تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 892 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

vaioman جان دمت گرم واسه جوابت..
    اما من همین حالا هم بودجمو کلی افزایش دادم دیگه قلکی واسه شکوندن نمونده.
    در ضمن سونی میخوام.. ولی من تو notebookcheck چک کردم 5650 برای اکثر بازیا جواب میده برای چند تا هم روی ultra جواب میده..یعنی بخاطر cpu ممکنه کم بیاره؟؟ لطفا توضیح بده...
    دوست عزیز من فکر کردم شما اشتباه تایپ کرده بودی چون تو پست های قبلیت مدل رو نوشته بودی EB15 .در سری EB 15 از گرافیک اینتل استفاده شده که برای بازی به مفت هم نمی ارزه.اما حالا شما میگی که 5650 .تا جایی که من میدونم این گرافیک روی EB 17 FG/B/W نصب شده که صفحه نمایشش هم BL LED 15.6 Full HD است و CPU Core i3 و هارد 500 هم داره و با گارانتی ایران رهجو 1.290.000 قیمتشه.اگه منظور شما این مدل که برای بازی واقعآ مدل مناسبیه و تازه بلوری هم داره.فقط ضعفش تو باتریشه که ضعیفه و حدود 1 ساعت کار میکنه.کارت گرافیکشم یه کم از 4650 قویتره و تقریبا همه بازیهای روز رو با گرافیک بالا جواب میده.در ضمن همونطور که قبلآ هم گفتم مدل دومی(همون CW) اصلآ مناسب بازی نیست و تو بازیهای سنگین تو گرافیک بالا کم میاره.شما نیاز به افزایش بوجه نخواهی داشت همین مدل EB 17 کاملآ کارت رو راه میاندازه.(باهاش پز هم میتونی بدی ولی نه خیلی زیاد)
    Last edited by Vaioman; 01-06-2010 at 08:57.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من ASUS PRO 64 JQ رو با 2سال گارانتی امرتات 1390 پیدا کردم
    خوبه ؟
    شما میتونی با همین گارانتی و با بلوری N61jq رو با 1.425.000 بخری اما اگه مثل من بلوری برات مهم نیست،بله قیمتش خوبه و تازه مدل PRO هم هست.

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

ولی من تو نوت بوک چک نگا کردم، نشون میداد 230 از 320 قویتره!
    ملاحظه بفرمایید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاید هم تو نحوه مقایسه من مشکلی بوده، لطفا راهنمایی کنید!

دوست عزیز شرینگ 320 3.6 گیگ تنها تفاوتش با 230 همینه
    در ضمن هیچ زمان برندی مثل اچ پی برای مدلای جدیدترش از گرافیک ضعیفتری استفاده نمی کنه
    در حالی که تا 2 ماه گذشته تنها مدل قابل سفارش واسه این سری از لپ تاپاش فقط 320 بده و 230 رو دیگه نداشته
    230 مربوطه به مدلای 6 ماه گذشته این شرکت
    الانم که با ati قرارداد داره
    تو یکی از بحثا یکی از دوستان هر دو مدل رو تست کرده بود و نتایجشو گذاشته بود
    تنها مشکل 320 نداشتن درایور تو سایت انویداست.

5. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شرینگ 320 3.6 گیگ تنها تفاوتش با 230 همینه
    در ضمن هیچ زمان برندی مثل اچ پی برای مدلای جدیدترش از گرافیک ضعیفتری استفاده نمی کنه
    در حالی که تا 2 ماه گذشته تنها مدل قابل سفارش واسه این سری از لپ تاپاش فقط 320 بده و 230 رو دیگه نداشته
    230 مربوطه به مدلای 6 ماه گذشته این شرکت
    الانم که با ati قرارداد داره
    تو یکی از بحثا یکی از دوستان هر دو مدل رو تست کرده بود و نتایجشو گذاشته بود
    تنها مشکل 320 نداشتن درایور تو سایت انویداست.

ببین دوست عزیز اینکه میگی هیچ زمان برندی ....... رو قبول ندارم.برای مثال سونی اومده گند زده و تو سری جدیدش(سری F)از کارت گرافیک ضعیفتر(GT 310m و GT 330m) نسبت به کارت گرافیک مدلهای قبلیش(سری FW که از ATI 4650 استفاده کرده بود) استفاده کرده.کارت گرافیک Geforce GT 320m هم از Geforce GT 230m ضعیفتره البته نه خیلی زیاد اما محسوسه.شما این لینک رو چک کن همه چیز کاملآ واضح است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Vaioman; 01-06-2010 at 12:58.

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoora-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

مبارکت باشه...
    حداقل مدلش را میگفتی...
    سلام

مرسی
    یادم رفت
    cw2rgx

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمام بچه های فروم مخصوصا آقای vaioman
    با راهنمایی شما asus x64jv گرفتم
    باید بگم واقعا لب تاپ عالیه کیفیت lcd واقعا عالی و در نور آفتاب خیلی خوب جواب میده.گرافیکش هم که واقعا حرف نداره و همه نیازای منو برآورده من بازیهایsplit second , assasin creed 2 (یه بازی racing با گرافیک عالی) رو با آخرین حد تنظیمات روش تست کردم بدون هیچگونه مشکلی و به خوبی اجرا کرد.
    فقط باید بدونین چون این مدل و سری N61 گرافیکشون optimus هست باید درایورشون از خود سایت asus بگیرین و یه نکته دیگه هم که خیلی مهمه این که چون این فنآوری optimus یکی از ابداعات جدید nvidea است و درایورای اون هنوز قابلیت شناسایی تمام بازیها و برنامها رو نداره امکان داره هنگام اجرای یه بازی روی کارت geforce سوییچ نشه و از همون گرافیک intel استفاده کنه ،برای اینکه بفهمین داره از گرافیک geforce استفاده میکنه باید 2 چراغ آبی رنگ که دو طرف لب تاپ روشنه به رنگ سفید در بیاد اگه این اتفاق نیفتاد یعنی لب تاپ شما داره از کارت intel استفاده میکنه و نگران نباشید اگه نتونست حتی پیش پا افتاده ترین بازیها رو اجرا کنه.
    آگه این اتفاق براتون افتاد(مثل خودم) بگین تا راهنماییتون کنم.
    راستی یه چیز دیگه این لب تاپ واقعاااااا زیباست
    اگه سوالی در مورد این لب تاپ و کاراییش داشتین بپرسین

10. 2 کاربر از sahelsoosoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپ نو مبارک باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.

12. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من فکر کردم شما اشتباه تایپ کرده بودی چون تو پست های قبلیت مدل رو نوشته بودی EB15 .در سری EB 15 از گرافیک اینتل استفاده شده که برای بازی به مفت هم نمی ارزه.اما حالا شما میگی که 5650 .تا جایی که من میدونم این گرافیک روی EB 17 FG/B/W نصب شده که صفحه نمایشش هم BL LED 15.6 Full HD است و CPU Core i3 و هارد 500 هم داره و با گارانتی ایران رهجو 1.290.000 قیمتشه.اگه منظور شما این مدل که برای بازی واقعآ مدل مناسبیه و تازه بلوری هم داره.فقط ضعفش تو باتریشه که ضعیفه و حدود 1 ساعت کار میکنه.کارت گرافیکشم یه کم از 4650 قویتره و تقریبا همه بازیهای روز رو با گرافیک بالا جواب میده.در ضمن همونطور که قبلآ هم گفتم مدل دومی(همون CW) اصلآ مناسب بازی نیست و تو بازیهای سنگین تو گرافیک بالا کم میاره.شما نیاز به افزایش بوجه نخواهی داشت همین مدل EB 17 کاملآ کارت رو راه میاندازه.(باهاش پز هم میتونی بدی ولی نه خیلی زیاد)
    اره vaioman جان.. همون eb17 من اشتباه تایپ کردم..
    اره این باتریش یکم ضد حاله..ولی چکار کنم که بهتر از این گیرم نماد با 1300
    عجب روزگار بدیه...

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

عجب روزگار بدیه...

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب روزگار بدیه...
    با توجه به اینکه شما حتمآ میخوای سونی بگیری و بوجه رو هم نمیتونی بیشتر کنی این مدل البته اگه باطریشو در نظر نگیریم واقعآ مدل خوبیه.بخصوص برای بازی.

15. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tyler Durden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    تا سقف 1.350 تومن
    لپتاپی که بدرد بازی بخوره
    از سونی یا اچ پی
    چی پیشنهاد میدین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •