تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 503 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لباسایی که دو تا جا برای لپیس داره ورشیپه دیگه ؟ چجوری می شه گیر آورد (برای 1-15 می خوام) ؟ باید um باشی تا مب دروپ کنه برات ؟ قیمتش که توی شاپینگ سنتر ! در حد صد میل بود من دیدم .

بابا دمت گرم ... من خودم تازه دیدم قیمت لباس ها هم کمه کم 1.2bil هست اون 100mil یه جای لپیس بیشتر نداره ... ربطی به UM نداره یه مقدار زیاد شانس میخواد که من ندارم شما رو نمیدونم ...

راستی فکر کنم Nemmy تو PVP 1-15 دستکشی که داره 3 تا جای لپیس داشته باشه و جالب تر از اون اینه که با یه Pri هم باهاش هست اون هم لباسش خفن و از اون جالب تر فکر کنم NM هست و قدرتش از من هم بیشتره تو دفاع کردن ..

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره منو مجتبی خیلی شانسی یه ایرانی پیدا کردیم.داشتیم تو kh پی لول میکردیم یعنی مجتبی من رو پی لول میکرد که دیدیم یه نفر اسمش Arsham هست من حدس زدم ایرانیه ازش پرسیدم گفت آره ایرانیم.اونم کلی حال کرد چون تا حالا ایرانی ندیده بود تو بازی.من و مجتبی که خیلی تعجب کردیم.اونم همینطور.نیم ساعت فقط داشتیم با هم صحبت میکردیم.خیلی جالب بود امشب.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابا شما چقدر از دنیا عقبین !
    این worship/Heroic هایی حدود 3 هفته پیش توی یک سری GM Raffle بدست ملت رسیده و دیگه بیشتر نمیشه . اینا دراپ نمیشن .
    فقط muffler هم ممکنه Dread هم باشه . فعلا 2 تا dread هم پیدا شده تو teos و laliah .
    اون pri هم که همراه nemmy هست همونیه که pvp 60 همیشه باهاشه و یه pri داره که فقط با eraser میشه کشتتش.
    بابا لباس های دو لپیس داره و فکر کنم لول 6 لینک کرده یه نفر هم از طرف شما به اسم someone چقدر noss داشت از BOOM-BOOM هم بیشتر damage می زد .
    100% لول6 , ele لینک کردن . اینا پولدارترین و خفن ترین pvper ها هستن لول6 چیز خاصی برای اینا نیست .
    someone هم چون چند تا از armor هاش worship هست و از axe dual استفاده می کنه به جای shield+one hand axe دمیج زیادی میزنه . BooM فقط noble داشت . به هیچ وجه نمیشه noble user رو با worship/heroic user مقایسه کرد .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من چرا تو AH هیچی نمیبینم؟
    سمت چپ روی آیتما کلیک میکنم مثل weapon و hat و اینا ولی سمت راست که باید لیست جنسا و قیمتا رو بیاره هیچی نیست و خالیه.جریان چیه؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

آقا من چرا تو AH هیچی نمیبینم؟
    سمت چپ روی آیتما کلیک میکنم مثل weapon و hat و اینا ولی سمت راست که باید لیست جنسا و قیمتا رو بیاره هیچی نیست و خالیه.جریان چیه؟
    باید کلید Search رو بزنی هادی جان.
    در ضمن می تونی نوع آیتم و رنج لول اون رو هم مشخس کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون کاظم جان.چرا دیگه نیستی تو بازی؟ نکنه واقعا رفتی سرور Gaia ؟ دیگه نمیخوای etain بازی کنی؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ممنون کاظم جان.چرا دیگه نیستی تو بازی؟ نکنه واقعا رفتی سرور Gaia ؟ دیگه نمیخوای etain بازی کنی؟
    واسه فارم و باس کشی میام Etain

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز رفتم سرور گایا درخواست عضویت دادم به گیلد اول درخواست دادم بعدش به افیسرش پیغام دادم بهش گفتم من از سرور 2 اومدم اسمم هم اینه بدون هیچ معطلی منو اکتیو کرد 2 ساعت همه خوشامد گویی میکردن

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما کارتون درسته.دست ما رو هم بگیرید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کاظم این oficer Evo امروز امارتو از من میگرفت .درخواست عضویت دادی؟

من کلی تعریف ازت کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •