دوستان یه مشکلی دارم با ساب ووفر لپ تاپ n56vz !
کار نمی کنه !
چی کارش کنم ؟! تو تاپیکه خوده لپ تاپ کسی این مشکل رو نداشت ! تو مدل های دیگه کسی این مشکل رو نداره احتمالا ؟! چه جوری حل شد ؟! مشکل از ساب بود یا پورت ؟!
دوستان یه مشکلی دارم با ساب ووفر لپ تاپ n56vz !
کار نمی کنه !
چی کارش کنم ؟! تو تاپیکه خوده لپ تاپ کسی این مشکل رو نداشت ! تو مدل های دیگه کسی این مشکل رو نداره احتمالا ؟! چه جوری حل شد ؟! مشکل از ساب بود یا پورت ؟!
این ساب ها سیمشون راحت قطع می شه
اگه زیاد کشیده بشه یا اویزون بشه یا جایی بیوفته سیم از داخلش پاره می شه زیاد خفن نساختنش
پیشنهاد می کنم ببری گارانتی بدی درستش کنن
اگه گارانتی نداری بده به تعمیر کار در آخر هم خودت بازش کن ببین چی شده
دو تا احتمال داره. یا سیم ساب خرابه یا مشکل از پورته. خودم هم فکر می کنم مشکل از پورت باشه !
راهی هست که بدونم پورت سالمه یا نه ؟!
اخه از شانس تو هم این پ.رت رو هیچ دستگاه دیگه ای نیست مگه حرکت بزنی خودت ولتاژ تولید کنی
ولی من پیشنهاد می کنم ببری بدی به یکی درست کنه اگه تهارنی یک سر برو رضا یاران اونجا هستن تا درست کنن رو 55 یا 56 دیگه هم تست بزن
میشه یه کم ساده تر توضیح بدی ؟! این پورت رو چند نوع لپ تاپ دیگه از سری ان ایسوس هم هست ! حالا من چه جوری ولتاژ تولید کنم خوووو ؟!
نه تهران نیستم بندرعباسم ! خودم میشناسم کجا ها خوبه تو بندر!
خوب ایول
من تا اونجایی که اطلاع دارم فقط روی n55 , n56 هست
اکه دستگاه گیر آوردی که تست کن اگه گیر نیاوردی روی یک خروج دیگه بزنش اگه نویزانداخت یعنی درسسته ننداخت خوب خرابی از سیمه ولی من این کار رو پیش نهاد نمی کنم
بده بیرون ببینن قعطی داره یا نه اینجوری بهتر
می گم به احتمال خیلی زیاد از سیمش باید باشه مگه دیگه ترکیده باشه
![]()
ممنون خیلی ممنون !
می شه این ساب رو تو بازار گیرآورد ؟!
سلام
من چند ماهی هست که یه نت بوک 1025C خریدم
از همون اول که خریدم یه صدای خفیفی از هاردش میومد که موقع روشن یا خاموش شدن یا کپی شدن فایلها صدا تشدید میشه
تو اینترنت که گشتم خیلیا میگفتن طبیعیه و به خاطر برنامه power management هست که هد رو پارک میکنه و ...
چند جا هم گفته بودن که ایراد داره
میخواستم بدونم کسی به این مشکل بر خورده تا حالا؟
کمی نگرانم آخه اطلاعات نسبتا مهمی داخل هاردش هست
اره تو بازار تهران که خیلی راحت پیدا می شه
من تا حالا نوت بوک نداشتم و کامل در جریان اینا نیستم
فقط ممی دونم نباید صدای زیادی داشته باشه که آزار دهنده باشه
از جایی که گرفتی سوال کن یا از کسایی که خیلی وارد هستن و کارشون همین هست هم بپرس
بچه ها انجمن هم کسی چیزی م یدونه بگه
به نظرم اگه صداش خیلی اذیتت می کنه و اعصاب رو خورد کرده اگه گارانتی داری بلند شو برروو به اونا بگوووو
اگه نه زیاد مهم نیست و بقیه افراد زیادی گفتن این مشکل نیست
پس ایرادی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)