تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 380 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خیلی قدیمی بود...

ویدئوش رو هم دارم اگه خواستین بگین براتون آپ کنم...
    ee
    والا من سالی یه بار میرم تو سایتشون..اینم رفتم ببینم خبری جدید نزدن که اینو دیدم..
    ددمت گرم اگه ویدئوشو آپ کنی خیلی باحالی..

2. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نمی دونم چرا با کله می پرم مغازه و سریال های خارجیو می خرم
    ولی حال خریدن سریال های ایرانیو ندارم
    مثلا دوستم سی دی اول که می گن اوج قهوه تلخ بود به من داد من نصف قسمت اول دیدم بعد سی دی رو در اوردم به ارامی تو دستم گرفتم از صندلیم بلند شدم رفتم کنار پنجره .پنجره رو باز کردم به ماهیچه دستم فسار اوردمو شبیه یک پرتاب کننده دیسک که قهرمان المپیک شده پرتش کردم بیرون اگه یک بازیگر توپ(زیبا وجذاب) مثل نازنین فرناز رهنما داشت(من کلا سریال بی خیال می شدم به عشق کار و قیافه جذاب بازیگر با کله می رفتمو بقیشو می خریدم
    بیشتر ادمها فیلم و سریال ایرانیو به عشق بازیگرهای زن مورد علاقشون می خرن؟
    درسته واسه قهوه تلخ هزینه کردن ولی نیازی نبوده اصلا چون کار تکراریه شبیه کار های قیلیه مهران مدیریه

به نظر شما این کار تکراری نیست؟حالا می گن کار اقای مدیری(بهترین کارگردان طنز ایران) که این همه بیننده داره اگه کسی مثل سروش صحت این کار می کرد من ت..... هم تو صورتش نمی نداختم

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ee
    والا من سالی یه بار میرم تو سایتشون..اینم رفتم ببینم خبری جدید نزدن که اینو دیدم..
    ددمت گرم اگه ویدئوشو آپ کنی خیلی باحالی..
    بفرما داداش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کیفیتش زیاد خوب نیست(عالی نیست)ولی خیلی بدم نیست که ندیده پاک کنی

5. 2 کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بفرما داداش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کیفیتش زیاد خوب نیست(عالی نیست)ولی خیلی بدم نیست که ندیده پاک کنی
    دستت درد نکنه ..کیفیتشم خیلی خوب بود.ممنون

7. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض مجوزی دوباره برای «قهوه تلخ» مهران مدیری

سري جديد مجموعه‌ي «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري براي صدور پروانه ساخت روز يكشنبه ـ 10 مهر ماه ـ بررسي مي‌شود.

مدير كل اداره نمايش خانگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اعلام اين مطلب درباره‌ي تاخير در عرضه اين مجموعه در شبكه‌ي نمايش خانگي گفت:‌ ظاهرا اين دوستان براي ساخت سري جديد درگير ساخت و سازهاي لوكيشن جديدشان هستند كه به محلي كه پيش از اين براي مجموعه‌ي ساختمان پزشكان مورد استفاده قرار گرفته بود نقل مكان كرده‌اند.

پيش از اين خشايار الوند نويسنده اين مجموعه اعلام كرده بود: تاكنون سه قسمت از سري 26 «قهوه تلخ» را نوشته‌ايم و منتظريم تصويربرداري شروع شود و ما ادامه دهيم، چون ما نمي‌توانيم جلوتر پيش برويم.

سعيدرجبي فروتن همچنين درباره تاثير وقفه در عرضه اين مجموعه بر روي مخاطب اظهار كرد:‌ در كشورهاي ديگر هم به همين شكل است و ممكن است بين عرضه دو بخش كار(سيزن) حتي يكسال وقفه بيفتد كه پيش از اين هم در كشور خودمان براي «قلب يخي» اين اتفاق افتاده بود كه ضمن آن كه شاهد كاهش مخاطب نبوديم شاهد افزايش تيراژ آن نيز هستيم.

قسمت چهارم از سري جديد مجموعه «قلب يخي» كه پخش آن به موسسه هنرنماي پارسيان واگذار شده است شنبه عرضه خواهد شد.

پيش از اين سازندگان اين مجموعه نسبت به ترغيب مخاطبان به وسيله جايزه مخالفت كرده‌ بودند و اين در حالي است كه سري جديد آن با وعده جوايز مختلف عرضه مي‌شود.

