یادش بخیر تو این تایپیک تا سوال میپرسیدیم سریع جواب میدادن یعنی این گوشی اینقد جواد شده؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
یادش بخیر تو این تایپیک تا سوال میپرسیدیم سریع جواب میدادن یعنی این گوشی اینقد جواد شده؟
سوالای سخت می پرسی آخه !!
اما راجع به تاپیک راست میگی ، شما نگاه کن الان از هر 2-3 باری که روی «پست های جدید» کلیک کنی، یه بار حداقل تاپیک گلکسی اس 2 میاد بالا، یه زمانی تاپیک 8910 اینجوری بود، آمنیا اچ دی، گلکسی S2 زمان خودش بود. یه نگاهی به به صفحات اول بندازی میبینی بچه ها چقدر مشتاق بودند. هـــــــــــــــــــــی روزگار...
بنده خدا 8910 قربانی سیستم عامل بی مزه ی سیمبین شد. اصلا هرکی به نوکیا اعتماد کرد همین شد، بعد از سیمبین Maemo داد گفت میخوایم فورس بذاریم روی این سیستم عامل، نتیجه اش شد تنها 1 گوشی!! بعد سیمبین 3 رو داد بیرون و گفت این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست... اونم بعد چند وقت بی خیال شد و گفت فعلا با ویندوز فون مایکروسافت قرارداد بستیم.
منم الان دنبال گالاکسی اس 2 هستم و منتظرم که بیاد ولی دارن دق میدن نمیدونم چرا نمیاد.
سوام واقعا سخت بود یعنی چی یعنی راهی نداره؟
خب مثه اینکه کسی جواب سوال شما رو بلد نیست.
راستی دوستان الان دست دوی این گوشی رو چند میخرند ازمون؟؟
فکر کنم حدودای 250 تومن بخرن
آقا این گوشی پسوند MKV رو پخش میکنه؟ AVI تا چه رزولوشنی و تا چه بیتریتی رو پخش میکنه MKV چه طور
سلام...
من این گوشی رو نداشتم ولی از نزدیک باهاش کار کردم..
میتونم به جرات بگم هنوز که هنوز جز بهترین ها هست..
من نمیدونم چرا همه فکر میکنند مثلا اندروید خداست و بقیه سیستم عامل ها باید برن بوق بزنند..
مثلا همین سیمبین.. مثلا چه برنامه ای داخل اندروید هست که داخل سیمبین نیست؟
من خودم xperia x8 داشتم دادشم هم Diser HD داره باور کنید چیز جدیدی نیست..
تنها برتری که من دیدم بازی هاش هست..که باید گوشی های رده بالا انتخاب کنید که مطمئنن 350 به بالا هست که بهتونند بازی ها با گرافیک رو اجرا کنند .. ولی یک چیزی من گفتم 350 حد اقل هست ... میشه با 200 تومان یک PSP گرفت که از لحاظ بازی از هر گوشی برتر هست.اگه فقط به خاطر بازی 500 یا 400 تومان خرج یک گوشی میکنید بهتره برین سراغ یک کنسول دستی..
البته این نظر شخصی من.. من تجربه کار با ویندوز موبایل 6.5 رو داشتم. اندرید .سیمبین. الانم بادا..
واقعا چیز عجیبی من ندیدم..
من خودم الان هم بادا دارم و هم سیمبین.. ان 78 رو 2 سال نگه داشتم هنوز استفاده میکنم یک سری به گالری موبایل 9 بزنین سیمبین ویرایش 3 هست هر روز به برین براش بازی و برنامه جدید امده چه برسه به ویرایش 5 که گوشی های این سری سخت افزار قوی دارند به خصوص همین گوشی I8910 که سی پی یو 600 مگاهرزی داره.
این نظر من بود..
نظر شما چیه؟
فرمت mkv رو پخش نمیکنه ولی avi رو خوب پخش میکنه با کیفیت خیلی بالا من فیلم boys before flower رو بدون تغییر پسوند مینداختم با کیفیت بالا به خوبی پخش میکرد.
بله دوست عزیز من هم یک سال این گوشی رو داشتم فوقعالادس .کیفیتش حرف نداره از لحاظ سخت افزاری هم قویه ولی مشکلش اینه که ساپورت نرم افزاری نداره اولاش خیلی باحاش حال میکردم مثل بازی رالی با حجم 60مگ گذاشتم خیلی باحال بود کیفیتشم توپ ولی بعد دیدم خیلی کم بازی و نرم افزار خفن واسش میاد درصورتی که از لحاظ سخت افزار در حد ایفون بود بعد دیگه دادمش خواهرم واسه خودش حال کنه.![]()
آقا سامسونگ هنوز این گوشی رو پشتیبانی میکنه.... یا بوسی دَدِش گذاشته کنار مثل ویواز سونی اریکسون
تو یه کلا این گوشی بهتره یا ویواز پرو سونی اریکسون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)