sسلام به پنل وایمکست برو توو قسمت حساب زده
از اینجا بخوام ببینم چقدر مصرف کردم رو کدم باید برم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیز شما چرا زبان رو انگلیسی انتخاب کردی زبان رو موقع ورود فارسی انتخاب کنید تا تمام مشخصات و نوشته ها فارسی باشن که متوجه بشید چی به چیه![]()
دوست عزیز اینجایی که شما رفتید کنترل پنل مودم شماست نه ایرانسل. باید تو سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کنید و میزان مصرف رو چک کنید. آدرس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جوابمو بدین... من میخوام موبایلم رابط برای انتقال اینترنت از مودم wifi به کامپیوترم بشه بدون در نظر گرفتن lan امکان پذیره؟
سلام وایمکس رایگان داره؟مثلا جمعه یا شبیانه؟ اخه اینجا وای مکس ایرانسل خیلی سرعتش بالا هست همه دوستام میگن 1مگا بایت در ثانیه دانلود می کنن اگه ساعات مجانی داشته باشه بگید بخرم
سلام وایمکس ایرانسل رایگان نداره.... دوستاتم اگه چیزی میگن بشنو ولی باور نکنحتما پهنای باندشون 1 مگابیته....
سرعت دانلود سرعت 1 مگابیت حدود 70 kb/s
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)