سلام.
دوستان، آیا نمره کاربینی که درس 1 واحدی هست توی معدل تاثیری نداره؟ نمرات کارورزی 1 و کارورزی 2 چطور؟ (مهندسی فناوری)
سلام.
دوستان، آیا نمره کاربینی که درس 1 واحدی هست توی معدل تاثیری نداره؟ نمرات کارورزی 1 و کارورزی 2 چطور؟ (مهندسی فناوری)
بدون آزمون هست.. از سایت سنجش و پرتال حود دانشگاه جامع پیگیری کنید، از هفته سوم مرداد به بعد دفترچه کارشناسی و حدود 1 هفته قبلش دفترچه کاردانی رو برای دانلود میذارن..
ممنون میشوم لطفا فوری راهنمائی کنید
1 پس یعنی اگر درسی را زیر 10 بگیریم و قبول نشویم هم در معدل تاثیر میزارد چون یک درسی را 6 بهم داده ؟ چون این را میخواهم بیشتر متوجه شوم
2 سوال دیگر که شرط مشروطی برای دانشجویان کاردانی ترمی معدل کل باید 10 باشد یا 12 که مشروط نشوند ؟
3 یکی از درسها را بهم داده ثبت موقت خوب این یعنی چی ؟
خوب تا کی میشود به نتایج اعتراض کرد و حالا به این درسی که بهم 6 داده آیا وقتی اعتراض کنیم تاثیری دارد ؟ خود دانشگاه میتواند روی اعتراضات تاثیر بزارد و تعغیر دهد و بهمون 10 بدهد و یا باید حتما همان استاد مربوط به درس روی اعتراضات تعغیرات دهد ؟
ممنون از شما
بله قطعا هر درسی رو که نمره قبولی نیارید توی معدل منظور میشه.
مشروطی توی دانشگاه علمی کاربردی 12 و دانشگاه ازاد 10 هست.
این ثبت موقت رو امروز یکی از دوستانم هم پرسید ولی زمان تحصیل خودم اینجور نشده بود و در جریانش نیستم والا.
از طریق سایت میتونید اعتراض خودتون رو ثبت کنید، ببینید عموما نمره 6 که الان دارید نمره واقعی نبوده و کمتره و استاد 6 7 میده که دانشجو مشروط نشه! اغلب اعتراضات بی نتیجه میمونه.بله حتما استاد مربوطه به اعتراضات رسیدگی میکنه.
پیگیر اعتراض نباشید چون اگر استاد لج کنه حتی نمره پایین تر هم میده!
ممنون چون از دانشگاه پرسیدم گفت اعتراض کن
اما اگر خود دانشگاه به اعتراضات رسیدگی نمیکنه و فقط استاد باید تعغیرات بدهد پس بهتره تو سایت اعتراض نکنم چون ممکنه استاد لج کنه و کمترش کنه درسته ؟
و لطفا بفرمائید حد اکثر تا چه زمانی میتوانیم به نتایج امتحانات در سایت اعتراض کنیم چون دیروز نتایج را گذاشتن
خوب ببخشید حالا در ترم بعد میتونم این درس جبرانی را که قبول نشدم را نگیرم و درسهای دیگری را بجای این درس بگیرم ؟
ببخشید چون ترم اولی هستینم زیاد میپرسم
Last edited by jojonice; 07-07-2014 at 23:13.
سلام دوستان.ميخواستم بدونم ثبت نام بدون ازمون علمي کاربردي براي کارداني وقتش چ موقعست؟
کسی در این مورد اطلاعی نداره؟
در هر صورت اعتراضات شما به دست استاد میرسه اما اغلب اساتید چون با دست بالا نمره میدن دیگه به اعتراضات توجهی نمیکنند مگر در شرایط خاص.این تجربه چندین ساله من از تحصیل توی دانشگاهای مختلفه ، حالا شما اعتراض کنید امید به اینکه جوابگو باشند.
از وقتی نمره را اعلام کردند شما میتونید اعتراض کنید تا جایی که میدونم زمان خاصی نداره،هرچه زودتر اعتراض کنید زودتر هم جواب میگیرید.
گفتم بهتون که میتونید اما شاید این درس جبرانی پیش نیازی برای درس ترم های بعدی باشه و شاید ترم های بعدی ارائه نشه اون وقت هست که اگر نتونید پیش نیاز هم نیاز کنید ممکنه به مشکل برخورید ولی اگر پیش نیاز نیست موردی نداره.
خواهش میکنم سوالاتتون رو بپرسید دوستان اگر بدونند حتما جواب میدن
موفق باشید![]()
ممنون از شما بخاطر راهنمائی های خوب
ببخشید این درس نوشته بود جبرانی یعنی معادلش میشود پیشنیاز یا چیز دیگری ؟
ترم تابستان حداقل و حداکثر چند واحد میتوانیم بگیریم ؟
گفتند ترم تابستان مشروطی ندارد و تاثیری در معدل ندارد این راسته ؟
سلام . معدل کاردانی من 12.96 شده . اگه موقع ثبت نام بزنم 14.96 یا یع عدد بالا تر . قبول بشم بگم اشتباه زدم واقعا ردم میکنن یا جریمه یی چیزی میکنن بعد میتونم ادامه تحصیل بدم تو علمی کاربردی .
خواهشا کسایی که تجربه دارن حتما نظر بدن خیلی مهمه برام.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)