منبع: ایسنا

9. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مگه قرار نبود 11 ام بیاد؟؟

11. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

الله العلم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مگه قرار نبود 11 ام بیاد؟؟
    نه تکذیب کردن
    تازه دنبال صدور =روانه ساخت هستن
    تاكنون سه قسمت از سري 26 «قهوه تلخ» را نوشته‌ايم و منتظريم تصويربرداري شروع شود
    یکی دو سه ماه اینده میاد.دی:

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با حضور شش بازیگر جدید؛
    «مهران مدیری» تصویربرداری سری جدید «قهوه تلخ» را آغاز کرد
    خبرگزاری فارس: «مهران مدیری» ساخت سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» از امروز ۱۶ مهرماه پس از آماده‌سازی لوکیشن جدید، طراحی گریم‌ها و تمرین به صورت جدی آغاز شد.
    بنا بر این گزارش، سری جدید با حضور بازیگران جدیدی مانند یوسف صیادی، سپند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، آرش نوذری و مه‌لقا باقری به همراه حدود ۱۸ بازیگر دیگر سریال که از دوران گذشته به امروز آمده‌اند آغاز شد.
    به گزارش فارس، لوکیشن جدید این مجموعه در نیاوران واقع شده که در آن یک آپارتمان تصویر شده و بازیگران جدید سریال نقش همسایه‌ها و ساکنان این آپارتمان را ایفا می‌کنند.
    در سری جدید برخی از بازیگران سریال حذف شده‌اند که احتمالا به خاطر یک نواختی و افت کیفی سریال روی داده است.
    زمان توزیع سری جدید هنوز مشخص نیست و سازندگان تصمیم دارند پس از ضبط و آماده‌سازی چند قسمت، توزیع سریال را آغاز کنند.
    مهران مدیری در ابتدای سری ۲۵ سریال در سخنانی که با بینندگانش داشت، اعلام کرد که «قهوه تلخ» به دلیل یکنواختی نیاز به کمی تحول و جهش دارد که برای انجام این تغییرات، یک ماه زمان نیاز داریم.
    وی افزود:‌ مدتی است که سریال «قهوه تلخ» یکنواخت شده که در حال حاضر زمان تغییر و جهش این مجموعه است‌؛ اما برای انجام این تغییرات به فرصت و صبوری مخاطبان نیاز داریم‌.
    وی خطاب به بینندگان «قهوه تلخ» اعلام کرد: سری جدید سریال «قهوه تلخ» از یک ماه آینده به دست شما می‌رسد؛ یعنی سری ۲۶ این مجموعه را بعد از یک ماه خواهید دید.
    مدیری توضیح داد: همیشه در طول این سال‌ها سریال‌هایی که ساخته شده از یک جایی احساس کردیم یکنواخت شده است‌؛ بنابراین شروع به تغییر و تحولات اساسی در سریال‌ها کردیم که در بسیاری از مجموعه‌ها این اتفاق افتاده و جواب خوبی هم داده است.
    همچنین وی که پس از مدت‌ها با مخاطبان خود در سری ۲۵ سریال «قهوه تلخ» گفت‌وگو کرده است‌، یادآور شد:‌ تغییر و تحولات را در سری جدید «قهوه تلخ» آغاز کرده‌ایم که در سکانس آخر سری ۲۵ تمام افرادی که حضور داشتند، یک دفعه به جایی می‌روند که ممکن است شما را شگفت‌زده کند.
    مدیری توضیح داد: در سری جدید «قهوه‌ تلخ» زمان‌، مکان‌، دکورها‌، لباس‌، شخصیت‌ها و حتی آواز تیراژ و موسیقی هم تغییر خواهد کرد و شما با یک سری جدید «قهوه تلخ» مواجه می‌شوید.
    این کارگردان تاکید کرد: فعلا «قهوه تلخ» نخواهیم داشت تا یک ماه آینده که با شکل کاملا جدید شاهد یک جهش بزرگ خواهید بود.
    علی‌رغم تاکید مدیری بر وقفه یک ماهه، مخاطبان این مجموعه حدود سه ماه است که شاهد وقفه در تولید این مجموعه شده‌اند.

16. 7 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این بازیگرانی که حذف شدند کیا هستند؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •