تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 1024 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

من تستهای مبتکران رو که همه میگن سخته زده بودم و خیلی خیلی کم غلط زدم ولی نمی دونم تو ازمون چی شد
    و این امر باعث پایین اومدن روحیم شده و حالا نمی دونم چیکار کنم
    دوست عزیز یعنی چی روحیه ام اومده پایین
    اگه بخوای با سوال غلط زدن یا بلد نبودن روحیه از دست بدین از همین الان کنکور رو بی خیال بشین
    و در مورد سوالت که ریاضی رو چه جوری خوب بزنی باید :
    دانش اموزان رشته های غیر ریاضی فیزیک برای فرار از ریاضی میرن این رشته های دیگه و ......
    پس اولین عامل ترس است باید بگم شرایط مغز جوریه که اگه از هر چی بترسی وقتی باهاش مواجه بشی کم میاری
    پس ترس رو کنار بگذارین کنار و ...........
    دومین عاملی که باعث میشه که ضعیف باشین اینه که با ریاضی مثل یک درس خوندنی رفتار میکنین
    حالا به نظر من شما باید اگه 1 ساعت ریاضی میخونی 3 ساعت اونو تمرین کنی و وقتی تستی حل میکنی به هیچ وجه به جواب نگاه نکنی مگر اینکه واقعا روی اون تست فکر کردی و به جواب نرسیدی
    در مورد سوال دیگه ی شما در مورد تنظیم نیرو سر امتحان:
    همیشه همه میگن سوالهای کنکور رو به ترتیب پاسخ بدین ولی به نظر من ترتیب جواب دادن سوالها بستگی به اون فردی که کنکور میده داره پس اول توی هر دفترچه چه عمومی چه اختصاصی درسهایی که بهتر بلد هستین رو جواب بدین مثلا اگه شما توی اختصاصی هات از همه ریاضی رو کمتر زده بودی پس اونو اخر از همه بزن چون اگه بخوای هر چی نیرو داری همون اول سر ریاضی خالی کنی به ته که برسی همون سوالهایی رو که بلدی نمیتونی جواب بدی
    من زمانی که کنکور دادم ترتیب درسهایی که جواب دادم این بود:
    عمومی: 1 زبان 2 بینش 3 ادبیات 4 عربی
    اختصاصی: 1 زیست 2 شیمی 3 فیزیک 4 ریاضی
    موفق باشی
    همتون میتونین فقط باید بخواین

2. 10 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینف صل 1 فیزیک پیش 1 یعنی سینماتیک چجوری میخونید بچه ها؟ اخه ابی قلمچی که میبینم خیلی توش تست داره تست هایی که واقعا با اطلاعات کتاب درسی نمیشه زد و تنها با همون فرمول های تستی عجیب میشه زد
    من درسنامه های قلم چی ابی و نمیخونم فقط تستاشو میزنم معمولا هم 100 میزنم

یه راه تسلط رو مبحث سینماتیک اتفاقا دقیقا فرار از این فرمول های بسط داده شده ی متعدده

کل مبحث سینماتیک با چند تا فرمول کارش جمع میشه و اینکه تمرین کنی فرمول ها رو خودت بسط بدی

و از توش فرمول مربوط به اون رو دربیاری دو تا فایده داره:

1_ به مرور زمان هم فرمول مرحله ی اخر در ذهنت حک میشه بدون اینکه اقدام به حفظ کردنش کرده باشی

2_ دیگه تو مفاهیم مشکل نداری و به هیچ طریقی نمی تونن سوال رو برات بپیچونن

به عنوان مثال یه کار بیهوده ای که کتاب هایی مثل قلم چی و امثال اون کردن اینکه وقتی دارن فرمول ها رو تدریس میکنن
    مبحث حرکت مستقیم الخط شتابدار با سقوط ازاد با حرکت در راستای قائم و حرکت پرتابی رو جدا میکنن در صورتی که همه ی اینا از یه جا منشا میگیره

به نظر من شما از اول فصل شروع کن به هر فرمول جدید که رسیدی سعی کن خودت بسطش بدی
    فرمول جدید منظورم کتاب درسیه نه قلم چیو ... . بعد شروع کن به وفور تست حل کردن ممکنه اولاش هر تست تا 6_7 دقیقه یا حتی بیشتر طول بکشه ولی بعدش به جایی میرسی که با گذشت یک سال هم
    چیزی یادت نره
    Last edited by Tabasom.Sweet; 18-10-2009 at 18:55. دليل: گل :)

4. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

14

شرمنده که دارم دوباره میپرسم ولی مجبورم

دوست عزیزی که اینجا هستی و پیش دانشگاهی میری ، میشه لطف کنی بگی

تو مدرسه ی شما الان دیفرانسیل رو تا کجا تدریس کردن؟

من الان رسیدم اخر فصل دو تمارین کتاب و اینها رو هم حل کردم چقدر عقبم؟

مدرسه و معلم ندارم که ازشون بپرسم پیشاپیش ممنون از کمکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که فارغ التحصیل هستم ولی میتونم بهت بگم عقب نیستی بر مبنای پارسالم اصلا ازمون ازمایشی که خودم شرکت میکنم مثال میزنم که جمعه این هفته تا سر یکنوایی دنباله ها امتحان میگیره !!!

7. 2 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام ممکنه خواهش کنم از دوستانه کانونی که سوال 96 ازمون فیزیک پیش رو توضیح بدیید؟ببخشید که سوالو نذاشتم اخه شکل داشت !
    طراح سوالشم مثلا دبیره خودم بوده !!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام ممکنه خواهش کنم از دوستانه کانونی که سوال 96 ازمون فیزیک پیش رو توضیح بدیید؟ببخشید که سوالو نذاشتم اخه شکل داشت !
    طراح سوالشم مثلا دبیره خودم بوده !!!!!!

وقتی متحرک a میخواد از b سبقت بگیره یعنی بهش میرسه ، یعنی جابجاییه جفتشون تو اون زمانیکه a به b میرسه یکسانه ( هروقت دو متحرک به هم برسن جابجاییشون ( به ازای مبدا یکسان ) یکسان میشه )
    جابجایی A = جابجایی B = مساحت محدود به نمودار A = مساحت محدود به B = مساحت ذوزنقه = مساحت مستطیل
    ساده که کنی سرعت A بدست میاد
    لازم به ذکره که قطع کردن خط B توسط A ربطی به چیزی که ما میخوایم نداره . سبقت یعنی جابجاییه برابر = یعنی مساحت زیر شکل برابر .

راستی توی مسائل خیلی پیش میاد یه عددی رو به 5 ساده یا ضرب کنیم ، این روشیه که من استفاده میکنم :
    برای تقسیم بر 5 : اول عدد رو دو برابر کنین بعد تقسیم بر 10 کنین یعنی ممیز رو یکی بیارین به چپ (در واقع عددو ضرب در دو دهم میکنیم )
    مثال : میخوایم عدد 302 رو تقسیم بر 5 کنیم : اول عدد رو دو برابر میکنیم که میشه 604 حالا ممیزو یه واحد میاریم چپ که میشه 4/60
    برای ضرب در 5 : همون کارو میکنیم ولی برعکس یعنی اول عددو نصف میکنیم بعد ممیزو یکی میبریم راست ( ضرب در 10 میکنیم ) ( در واقع داریم عددو ضرب در ده دوم میکنیم )
    مثلا میخایم عدد 14 رو ضرب در 5 کنیم ، اول نصفش میکنیم که میشه 7 ، بعدش ضرب در 10 میکنیم که میشه 70

مرسی
    Last edited by skhammari; 18-10-2009 at 22:32.

10. 6 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

ما از تابستون شروع کردیم به خوندن تا اول مهر دنباله رو تموم کرده بودیم الان هم وسطای حد هستیم.

12. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

من امسال تغییر رشته دادم.تجربی بودم اومدم ریاضی.اصلن مشکلی ندارم ها انگار نه انگار که بچه تجربی بودم .همه ی درسا رو می فهمم.معلم هندسه مون نمیدونست تغییر رشته ای هستم وقتی امتحان گرفت و نمره ام یه ذره کم شد دعوام کرد که تو دانش آموز باهوش و زرنگی هستی و این چه نمره ای و اینا.تو گسسته هم از بقیه جلو ام .اما راستش با دیفرانسیل مشکل دارم.اصلن مشکلی با درس ندارم ها کاملن می فهمم اما اعتماد به نفس کافی ندارم سر این کلاس.یه جوری زده شدم.(معلممون هم از اوناست که میزنه تو سر آدم و هی تهدید می کنه.)چی کار کنم تو دیفرانسیل قوی بشم؟
    منظورم اینه که چطوری بخونمش چه تستی بزنم چه جوری بزنم و اینا؟
    مدیرمون هم با من مشکل داره این دیفرانسیل هم شده برگه برنده هی می کوبه تو سر من.
    درصد دیفرانسیل این آمونم 58 شد.

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

دیفرانسیل یا ریاضی خوندن روش خاصی نداره
    فقط باید تمرین زیاد حل کنی
    وقت زیاد روش بزار

15. 3 کاربر از Miss.Rose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من کنکور یه آزمون کاملا کاملا کاملا کاملا بی رحمیه.....و همچنین کاملا ناعادلانه....

چرا که یکی میبینی معلمش تستا کنکور رو طرح میکنه(بچه منطقه 1)....و خوب نتیجه اش هم معلومه...

و یکی میبینی مثل من معلمم از حتی حاضر نیست سوال کتاب رو حل کنه و از حل کردن سوالای کتاب طفره میره....(یا شایدم بلده نمیخواد حل کنه به قول دوستان باید سر کیسه مبارک شل شه....)

اونوقت در نهایتش همه ما رو با هم مقایسه می کنند....(من منطقه 3 ام)

حالا درستش نکردن هیچی......

چیکار میخوان بکنن؟؟؟؟میخوان تاثیر معدل رو بزارن رو 50% که دیگه بی عدالتی از کاملا هم رد میکنه و از اونطرف بی عدالتی بیرون میزنه و
    منی که معدل کتبی ام شده 15 باید برم لنگ بندازم...و نهایتش دانشگاه آزاد برم(تازه با کدوم پول!!!!!)....
    اخه چرا باید اینطوری باشه؟؟؟؟؟؟
    اینا رو به کی بگم؟؟؟؟
    Last edited by masud-000000; 19-10-2009 at 12:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •