تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 472 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

یه سوال ؟ خواستم بدونم برای اینکه قفل شدن اتوماتیک درها در سرعت 20 را غیرفعال کنم دقیقا چیکار باید کنم. تو دفترچه نوشته فلان دکمه روی ریموت رو چند ثانیه نگه دارید ولی اینکار رو کردم نشد. میشه دوستان راهنمایی کنن.
    روی داشبورد کلیدی که چراغ قرمز داره و مخصوص قفل کردن در هاست برای همینه. چند ثانیه نگه‎ش دارین چزاغش چشمک میزنه و این قابلیت فعال/غیرفعال میشه.

2. این کاربر از Thom Yorke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گرامی
    راستش مردد شدیم!
    مهرماه یک پایه گاز سوز ثبت نام کردیم و قراره دی (همین روز ها) تحویل بدن.
    اما مشکلاتی که برای این موتور ذکر می کنن ( از قبیل روغن دادن اویل ماژول و سرسیلندر و خاموش کردن های ناگهانی و ...) باعث شده تا مردد شیم
    اگه مطمئن شم که مدل های جدید(93) این مشکلاتش حل شده دیگه تردید نمی کنم ولی مشکل اینه هنوز مطمئن نیستم!
    لطفا راهنمایی کنید
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    1-این عکس مال موقعی هست که آخرین درجه سی ان جی هم از بین رفت و حدود 10.3 کیلو گاز زدم....می خواستم بدونم مگه کپسول پر نمیشه...چرا درجه آخر خالیه!!؟

2-این پیچ پلاستیکی هم زیر ماشین افتاده بود..مال کجاست!!؟

3-کارت طلایی ماشین هنوز نیومده!!چقدر طول میکشه تا بیاد؟
    4-بهترین مواد برای گرد گیری داشبورد چیه!!؟
    5-بهترین جنس و مارک برای روکش صندلی!؟!و قیمت!!؟
    6-میزان آب رادیاتور از کجا چک میشه!!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

راستش مردد شدیم!
    اما مشکلاتی که برای این موتور ذکر می کنن ( از قبیل روغن دادن اویل ماژول و سرسیلندر و خاموش کردن های ناگهانی و ...) باعث شده تا مردد شیم
    اگه مطمئن شم که مدل های جدید(93) این مشکلاتش حل شده دیگه تردید نمی کنم ولی مشکل اینه هنوز مطمئن نیستم!
    لطفا راهنمایی کنید
    خیلی ممنون
    من هم 100 درصد مطمئن نیستم شاید 90 درصد. ولی
    بین دوست عزیز من آدمی هستم تو هر چیز خسیس بازی دربیارم تو لوازمی که قراره سالها ازش استفاده کنم مثل لوازم خانگی پول خرج میکنم و تا اونجایی که استطاعت مالی اجازه بده مایه میدم تا کالای اروپایی یا ژاپنی یا کره ای بگیرم بسیار نسبت به اجناس ایرانی بدبین هستم و اصلا هم حمایت از تولید کننده داخلی سرم نمیشه. درباره خودرو هم همین طور اما تفاوت قیمت داخلی و خارجی اونقدر هست که ناچار به خرید ماشین داخلی شدم و چون مطمئنم سطح کیفی محصولات داخلی و توان مدیریتی و تکنولوژیکی کشور به گونه ای هست که قائل شدن تفاوت بین آنها بی اساس است ماشینی را انتخاب میکنم که دست کم ارزانتر باشه.یادت نره همین قطعات سمند روی سورن و حتی دنا که 48 میلیون هم براش متصور شدند همین موتور ef7 و گیرباکس BE3 داره یعنی 18 میلیون بیشتر میخای بدی برای چی . همه میدونن کیفیت 206 ها هم بشدت افت کرده و ایرانیزه شده. پارس هم که فقط قیافه هست و بزک . ال 90 هم قیمت بالایی داره و از ظاهر ناخوشایندش رنج مبیره.میمونه 405 که قیمت قابل قبولی داره و سمند .به نظر میرسه امکانات و پشتیبانی از سمند اندکی بیشتر هست و مهمتر سواری سمند. ضمن اینکه اگر موتورش ایراد پیدا نکنه بشدت از 405 سرتره.ماشین من 1200 کارکرده و افعلا نشانی از خرابی موتور دیده نمیشه. عملکردش به لحاظ موتوری سرعت شتاب ترمز هم قابل قبوله. سواری خیلی خوبی داره. صدای داخل اتاق نامطلوبه. بیشتر از صدای موتور در دورهای بالا رنج میبره. تزئینات داخلی در حد کشورهای عقب افتاده. ولی مطمئنم اینا مخصوص سمند نیست. با این حال وقتی میبینم فقط 4 میلیون از تیبا 2 گرونتره واقعا از انتخاب خودم بسیار راضی ام. چون من آدمی نیستم دنبال غر و فر باشم و از ماشین صرفا انتقال امن آدم از نقطه a به نقطه b میخام اگه فقط به لحاظ موتوری ایراد پیدا نکنه سالها ازش لذت خواهم برد. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
    خیلی ممنون[/QUOTE]

6. 3 کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

روی داشبورد کلیدی که چراغ قرمز داره و مخصوص قفل کردن در هاست برای همینه. چند ثانیه نگه‎ش دارین چزاغش چشمک میزنه و این قابلیت فعال/غیرفعال میشه.
    ممنون ولی ماشین من بدون مالتی هست قدیمی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    1-این عکس مال موقعی هست که آخرین درجه سی ان جی هم از بین رفت و حدود 10.3 کیلو گاز زدم....می خواستم بدونم مگه کپسول پر نمیشه...چرا درجه آخر خالیه!!؟

اگر کپسول موقع بارگیری خالی باشه در بدترین شرایط با فشار کم فکر کنم 7هزار تومنی گاز جا بشه منکه اون روز برای اولین بار گاز زدم 14 کیلو گاز خورد. احتمالا باید جایگاهتو عوض کنی.
    کارت ظلایی هم باید تا 1 هفته بیاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کسی جواب پست قبلی من را نمیدونه مرحبا به این استعدادهای درخشان کاربران
    ظاهرآ مدیران سایت هم هنوز خواب هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    1-سمند مولتی پلکس تازه تحویل گرفتم میخواستم بدونم چگونه میشه میزان حساسیت دزدگیرش را کم و زیاد کنم؟
    2- آیا هشدار تعویض فیلتر هوا - روغن و .... در این مدل وجود دارد و چونه مشخص میکند؟
    3- ضد یخ چه مارکی بهتر است؟
    4- دنده عقب خودرو کمی با سختی عوض میشه دلیلش چیه؟
    5- درب صندوق عقبش اگر باز بشه دیگه بسته نمیشه چرا؟
    6- چه سرویس هایی دارد و هر کدام در چه زمانی باید یه نمایندگی مراجعه شود؟
    7- واکس برای داخل خودرو - جلو داشبردی و چه مارکی بهتر است که هم قابلیت نرم کنندکی و ضد ترک خوردگی داشته باشد هم ضد جمع شدن گر د وغبار؟ آیا واکس کاسپین خوبه ؟
    8- دربهای خودرو کمی با سختی بسته میشه و درز دارد؟
    9- راست میگن مولتی پلکس مصرف سوختش کمتر است و از لحاظ سیم کشی بهتر است نسبت به مدلهای سخنگو ؟
    10- آیا همه قابلیتها و هشدارهایی که در مدلهای قدیمی تر (سخنگو) وجود دارد در مولتی پلکس هم وجود دارد؟
    11- نور صفحه کیلومتر و جلو داشبرد چگونه کمو و زیاد میشه؟
    1- مولتی همچین امکانی نداره
    2- بله، دکمه سمت راست روی آمپر رو چند بار فشار بدین، آیتم های مربوط به سرویس های دوره ای نمایش داده می شه، که قابل تغییر هم هستش
    3- ایرانول، خودش ضدیخ داره اگه از کارخونه گرفتین لازم نیست
    4- تقریبا طبیعی هست، اول بزن 1 یا 2 بعد جا بزن، اگر خیلی اذیت کرد باید ببری گارانتی، با صدا جا می ره یا سفته، امکانش هست مشکلی نباشه و امکانش هست مشکل هم داشته باشه، بیشتر جزئیات بده
    5- یعنی چی، متوجه نشدم، اگر بسته نمی شه مکانیزم فقل ایراد داره
    6- سرویس اولیه 6 ماه یا 5000 هزار کیلومتر هستش
    7- اگر ماشینت خشکه و از کارخونه گرفتی فعلا به نظر من واکس نزن، فعلا از دستمال نم دار استفاده کنی خیلی بهتره
    8- باید رگلاژ بشه، چیز خاصی نیست، رفتی گارانتی بگو درست می شه
    9- مولتی چه ربطی به مصرف سوخت داره؟ اولین باره شنیدمفقط از لحاظ مسائل مربوط به الکترونیک و برق خودرو دربارش میشه بحث کرد
    10- خیر
    11- خیلی ساده کلید سمت چپ روی آمپر رو به طرف راست یا چپ بچرخونید نور صفحه زیاد و کم میشه
    Last edited by وحید گودرزی; 27-12-2014 at 16:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راستش مردد شدیم!
    لطفا راهنمایی کنید
    خیلی ممنون
    من هم 100 درصد مطمئن نیستم شاید 90 درصد. ولی
    بین دوست عزیز من آدمی هستم تو هر چیز خسیس بازی دربیارم تو لوازمی که قراره سالها ازش استفاده کنم مثل لوازم خانگی پول خرج میکنم و تا اونجایی که استطاعت مالی اجازه بده مایه میدم تا کالای اروپایی یا ژاپنی یا کره ای بگیرم بسیار نسبت به اجناس ایرانی بدبین هستم و اصلا هم حمایت از تولید کننده داخلی سرم نمیشه. درباره خودرو هم همین طور اما تفاوت قیمت داخلی و خارجی اونقدر هست که ناچار به خرید ماشین داخلی شدم و چون مطمئنم سطح کیفی محصولات داخلی و توان مدیریتی و تکنولوژیکی کشور به گونه ای هست که قائل شدن تفاوت بین آنها بی اساس است ماشینی را انتخاب میکنم که دست کم ارزانتر باشه.یادت نره همین قطعات سمند روی سورن و حتی دنا که 48 میلیون هم براش متصور شدند همین موتور ef7 و گیرباکس BE3 داره یعنی 18 میلیون بیشتر میخای بدی برای چی . همه میدونن کیفیت 206 ها هم بشدت افت کرده و ایرانیزه شده. پارس هم که فقط قیافه هست و بزک . ال 90 هم قیمت بالایی داره و از ظاهر ناخوشایندش رنج مبیره.میمونه 405 که قیمت قابل قبولی داره و سمند .به نظر میرسه امکانات و پشتیبانی از سمند اندکی بیشتر هست و مهمتر سواری سمند. ضمن اینکه اگر موتورش ایراد پیدا نکنه بشدت از 405 سرتره.ماشین من 1200 کارکرده و افعلا نشانی از خرابی موتور دیده نمیشه. عملکردش به لحاظ موتوری سرعت شتاب ترمز هم قابل قبوله. سواری خیلی خوبی داره. صدای داخل اتاق نامطلوبه. بیشتر از صدای موتور در دورهای بالا رنج میبره. تزئینات داخلی در حد کشورهای عقب افتاده. ولی مطمئنم اینا مخصوص سمند نیست. با این حال وقتی میبینم فقط 4 میلیون از تیبا 2 گرونتره واقعا از انتخاب خودم بسیار راضی ام. چون من آدمی نیستم دنبال غر و فر باشم و از ماشین صرفا انتقال امن آدم از نقطه a به نقطه b میخام اگه فقط به لحاظ موتوری ایراد پیدا نکنه سالها ازش لذت خواهم برد. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
    خیلی ممنون
    [/QUOTE]

درود
    بزرگوار اخه انتخاب دیگه ای نداری یا باید 405 و پارس بنجل رو گرفت که مال 2 نسل پیش هستن و اطاقشون فقط بزک شده و ایرادات فنی هم شک نکن که زیاد داره محصولات ایران خودرو، من میگم سال سیاه ایران خودرو،چون خودم زیر 2000 موتور سوزونم و کلی مشکل و گرفتاری دیگه دارم ولی قبلا هم گفتم بازم میگم به جای اینکه برم تیبا 2 بگیرم یا پارس و 405، اگر دوباره بخام بگیرم حتما باز هم سورن می گیرم، در کل باید شانست خوب باشه( واقعا باید شانست خوب باشه) ولی به دلیل مراجعات متعددی که به نمایندگی مرکزی داشتم می تونم بگم که حجم مشکلات خیلی زیاده، خوب قطعا سمند هم جدا از این قافله نیستش، ولی باز هم بهتر از بقیه هست اگر داری برو جک بگیر ولی چینی جات هم داستان پیچیده ای داره
    پ.ن (نظر شخصی): مشکلات شایع ef7 به طور کامل حل نشده و به نظر من یک شایعه مضحک بیش نیست

سلام

2- این مال کجاست، مطمئنی از ماشین افتاده، پلاستیکه؟ از جایی روغن نمی ریزه؟ اگه فهمیدی مال ماشینه حتما بگو مال کجاش بود، خیلی جالبه
    3- زیر یک ماه حداکثر باید بیاد، اگر نیومده همین الان زنگ بزن 096440 و یک شکایت با موضوع کسر مدارک ثبت کن، معلوم نیست تو کدوم سوراخ گیر کرده!
    4- به نظرم تا یک سال فقط پارچه نرم و نم دار
    5- تو بازار هر چی دیدی کیفیت داره بگیر خیلی هم پول نده چون همشون بعد از چند ماه از رنگ و رو میفتن، به نظرم همشون در یک سطح هستن
    6- من خودم دقیقا تا لبه گلوئی رادیاتور پر می کنم، اون جائیکه لوله رادیاتور خم می شه

ممنون ولی ماشین من بدون مالتی هست قدیمی.
    اگر سخنگو هستش، خوب از طریق همون سیستم باید غیر فعال کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

از دوستانی که سمند بدون مالتی دارند خواهش میکنم اگر میدونند چجوری میتونم قفل شدن اتوماتیک درها رو غیر فعال کنم در حد چندکلمه بخودشون زحمت بدن ما رو درحل این معما کمک کنند. تو سایت پدال یکی نوشته بود تو سیستم سخنگو این امکان وجود نداره. مگر اینکه اون سیم مخصوص را قطع کنیم. این دیگه واقعا بی مسئولیتی سازنده ماشینه اگه درست باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •