کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کارت گرافیکتون آپدیته؟
فکر کنم بشه!!
یه این یه سری بزن :
خبرشو بده....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام درایو c را فرمت کردم ntfs گذاشتم ولی وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این درایو را شناسایی نمی کنه![]()
ّرو بکس یه مشکل دارم تو قسمت Accessories برنامه ی نقاشی (paint) من رفته نیست !!! سرچ هم می کنم یه پاینت پیدا می کنه ولی روش می زنم باز نمی کنه و یه سوال نی پرسه با چی باز می کنم پسوند فایل هم lnk بود بعد من رفتم اونجا که با چی باز می کنه پینت رو انتخاب کردم او کی کردم مشکل 2 تا شد الان همه چیز ویندوز به هم ریخته
ببینید آیکون ها و فلدر ها رو چطور نشون می ده و روشون هم میزنم باز نمی کنه کمک فوری!!!!
![]()
درود نمی دونم جای سوال من اینجاست یا نه قبلا ببخشید اگه جای سوالم درست نیست من ویندوز ویستا اورجینال روی لپ تاپ دارم و پکیج آپگرید ویندوز 7 رو میخوام تهیه کنم که روی سایت سونی به قیمت 15 دلار هستش 1.آیا می تونم به جای نسخه windows 7 home premium 64 bit به نسخه windows 7 Professional 64 bit آپگرید کنم؟ اگر میشه هزینش چجوریه و راهش چیه؟ 2.آیا نرم افزارهایی که روی ویستا نصب کردم یا آپدیت ها مثل ویندوز یا آنتی ویروس حذف میشه یا بخاطر آپگرید حفظ میشه؟ *دلیل علاقه شخصیم به ورژن Professional وجود نسخه xp که تو خودش داره هستش با تشکر
سلام بچه ها
یه سوال دارم
چرا فرمت wmv توی این ویندوز پخش نمیشه
هم KMPlayer ریختم هم Klite Codec Pack ولی باز نمیکنه
البته اینو بگم که مدیا پلیر ندارما
ولی فکر نمیکنم ربطی به مدیا پلیر داشته باشه
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من میخوام (یعنی مجبورم)ویندوزم رو عوض کنم و میدونم که با این کار همه آپدیت ها میپره
راهی هست که بتونم از این آپدیت ها کپی بگریم و توی ویندوز جدید بریزم؟
اگه هست چطوریه؟ آپدیت هاش کجا هستن؟
مثلا آپدیت های آفیس که با خود windows update آپدیت کردم اونا هم در کنار آپدیت های ویندوز ذخیره میشن؟
مرسی
يه راه بهتر اينكه بري ستاپشو از ماكرو بگيري
كه هر وقت وين عوض كردي بتوني راحت با يه كليك بريزي
برو توی منوی استارت بعد از سمت راستش روی default programs کلیک کن...
Set your Default Programs: با این گزینه می تونید بعضی از برنامه ها رو که لیست شده ، به حالت پیش فرض در بیارید...
Associate a file type or protocol with a program: با این گزینه می تونید برنامه پیش فرض رو برای هر فرمت به طور جدا گانه انتخاب کنید...
Set program access and computer defaults: با این گزینه میتونید اجرای برنامه ها رو به صورت پیش فرض مایکروسافت در بیارید...(مثل روز اول نصب ویندوز7)
راه حل اصلیش یه ویندوز عوض کردن ناقابله!!!
قبلاً نشون میداد؟
مشخصات ویندوزتون چیه؟
ویندوزمن 7600 ، 64 بیتی K-lite Codec Pack ریختم همه فرمت هارم نشون میده...
یه راهی برای تمام این مشکلات توی این تاپیک هست....اونم گرفتن بکاپ از ویندوز وبرنامه هاشه....
من خودم دارم این کارو می کنم....همین امروز ویندوزه مشکل پیدا کرد در 10 دقیقه ،با چند تا کلیک ساده! ویندوز وتمام برنامه هاشو همراه با آپدیت هاشون رو ریخیتم و هیچ مشکلی هم تابه حال نداشتم باهاش...
من اول تمام برنامه ها رونصب میکنم بعد آپدیت میکنم بعد با برنامه Acronis True Image Home از طریق بوت از درایو ویندوز و برنامه هاش یه بکاپ میگیرم (حدوداً 15 دقیقه طول میکشه) بعد هرموقع لازم شد از این بکاپ استفاده میکنم...
حجم درایو ویندوز و درایو برنامه های من حدوداً 30GB هست وحجم فایل بکاپ 10GB شده (در حالت Normal) که این حجم به سرعت بکاپ و ریستور بستگی داره...
این روش در ریکاوری لب تاب ها استفاده میشه...که توی لب تاب خود شرکت یه برنامه ریکاوری رو قرارمیده.......
توی این تاپی آموزشش هست:
سوالی بود، بپرسید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by cdp; 07-01-2010 at 00:27.
من مشکلی که با ویندوز دارم این ه که ویندوز dvd رایت نمیکنه نه نرو نه رایتر خود ویندوز .مشکل هم تو رایتر لپتاپ نسیت چون با یه اکسترنال هم امتحان کردم اونم نزد
آپدیت هاش حجم بالایی دارن؟
نمیشه اونارو به سی دس بزنم
اگه میشه چطور بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)