تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 354 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام چند تا سوال داشتم لطفا سایتها یا لینکهایی که برنامه ها و بازیهای گوشی استار را دارند معرفی کنید
    آیا برنامه یا آپدیتی هست دوربین گوشی را قویتر کنه چون بنظر میرسه حجم عکساش پایینه و در حد 3 مگاپیکسل که باید نزدیک یک مگ سایز عکس باشه نیست ؟
    آیا آپدیت گوشی نیازه و چگونه اینکار را بکنم با تشکر از شما
    برای برنامه و بازی نمیدونم دنبال چی هستین. بیشتر برنامه های کاربردی جاوا روی این گوشی نصب و اجرا میشه. هر چند با اینکه مثل مدلهای قدیمی تر سامسونگ محدودیت حجم جاوا نداره اما هنوز هم با بیشتر برنامه هایی که حجم بالایی دارن مشکل داره. ولی در کل بیشتر نیازها رو برآورده میکنه. در مورد بازی پیدا کردن بازیهای 240x400 یه کم سخته و باید از 240x320 استفاده کنید. بازی touch تقریبا زیاده اما بازی ای که با سنسور کار کنه فوق العاده کمه. در کل حرفم اینه که زیاد نیاز به سایت خاصی برای نرم افزار ندارین و سایتهایی که جاوا دارن کارتون رو راه میندازه. اما میتونین برین به gallery.mobile9.com و با انتخاب مدل گوشی تو نرم افزارها سرچ کنید.

برای بهبود دوربین نرم افزار یا آپدیتی وجود نداره. دوربین این گوشی 3 مگاپیکسله که اصلا بالا نیست. ضمنا اتوفوکس و فلاش هم نداره. با در نظر گرفتن قیمتش عکسهای خوبی رو در روز و نور کافی میگیره. سعی کنید از همه تنظیمات دوربین به خوبی استفاده کنید (به قسمتهای Settings و SCN دوربین توجه کنید) و برای هر عکسی بهترین تنظیمات رو انجام بدین. ولی خوب در نهایت از یک گوشی با این قیمت نباید انتظار دوربین خیلی خوبی داشت.

اگر گوشیتونو جدیدا خریدین که حتما فرمور گوشیتون جدیده. من دقیقا نمیدونم آخرین فرمور که فارسی رو ساپورت کنه چیه ولی زیاد با هم فرقی ندارن و یه کم تو استفاده از documentها (مثل فایلهای office و pdf) پیشرفت میکنن. فکر نمیکنم نیاز زیادی به آپدیت داشته باشین

2. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

برای برنامه و بازی نمیدونم دنبال چی هستین. بیشتر برنامه های کاربردی جاوا روی این گوشی نصب و اجرا میشه. هر چند با اینکه مثل مدلهای قدیمی تر سامسونگ محدودیت حجم جاوا نداره اما هنوز هم با بیشتر برنامه هایی که حجم بالایی دارن مشکل داره. ولی در کل بیشتر نیازها رو برآورده میکنه. در مورد بازی پیدا کردن بازیهای 240x400 یه کم سخته و باید از 240x320 استفاده کنید. بازی touch تقریبا زیاده اما بازی ای که با سنسور کار کنه فوق العاده کمه. در کل حرفم اینه که زیاد نیاز به سایت خاصی برای نرم افزار ندارین و سایتهایی که جاوا دارن کارتون رو راه میندازه. اما میتونین برین به gallery.mobile9.com و با انتخاب مدل گوشی تو نرم افزارها سرچ کنید.

برای بهبود دوربین نرم افزار یا آپدیتی وجود نداره. دوربین این گوشی 3 مگاپیکسله که اصلا بالا نیست. ضمنا اتوفوکس و فلاش هم نداره. با در نظر گرفتن قیمتش عکسهای خوبی رو در روز و نور کافی میگیره. سعی کنید از همه تنظیمات دوربین به خوبی استفاده کنید (به قسمتهای Settings و SCN دوربین توجه کنید) و برای هر عکسی بهترین تنظیمات رو انجام بدین. ولی خوب در نهایت از یک گوشی با این قیمت نباید انتظار دوربین خیلی خوبی داشت.

اگر گوشیتونو جدیدا خریدین که حتما فرمور گوشیتون جدیده. من دقیقا نمیدونم آخرین فرمور که فارسی رو ساپورت کنه چیه ولی زیاد با هم فرقی ندارن و یه کم تو استفاده از documentها (مثل فایلهای office و pdf) پیشرفت میکنن. فکر نمیکنم نیاز زیادی به آپدیت داشته باشین
    با تشکر از جواب کامل شما . در مورد دوربین با شما موافقم ولی میدونید یک اشکالی وجود داره یعنی سه مگاپیکسل نیست ! یعنی سایز عکساش مثلا 200-300 کیلوبایته و این برای دوربین 3 مگاپیکسلی بنظر کم میاد و مثل اینکه عمدا یک کاری کردند سایز عکساش پایین باشه وگرنه خود کیفیت دوربین خوبه . مثلا شما در نظر بگیرید K750 که 2 مگاپیکسله اما هم حجم عکساش بالاست هم کیفیت عکساش پس چرا این جوریه ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از جواب کامل شما . در مورد دوربین با شما موافقم ولی میدونید یک اشکالی وجود داره یعنی سه مگاپیکسل نیست ! یعنی سایز عکساش مثلا 200-300 کیلوبایته و این برای دوربین 3 مگاپیکسلی بنظر کم میاد و مثل اینکه عمدا یک کاری کردند سایز عکساش پایین باشه وگرنه خود کیفیت دوربین خوبه . مثلا شما در نظر بگیرید K750 که 2 مگاپیکسله اما هم حجم عکساش بالاست هم کیفیت عکساش پس چرا این جوریه ؟
    حجم عکساش در بهترین حالت کیفیت دیگه زیر 500-600 کیلوبایت نیست. (وقتی resolution روی 2048x1536 باشه و Image Quality روی Superfine) و کیفیت عکسهاش هم از K750 بهتره (خودم قبلش K750 داشتم) اما بازم میگم که با این قیمت نباید انتظار داشته باشی که این دوربین که نه فلش داره و نه اتوفوکوس مثل 3 مگاپیکسل واقعی عکس بگیره. البته این فقط هم در مورد این گوشی نیست مثلا iphone با اینکه مثلا نمیاد 10 مگاپیکسل بزنه اما کیفیت عکساش از نوکیا یا سونی اریکسونی که شاید مگاپیکسل بیشتری دارن به مراتب بیشتره. به قول دوستمون Milad تو همین تاپیک دوربین موبایل کلا مصیبته و نمیشه به عنوان دوربین روش حساب کرد.

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

دوستانی که هنوز این گوشی رو دارن و ردش نکردن اگر خواستن دیکشنریهای Cambridge و Oxford رو روی گوشی نصب کنن تو این پست روشی رو گفتم که به کار استار هم میاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام خواهشن کمکم کنید من فریمور گوشیمو عوض کردم و فریمور s5233ajpik5 رو ریختم اما نمیدونم چرا علامت gprs همیشه رو صفحه اصلیه و از بین نمیره لطفا کمک کنید مرسی

داره خودمونی میشه emaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا من این گوشی رو ندارم ولی معمولا توی سامسونگ ها اون علامت g یا e معمولا هست ولی اگه قرمز بشه یعنی داره کار میکنه.پس اگه آبی باشه هیچ مشکلی نیست و خیلی هم خوبه ...

8. این کاربر از emaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kiumars_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا من این گوشی رو ندارم ولی معمولا توی سامسونگ ها اون علامت g یا e معمولا هست ولی اگه قرمز بشه یعنی داره کار میکنه.پس اگه آبی باشه هیچ مشکلی نیست و خیلی هم خوبه ...
    دقیقا درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید این گوشی ضبط صدا هم داره؟
    اگه نداره میشه اضافه کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان گوشی من s5233 اب خورد الان وقتی روشن میشه اول تاچش درست کار میکنه ولی بعد از چند ثانیه دیگه کار نمیکه تمام دکمه هاش درسته فقط تاچش قطع میشه چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام مدل GT-S5233A مربوط به همین کلوپه یا یک مدل دیگست ؟
    سیستم عاملش جاواست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

خواهشا یکی جواب بده ، برنامه shMessenger که برنامه چت با موبایله و جاواست رو کسی رو این گوشی نصب کرده ؟
    انجام شدنی هست ؟ لطفا یه توضیحی بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •