resco explorer رو نصب کردی دیگه ؟
یه ریجیستری ادیتور داره میری به این مسیر
HKM LM
hardware
touch
بعد , down up click
رو جفتشون رو بکن 1000000
ریست کن
لذت ببر![]()
resco explorer رو نصب کردی دیگه ؟
یه ریجیستری ادیتور داره میری به این مسیر
HKM LM
hardware
touch
بعد , down up click
رو جفتشون رو بکن 1000000
ریست کن
لذت ببر![]()
نمیشه اینترفیس امنیا رو به امنیا 2 یا HTC تغییر داد؟(مخصوصا امنیا 2)
برنامه برنامه samsung navigator هست؟خوبه؟
Last edited by d.b23; 10-10-2009 at 23:40.
چند تا مشکل براي گوشي امنيام پيش اومده(ورژن رام jpid1):
1-فارسي ساز هم روش نصبه(گچپژ زو نداره)وفقط حروف عربي رو نشون ميده. وقتي اونو پاک مي کنم،حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.وقتي فارسي سازي که گچپژ رو هم ساپورت مي کنه نصب مي کنم.بازم حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.هارد ريست ميکنم به حالت اولش بر ميگرده.
2-اوايل بعضي از برنامه هارو مثلا فال حافظ رو تمام صفحه نشون ميداد،اما حالا ديگه حتي با هارد ريست کامل نشون نميده.دکمه هاي پايين برنامه رو نشون نميده.
3-آيکون کيبورد براي چند تا برنامه مثلا Engcalc نشون داده نميشه و در نتيجه نميتونم کليد رو وارد کنم.
4-برنامه NETCFv37 رو بايد روي مموري نصب کنم يا دوايس؟.من روي مموري 16 گيگ نصب کردم،آيا اين دليل مشکلات بالا نيست؟
5-برنامه resco explorer و powercad قبلا اجرا ميشد ،نميدونم چي شد که ديگه اجرا نميشه.اما پس از هارد ريست و نصب دوباره،حين اجرا ارور ميده و ميگه با ويندوزتون سازگار نيست.
6-برنامه اي هست که از فايلهاي سيستمي بکاپ بگيره؟
7-برنامه اي هست که مثل norton ghost و امثال آن از ويندوز موبايل هم ايميج بگيره؟
من فقط چند تا را ميتونم جواب بدم
اولا تمام برنامه هاي سيستمي و مهم بع غير از بازيها و برنامه هايي همچون gps ، همه اينها را در حافظه داخلي گوشي نصب كن
6- بله وجود داره
7- اينم فكر كنم باشه
و يا حداقل شبيه اين
برنامه sbp bakup را نصب كني متوجه ميشي
منرو x1 كه نصبش كردم حتي از تنظيمات گوشي نيز بكاپ گرفته بود
من می خوام i900 Omnia بخرم قیمتش هم 390هزار هست.
می خواستم بدونم گوشیه خوبیه؟
اصلی ترین مشکلاتش چیه؟(به خصوص با زبان فارسی برای اس ام اس)
کسایی که داشتن راضی هستن؟
تو این قیمت گوشی بهتری می تونم بگیرم؟
موقع خریدن باید چه چیزایی رو چک کنم؟(مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...)
اگه ویندوز موبایل می خوای نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.ولی اگه سیستم عاملش و کلاس کاریش واست مهم نیست Samsung JET
.Samsung I8510.Samsung S8300.بقیه برند ها رو الان حضور ذهن ندارم.
برنامه عربی باید نصب کنی که حروف گچپژ رو نمیشه نوشت.
اونی که شما دیدی 390 هزار تومن گارانتی نداره وممکنه اصل نباشه. احتمال داشتن مشکلات (مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...) وجود داره.ولی اگه با گارنتی اصلی(پارس مایکروتل) بخری خیالت راحت تره و اصلا مثل بقیه گارانتیا بی در و پیکر نیست(نمایندگی رسمی سامیونگ در ایرانه) واگه حتی ساختمون شرکت رو ببینی متوجه منظورم میشی !!!!
اگه با گارانتی اصلی بگیری نیازی به چک کردن چیزی نیست !!!!
بازم اینو می نویسم
.
نمایندگان شرکت پارس مایکروتل(فقط فقط همین 3 تاست!!!!)
نمایندگی شماره (1)خیابان جمهوری.بین ولیعصر شیخ هادی .پلاک 64 تلفن:66497446-021
نمایندگی شمار(2)شهرک غرب مرکز خرید گلستان تلفن:88088070
نمایندگی شماره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
1.کابل TV قیمت متفاوت داره و اصلش حدود 10 الی 14 هزار تومان(7.8 تومنیش تقلبیه)
2.محاظ LCD هم با نصب از 1000 تا 3000 تومن و نمایندگی اینا رو نداره
3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.فروشگاه آشنا
5. 16 گیگ بگیر
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1(بیرون هزینش 15 هزار تومنه) رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
![]()
Last edited by d.b23; 10-10-2009 at 22:11.
ممنون از جواب کاملتون که سوالاتی که نپرسیده بودم رو هم جواب دادید.
کلا دنبال پاکت پی سی هستم که دارم این رو میخرم.
منم دوست دارم با گارانتی اصل بگیرم اما 50 تومن گرونتره!
برنامه عربی که میگید گچپژ رو نشون میده؟
راهی برای نوشتنش نیست؟(i.e. من الان N72 دارم که گچپژ رو نمی نویسه اما نشون میده من یه بار با کامپیوتر روش گچپژ رو به صورت Template اس ام اس save کردم الان فقط کپی می کنم)
شما که گوشیتون رو بگیرید برای اینکه بتونید ورژن گوشیتون رو آپگرید کنید باید ویندوز جدید بریزی که اگه بلدی که هیچ و اگر نه می تونی یاد بگیری که دوستان(بهداد و امین و سعید جان) بهتر راهنماییتون می کنن و البته خطر نصب توسط خودتون ممکنه که گوشی DEAD بشه و بیرون من از یه جا پرسیدم گفت 15 تومن.
ولی گارانتی این کار رو براتون مجانی انجام میده و برنامه عربی رو هم براتون مجانی نصب می کنه.
اون برنامه عربی که نمایندگی واسه من ریخت گچپژ رو ساپورت می کنه.
راستی محافظ ال سی دی 30-40 هزار تومنی ه داریم که محافظ ال س دی واقعی اینا هستن. چون اصلا روش خش نمی افته.(محافظ ال سی دی رو با هر قیمتی که دوست داشتی حتما حتما بخر)
راستی مواظب قلمش باش که زمین نیافته .وقتی قلمش رو دیدی می فهمی چرا(چون حیفه)
در ضمن یه پک نرم افزاری ONE CLICK (به نظر من فقط همین یکی خوبه) هم بگیر که همه جور برنامه پاکت پی سی توش داره و حتی GPS با آموزش کامل نصب رو هم داره که من خودم ریختم. یا اینکه برنامه هات رو از اینترنت دانلو کن.
ارزش داره که 50 هزار تومن اضافه تر رو بدی چون بدن ازشون می کشی بیرون.و اگر خواستی با گارانتی اصلی بخری حتما برو نمایندگی ملت( خودت می فهمی چرا ).راستی الن قرعه کشی BMW هم داره.
ولی کلا نظر خودت مهمتره.
اگه خواستی برای گارانتی متفرقه یه پیغام خصوصی بده که بهت آدرس چند تا مغازه نسبتا مطمئن رو تو جمهوری بدم.![]()
مطمئني با 15 تومن گوشيهاي امنيا dead شده را درست ميكنند ؟
اخه اولش 80 تومن بود
الا يعني شده 15 تومن ؟
golmohammadi عزیز من منظورم از 15 تومن برای ریختن ویندوز(رام) بود.
و درباره گوشی های DEAD شده شما درست میگی بیرون حدود 80 تا 100 هزار تومن می گیرن(معمولا 80 تومن)![]()
Last edited by d.b23; 13-10-2009 at 20:38.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)