تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 1211 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

آقا تورو خدا به داد من برسید
    من با کلی زحمت دموی بازی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ، ولی وقتی بازی رو نصب کردم یک ارور داد و گفت که فایل Data1.cab مشکل داره.
    جالب اینجاست که من این دمو رو به دوستم دادم ، تونست نصبش کنه و بازی رو به راحتی اجرا کنه .
    توروخدا یکی بگه من چکار باید بکنم. دارم دیوانه میشم
    سلام به همه ی دوستان
    این روز عید رو به همه تبریک می گم ...
    اما در جواب دوستمون اگه شما تاپیک 2009 رو دنبال کرد باشین یه همچین مشکلی بود که من هم باهاش مواجه شده بودم .. ولی این مشکل به ویندوز مربوط میشه اگه ویندوز شما ویستا باشه این ارور رو نخواهین داشت اما اگه اکس پی باشه که این رو خواهین داشت ....
    نمی دونم رو این هم عمل کنه یا نه ولی تو مشکلی که 2009 داشت با زدن اگنور همه چی حل می شد و نصب ادامه پیدا میکرد شما اینو هم یه امتحانی بکنین .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جالبه درست برعکس من من هیچ وقت از PES خوشم نیومد فقط PES 2009 بود که گیم پلی اون منو جذب خودش کرد من واقعا شیفته روان بودن PES 2009 شدم واسه همین بیشترین گیمی که من در سال گذشته روش وقت گذاشتم PES 2009 هست برام خیلی سخته که دوباره با گیم پلی PES های قدیمی مواجه بشم چون از مه اونها بدم میاد حتی PES 6 که اینقدر تعریف می کنید ازش
    خب آرمین این مساله کاملا سلیقه ایه من سختی بازیو به خیلی چیزا ترجیح میدم حتی به غیر طبیعی شدن بازی ( البته در حدی که قابل تحمل باشه )شاید علتش داشتن حس مبارزه و رقابت سخت باشه اگه بتونم به راحتی توی یک بازی کامپیوتری بر حریفم غلبه کنم دیگه انگیزه ای برای ادامه رقابت در من باقی نمیمونه . شاید برات عجیب باشه من چند ماه بی صبرانه منتظر اومدن تنیس 2009 بودم و روزی نبود که سایت و اخبارشو چک نکنم بعد از اینکه اومد بازیو گرفتم و مسابقاتو شروع کردم اولش برام آسون جلوه کرد اما با این تصور که در ادامه بازی سخت میشه بازیو ادامه دادم اما باید بگم وسطای کار ( فکر میکنم تا رتبه 80 حرفه ایها ) دیگه ولش کردم چون دیگه انگیزه ای برای ادامه دادن به بازیهای آسون و یکنواخت در من وجود نداشت .
    این حسو خیلیها مثل من دارن پس باید به ما حق بدی . منم از خدامه که بازی کمترین response time رو داشته باشه اما چیکار میشه کرد در عوض بازی خیلی آسون میشه . ما هم خیلی دوست داریم توپ به شکل غیر طبیعی از پای بازیکن جدا نشه اما چاره نیست این حس رقابت با سختی , این کاستیها و معایب بازیو توجیه میکنه . من هر سال حداقل 30-40 فصل از مستر لیگو بازی میکنم چه مزه ای داره که توی تقریبا تمام بازیها برنده باشی و تمام عناوین و افتخاراتو به راحتی بدست بیاری ؟
    این سختی و دست و پنجه نرم کردن با اون نوع مشکلات تا حد زیادی توی pes 5-6 وجود داشت اما pes 2008 , 9 بازی شده بود چغندر .
    فکر میکنم با این توضیحات تا حدودی احساس افرادی که نظر منو دارن رو درک کرده باشی .

3. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزيز گزينه Wait for Vsync فعاله در ضمن تو ي بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh همچين گزينه اي رو پيدا نكردم البته ريفرش ريتم 60 هست
    عكس گرفتم
    كه قسمت بالايي نشون ميده كه تو سيتينگ ساكر گزينه Wait for Vsyn فعاله
    و عكس زيري بخش 3D برنامه ATi catalyst هست كه گزينه Wait For Vertical Refresh درش وجود نداره
    با نهايت تشكر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان كسي كمك نميكنه

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اين دو تا عكس خيلي باهم فرق دارند
    در يكي چمن بزرگ هست چند سانتي ميشه
    و در يكي چمن كوتاه هست
    البته اينطوري به نظر ميرسه
    در عكس اولي مشخصه كه كيفيت بازي خيلي بالاتره ...
    فکر کنم عکس اول مال pes 2009 باشه
    عکس دومی که من گزاشتم مال 2010

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فکر کنم عکس اول مال pes 2009 باشه
    عکس دومی که من گزاشتم مال 2010
    عجب ......
    حالا اين چيزها مهم نيستند
    باگهاي بزرگتري هست كه ادمو اعصابشو خورد ميكنه
    تكلهاي بيخودي در 2009 ادمو عصبي ميكرد
    موقع ضرباات پنالتي حتي وقتي دروازبان درست ميرفت احتمال گرفتنش زير 50 درصد بود
    و بازيكنان حتي بازيكنان پنالتي ستاره دار نيز پنالتيها را بيرون ميزدند
    دركل پنالتي 2009 ديمي بود ....
    توپگيري در دفاع كه سخت ترين كار بود يعني براحتي ميشد دفاع ها را دريبل داد
    و چند تا چيز ديگه
    اينا همه هستند
    اميدوارم اينا درست بشند
    و البته مشكلات ديگه اي هم نباشه

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خب آرمین این مساله کاملا سلیقه ایه من سختی بازیو به خیلی چیزا ترجیح میدم حتی به غیر طبیعی شدن بازی ( البته در حدی که قابل تحمل باشه )شاید علتش داشتن حس مبارزه و رقابت سخت باشه اگه بتونم به راحتی توی یک بازی کامپیوتری بر حریفم غلبه کنم دیگه انگیزه ای برای ادامه رقابت در من باقی نمیمونه . شاید برات عجیب باشه من چند ماه بی صبرانه منتظر اومدن تنیس 2009 بودم و روزی نبود که سایت و اخبارشو چک نکنم بعد از اینکه اومد بازیو گرفتم و مسابقاتو شروع کردم اولش برام آسون جلوه کرد اما با این تصور که در ادامه بازی سخت میشه بازیو ادامه دادم اما باید بگم وسطای کار ( فکر میکنم تا رتبه 80 حرفه ایها ) دیگه ولش کردم چون دیگه انگیزه ای برای ادامه دادن به بازیهای آسون و یکنواخت در من وجود نداشت .
    این حسو خیلیها مثل من دارن پس باید به ما حق بدی . منم از خدامه که بازی کمترین response time رو داشته باشه اما چیکار میشه کرد در عوض بازی خیلی آسون میشه . ما هم خیلی دوست داریم توپ به شکل غیر طبیعی از پای بازیکن جدا نشه اما چاره نیست این حس رقابت با سختی , این کاستیها و معایب بازیو توجیه میکنه . من هر سال حداقل 30-40 فصل از مستر لیگو بازی میکنم چه مزه ای داره که توی تقریبا تمام بازیها برنده باشی و تمام عناوین و افتخاراتو به راحتی بدست بیاری ؟
    این سختی و دست و پنجه نرم کردن با اون نوع مشکلات تا حد زیادی توی pes 5-6 وجود داشت اما pes 2008 , 9 بازی شده بود چغندر .
    فکر میکنم با این توضیحات تا حدودی احساس افرادی که نظر منو دارن رو درک کرده باشی .
    حرف دلم رو زدی حسین جان
    من خیلی وقته که 2009 رو به خاطر اسون بودنش بوسیدم گذاشتم کنار....
    چیزی که مهمه وجود انگیزه برای ادامه بازی هست نه این که برای گذروندن وقت...
    البته گیم برای تفریح هست ولی من بیشتر دوست دارم وقتی با یک تیم بازی می کنم تیم مقابل از جون مایه بذاره و تمام تلاشش رو بکنه
    نه این که همه بازی ها رو ببریم و با اختلاف زیاد قهرمان لیگ و همه جامها بشیم و خیلی راحت بهترین گلزن و بهترین پاسور رو هم به خودمون اختصاص بدیم
    بیشترین چیزی که توی بازی فوتبال برای من مهمه سخت بودن بازیه....همین

9. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

یک سری عکس از گیم پلی که خودم گرفتم

با حجم یک مگ

ادامه عکسها
    کد:

Last edited by david23; 20-09-2009 at 19:30.

11. این کاربر از david23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کارتهای موجود در بخش گیم پلن بازی به سه دسته تقسیم میشن یک دستشون مربوط میشه به مهارتهای بازیکنان ( skills ) که بشکل مختصر با " S " نشون داده میشن و هر بازیکن تعدادی از این کارتها رو داره :

( Reactin ) : بازیکن دارنده این کارت برای قرار گرفتن در موقعیت گل زنی مرتبا پشت مدافعین حریف جاگیری میکنه .

( Passer ) : بازیکن صاحب این کارت با پاسهای بموقع خودش هم تیمی هاشو توی موقعیت گل زنی قرار میده .

( 1on1 Finish ) : دارنده این کارت در موقعیت تک به تک با دروازه بان راحت تر توپو به گل تبدیل میکنه .

( Pk Taker ) : بازیکن دارنده این کارت در پنالتی زدن مهارت بالایی داره .

( 1Touch ball ) : بازیکنی که این کارتو داره ضربات شوت سر ضرب خوبی داره .همینطور کیفیت پاسهای تک ضرب خیلی خوبی داره .

( Out Side Curve ) : بازیکن دارنده این کارت از بیرون پا برای کار کردن با توپ به خوبی استفاده میکنه .

( Man Marking) : اگه بازیکن دارنده این کارت رو مامور مهار یک بازیکن از حریف بکنید اینکارو بسیار خوب و و بسیار محکم انجام میده .

( Slide Tackle ) : تکلهای کشیده و بلند دارنده این کارت کیفیت خیلی بالایی دارن .

( Covering ) : بازیکن دارنده این کارت عمل پوشش فضاهای خالی هم تیمی هاشو رو به خوبی انجام میده .

( DF Leader ) : بازیکن دارنده این کارت بعنوان لیدر دفاع به شکل موثری مهاجمین حریفو در تله آفساید قرار میده .

( Penalty Saver ) : دروازه بانی که این کارتو داره مهارت بیشتری در مهار کردت پنالتیها داره .

( 1on-1Keeper ) : بازیکن دارنده این کارت 1on1 رو برای حریف مشکل میکنه .

( Long Throw ) : بازیکن دارنده این کارت قابلیت پرتاب توپهای خیلی بلند رو داره .

( Quick Turn ) : بازیکن دارنده این کارت از چرخش و تغییر جهتهای سریعی بهره میبره .

( Marseille Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل Marseille Roulette رو داره .

(One - footed Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل One - footed Roulette رو داره .

( Elastico ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام فریب Elastico رو داره . همون فریبی که رونالدینیو ازش زیاد استفاده میکنه .

( Quick Scissors Dribble ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل برشی رو داره .

( Scooping ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام حرکت Scooping رو داره . همون دریبلی که با کشیدن توپ با پا انجام میشه ( اگه خواستین توضیح بدم )
    Last edited by 4039; 20-09-2009 at 20:55.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک سری عکس از گیم پلی که خودم گرفتم

با حجم یک مگ

ادامه عکسها
    کد:

دوست عزیز لینک رو درست وارد نکردین
    اگه میشه لینک رو تصحیح کنین...ممنون میشم

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حرف دلم رو زدی حسین جان
    من خیلی وقته که 2009 رو به خاطر اسون بودنش بوسیدم گذاشتم کنار....
    چیزی که مهمه وجود انگیزه برای ادامه بازی هست نه این که برای گذروندن وقت...
    البته گیم برای تفریح هست ولی من بیشتر دوست دارم وقتی با یک تیم بازی می کنم تیم مقابل از جون مایه بذاره و تمام تلاشش رو بکنه
    نه این که همه بازی ها رو ببریم و با اختلاف زیاد قهرمان لیگ و همه جامها بشیم و خیلی راحت بهترین گلزن و بهترین پاسور رو هم به خودمون اختصاص بدیم
    بیشترین چیزی که توی بازی فوتبال برای من مهمه سخت بودن بازیه....همین
    بهزاد جان میگم اگه این سختی بازی و تاخیر در واکنش بازیکن توی نسخه نهایی هم باشه اونوقت چه حالی میده این مود B.A.L . چون اونجا دیگه فقط یک نفر هستی و همونطوریکه میدونی توی این نسخه اصلا یک تنه نمیشه گل زد .
    حالا اگه کسی مردشه توی BAL بیاد آقای گل لیگ بشه .
    خدایی 2009 بازی بود ؟ توپو میدادی به مسی یا علی مدد . نصف میدونو میدوید نصفشم دریبل میکرد دروازه بانم که قربونش برم .

16. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •